EUROVISION 2015: Η δεύτερη πρόβα της Ολλανδίας!

Με ένα κοντινό πλάνο στην δαντέλα που φοράει η τραγουδίστρια στο μέτωπο της ξεκινά το τραγούδι της Ολλανδίας. Το σύνολο της είναι ένα μακρύ σκιστό μαύρο φόρεμα με δερμάτινο μπουφάν και με ανοιχτό μπούστο. Συνοδεύεται από τέσσερα άτομα στα φωνητικά, έναν άντρα και τρεις γυναίκες. Η τραγουδίστρια πατάει στην βάση της σκηνής σε ένα κομμάτι χιονιού ενώ στο background εμφανίζεται μια σκιά να περπατάει σε άσπρο φόντο και μετά ένα ζευγάρι σε μπλε φόντο να φιλιέται. Εναλλάσσονται χρωματικά πράσινο και μπλε. Προς το τέλος φωτίζεται όλο το σκηνικό με κόκκινο χρώμα. Πάρα πολύ καλή φωνητικά!

Γιώργος Διαματάρης

23 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πάλι καλά που άλλαξε το φόρεμα! Αν και μ’αυτό πάλι λες και πήγε σε κηδεία είναι αλλά οκ…..Φωνητικά είναι καλή αλλά μέχρι εκεί…Μου τη σπάει που δεν κάνει τίποτα και κάθεται ακίνητη…Πιστεύω ότι η πρόκριση είναι 50-50 ίσως και λίγο παραπάνω.

  2. εμενα δεν με εντυπωσιασε…. απο την αρχη δεν μου αρεσε το κομματι κι τοσο αλλα κι το λαιβ στη 2η προβα ειναι αρκετα πιο αδυναμο απο οτι στη 1η….σκηνικα μετριο κι ενδυματολογικα τα φωνητικα ειναι χαλια ντυμενα! νομιζω η ολλανδια μετα απο 2χρονιες στη 10αδα θα μεινει εκτος τελικου….οριακα,αλλα εκτος!ημιτελικος 11η-13η θεση

  3. το τραγουδι δεν με τρελαινει αλλα μαλλον θα περασει στον τελικο. εκει θα βρεθει στις θεσεις 12-16

  4. why yyyyyyyyyy????????
    πωωωω μου σπασε τα νεύρα….πόσο ποιο μονότονο γίνεται να είναι…ενώ το τραγούδι έχει ωραία μελωδία,κρίμα…πολύ καλή φωνητικά η τραγουδίστρια,αλλά μόνο σε μένα φαίνεται λίγο αντιπαθητική???
    η παρουσίαση δεν μαρεσει ιδιαίτερα..απ’ότι κατάλαβα θα έχει πολλά κοντινά πλάνα…50/50 η πρόκριση στο τελικό..

  5. Ευτυχώς φόρεσε ενα διαφορετικό καλύτερο φόρεμα με ενα δερμάτινο μπουφάν σίγουρα πιο περιποιημένη ο φωτισμός δεν είναι καθόλου καλώς είναι πολύ σκοτεινά τα πλάνα,φωνητικά πολύ καλή η κύρια από την Ολλανδία το τραγούδι αν και μέτριο ακούστηκε καλυτερα

  6. Σαν το backround στην αρχή. Μαύρα χάλια! Το πένθος στο πρόσωπό της στην αρχή τι το ήθελε; Στο τέλος να το βάλει με τα αποτελέσματα.

  7. Ωραίο τραγούδι, καλή φωνή αλλά η Trijntje είναι πολύ στατική στη σκηνή. Καλό θα ήταν είχε περισσότερη κίνηση.

  8. Emena maresei arketa to tragudi!Fwnitika kai skinika mia xara..!Kai borei na fenete statikh…alla epikentronete kuriws ston fako!

  9. Το τραγουδι δεν ειναι κακο συμπερασμα δεν μπορω να βγαλω γιατι αυτη θα παιζει με την καμερα οποτε το βιντεο δεν μπορει να σου δειξει περιπου τι θα δεις το θεμα εδω ειναι αν θα μπορεσει να επικοινωνησει με το κοινο της τιβι.Φωνητικα πολυ καλη!

  10. Φωνητικά είναι αρκετά καλή και το τραγούδι ένα από τα αγαπημένα μου φέτος. Αλλά η παρουσίαση είναι “λάθος”. Ένα τέτοιο κομμάτι δεν πρέπει να βγαίνει τόσο σκοτεινό. Έως τώρα θεωρούσα δεδομένη την πρόκριση, αλλά όχι πια…..

  11. Φωνητικα καλη αλλα τα ποδια γτ τα βγαζει εξω..ας φορεσει κατι να τα καλυπτει ελεος τηλεοπτικο ειναι το σοου

  12. εγώ δεν μπορώ να καταλάβω, ποιός είχε την φαεινή ιδέα να υπάρχει μόνο μια κάμερα στη σκηνή με κοντινά στην τραγουδίστρια;
    Μετά το σημερινό η Ολλανδία μπαίνει και επίσημα στην black list… ούτε για αστείο δεν περνάει στον τελικό!

  13. Ένα συμπαθητικό τραγούδι με πολύ κακό φωτισμό,ξενέρωτα μονότονα γραφικά και σκοτεινά δεν νομίζω να τραβήξει τα βλέμματα.Οπτικά το τραγούδι δεν μετράει και η πρόκριση θα είναι οριακή μάλλον εκτός.

  14. Το τραγουδι δεν μου αρέσει. Δεν το θέλω τελικο. Πάντως άλλαξε την σκηνική παρουσια μόλις άκουσε τα αρνητικά σχόλια. Τι να πω.

  15. Oχι, όχι, όχι και παλι όχι….δεν μου αρεσε τιποτα από ολο αυτό που ειδα….ελπιζω να μεινει εκτος τελικου!!!!

  16. το τραγουδι ειναι καλο!αλλα η παρουσιαση πολυ στατικη!η τραγουδιστρια δεν ξερω αν το παρατηρησατε αλλα δεν εκανε ουτε ενα βημα απο τη θεση της!γιατι??σαν να ηταν καρφωμενη εκει!ουφ γιατι ολλανδια μου?παρολα αυτα θελω να περασει!

    p.s η τραγουδιστρια μου ειναι πολυ συμπαθης!

  17. Στα συν : άλλαξε φόρεμα
    Στα πλην : άνευρο στη σκηνή και πολύ επαναλαμβανόμενο. Μηδαμινή υποστήριξη από televoting και χλιαρή από επιτροπές μεταφράζεται σε θέσεις 13-16 στον ημιτελικό!
    Καλή επιτυχία!

  18. Ένα πολύ όμορφο τραγούδι που καταστρέφεται από την αδιάφορη σκηνική του παρουσία. Οι επιτροπές πιθανόν να το έχουν σε κάποια χαμηλή θέση εντός τελικού, το κοινό όμως δεν πιστεύω να το στηρίξει και μάλλον θα κοπεί. Θα ήθελα να προκριθεί… όπως και να ‘χει η ελπίδα πεθαίνει τελευταία…

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ