EUROVISION 2015: Η δεύτερη πρόβα της Π.Γ.Δ.Μ.!

Ο τραγουδιστής βαδίζει στο ξεκίνημα μπροστά στην σκηνή και πίσω του απεικονίζεται ένα σπίτι με αρχαϊκές κολώνες σε κίτρινο φθινοπωρινό χρώμα. Φοράει ένα μαύρο παντελόνι, άσπρο πουκάμισο, μακρύ άσπρο παλτό και ένα παλιών.Τον συνοδεύουν στα φωνητικά οι Merj (πρώην Blackstreet), ένα πολύ διάσημο φωνητικό συγκρότημα της δεκαετίας του ’90 και εναλλάσσονται μαζί του επί σκηνής σε διάφορες χορευτικές φιγούρες. Στο δάπεδο απεικονίζονται ξερά φύλλα σε κίτρινο χρώμα και μοιάζει σαν να τραγουδάνε πατώντας σε αυτά. Ίδιο σκηνικό, φωνητικά και τεχνικά όπως στην πρώτη πρόβα.

Γιώργος Διαματάρης

Αντώνης Καρατζίκος

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Είναι κάποια παρωδία του τραγουδιού???
    διότι κάπως έτσι φαίνεται…κατέστρεψαν το τραγούδι,που είναι μια χαρά….

    • 1:25-1:30 αυτό που κάνουν με τα πόδια έχει ΤΟ γέλιο. Από ότι κατάλαβα την “χορογραφία” την επιμελείται ο ο ίδιος ο τραγουδιστής. Επιεικώς απαράδεκτη και άκρως ερασιτεχνική. Πρέπει να χορέψει όπωσδήποτε αυτός αλλιώς θα σκάσει!!!

  2. Ωραιο τραγουδι οχι πολυ καλο αλλα νομιζω οτι αξιζει να περασει φανταστικα γραφικα ειδικα εκει που πετανε τα φυλλα των δενδρων σαν φθινοπωρο βεβαια δεν μου αρεσει η χορογραφια αυτος ντερμ με ντε θελει να χορεψει δεν νομιζω ομως οτι θα του αφαιρεσει την προκριση στον τελικο.Ωραια Γραφικα.

  3. Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω τι ακριβως κανουν στην σκηνη!!!!! Το εχω δει δυο φορες και ακομα τιποτα……

  4. Μηπως οι κολωνες ειναι απο το παλατι του Μεγα Αλεξανδρου? Παντελως αδιαφορο………..

    • lol το ίδιο περίπου σκέφτηκα κι εγώ στην πρώτη πρόβα. Τι σου είναι όμως η εμμονή σε αυτή τη γελοιδέστατη προπαγάνδα ε; Ίσως και να είναι η δική τους απάντηση στην αρχαιολογική ανακάλυψη που έλαβε χώρα στην Αμφίπολη ;P Ok πλάκα κάνουμε

  5. σεβαστη η προσπαθεια καθε χωρας αλλα γιατι να περασει στον τελικο ???

    • μ’ όλο το σεβασμό η διόρθωση αυτή αλλά προφανώς εννοούσες “επιεικώς” το “επικός” -πέραν του ότι είναι επίθετο- είναι άκρως εγκωμιαστικό

  6. “What are you doing F.Y.R.O.M.??”. Είχε αρχίσει να μου αρέσει το κομμάτι και σαφώς αυτή η version είναι καλύτερη από του Skopje Fest αλλά δεν δένει με αυτή τη χορογραφία. Δεν ξέρω ίσως τηλεοπτικά να “γράφει” καλύτερα, αλλά προσωπικά πολύ αμφιβάλλω…Το background μου αρέσει πολύ, αλλά το έχουμε ήδη δείξει το 2011… Επίσης, δεν καταλαβαίνω γιατί έπρεπε να έχει μαύρους ως backing vocalists. Και δεν το λέω ρατσιστικά απλώς δεν είναι κάποιο soul ή jazz τραγούδι που να “απαιτεί” να υπάρχουν μαύροι. Δεν μπορώ να κάνω πρόβλεψη για την τύχη του, και δεν αποκλείω και να προκριθεί, αλλά προσωπικά θα εκπλαγώ.

  7. Μερικοί θέλουν κίνηση στις μπαλάντες.Ορίστε.Χάλια σαν εικόνα οι κινήσεις του χορευτικού και φωνητικά μου φάνηκε προβληματικό και αδιάφορο.
    Αλλά τα γραφικά ναι είναι από τα καλύτερα φέτος.Υπέροχο το σκηνικό και βοηθάει αρκετά αυτή την αδιάφορη συμμετοχή.

  8. Η μεγαλύτερη απογοήτευση της ημέρας. Πως καταστρέφεις ένα τραγούδι μέσα σε 3 λεπτά! Παραφορτωμένο οπτικά και η RnB προσέγγιση είναι αστεία!
    Πρόβλεψη : 13-16 στον ημιτελικό.
    Καλή επιτυχία!

  9. Οι χορευτικές κινήσεις είναι εντελώς άκυρες και ”θάβουν” το κομμάτι, που έτσι κι αλλιώς είναι μετριότατο. Εκτός τελικού για ακόμα μια χρονιά.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ