EUROVISION 2015: Η δεύτερη πρόβα της Εσθονίας!

Το τραγούδι ξεκινάει πάνω στον τραγουδιστή που φοράει μαύρο κοστούμι, μαύρη γραβάτα και άσπρο πουκάμισο και απεικονίζεται η σκιά του στο πάτωμα. Στη συνέχεια ο φακός πάει στην πανέμορφη τραγουδίστρια που φοράει ένα μαύρο σύνολο που καταλήγει σε παντελόνι και πάλι ο φακός εστιάζει στη σκιά της. Στο φόντο απεικονίζονται κτίρια σε διάφορα χρώματα και το πάτωμα της σκηνής έχει ένα μπλε χρώμα. Σαφώς καλύτερος φωνητικά ο τραγουδιστής από την πρώτη πρόβα αφού η τραγουδίστρια και στην πρώτη πρόβα ήταν άψογη.

Γιώργος Διαματάρης

35 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Απ’ότι κατάλαβα θα είναι εντυπωσιακό στη τηλεόραση..από τα βίντεο δεν μπορούμε να καταλάβουμε πολλά…θα έχει πολύ παιχνίδι με τη κάμερα…μην τη ξεγράφετε την Εσθονία…το τραγούδι είναι πολύ καλό!!!

    • Επίσης πόσο σέξυ και εκφραστική είναι η Elina,χωρίς να κάνει υπερβολές…απλά το χει!!!

  2. Δεν ειδα μεγαλες αλλαγες!!..Πχ δεν μπορω να το συγκρινω με τιποτα με την περσινη Ολλανδια που βγηκε 2η….Τωρα να κερδισει αυτο που ειναι λιγοτερο εντυπωσιακο?Κομματακι δυσκολο!

    • Το μόνο κοινό,που έχει με την Ολλανδία είναι ότι ήταν και τα δυο ντουέτο…δεν καταλαβαίνω αυτή τη σύγκριση…άλλο είδος μουσικής,διαφορετική εμφάνιση…

      • Για μενα εχουν αρκετες ομοιοτητες…Απλα πηρα ενα παραδειγμα του τελειου κ το συγκρινα με αυτο εδω…!!Δεν νομιζω οτι αγγιζει αυτο το τελειο,κατι λειπει!

      • Μην ασχολεισαι μαζι του Λουκας
        περα απο την σουηδια ολα τα αλλα ειναι χαλια για αυτον ..τον οπαδο του διαγωνισμου ..τον λατρη του θεσμου !!
        πρωτος σχολιαζει στην εσθονια παντα αρνητικα …εννοειται

        τωρα εχει ραντεβου την κυριακη 10.10 περιπου να σχολιασει αρνητικα την ιταλια…..αυτοι ειναι οι στοχοι-φοβοι του

      • Ναι φιλε..δεν κοιμαμαι το βραδυ..σκεφτομαι αν θα κερδισει η Σουηδια η οχι..επεσες μεσα!!!!Φοβαμαι τοσο πολυ!!!που ο στοχος μου ειναι να θαβω τα υπολοιπα τραγουδια..ΗΜΑΡΤΟΝΝΝ!!ΤΙ ΠΙΝΕΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ!

    • Μεταξύ των τραγουδιστών από την Ολλανδία υπήρχε τρελή χημεία-ακόμη κι από τα βλέμματα φαινόταν. Αυτή πιστεύω είναι κι η διαφορά.

  3. ΤΟ ΑΓΑΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!Ενταξει μπορει αυτη η φοβερη κομματαρα να μην δειχνει τοσο καλη οπτικα αλλα αυτο ειναι το αγαπημενο μου απο την πρωτη στιγμη που το ακουσα πριν κερδισει.Μακαρι να παει πολυ ψηλα με ανατριχιαζει οποτε το σκουω δεν μπορω ναμαι αντικειμενικος.

  4. Πολύ καλύτερη πρόβα! Στα 30′ δεν φαινόταν το concept! Η Εσθονία ξαναμπήκε στο παιχνίδι για τη νίκη! Ταλίν 2016?

  5. το τραγουδι εξαιρετικο! η ελινα αψογη κι ο στιγκ βελτιωθηκε λιγακι ομως σκηνικα ακομα δεν με ενθουσιαζει…. βεβαια θα ναι διαφορετικο απο τη τηλεοραση με τις σωστες ληψεις…παντως για νικη δε νομιζω! 5αδα θα λεγα… 🙂

  6. Ειναι απο τα αγαπημενα μου αλλλα στο live συγνωμη……πιο βαρετο πεθαινεις!!!!!

  7. νομιζω οτι θα ειναι μια εκ των φετινων τραγουδιων βατερλο!!δε νομιζω να κανει σπουδαια πραγματα!

  8. Το τραγούδι το αγαπάω.Το ακούω στο αυτοκίνητο και τέρμα τα γκάζια! Όμως συνεχίζει οπτικά να μη με ενθουσιάζει.Μέχρι το 1:20 έχει ένα ενδιαφέρον μετά μένει πολύ flat. Δεν ξέρω φυσικά πως θα φανεί τηλεοπτικά αλλά μου κάνουν λες και είναι βαριεστημένοι. Βέβαια η φωνή της Elina μου αρέσει υπερβολικά και οι φάτσες τους γενικά είναι τηλεοπτικές αλλά κάτι λείπει. Ίσως το βρουν μέχρι τον τελικό!
    Όπως και να το κάνουμε το τραγούδι είναι εξαιρετικό αλλά δεν νομίζω πως θα πάει για την πρωτιά.Ένα καλό πλασάρισμα ναι. Σαν τραγούδι 10/10 σαν εμφάνιση 7/10.
    Αν και έχουμε πάρα πολλές δεύτερες πρόβες ακόμα, πιστεύω ο Σουηδός μαζί με τους Ιταλούς (που δεν έχουμε δει βέβαια σε πρόβα) είναι οι βασικοί διεκδικητές της νίκης.
    Έχουμε δρόμο ακόμα!

  9. στο τέλος έχει ένα πολύ έξυπνο εύρημα που δεν μπορούμε να το καταλάβουμε από το βίντεο…είναι τηλεοπτικό…

    • An katalaba kala feygei o stig kai afhnei thn elina opws leei kai to tragoudi etsi?giauto milas?nomizw an ginei etsi thanai polu wraio thleoptika me tis katallhles lhpseis ayto.emena shmera m arese para polu h estonia.

  10. Υπάρχει μεγάλη βελτίωση σε σχέση με την πρώτη πρόβα. Μου άρεσαν αρκετά και θεωρώ πως θα φανεί πολύ καλύτερα στην τηλεόραση. Δεν ξεγράφω την Εσθονία ακόμα….

  11. Το τραγούδι είναι απλά υπέροχο…
    Η σκηνική παρουσία είναι απλή χωρίς υπερβολές και οι δύο καλλιτέχνες μοιάζουν να έχουν άνεση μετά και την δεύτερη πρόβα…Δικαίως και αξίζουν μια θέση στον τελικό είναι απ τις αγαπημένες μου συμμετοχές για φέτος!!
    Θέση στον ημιτελικό: 3η-5η
    Θέση στον τελικό: 5η-7η
    Η δική μου άποψη

  12. Τι να πω για αυτην την χωρα..
    Απλα φανταστικοι,και οι δυο!!
    Ας ελπισουμε να φαινεται φανταστικο στην τηλεοραση..μεχρι στιγμης το ενδιαφερον μου το εχουν κεντρισει:η ελλαδα μας,το βελγιο,η μολδαβια και φυσικα και η ολλανδια(για τις προβες μιλαμε!!)

  13. ρε παιδια εγω οταν το ακουω στην studio version αρεσει πολυυυ..αλλα στο live το βαριεμαιιιιιιι.τι στο καλο.!! καλη επιτυχια παντως !! 😉

  14. Αγαπώ!
    Μαγευτικό σκηνικό! Δένει απόλυτα με τον μελαγχολικό τόνο του τραγουδιού. Δε νομίζω πως θα είναι η Εσθονία η δυσάρεστη έκπληξη του Τελικού. Κατά Σλοβενία, Νορβηγία μεριά ψάξτε!
    Πρόβλεψη : 1-4 στον ημιτελικό!
    Καλή επιτυχία!

    • Ετσι!!!!!!!!!!!!!!
      νομιζω αδικειται απο τα βιντεακια η Εσθονια…στη τηλεοραση θα φαινεται αψογα…εχει πολυ παιχνιδι με τις καμερες,που εδω δεν φαινεται…πολυ ωραιο το ντυσιμο τους και φωνητικα μια χαρα…δεν τους βλεπω για νικη,αλλα δεν νομιζω πως θα ειναι η φουσκα του τελικου…θα πανε καλα!!!!

  15. Η Εσθονία σίγουρα είναι σοβαρός διεκδικητήςς της νίκης! Δεν πρόκειται να πέσει εκτός πεντάδας! Για να μην πω τετράδας! Εγώ πιστεύω ότι θα είναι 1 ή δεύτερη θέση με τους Ιταλούς! Μακάρι γιατί είναι απλώς άψογοι!!!

  16. I didn’t wanna wake you up, my love was never gonna be enough, so i took my things and get out of your way now girl.

  17. Εγω παλι φοβαμαι μην γινει οπως και με το rockefeller street,που αξιζε για 5αδα..μην πω 3αδα και βγηκε στις τελευταιες θεσεις!!
    Απροβλεπτη χρονια για νικητη φετος!!

  18. Πολύ βελτιωμένη η δεύτερη πρόβα σε σχέση με το απόσπασμα που είδαμε από την πρώτη. H ερμηνεία του Stig είναι πολύ πιο σταθερή, όσο για την ερμηνεία της Elina, είναι πάντα άριστη. Μ’ αρέσει που υπάρχει το συγκεκριμένο concept επί σκηνής και όσο για το τραγούδι, θα πω για πολλοστή φορά ότι το λατρεύω!

  19. Χωρίς πολλά πολλά…Καλή, καλή, καλή, καλή, καλή επιτυχία στην Εσθονία! Εξαιρετικό τραγούδι! Ένα από τ’ αγαπημένα μου για φέτος. 🙂

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ