EUROVISION 2015: Η δεύτερη πρόβα της Ελλάδας!

Σε ένα φόντο με lazer εμφανίζεται η Μαρία Έλενα με μακρύ ασημένιο φόρεμα γεμάτο κρύσταλλα. Μαζί της και ο Ευθύβουλος Θεοχάρους στο πιάνο. Κυριαρχεί το μπλε χρώμα και είναι αρκετά τα κοντινά πλάνα. Τόσο στο φόντο όσο και στο πάτωμα απεικονίζονται διάφορα αστέρια σε μπλε και άσπρο όπου κατά την εξέλιξη του τραγουδιού γίνονται εκρήξεις φωτός μέσα στο μπλε και φωτίζεται όλη η σκηνή. Η Μαρία Έλενα μας αποκαλύπτει ότι μόνο στατική δεν είναι στη σκηνή όπου η χάρη και η αρμονία των χεριών της δένει με το τραγούδι και δίνει κάτι εντυπωσιακό.  Όπως σας είχαμε ενημερώσει πρώτοι δεν υπάρχει καμία άλλη έκπληξη επί σκηνής, παρά την έντονη φημολογία των ημερών. Σήμερα δεν είδαμε ανεμιστήρα πάντως. Φωνητικά δεν το συζητάμε, άψογη και δυνατή και θα πάει πάρα πολύ καλά. Μπράβο στην Ελλάδα!

Γιώργος Διαματάρης

Αντώνης Καρατζίκος

175 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Φωνητικά ειναι πολύ καλη. Θα παίξει μεγαλο ρολο η σκηνοθεσία και αν καταφέρει να αποδωσει όλον αυτό τον πολύ ωραίο φωτισμό.

  2. ολα πολυ καλα αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι σπαει την κορονα στα δυο

  3. Εντυπωσιακη εμφανιση! Παρα πολυ ωραιο ξεκινημα, αλανθαστη στα φωνητικο και ολη η σκηνικη παρουσια ειναι απο τις καλυτερες φετος και θα γραφει στην καμερα.Πιστευω οτι οι κριτες θα μας δωσουν αρκετα…Ειναι απο τα τραγουδια που ή θα πατωσουν ή θα διαπρεψουν…

  4. Μου αρεσει υπερβολικα…μου αρεσει που θα γινοντε αυτες οι εκρηξεις
    Θελω ομως αερα οπωσδηποτε…

  5. ΘΕΛΩ ΤΟΝ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ ΠΙΣΩ!! γιατι;;; ανεμιζαν τοσο ωραια τα μαλλακια της..φαινοταν και καλυτερα το φορεμα της! Ελπιζω στον ημιτελικο να υπαρχει:( …μου φανηκε λιγο αγχωμενη ή ειναι η ιδεα μου;;; Παντως με τα καταλληλα πλανα θα βγει το αποτελεσμα τελειο στους τηλεοπτικους δεκτες!!

  6. Αυτο που παρατηρω,ειναι οτι τα πρωτα 2 λεπτα του τραγουδιου,ειναι πολυ βαρετα κ αδιαφορα..κατι που δν ειναι κ πολυ υπερ μας…Απο κει κ περα…απλα θα ευχηθω καλη επιτυχια,με την ελπιδα οτι την Τριτη θα δουμε κατι καλο!

  7. Νομίζω πως είναι η πιο classy συμμετοχή του α΄ ημιτελικού. Οι μπαλάντες ποτέ δεν ήταν το ατού μας, αλλά έχει γίνει πολύ καλή δουλειά και θα φαίνεται πολύ ωραία από την τηλεόραση. Ο ημιτελικός ασφαλώς παραμένει “ανοιχτός”, αλλά θα είναι μεγάλη αδικία αν αποκλειστούμε (και δεν το λέω επειδή είναι η Ελλάδα, όποια χώρα κι αν παρουσίαζε κάτι τέτοιο-και με τέτοια φωνή- θα ήταν αδικία εάν δεν περνούσε).

  8. Γιατι κουραζει την φωνη της ποσοι χαζοι ειναι εκει μαζεμενοι?Δεν αλλαζει στα στοιχηματα γιαυτο ας την φυλαξει την φωνη της.
    Επισης απαισια δουλεια του κομμωτη αισχος εξτεσιον και χειροτερα απο την πρωτη προβα ηταν σαν καρφια κατω σημερα.Καποια στιγμη ο κυριος στα φωνητικα ακουγοταν.Το βιντεο δεν δειχνει πολλα αλλα οι φωτογραφιες απο την πρωτη προβα ηταν καλυτερες.Πιστευω και το εχω πει εβδομαδες τωρα προσεξτε το μαλλι της ειναι μια κουκλαρα μια φωναρα αλλα το μαλλι εχει προβλημα.

    • Εχεις δίκιο, αλλά μην μένεις στο μαλλί. Πρόβα ήτανε, για τα τεχνικά ζητήματα. Θα τα φτιάξει τα μαλλιά. Λες να βγεί έτσι;

      • Τωρα που ειδα το βιντεο απο την γιουροβιζιον τιβι δεν ειναι τοσο ασχημα μαλλον καλυπτει τα ανοιγματα του φορεματος στο στηθος ετσι(εννοω το μαλλι ισο κατω χωρις μπουκλα).Να φυλαξει την φωνη της ομως.

  9. υπεροχη!!! τελικα η απλοτητα ηταν ολα οσα χρειαζονταν αφου η μαρια ελενα γεμιζει πληρως τη σκηνη!!! μου αρεσει πολυ η ιδεα με το “ματι”που ισως αυτη να ηταν η εκπληξη! το μπακρουντ επισης πολυ καλο(αν κι σε αυτη τη ληψη δε φαινεται) επισης τα κοντινα θεωρω πως ειναι απαραιτητα κυριως στο πρωτο μισο του κομματιου που ειναι πιο”ηπιο”…στο δευτερο μερος λογικα θα εχουμε πολλα μακρινα για να φανει “το ματι”! ξερουμε αν θα δουμε καποιο εφε;;;οπως στη πρωτη προβα τον ανεμιστηρα η καπνους;;;
    παντως το ολο αποτελεσμα ειναι καθηλωτικο!
    Υ.Γ:περιμενω να δω κι το βιντεο απο το επισημο καναλι της eurovision στο youtube που εχει καλυτερα πλανα,κι καποια κοντινα σε ολες τις συμμετοχες!!!
    ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

  10. Μπραβο Ελλαδα μου,μπραβο Μαρια-Ελενα.. Μπραβο σε ολη την ομαδα.. Δεν ξερω αν μου αρεσε ή οχι παντως θα προκαλεσει τις εντυπωσεις και ελπιζω να περασουμε στον τελικο και εκει να μπουμε στην 10αδα.. ολιγον δυσκολο πιστευω εν τελει,αλλα ΜΑΚΑΡΙ.. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΛΛΑΔΑ!!!

  11. Όπως το είπατε καμία αλλαγή.. και φυσικά δεν υπήρξε καμία “έκπληξη” … έλεος δηλαδή κάθε χρόνο τα ίδια. Δεν θέλουμε άλλες εκπλήξεις, φτάνει! Μια φωνή και ενα πιάνο αρκούν, ειδικά όταν μιλάμε για μπαλάντα. Φωνητικά ΘΕΙΚΗ! Αν και στην αρχή είχε λίγο άγχος, μετά το απογείωσε… πραγματικά ανατρίχιασα! Εγώ σας λέω οτι φέτος θα κάνουμε την έκπληξη… είμαστε χαμηλά στα στοιχήματα αλλά θα κάνουμε την ανατροπή

    • Αν δεν ηταν ο ευαγγελινος να δειξει πως μετριες μπαλαντες σαρωνουν στον τελικο, τοτε ολες οι μπαλαντες θα παρουσιαζονταν βαρετα σαν τη δικη μας και η Ρωσσια ΔΕΝ θα εβγαινε δευτερη το 2006 μεσα στην αθηνα, ΟΥΤΕ θα εβγαινε πρωτη το 2008 και ουτε το αζερμπαιτζαν θα εβγαινε δευτερο το 2013. Το οτι εχουμε μπαλαντα δεν σημαινει, βαζουμε κοινοτυπο φοντο (το κλασσικο μπλε που μπαινει σε ολες τις κλασσικου τυπου μπαλαντες) και δεν κανουμε τιποτα σκηνικα. Αχ ρε Φωκα που εισαι που στις μπαλαντες εισαι κορυφη με ωραιες ιδεες?

      • Ολα αυτα θελουν και λεφτα και εγω θα ηθελα τον Φωκα αλλα ο Φωκας πληρωνεται δεν κανει φιλανθρωπιες οποτε ας κανουμε μια αξιοπρεπεστατη εμφανιση με οτι εχουμε(εξαλλου και ο Φωκας δεν ηταν παντα τοσο καλος ειδικα τον Ρουβα τον χαντακωσε με το συρραπτικο…!

      • Για να σου κανει ο ευαγγελινος χορογραφια πρεπει να του τα ακουμπησεις χοντρα!! δεν κανει φιλανθρωπιες αυτος..θα μπορουσε να βοηθησει…η χωρα του ειναι…αλλα συνεργαζεται μονο με τις αλλες χωρες που του τα σκανε -.-

  12. ok το έχω γράψει αρκετές φορές,ότι δεν είμαι φαν του τραγουδιού…βαρετη και ανεμπνευστη μπαλαντα απο μια καλη ερμηνευτρια…θα περασουμε στο τελικο και εκει θα ειμαστε στις τελευταιες θεσεις…

  13. Το αποτέλεσμα βγήκε αριστοκρατικό. Η ουσία είναι στο λιτό και απέριτο και όχι στο πολύπλοκο και φανφαρόνικο. Συγχαρητήρια στην Ελληνική αποστολή!

  14. Βλέπω δεν εντυπωσίασε αρκετά τους ξένους bloggers οπότε ας μην παίρνουμε πολύ θάρρος…Όλοι λένε ότι περίμεναν το κάτι παραπάνω στη σκηνή από αυτή την προβα, και καταληγουν λεγοντας οτι ειναι απλως καλη με ενα βαρετο ομως τραγουδι.

  15. Φωνή πολύ καλή. Λίγο να μετριάσει όλο το μελοδραματικό θα είναι ακόμη καλύτερη. Α, και τα εξτε να τα βγάλει.

  16. Ο αμεμιστήρας έδινε μια δυναμική στο κορύφωμα. Ελπίζω να επιστρέψει. Νομίζω οτι τα 30″ της πρώτης πρόβας έδειχναν μια καλύτερη πρόβα από τη δευτερη.ίσως και να ήταν καλυπτερη η πρώτη πρόβα. Θέλει ακόμα διορθώσεις. Στα μείον τα μαλλιά

  17. Θεωρω πως ο αερας πρεπει να ξαναμπει. Κατα τα αλλα, ειναι παρα πολυ καλη εμφανιση και σιγουρα αξιζει μια θεση στον τελικο!

  18. Τα μαλλιά χμμμ πρέπει να είναι πιο ανέμελα όπως στην πρώτη.Επίσης πρέπει να επιστρέψει ο ανεμιστήρας.Είναι ένα μειον αυτό.Φωνητικά όμως πολύ καλά.Πάντως η 1η πρόβα πολύ καλύτερη από τη 2η…

  19. Ολα σας βρωμάνε και σας ξυνιζουν κάποιους. όλο ασχολειστε με τους δημοσιογράφους και τα στοιχήματα. Υποστήριξτε λιγο την χώρα σας

  20. Πιθανόν το βλέπω να βγει έτσι. Όσες μερες είναι εκεί δεν την εχω δει με περιποιημενα μαλλια. Πρεπει να τα κανει μόνη της. Όλο αυτο σε συνδυασμο με το φτωχο θεαμα μου βγαζει μια μιζερια

  21. Μονο με φωνη δεν βγαζεις αποτελεσμ,τραγικο που αφαιρεσαν τον ανεμιστηρα και που οντως δεν υπαρχει ευρημα ειναι τηλεοπτικο σοο..
    Το μονο που πρεπει να τονισω και πρεπει ολοι να συμφωνησετε νμζω ειναι πως οι κριτικες επιτροπες μας το χρωστανε φετος τετοια φωνη εσυ τουλαχιστον που το παιζεις ειδημων δεν την αφηνεις απαρατηρητη…

  22. Οντως και μενα η πρωτη προβα μου φανηκε καλυτερη..και ας ειχαμε δει μονο 30΄΄..ισως να ειχε αγχος…ο ανεμιστηρας πρεπει να επιστεψει οπωσδηποτεεε!! το μαλλι οντως δεν ηταν καλο..μια προβα ηταν..ελπιζουμε να ξεαγχωθει και να σκισει την τριτη στον ημιτελικο!!

  23. Να μπει ανεμιστήρας, να μην κάνει εκείνο το τίναγμα του κεφαλιού προς το τέλος, ενας κομμωτής να φτιάξει το μαλλί της που είναι σα ραδίκια που κρέμονται και να ξεπεράσει το πάρα πολύ τρακ που έχει…Κατά τα άλλα, όλα καλά, σίγουρα στον τελικό.

  24. _Εξαιρετική η πρόβα της Ελλάδας μου σηκώθηκε η τρίχα. Πιστεύω θα περάσουμε. Μπράβο. Καλη επιτυχία.

  25. ακολουθουμε το ιδιο κονσεπτ και τα ιδια χρωματα και την ιδια προσεγγιση με τη συμμετοχη της Δεσποινας Ολυμπιου και το “Αν με θυμασαι”….Απορω γιατι αντιγραφουμε μια αποτυχημενη συνταγη (ιδια χρωματα στη σκηνη, ιδια αισθηση λιτοτητας, μηδεν χορογραφια κτλ κτλ)

    • δεν ειχε μονο η Δεσποινα Oλυμπιου ολα αυτα τα χρονια μπλε φοντο,μηδεν χορογραφια κτλ…ελεος…συγκρινεις δυο πραγματα που δεν εχουν καμια σχεση! της ολυμπιου το τραγουδι ηταν πολυ γλυκαναλατο και μονοτονο και δεν ειχε ουτε κανενα background της προκοπης..της Κυριακου τουλαχιστον εχει μια δυναμικη και κορυφωση το κομματι..τελειο background,εφε…και στο κατω κατω..μπαλαντα ειναι..τι ηθελες να χορεψουν τσαμικο στην σκηνη;;; καθε χρονο τα ιδια κ τα ιδια;; μονο μακαρενα που δεν εχουμε χορεψει στην eurovision ολα αυτα τα χρονια..αρκετα!

      • Και ο ευαγγελινος ΜΠΑΛΑΝΤΕΣ ειχε στα χερια του και το 2006 και το 2008 και το 2013 και τις εβαλε ολες στη δυαδα. Οποτε λες αστοχα πραγματα. Και εμεις φετος εχουμε χειροτερη μπαλαντα απο αυτες που ειχε ο ευαγγελινος γιατι εμας ειναι πολυ κλασσικου τυπου για το 2015. Οποτε επρεπε να γινει κατι εξαιρετικο και εξυπνο ΚΑΙ στη σκηνη ΚΑΙ στα γραφικα για να ξεχωρισει. ΔΕΝ μιλησα για τσιρκο αλλα για κατι καλαισθητο που να δινει κινηση και να εντυπωσιαζει. Εμεις σαν ελληνικη συμμετοχη φετος προσφερουμε τα ιδια σε ολα τα επιπεδα (φοντο, φωτισμοι, γραφικα , ανυπαρξια χορογραφιας και κινησης κτλ)….Για να μπει δεκαδα τελικου μια συμμετοχη (γιατι αυτος πρεπει να ειναι ο ΣΤΟΧΟΣ και οχι απλα να περασουμε τελικο για να πατωσουμε) θελει το κατι παραπανω. Με σκετη λιτοτητα και ακινηση και τετοια μετρια γραφικα για να πας καλα πρεπει να εχεις την απολυτη μπαλανταρα και κομματαρα. Εμεις ομως εχουμε απλα μια αξιοπρεπη μπαλαντα και τιποτα παραπανω. Και το λεω γνωριζοντας οτι ηταν το καλυτερο απο τα 5 που ειχαμε συνολικα να διαλεξουμε στον ελληνικο τελικο.

    • εγω ενα ξερω…δεν φτανει που εχουμε οικονομικη κριση και παλι θα συμμετεχουμε στον διαγωνισμο,εχετε και τρελες απαιτησεις…ο φωκας για να σου κανει χορογραφια πρεπει να του τα σκασεις χοντρα..κ εγω θα ηθελα φωκα αλλα δεν θελησε να μας βοηθησει,πως να το κανουμε;;; τωρα ο καθενας εχει διαφορετικη γνωμη..ισως αν βαζανε και κανα δυο χορευτες να ηταν καλυτερο το αποτελεσμα αλλα εγω ειμαι και ετσι ικανοποιημενη!!

  26. Η ερμηνεία καλή. Μπακράουντ και φωτισμούς δεν είδαμε, ή δεν μπορέσαμε να τους καταλάβουμε από τις λήψεις. Το φόρεμα καλό. Ωραία λεπτομέρεια, εκεί που ανοίγει όταν περπατάει και φαίνονται τα πόδια της.
    ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ. Ας κάνουν κάτι, γιατί χαλάνε όλη την κλασάτη εικόνα. Το βλέμμα μένει στο φτηνιάρικο εξτένσιον που βγάζει μάτι. Γιατί;

  27. Παιδιά τον ανεμιστήρα πίσω έτσι το τραγούδι δείχνει πιο δυναμικό και όσο πιο πολυ ανεβήκαμε με την πρώτη πρόβα πιστεύω ότι τόσο κατεβήκαμε μετά την δεύτερη πιστεύω πως αν δεν επανέλθει ο ανεμιστήρας αυτό θα έχει επίπτωση στη τελική μας θέση και ίσως να μας στερήσει κ την θέση στον τελικό

    • Ξέρει κανείς αν στον ημιτελικο θα ειναι όπως στην πρώτη πρόβα η στη δεύτερη ;;;

      • θα υπαρχει κανονικοτατα!! η μαρια ελενα ειπε οτι απλα ξεχασαν να τον βαλουν -.-

      • Θάνο δεν λέω ότι δεν θα περάσουμε τελικό λόγω ανεμιστήρα απλά οι επιτροπές δίνουν τεράστια σημασία στη σκηνική παρουσία κ όπως και να το κάνουμε ο ανεμιστήρας το έκανε πιο δυναμικό το τραγούδι . Άλλη μια ερώτηση ξέρετε ποτέ οι επιτροπές βαθμολογούν τα τραγούδια ;

  28. ρε παιδι μου ενα τετοιο τραγουδι θα μπορουσε να σε ανατριχιασει αλλα κατι εχει αυτη η γυναικα που δεν στο βγαζει… προσπαθω εδω και καιρο να το αγαπησω αλλα μου βγαζει κατι τοσο ψευτικο και αντιπαθητικο η συγκεκριμενη που δεν τα καταφερνω. θα το παλεψω ομως να το συμπαθησω και να το στηριξω….

  29. Συμφωνώ σε αυτό να πείτε στην χορογράφο να βάλει ξανά τον ανεμιστήρα

  30. προς ελληνικη αποστολη….φερτε τον ανεμιστηρα πισω και σπαστε τα μαλλια της! κυριε καρατζικο ελπιζω να μεταφερετε τα σχολια και τις παρατηρήσεις μας στην ελληνικη αποστολή!

  31. Έλεος πια με αυτό το μαλλί πρόβα ήταν η ουσία είναι ότι η φωνή της σε συνδιασμό με τη σκηνική παρουσία βγάζουν ένα αποτέλεσμα εξαιρετικό για μένα όσο αναφορά τα σχόλια των ξένων είναι πολύ ενθαρρυντικά ! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!!!!!

  32. Νομίζω πια είναι λαικη απαίτηση ο ανεμιστηρας. Αν μας ακουει η Λυραρακη ή όποιοσδηποτε άλλος ας το κάνει! Κατατάλλα μια χαρά

    • Εγω λεω να στειλω στην Μαρια ελενα στο ινσταγκραμ για τον ανεμιστηρα..τα βλεπει τα σχολια και απανταει κιολας 😛 😛 😛

  33. ΓΙΑ ΌΝΟΜΑ ΕΊΝΑΙ ΠΡΟΒΑ ΔΕ ΘΑ ΒΓΕΙ ΕΤΣΙ. ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ! ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΗΛΑΔΗ

  34. Γιατί τόσο άγχος βρε παιδιά; Θα περάσουμε, δεν θα περάσουμε, θα περάσουμε, δεν θα περάσουμε…
    Για αυτό υπάρχουν και οι μαργαρίτες. Άνοιξη είναι υπάρχουν πολλές.
    Το θέμα είναι ότι από τις επιλογές που είχαμε στον ελληνικό τελικό, στείλαμε το καλύτερο τραγούδι με μια καλή ερμηνεύτρια. Η παρουσία της είναι κάτι παραπάνω από αξιοπρεπείς!!! Το στήσιμο της πάνω στη σκηνή είναι όπως πρέπει για μία μπαλάντα.
    Και επειδή πολλοί λένε ότι είναι βαρετό και διάφορα τέτοια, εγώ δεν θυμάμαι πολλές μπαλάντες να μ’ έχουν ξεσηκώσει ή να με κάνουν να ‘ρθω στο κέφι. Πώς να το κάνουμε κάθε είδος τραγουδιού σου προκαλεί και την ανάλογη διάθεση. Το θέμα είναι πως το παρουσιάζεις και πως το υποστηρίζεις. Δηλαδή εάν στέλναμε μία μπαλάντα που δεν τη βρίσκαν βαρετή, αλλά με χάλια παρουσίαση και χάλια φωνή θα ήταν καλύτερα;
    Αν σε κάποιους δεν αρέσει το τραγούδι αυτό είναι σεβαστό και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να του επιβάλει τη γνώμη του.
    Όπως και να ‘χει εύχομαι κι εγώ καλή επιτυχία στην Ελλάδα μας και στη Μαρία – Έλενα γιατί την αξίζει!

  35. Δείτε το επίσημο βίντεο από το eurovision tv που είναι σαφώς καλύτερο.Βέβαια δείχνει πολλά κοντινά και το backround δεν φαίνεται καλά. Η ερμηνεία είναι εξαιρετική. Φωνάρα. Η κίνηση με τα χέρια, το σταντ και το μικρόφωνο είναι ωραίες εναλλαγές. Αλλωστε τι άλλο να κάνεις με μια μπαλάντα τέτοιυ είδους.
    Ο ανεμιστήρας θα επανέλθει.Να θυμίσω πως πέρσι στην δεύτερη πρόβα του Η.Β η πύρινη βροχή δεν εμφανίστηκε και ολοι έλεγαν γιατί την έβγαλαν.Και φυσικά στον τελικό εμφανίστηκε.Κάποια εφέ στην δεύτερη πρόβα δεν τα βγάζουν.
    Η Μαρία Έλενα εξακολουθεί να μου βγάζει μια πολύ γκλαμουράτη εικόνα μιας ντίβας.
    Παιδιά το τραγούδι αυτό είναι.Η σκηνική παρουσία αυτή είναι.Θαύματα δεν μπορουν να γίνουν.Κανένα μαλλί δεν θα μας δώσει καλή ή κακή θέση.Πιστεύω τον τελικό εύκολα ή δύσκολα τον έχουμε. Αλλά ας μη περιμένουμε σπουδαία πράγματα.
    Καλή επιτυχία.

    • η Κυριακου βγαζει μια πολυ ξενερωτη εικονα,με υπερβολικους μορφασμους,σαν να παιζει θεατρο….

      • 1.Προτείνω την ώρα εμφάνισης της Ελλάδας να αλλάξεις κανάλι αφού σου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι.
        2.Δεν βλέπω να απαντάς σε άλλους που γράφουν θετικά.Μάλλον σε ενδιαφέρει τι γράφω αλλά…
        3.Με κούρασες.

  36. Ηταν παρα πολύ καλη,μπραβο της….εξαιρετικη ερμηνεια και παρουσια…..κατά την ταπεινη μου αποψη καταφερε μονη της με μοναδικο οπλο την φωνη της ένα μετριο τραγουδι με μηδαμινες ελπιδες προκρισης τελικα να θετει σοβαρη υποψηφιοτητα για τον τελικο….το μονο που φοβάμαι είναι ότι μας περιμενουν στην γωνια αντιπαλες χωρες που τα παιρνουν με μας επειδή παντα περναμε τελικο και ισως βρηκαν την ευκαιρια να μας αφησουν εκτος….γιατι κακα τα ψεματα ειμαστε σε ένα πολύ μετριο ημιτελικο που αξίζουμε εκατο τοις εκατο να περασουμε!!!!

  37. Ο κομμωτης και ο μακιγιερ πότε ακριβώς περιμενουν να πανε στη βιεννη. Βγαινει παντου κακοβαμμενη κ αχτενιστη. Η προβα ,αφου την ειδα αρκετες φορες κατεληξα στο οτι δεν ηταν καλη. Πού φτάσαμε.. Να παρακαλάμε για εναν ανεμιστήρα σαν να ειναι και εγω δεν ξερω τι..

  38. Τωρα που έδειξε την πρόβα στην Στεφανίδου βγήκε ενα πιο δυναμικό αποτέλεσμα με την βοήθεια της τηλεόρασης σίγουρα μέχρι τον ημιτελικό θα έχει τελειοποιηθεί

  39. ειλικρινα ας τους ενημερωσει καποιος απο το σωματειο οτι επιβαλλεται να χρησιμοποιηθει ο ανεμιστηρας! επισης ας κανουν κατι με τα μαλλια….οχι εξτεσιονς!οχι τοσο επιμελημενα! ειναι πολυ αταιριαστα ! στη πρωτη προβα ηταν καλυτερο το αποτελεσμα σε αυτο το θεμα(μαλλια-ανεμιστηρας!)…
    το αποτελεσμα οπως προειπα ειναι πολυ ικανοποιητικο,αλλα ο ανεμιστηρας κι πιο ατημελητα μαλλια θα εδιναν ενα ακομα καλυτερο αποτελεσμα!
    προσωπικα θεωρω πως ολα θα κριθουν στην σκηνοθεσια….στην οποια πρεπει να υπαρχουν αρκετα κοντινα κατα τη διαρκεια του “αργου”μερους”κι μακρινα (για να φανει το μπακραουντ) στο δυνατο μερος του τραγουδιου…

  40. Παιδιά ηρεμήστε! Τα μαλλιά αυτά δεν είναι καν χτενισμένα… είναι φανερό ότι επειδή πρόκειται για πρόβα δεν έκανε μακιγιάζ και μαλλιά του ημιτελικού! Επίσης θεωρώ ότι σε αυτή την πρόβα εστιάσανε στα πλάνα του σκηνοθέτη και γι αυτό δεν χρησιμοποιήθηκε ο ανεμιστήρας! Σίγουρα δεν θα είναι έτσι η εμφάνιση! 😉 Όσο για τις άλλες χώρες μετά τις πρόβες έχουν ανατραπεί αρκετά τα δεδομένα: Μία τολμηρή πρόβλεψη για τον πρώτο ημιτελικό:
    1.Ρωσία
    2.Βέλγιο
    3.Εσθονία
    4.Γεωργία
    5.Αρμενία
    6.Αλβανία
    7.Ελλάδα
    8.Ρουμανία
    9.Σερβία
    10.Φινλανδία (θα την αφήσουν και τελευταία στην ανακοίνωση)
    11.Ουγγαρία
    12.Μολδαβία
    13.Λευκορωσία
    14.Ολλανδία
    15.Δανία
    16.Σκόπια
    —————————————————————
    Η Ολλανδία δεν πρόκειται να περάσει αν και αρέσει σε πολλούς ενώ μετά τις πρόβες έχασε πολύ και η Λευκορωσία η οποία έτσι κι αλλιώς δεν έχει τραγούδι αλλά είναι τόσο αδιάφορη συμμετοχή που δεν θα καταφέρει να περάσει ούτε καν με τόσους συμμάχους που έχει! Δεν θα με εκπλήξει να δω Μολδαβία και Ουγγαρία στον τελικό αντί για καμιά Ρουμανία! Η έκπληξη της βραδιάς πάντως θα είναι το Βέλγιο… δεν τρελαίνομαι αλλά θα μπει πεντάδα στον τελικό!

  41. Μήπως να κοιτάξει κάπως την τεχνική με τις αναπνοές της;
    Το αποτέλεσμα που βγαίνει (ακουστικά μιλάω) είναι κάπως ενοχλητικό.
    Κρίμα γιατί η πρώτη πρόβα (έστω αυτά τα 36 δευτερόλεπτα) ήταν αρκετά ενθαρρυντική.
    Θέλω να πιστεύω ότι μπορεί να βελτιωθεί.

    • Συμφωνώ απόλυτα με τον ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ.
      Πρέπει λίγο να προσέξει τις αναπνοές της. Επίσης προς το τέλος μου φάνηκε πιο screamy απ’ όσο θα έπρεπε. Οκ, το τραγούδι είναι μελοδραματικό, ενδεχομένως ταιριάζει μια υπερβολή, αλλά καλό θα ήταν να “κατεβάσει” λίγο όλο αυτό το πολύ μελοδραματικό και φωναχτό.

  42. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ SITE ΤΗΣ ΕUROVISION ΣΕ ΤΕΛΕΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ…ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΠΛΑΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΙΚΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥΣ ΔΕΚΤΕΣ…ΤΕΛΙΚΑ Η ΕΙΚΟΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΛΥΥ ΜΕΓΑΛΟ ΡΟΛΟ…ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΗΛΩΣΩ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ 😀

  43. Prepei na plirosun nomizw gia ton anemistira ..akoma kai stis proves!
    Loipon h katata3h m..me vash kai mono ta tragudia..exei ws e3hs:
    1.Belgium
    2.Netherlands
    3.Moldova
    4.Greece
    5.Armenia
    6.Finland
    Enw me vash tis provas..:
    1.Belgium
    2.Greece
    3.Armenia
    4.Netherlads
    5.Moldova
    6.Finland
    Gia mena metraei pio poli to kommati..sigura vaivea paizei kai to live..Gia auto gia na vgalw to top m..metraw x2 to tin katata3h me vash to pwso maresun ta tragudia kai x1 to live..!

  44. Εντυπωσιάστηκα!!!Υπέροχη ερμηνεία (και μάλιστα είναι πρόβα)!Η σκηνική παρουσία είναι πολύ ωραία επίσης(αλλά πράγματι θέλουμε πίσω τον ανεμηστήρα)…

  45. Εντωμεταξύ αυτό που οι ξένοι λένε ότι είναι εντυπωσιακό το αποτέλεσμα και εμείς τρωγόμαστε με τα ρούχα μας με ξεπερνάει

  46. Μια χαρα ηταν ολα . για προβα μιλαμε .μερικοι ανυπομονουν να αποτυχουμε για να δικαιωθουν και καλα . κανουν και λεπτομερει σχολια για τα παντα … τοσο ειδικοι ειστε πια ???? ολα σας χαλανε . δεν υστερουμε σε τιποτα απο τις υπολοιπες μπαλαντες που τοσους μηνες μας πρηξατε να λετε και να ξανα λετε . δεν εχουν απολυτως τιποτα παραπανω . ελεος πια . ουτε τυφλοι ειμαστε ουτε κουφοι ουτε κι εσεις πιο εξυπνοι απο εμας . εγω θα χειροκροτησω οτι και να συμβει . δεν ειμαι Ελληνας μονο οταν ειμαστε σε υψηλες θεσεις .

  47. μαλιστα!ωραια χρωματα και εξαιρετικη ερμηνεια..το τραγουδι απλα αδιαφορο!πλεον νομιζω οτι θα περασουμε τελικο αλλα εκει θα τα βρουμε πολυ σκουρα!οπως περυσι ενα πραμα!

  48. Μας βλεπω Αθηνα 2016. Οι ξενοι εχουν τρελαθει και ολοι οι δημοσοιογραφοι την κυνηγανε. (τολμηρο αυτο που λεω αλλα…)

  49. Η θεώρηση της Ελλάδας από τον υπόλοιπο κόσμο είναι δύσκολο να εξηγηθεί. Εάν η Ελλάδα έστελνε φέτος ένα από τα φαβορί (πχ το τραγούδι της Σουηδίας, της Ιταλίας ή της Εσθονίας) δε θα είχε την ίδια επιτυχία. Η Ελλάδα προκαλεί πολλά τζιζ και όχι μόνο κρίσης και πολιτικών και οικονομίας.. είναι πιο περίπλοκο το θέμα. Αυτό το τραγούδι είναι μια χαρά αλλά αν αποκλειστεί θα οφείλεται σε άλλους λόγους..

  50. ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΟΝΤΑΣ ΜΕΛΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΠΟΙΑΣ ΧΩΡΑΣ…ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΤΑΣΜΕΝΟΣ ΣΤΙΧΟΥΡΓΟΣ Η ΣΥΝΘΕΤΗΣ…ΕΙΔΙΚΟΣ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΣ….ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΑ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ…ΚΛΑΣΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΡΜΗΝΕΙΑ…ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΩ ΕΚΤΟΣ ΤΕΛΙΚΟΥ ΚΙ ΕΚΤΟΣ…ΔΕΚΑΔΑΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΘΑ ΕΛΕΓΑ,,,,ΣΥΝΕΠΗΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ…Κ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΘΕΣΜΟ…

  51. Τα σχόλια είναι παρα πολύ καλά απο τους ξένους και αυτό θα φανεί στην πράξη την Τρίτη

  52. ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ. ΜΟΝΟ ΟΤΙ Ο ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΕΔΙΝΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ…ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ…ΤΩΡΑ ΠΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΤΙΚΟ….ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!

  53. συμφωνω για Ιταλια και θα ηταν αδικο αν δεν κερδισει . εκει θα παει και το δωδεκαρι της Αλβανιας και ας ειμαστε κι εμεις στον τελικο .

  54. ΠΟΙΑ ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ???
    δωδεκα στην Κυπρο , ενοητε .εκτως αν δεν περασει τελικο . δεκα στην Αλβανια ? προφανως . απο εκει και περα ? ποιο φαβορι στηριζουμε αφου καθε χρονο το κανουμε με τον εναν η τον αλλον τροπο … ??? οχτω στη Ιταλια ? στην Εσθονια ? στην Αυστραλια που τοοοσοο πιολυ αγαπα γιουροβιζιον ??? Σουιδια ? αν περασει η Ρουμανια θα της δωσουμε κανενα καλο μαθμο , εχουμε παρει κι εμεις αν θυμαμαι καλα απο εκει και ειναι βαλκανικη χωρα . παντως συμμαχιες δεν εχουμε και δεν το προσεξαμε εδω που τα λεμε για να εχουμε . και γι αυτο θεωρω οτι ειμαστε η πιο πετυχημεη χωρα στον θεσμο απο το 2004 και μετα . οτι καναμε το καναμε χωρις συμμαχιες .

    • Δεν χρειαζεται να εισαι. Αφενος γιατι δεν ισχυει αυτο που λες καθως την δινουν ως 5ο φαβορι για να περασει και αφετερου τα σχολια ειναι πολυ θετικα. Να σου θυμισω οτι τα στοιχηματα περυσι εδιναν το Ισραηλ στην τριαδα για νικητη και πολλα αλλα αντιστοιχα παραδειγματα. Oi Freaky Fortune ειχαν φτασει και 5αδα για νικη περυσι μετα τις προβες.

  55. Ρε “παιδακια” ηρεμιστε λιγακι..Καθε χρονο το ιδιο πραγμα.. το ενα μας βρωμαει το αλλο μας ξινιζει.. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ??
    ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ? εγω απο οτι βλεπω στους ξενους αρεσε παρα πολυ. ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ.. ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΑΠΛΑ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ!! ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑΑΑΑ!! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΛΛΑΔΑ!

  56. Καποιοι φερανε την καταστροφη. Ειναι απλα μια προβα παιδια. Κανεις δεν δινει το μαξιμουμ ουτε φωνητικα ουτε σε ενεργεια. Γινεται απλα για να τσεκαρουν τα τηλεοπτικα πλανα και τυχον παραλειψεις και διορθωσεις. Ο ανεμιστηρας θα ειναι στον ημιτελικο αφου οι διοργανωτες ξεχασαν να τον ανεβασουν στην σκηνη και τα μαλλια της και το μακιγιαζ θα ειναι καλυτερα στον ημιτελικο. Φωνητικα το εσκισε χωρις να γκαζωνει. Θα ειναι κριμα οι επιτροπες να μην το εχουν πενταδα. Αν ουτε τωρα μας εχουν ψηλα οι επιτροπες δεν ξερω ποτε και με τι θα μας εχουν. Ολη η θετικη μου ενεργεια στην Μαρια Ελενα γιατι το αξιζει.

  57. Νομιζω οτι μετα και την σημερινη εξαιρετικη προβα της Μαριας-Ελενας δεν υπαρχει θεμα για το αν θα περασουμε τελικο.Απο 11ους που μας ειχαν τη Δευτερα πλεον ειμαστε στην 5η θεση και σιγουρακι για τελικο αφου ειδη καποιες εταιρεις εριξαν την αποδοση μας για προκριση στο 1,10 και 1,15!

  58. Μα τι λύσσα είναι αυτή με τις τρίχες και τους ανεμιστήρες δε μπορώ να καταλάβω…έλεος δηλαδή!!! Ας ευχηθούμε καλή επιτυχία και όλα θα πάνε καλά!!!

  59. Πολυ καλη φωνητικα! Ωστοσο σα να λειπει κατι. Νομιζω πως πρεπει να επιστρεψει ο αερας και να βελτιωσουν το μαλλι της.

    Ειμαι σιγουρος πως τη βραδια του ημιτςλικου θα φαινεται τελεια!!!!!

  60. ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΗ Η ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΡΕΤΗ ΜΠΑΛΑΝΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ. ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ, ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ. ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ 100% ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕ Η ΣΑΓΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΗΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΚΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ 3ΑΔΑ ΚΑΙ Κ.Λ.Π. Η 2Η ΠΡΟΒΑ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ Κ Η ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΝΑ ΣΙΚΑΤΗ ΚΑΙ ΛΙΤΤΗ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΑ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!

  61. Γιατι δε βαζουν καπνο κατω στο πατωμα ρε σεις? δε θα φαινεται τοσο αδειο

    • Το πατωμα ειναι οθονη led και δειχνει εκρηξεις αστεριων. Ειναι πολυ εντυπωσιακο κατι που δεν φαινεται στο μονοπλανο των προβων.

  62. Παιδια συγχαρητηρια φτασαμε τα χιλια λικε σtο youtube τα περισσοτερα μεχτι τωρα!!! Μπραβο ρε Μαρια ελενα.. Ρε παιδια φετος καθε φορα που βλεπω υην προβα της Μαριας αισθανομαι πως δεν υπαρχει κανεις αλλος στον διαγωνισμο οτι ειναι η καλυτερη.. Μπραβο και παλι!!

  63. πολύ καλή εμφάνιση… το μάτι είναι το εύρημα σίγουρα, λιγότερο μελό περισσότερη ενέργεια και νεύρο… έχει τραγούδι, έχει vision, το μόνο που λείπει είναι μια καλή κλήρωση για θέση εμφάνισης στον τελικό. το έχει για top 10. καλή επιτυχία Μαρία Έλενα!

  64. Δε νομιζω τα χιλια λαικ που εχουμε στο YouTube να τα εχουμε χωρις λογο; Λογικα αρεσει η εμφανιση μας

  65. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΚΑΜΕΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΒΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΠΙΑ ΓΚΡΙΝΙΑ ΑΣ ΤΟ ΧΑΡΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΦΩΝΑΡΑ ΚΑΙ ΚΟΥΚΛΑΡΑ …

  66. Αξιοπρεπής εμφάνιση, μέτριο τραγούδι.
    Πρόβλεψη : 6-9 στον ημιτελικό!
    Καλή επιτυχία Ελλάδα!

  67. Συγνώμη βρε παιδιά αλλά επειδή δεν μένω στην Ελλάδα και δυστυχώς όλα τα βλέπω από το internet μπορεί να μου πει κάποιος που διέψευσε την έκπληξη;Το περίμενα όλη τη μέρα σήμερα να το δω!Μ΄ άρεσε πάρα πολύ η πρόβα μας!Κι επειδή είμαι εξωτερικό εννοείται πως θα ψηφίσω Ελλαδάρα γιατί πραγματικά αξίζουμε μια καλή θέση στο τελικό!

    • Το λεει το αρθρο ακριβως απο πανω;;; λολ…το εχει πει και ο καρατζικος τοσες φορες οτι δεν θα υπαρξει κατι περισσοτερο απο οτι ειδαμε στην πρωτη προβα!!

  68. Καλή επιτυχία, αξίζεις να περάσεις στον τελικό και θα τα σαρώσεις όλα!!!!

  69. Θέλω να αναφέρω κάτι λοιπον τα ντισλαικ έρχονται απο σκοπιανό ο οποίος μόλις έγραψε το πρωτο σχόλιο άρχισαν έχει δεκάδες λογαριασμούς και έχει κανει πανω απο 100 ντισλαικ σας στο λέω σίγουρα

  70. και σημερα σε ψηφοφορια δημοσιογραφων, ειμαστε στην τριτη θεση μετα απο ρωσια και εσθονια . εχουμε τα περισσοτερα like στο yutube και στο facebbok , καθως ειναι κατι παραπανω απο φανερο οτι η αλβανικη συμμετοχη εχει υπερμετρα like αποκλειστικα απο αλβανους . εχουν κανει τεραστια κινητοποιηση για το τραγουδι τους . εμεις στο facebook εχουμε απο ολη την ευρωπη . αν κοιταξει κανεις τα ονοματα καταλαβαινει .

    • χαχα ισχυειιι…αυτοι οι αλβανοι κανουν λες και στειλανε την Μαρια Καλλας ξερω γω…με την τρελη φωναρα,το απολυτο κομματι που θα σε καθηλωσει..και ειναι σιγουροι για την πρωτια τρομαρα τους…και βλεπεις οτι οοοολα τα σχολια ειναι απο αλβανους!! αντε ενα 5% να ειναι απο ξενους…

  71. Μη το γελάτε να βγούμε τίποτα 1οι στον ημιτελικό…Πιστεύω ότι η ελληνική διασπορά (που και λόγω κρίσης είναι πολύ μεγάλη τα τελευταία χρόνια)αν δει ένα πολύ καλοί αποτέλεσμα θα κινητοποιηθεί μαζικά..Νομίζω ότι πάμε για TOP 10 ενώ αρχικά πίστευα για μια θέση γύρω στο 15-20

  72. Πάρα πολύ καλή φωνητικά.Τον ανεμιστήρα πρέπει να τον βάλουν και σήμερα από ότι μάθαμε τον ξέχασαν.Ελπίζω τα πλάνα να είναι καλά σκηνοθετικά.Την κορόνα στην κορύφωση την σπάει στα 2 αλλά θέλω να πιστεύω ότι φυλάει την φωνή της.Κύριε Καρατζίκο αν έχετε επικοινωνία μαζί της να της πείτε ότι θέλουμε την κορόνα του Άμστερνταμ.Μοιάζει λες και κάποιος σταματάει το τραγούδι και μετά ξανά play.Η κορόνα είναι όλα τα λεφτά.Πιστεύω ότι θα το κάνει.
    Τα μαλλιά θα τα δούμε Δευτέρα και Τρίτη.Το φόρεμα καταπληκτικό.Να βγει χαλαρή με την φωνάρα της και όλα θα πάνε καλά.
    Είδα κάπου ότι στο press center στην ψηφοφορία βγαίνει 3 στον ημιτελικό της με 4 μονάδες διαφορά από Εσθονία και όλοι οι ξένοι που ασχολούνται λένε τι τεράστια διαφορά βλέπουν σε σχέση με το γελοίο κλιπάκι από Athens mall και πως αμφιβάλαμε ότι θα περάσει το τραγούδι ενώ είναι τόσο φοβερό σκηνικά και φωνητικά.Τα ακούει η ΝΕΡΙΤ;Τώρα η κοπέλα κάνει διπλάσιο κόπο να αποδείξει τι αξίζει.
    Καλή επιτυχία Μαρία Έλενα.

  73. Πιστευω το να υπαρχουν σεναρια αποκλεισμου απο τον ημιτελικο ειναι τουλαχιστον αστεια. Οι μονοι που μπορουν να μας περασουν στον ημιτελικο ειναι η Εσθονια και η Ρωσια. Ανταγωνιστικες ειναι και οι Γεωργια, Ουγγαρια, Αρμενια, Βελγιο, θεωρω ομως οτι δυσκολα θα μας περασουν. Αν εξαιρεσεις αυτες τις 6 απο κει και περα:
    – Η Μολδαβια ηταν παντα εκτος συναγωνισμου.
    -Η Ολλανδια πολυ δυσκολο να περασει μετα την ανευρη παρουσιαση της.
    -Η Σερβια καταποντιστηκε με κιτς σκηνικη παρουσιαση.
    -Τα Σκοπια καταποντιστηκαν με τα αταιριαστα φωνητικα κ χορογραφια.
    -Η Αλβανια , η Δανια, η Λευκορωσια εχουν πολυ αδιαφορες παρουσιασεις.
    -Η Ρουμανια αρκετα συμπαθητικη αλλα δεν τρελαινει.
    -Η Φινλανδια ακομα κ αν περασει θα ειναι οριακα.
    Κατ’εμε το χειροτερο σεναριο στον ημιτελικο ειναι να βρεθουμε 7οι-8οι. Ενας αποκλεισμος θα ηταν τουλαχιστον γελοιος. Δεν υπαρχουν 10 καλυτερα τραγουδια στον 1ο ημιτελικο.

  74. Την ψηφοφορία που λέτε που την είδατε;Αν ισχύει είναι κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικά τα νέα

  75. Πρώτα πρώτα, καλή επιτυχία στη συμμετοχή μας. Η θετική μου ενέργεια για το καλύτερο δυνατό είναι δεδομένη όπως κάθε χρόνο.

    Θεωρώ αν μη τι άλλο πως και φέτος έχουμε μια αξιοπρεπέστατη συμμετοχή. Δυνατά της σημεία είναι φυσικά η φωνή της κοπελιάς καθώς και η ίδια γενικότερα, μιας και πιστεύω θα γράφει καλά στο φακό. Τη σκηνική παρουσία δε τη φοβάμαι. Τα σκηνικά, οι φωτισμοί, μαζί με τη κατάλληλη σκηνοθεσία κάνουν θαύματα.

    Το μεγάλο μείον κατά τη ταπεινή μου άποψη είναι στην ενορχήστρωση. Θεωρώ (χωρίς να το παίζω ειδικός), πως σε ένα τραγούδι με τόσο χαμηλό τέμπο, τα δύο κουπλέ και τα δύο (επαναλαμβανόμενα) ρεφρέν στη μέση είναι υπερβολή. Ειδικά αν λάβουμε υπόψη και το περιορισμό των 3′.

    Το τραγούδι μέχρι το 1:50 περίπου, είναι όχι μόνο αργό και επαναλαμβανόμενο (για αυτό πολύς κόσμος διαμαρτύρεται για “βαρετό τραγούδι”) αλλά δίνει και την εντύπωση πως η τραγουδίστρια βιάζεται να τα πει γρήγορα να προλάβει! Αν είχε κοπεί ένα κουπλέ ή/και ένα ρεφρέν στο σημείο αυτό και στη θέση του είχε μπει (για πχ) κάποια μικρή ορχηστρική γέφυρα και ποιο ατμοσφαιρικό θα γινόταν και θα ανέπνεε καλύτερα γλυτώνοντας από την αίσθηση της απαγγελίας που δυστυχώς υπάρχει έντονη στο πρώτο μισό.

    Το κομμάτι στο τέλος φυσικά απογειώνεται και εκεί μου αρέσει πραγματικά πολύ, αλλά πολύ φοβάμαι πως πολύ κόσμο θα το έχουμε ήδη χάσει.

    Μακάρι να διαψευσθώ, άλλωστε όπως είπα δεν είμαι ειδικός ούτε το παίζω. Σε κάθε περίπτωση μια γνώμη είπα μη πέσετε να με φάτε.

    Καλή επιτυχία ξανά στη συμμετοχή μας. Μια καλή θέση με τόσα λίγα μέσα διαθέσιμα, θα βοηθούσε πάρα πολύ το διαγωνισμό στη χώρα μας…

  76. ΑΣ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ….ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΡΧΗ ΜΕΣΗ Κ ΤΕΛΟΣ….ΞΕΚΙΝΑ Κ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΚΑΠΟΥ….Κ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΜΑΣ ΛΕΓΑΝΕ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΕΠΙΛΟΓΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙ Κ 2 ΜΟΝΑΔΕΣ….ΣΤΙΣ ΦΕΤΕΙΝΕΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΣ ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ…ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΝΟΜΙΚΗ….ΕΝΑ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟ Η ΜΙΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ,,,ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΣΕΠΑΚΙ….

  77. Βασίλη
    Συμφωνώ μαζί σου. Και εγώ θα ήθελα το τραγούδι μας να είναι λίγο πιο δυναμικό, αλλά και αυτό που είναι μου κάνει. Αν το One last breath το ερμήνευε κάποια που δεν είχε ωραία φωνή το τραγούδι θα ήταν στην κυριολεξία για τα σκουπίδια αλλά ευτυχώς η Μαρία Έλενα συνοδεύει πολύ ωραία το τραγούδι με τη φωνή της και πιστεύω ότι είναι το σημαντικότερο όπλο που έχει. Μπορεί κάποιοι να με γελάσουν μαζί μου αλλά θα πάω ένα χρόνο πίσω (2014) εκεί όπου είχαμε την μπαλάντα της Αρμενίας η οποία ήταν επίσης πολύ αργή και λίγο προς το τέλος δυνάμωσε. Άλλωστε αυτά έχουν οι μπαλάντες. Κατά τη γνώμη μου καλύτερα που άλλαξαν ενορχήστρωση γιατί η προηγούμενη με την εισαγωγή του πιάνου ήταν σχετικά αδύναμη. Πάντως μην εκπλαγείτε εάν η Μαρία Έλενα έρθει πρώτη στον ημιτελικό (πράγμα που της το εύχομαι γιατί το αξίζει) και τα σενάρια περί αποκλεισμού δεν τα καταλαβαίνω. Δηλαδή οι άλλοι καλύτεροι είναι από εμάς??? για εμένα δυνατοί αντίπαλοι την Τρίτη το βράδυ είναι: Εσθονία, Ρωσία, Βέλγιο άντε και η Αρμενία…. οι υπόλοιπες δεν νομίζω ότι μας απειλούν ιδιαίτερα.

  78. Εξαιρετική και η δεύτερη πρόβα της Μαρίας Έλενας, αξίζουμε μια θέση στον τελικό! Καλή μας επιτυχία!

  79. Αυτό που η Κύπρος είναι πιο ψηλά από μας με ξεπερνάει,δεν έχω κανένα απολύτως θέμα με τη Κύπρο το αντίθετο βέβαια αλλά αν κάποιοι χαρακτηρίζουν το δικό μας τραγούδι βαρετό της Κύπρου τι είναι δηλαδή;Ο ρυθμός του συνεχόμενος και τίποτα το τρελό..τι να πω ..

    • καλα η κυπρος δεν υπαρχει περιπτωση κατ εμε να περασει τελικο….στις τελευταιες θεσεις στον ημιτελικο την βλεπω…το πως ειναι πιο ψηλα απο εμας ενας θεος το ξερει πραγματικα…οτι να ναι τελειως για εμενα τα στοιχηματα..και οσων αφορα εμας που μας δειχνει στην 20η θεση,δεν υπαρχει περιπτωση πιστευω να βγουμε 20οι..στις επιτροπες θα ειμαστε ψηλα θελω να πιστευω…στο κοινο καπου στην μεση…ετσι ειναι το σωστο τουλαχιστον..τωρα αν φαμε καμια φρικη οπως η περσινη τι να πω,θα τρελαθωωωω 😛

  80. Αψογη αψογη φωνητικά!!!! Πρέπει ίσως να συμπληρωθεί από κάποια χορευτικά στη σκηνή….Ομως φωνητικά είναι τόσο μα τόσο καλή! Μπράβο Μαρία-Ελενα!!! η Celine Dion της Ελλάδος!

  81. σε τρεις μερες θα ξερουμε ελπιζω τα νεα να ειναι ευχαριστα. οσο για τα στοιχηματα ειναι αβασιμα καθως απο οτι θυμαμαι περσι μας εδιναν στο top 5 για μια περιοδο ετσι λοιπον μη τα εμπιστευεστε

  82. Χαοτική κατάσταση Κώστα είναι και κάποια άτομα εδώ μέσα που όλα τους ενοχλούν που γίνεται αποπνικτική η όλη φαση

  83. Υπέροχο κομμάτι ερμηνευμένο όσο πιο καλά γίνεται από μια φωνάρα και με μια άψογη εμφάνιση. Άποψη μου ότι η ποιότητα αυτή δεν θα εκτιμηθεί και προβλέπω για την Ελλάδα όσο και για την Κύπρο αποκλεισμό από τον τελικό. Αν μια από τις δύο χώρες μας καταφέρει να μπει στον τελικό αυτή θα είναι η Κύπρος.

  84. Γιατί να μην εκτιμηθεί ;εδώ εκτιμήθηκαν αλλά κια αλλά το ” one last breath ” είναι τέλειο και θα παει καλά

  85. η ελλαδα για εμενα ειναι αδυνατον να αποκλειστει με μια τετοια φωνη κι μια τετοια σκηνικη παρουσια,αν κι εχει μπαλαντα που δεν εχουν συνηθισει οι ευρωπαιοι απο εμας….επισης εχουμε πολλους συμμαχους σε αυτον τον ημιτελικο! ακομα ο ημιτελικος αυτος ειναι πολυ ευκολος απο το 2ο κι προς θεου…αντικειμενικα μπορειτε να βρειτε 10καλυτερα κομματια,σε συνολο,σκηνικη παρουσια φωνη κλπ,καλυτερα απο την ελληνικη συμμετοχη σε αυτον τον αδυναμο πρωτο ημιτελικο;;;;
    …αν η ελλαδα αποκλειστει,που δεν νομιζω,λογω των παραπανω ο αποκλεισμος θα αφειλεται μονο στην οικονομικοπολιτικη κατασταση της χωρας μας γεγονος που αυτοματως σημαινει οτι η eurovision εχεθ χασει το νοημα της ως θεσμος! (η ταπεινη μου αποψη) 🙂

    • διαφωνω διοτι και τα προηγουμενα χρονια η κοινωνικοπολιτικη κατασταση της χωρας μας ηταν η ιδια και βλεπουμε οτι με τον αλκαιο τον γιωρκα και κοζα μοστρα μια χαρα θεσεις πηραμε!!επισης η ισλανδια που το 2009 χρεοκοπησε και κατερρευσαν οι τραπεζες της πηρε τη 2η θεση!!οποτε αν ενα τραγοουδι ειναι να περπατησει θα περπατησει!αν δεν τραβαει μην ψαχνουμε να βρουμε δικαιολογιες αλλοΥ!

      • Η Ελλάδα μια χαρά θα τα παει το Ισραήλ θα αποκλειστεί και άντε ψάξε να βρεις τους λόγους μετα

  86. Κώστα αποκλείεται να το ξεφτιλισουν τόσο το θέμα εγώ πιστεύω οτι θα θέλουν να μας γκυκανουν απο την περσινή άδικη 20 θεση

    • απο οτι ειδα απο το προγραμμα σημερα θα γινουν 2 dress rehearsals…μια το μεσημερι και μια το βραδυ…και μια αυριο το μεσημερι…τωρα ποτε θα βαθμολογησουν οι κριτες δεν ξερω..υποθετω αυριο…ξερει καποιος ποτε βαθμολογουνε οι κριτες;;

      • Οι κριτικές επιτροπές βαθμολογούν στις βραδινές dress rehearsals. Το προηγούμενο βράδυ δηλαδή.

    • Όχι απαγορεύεται. Οι τηλεθεατές πλέον θα βλέπετε κατευθείαν τα show.

      • και αυτο το απαγορευσαν;;; μαλιστα..μηπως να απαγορευσουν και την δευτερη προβα που βλεπουμε ολοκληρη;; χεχε..:p…θα μαθουμε τουλαχιστον αν κυλησαν ολα ομαλα στην βραδινη προβα μας;; 😀

      • Η αλήθεια είναι πως ποτέ δεν επιτρεπόταν. Επίσης το αν έχει πάει καλά ή όχι μια εμφάνιση είναι πάντα σχετικό. Ακόμα κι εγώ να βγω να σας πω οτι πήγε καλά, κάποιοι άλλοι μπορεί να μην έχουν την ίδια άποψη. Όπως συμβαίνει και στα πραγματικά show.

  87. υπομονηηη αυριο ημιτελικος , ευχομαι να περασουμε και μετα θα εχουμε να λεμε και να μαθαινουμε περισσοτερα … !!!

  88. Όλες οι ευχές θα γίνουν και η Ελλάδα θα περάσει στον τελικό. Το παρακάλεσε και η μάνα Ατάρτη και το είπε και η Ισμάρ, ότι περνάει στον τελικό από μόνη της η Ελλάδα, χωρίς να γίνουν ξόρκια και μαϊκά, χωρίς εσθήρ και μπουγιούμ, γιατί το αξίζει!

    • Το συγκεκριμένο βίντεο είναι από την 1η πρόβα τζενεράλε που έγινε σήμερα το μεσημέρι.

  89. Μπραβω στη μαρια ελενα για την προβα στο βιντεο παραπανω υπερεβαλε λιγο στην κορονα αλλα η υπερβολη βοηθαει πολλες φορες .ΣΥΓΧΑΡΙΤΗΡΙΑ

  90. Απο οσο διαβασα μπορουμε να δουμε live την βραδινη dress rehearsal αλλα δεν βρισκω το λινκ..ισχυει;;

  91. Πιστευω οτι η ελλαδα ειναι μια απο τις καλυτερες συμετοχες και αν δεν περασει αυτο θα ειναι καθαρα για πολιτικοοικονομικους λογους!!! Εαν κατι τετοιο συμβει η ελλαδα θα επρεπε να σταματησει να συμετεχει στο διαγωνισμο ως ενδειξη αγανακτισης και σιγουρα τοτε ο διαγωνισμος θα εχει χασει καθε ηθικη αξια !!!! Δυστυχως η Ελλαδα μας αυτη τη στιγμη βρισκεται στο ματι του κυκλωνα. Συγχρονος υπαρχουν και οι φιλοι του θεσμου που λογικα δεν θα δωσουν σημασια στα οσα γινονται εκτος αυτου. Οπως και να εχει η Ελλαδα σημερα πιστευω πως θα κανει την υπερβαση και θα προκριθει αν ομως διαψευσθω σας παροτρεινω να μην κατηγορισετε την μαρια ελενα και τους συναδελφους της γιατι θα ειναι αδικο!!! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ!!!!!!!

  92. Αδιάφορο,ξεπερασμένο τραγούδι, μετριότατη φωνή και λανθασμένη ερμηνευτική κινησιολογία. Δεν θα πάει καλά, αν βέβαια περάσει στον τελικό.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ