EUROVISION 2015: Πρώτη πρόβα για την Κύπρο!

Πρώτη πρόβα για την Κύπρο και το John Karayiannis με το τραγούδι One Thing I Should Have Done.  Το σκηνικό ξεκινάει ως ασπρόμαυρο και στη συνέχεια χρωματίζεται, ενώ ο τραγουδιστής εμφανίζεται μόνος και φοράει μαύρο κοστούμι με μία δέσμη λευκού φωτός να εστιάζεται επάνω του. Στο πίσω φόντο σχηματίζονται αστέρια μέσα στο γαλαξία με διάχυτα χρώματα και ανατινάξεις  – εκρήξεις των χρωμάτων με ποικίλα σχήματα, με ανάλογους χρωματισμούς και στο δάπεδο της σκηνής. Προβολείς από πίσω σχηματίζουν δέσμες φωτός που συμπληρώνουν το όλο σκηνικό, ενώ υπάρχουνκαι πολλά κοντινά πλάνα στον τραγουδιστή. Φωνητικά είναι άψογος και πολύ σταθερός και πραγματικά θέτει μία σοβαρή υποψηφιότητα για μια θέση στον Τελικό.

[youtube id=”goNCXtHQ9nM” width=”600″ height=”350″]

Περιγραφή από Βιέννη: Γιώργος Διαματάρης

Επιμέλεια κειμένου: Χαράλαμπος Γραμματικόπουλος

42 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γιατί είναι ντυμένος σαν γαμπρός???
    θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για το τελικό???
    δεν νομίζω..έχει πολύ καλή φωνή,αλλά ειλικρινά το γράφω ,το βίντεο κρατάει 36 δευτερόλεπτα και βαρέθηκα…δεν έχει κάτι κακό το τραγούδι,αλλά είναι πολύ βαρετοοο…

  2. Καταπληκτικά γραφικά καταπληκτικη φωνη το τραγουδι είναι καλό δεν με ενθουσιάζει σαν άκουσμα ,έχω μια διαίσθηση οτι θα παει καλά η Κύπρος

  3. Υπέροχος, αν και ολίγον μεγαλίστικα ντυμένος!!! Αυτή η τραγουδάρα και ο υπέροχος 20χρονος καλλιτέχνης αξίζουν με τα 1000 να δουν Τελικό και πολύ καλή θέση εκεί!!!
    ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ, ΚΥΠΡΟΣ!!!
    ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ, ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ!!!

  4. Καθόλου άσχημα ως πρωτη πρόβα! Απλος, λιτός με καθαρή φωνή! Μπορει να περασει μονο ως στυλ και φωνη η Κυπρος! Τουλάχιστον ειναι μια σοβαρή συμμετοχή που βασίζεται σε μελωδία και φωνή! Καλή επιτυχία στην Κύπρο!

  5. Αν και 30 δεύτερα δεν είναι αρκετά για να αξιολογήσεις ένα τραγούδι στη σκηνή, ωστόσο η Κύπρος έκανε μια καλή εμφάνιση, το τραγούδι είναι συμπαθητικό και ο ερμηνευτής έχει ωραία φωνή. Θα ευχηθώ καλή τύχη στην Κύπρο αν και βρίσκεται σε δύσκολο ημιτελικό.

  6. Χωρίς ένα δέντρο, ένα δάσος, έστω ένα θάμνο βρε αδερφέ, που πάει…
    Ωραίο το backround, ωραία φωνή, το υποστηρίζει καλά το τραγούδι. Δεν θα θεωρήσω και τόσο μεγάλη έκπληξη να περάσει στον τελικό!

  7. πολύ καλη πρόβα!! όμορφα τα χρώματα πίσω ,ταιριάζουν απόλυτα με τον ρυθμο του τραγουδιού . το προβλημα ΟΜΩΣ ειναι οτι η Κύπρος ΔΕΝ είναι ενα απο τα ΔΕΚΑ καλυτερα τραγούδια του ημιτελικού του ,αν ηταν στον ΠΡΩΤΟ ημιτελικό ,τοτε ναι. τώρα το να περάσει τα αλλα 7 τραγούδια κ να μπει δεκάδα , ΔΥΣΚΟΛΟ αλλα έχει πιθανότητες. το εύχομαι

  8. Δεν νομίζω να προκριθεί η Κύπρος…εκτός του ότι δεν έχει συμμαχίες,το τραγούδι δεν αρέσει καθόλου στο κόσμο…είναι μέσα στα τοπ 5 με τα περισσότερα dislikes και στις τελευταίες 5 θέσεις σε όλα τα poll…το χειρότερο όμως είναι ότι είναι δύσκολο να το στηρίξει η κριτική επιτροπή..εκτός από τα 4-5 φαβορί,που θα είναι ψηλά,υπάρχουν 2-3 μπαλάντες όπως της Ιρλανδίας,της Πολωνίας,το ντουέτο της Τσεχίας,που μπορεί να είναι πιο ψηλά από τη Κύπρο…

  9. Κύπρος : Τέλειος φωνητικά!! Το ντύσιμο του δεν με πειράζει ενώ οι εκρήξεις στο backround μου αρέσουν! Έτσι κι αλλιώς δεν μπορείς να κάνεις και πολλά στην σκηνή με ένα τόσο απλό και λιτό τραγούδι όπως αυτό…

    Καλή επιτυχία Κύπρος!!!! 🙂 😀

  10. Παντως μολις εριξα μια ματια στα στοιχηματα Κυπρος και Λετονια εχουν τρελη ανοδο,φαινονται οι κερδισμενες της ημερας.Η Κυπρος οχι μονο θεωρειται σιγουρακι για τελικο αλλα και στα στοιχηματα για την δεκαδα εχει ανεβει 14η!Εχω την εντυπωση οτι η Κυπρος φετος θα ζησει στιγμες 2004!

  11. Αψογη παρουσιαση, ο,τι ακριβως χρειαζοταν το τραγουδι, χωρις περριτα δεντρα. Αψογες οι εκρηξεις στα “I should’ve been there for you”. Ειλικρινα θεωρω οτι ειναι πολυ πιθανο να δουμε την Κυπρο στον τελικο. Κατι τετοια τραγουδια αγαπιουνται πολυ απο χωρες οπως η Ισλανδια και η Σουηδια. Θα εκτιμηθει πολυ και απο τις επιτροπες. Πιστευω οτι μεσα στην λιτοτητα του ηταν ισως η καλυτερη προβα για σημερα.
    Μια καταταξη για τις 9 σημερινες προβες:
    1. Κυπρος
    2. Λεττονια
    3. Πολωνια (ο,τι χρειαζοταν για το τραγουδι)
    4. Σουηδια
    5. Αζερμπαιτζαν
    6. Ελβετια
    7. Ισραηλ
    8. Σλοβενια
    9. Ισλανδια
    Παρα τις πρωτες προβες, τα πραγματα δεν εχουν ξεκαθαρισει οπως πιστευω ξεκαθαρισαν στον πρωτο ημιτελικο. Αν εξαιρεσουμε Πορτογαλια κ Σαν Μαρινο, ολοι μπορουν να πετυχουν την προκριση.
    Μετα απο τις προβες θεωρω επικρατεστερες τις: Ιρλανδια, Μαλτα, Νορβηγια, Τσεχια, Ισραηλ, Λεττονια, Αζεμπαιτζαν, Σουηδια, Σλοβενια και Κυπρο. Αρκετες πιθανοτητες εχουν και οι Μαυροβουνιο, Λιθουανια, Ελβετια, Πολωνια. Η Ισλανδια προ εκπληξεως πολλων θεωρω οτι θα παιξει αρκετα χαμηλα.

  12. 1.RUSSIA
    2.ISRAEL
    3.GREECE
    4.ALBANIA
    5.SLOVENIA
    6.SWEDEN
    7.AZERBAIJAN
    8.MALTA
    9.NORWAY
    10.ESTONIA
    11.ICELAND
    12.GEORGIA
    13.BELGIUM
    14.THE NETHERLANDS
    15.LATVIA
    16.CHEZ REPUBLIC
    17.SERBIA
    18.CYPRUS
    19.IRELAND
    20.MONTENEGRO
    21.POLAND
    22.SWITZERLAND
    23.LITHUANIA
    24.BELARUS
    25.ROMANIA
    26.SAN MARINO
    27.PORTUGAL
    28.ARMENIA
    29.DENMARK
    30.FYR MACEDONIA
    31.MOLDOVA
    32.HUNGARY
    33.FINLAND

  13. Anonymos mporeis na mu stileis to link me tin anodo sta stoiximata pou ides?
    poli kali i kipros simera kai apo ti diavasa se ena site 8a fenete akoma pio entiposiako apo tin o8oni tis tileorasis mas!!! Kali tous epitichia !!

  14. Τελικα ειναι απιστευτο το τι ειναι ικανη ειναι κανει μια χωρα για να κερδισει τις εντυπωσεις και φυσικα την ψηφο του κοινου. Περυσι ειχαμε τη γυναικα με το μουσι την αγαπητη Conchita πολυσυζητηθηκε και κερδισε. Φετος εχουμε: τους Φινλανδους με τα μελη που πασχουν απο συνδρομο down και την τραγουδιστρια της Πολωνιας με τη δικη της ιδιαιτεροτητα. Σημειωνω οτι δεν εχω καποιο προβλημα με ανθρωπους που πασχουν απο διαφορα προβληματα υγειας. Αλλα μου κανει τρομερη εντυπωση η διψα καποιων χωρων για νικη η για μια υψηλη θεση.

    • Το θεμα δεν ειναι τι σκεφτομαι εγω η εσυ το θεμα ειναι οι επιτροπες θα βαθμοληγουν οσο γινεται πιο αξιοκρατικα η και οι ιδιοι θα γινουν θυματα της εικονας?Δεν μπορουν να αδικησουν μια χωρα για να ψηφισουν την Φιλανδια επειδη εχει ατομα με ειδικες ικανοτητες τοτε του χρονου δεν φανταζεστε το τι θα δουμε…!

    • Το εχω γραψει και αλλου. μην μπερδευουμε το τραγουδι της Φιλανδιας που ειναι τελειως για τα σκουπιδια, μια επιλογη προκληση απο τους φιλανδους με το τραγουδι της Πολωνιας. Η κοπελα ηταν τραγουδιστρια, ειχε δυστυχως ενα ατυχημα και εμεινε αναπηρη. Το τραγουδι και η ερμηνεια της ειναι αξιοπρεπεστατα. Ειναι ντροπη να την κατακρινουμε…για την ατυχια της να μεινει παραλυτη. Εμενα δε μου αρεσει αρκετα και δεν θα το ψηφισω, αλλα …μην υπερβαλλουμε.

  15. Για εμένα είναι :
    1 Νορβηγία
    2 Ελλάδα
    3 Εσθονία
    4 Μολδαβία
    5 Ρωσία
    6 Ιταλία
    7 Αυστραλία
    8 Ισραήλ
    9 Μάλτα
    10 Κύπρος
    11 Ρουμανία
    12 Σερβία
    13 Γαλλία
    14 Γερμανία
    15 Ισλανδία
    16 Σουηδία
    17 Αλβανία
    18 ΠΓΔΜ
    19 Μαυροβούνιο
    20 Φινλανδία
    21Γεωργία
    22 Τσεχία
    23 Πολωνία
    24 Αυστρία
    25 Άγιος Μαρίνος
    26 Αζερμπαϊτζάν
    27 Ρουμανία
    28 Ιρλανδία
    29 Λετονία
    30 Ηνωμένο Βασίλειο

  16. Μαζί ίσως με την Ιρλανδία, η καλύτερη πρόβα από όλες. Και τις 33 εννοώ.

    • Όχι, εγώ λέω ότι είναι η καλύτερη από τις 33.000 πρόβες των τελευταίων 30 ετων. Και πάλι λίγο λέω. Στη Λευκωσία ήδη ψάχνουν το στάδιο για να οργανώσουν το διαγωνισμό του χρόνου.

  17. Ηταν παρα πολύ καλος και μπραβο του….ωραια,βελουδινη,καθαρη φωνη αλλα δυστυχως το τραγουδι του παραμενει αδιαφορο…..δεν ξερω πραγματικα ποια θεση μπορει να κατακτησει στον ημιτελικο…..δυστυχως η φωνη από μονη της δεν μπορει να κανει και πολλα και αυτό ισχυει και για την δικη μας συμμετοχη….η Κυριακου εχει εκπληκτικη φωνη αλλα το τραγουδι δεν τραβαει….είναι η πρωτη φορα που το λεω αυτό αλλα πολύ φοβάμαι πως φετος θα ειμαστε εκτος τελικου,δυστυχως….μακαρι να μην βγω αληθινη,πραγματικα!!!!

    • Μια χαρά τραβάει το τραγουδι μας όλοι έχουν αλλάξει γνώμη πρεπει να το έχετε παρατηρήσει

  18. συμφωνω με Alex . ειδικα οι Φινλαδνοι το κανουν συνεχεια . αλωστε πως κερδισαν στην Αθηνα ??? φετος θα τους αξιζε και προστιμο . ξεκαθαρη εκμεταλευση αυτων των ανθρωπων . να δουμε τι θα σκαρφιστουν για του χρονου .

  19. George the Greek: Δεν είναι μόνο θέμα εκμετάλλευσης είναι και θέμα εικόνας. Ε όπως και να το κάνουμε δεν είναι ωραίο να χρησιμοποιείς ένα πρόβλημα υγείας για να τραβήξεις το ενδιαφέρον. Εγώ προσωπικά εάν ήμουν στην επιτροπή θα εστίαζα μόνο στο τραγούδι και στο πως αυτό παρουσιάζεται στη σκηνή. Δεν θα επηρεαζόμουν απο κάτι τέτοιοα (αν και δεν είναι σωστό να μιλάω έτσι) αλλά έχουμε να κάνουμε με μουσικό διαγωνισμό. Αληθινή μαγκιά είναι να εντυπωσιάσεις με ένα τραγούδι που προκαλεί ανατριχίλα με το πρώτο άκουσμα και όχι επειδή κάποιος ή κάποιοι εκμεταλλεύονται περιπτώσεις ανθρώπων και όλα αυτα για μια ψηφο. Έλεος δηλαδή…….

  20. Το εχω ξαναπει οτι ειναι καλυτερο το τραγουδι απο το ελληνικο απλα η Κυπρος δεν εχει συμμαχιες καιρος να αποκτησει μια χαρα υπηρχε παλια συννενοηση με την Μαλτα τωρα πανε απο το Αζερμπαιζαν και ψηφιζουν τις χωρες τους στημμενα ΟΛΑ.Εμενα μου αρεσε η προβα αλλα ολοκληρωμενη αποψη για τα γραφικα θα εχω μετα την δευτερη προβα.

  21. Ποιοτικο τραγουδι, πολυ καλος τραγουδιστης, φαινεται και καλο παιδι. Αλλα εμενα το τραγουδι δεν μου αρεσει, ετσι απλα. Ευχομαι καλη επιτυχια στην Κυπρο και εννοειται θα στειλουμε 12αρι, ετσι για να ακουσουμε το γιουχαρισμα και να γουσταρουμε. Φιλια στην Κυπρο μας και σε ολο τον ελληνισμο!!!

  22. To ονειρικό σκηνικό δένει εξαιρετικά με το τραγουδάκι και η ερμηνεία του Τζον βγαίνει ανετότατα και είναι λες και ακούς τη studio version.Εγώ πιστεύω πως η Κύπρος θα είναι στον τελικό, θα τα καταφέρει και μπορεί να πάρει και καλή θέση στον ημιτελικό.
    Το τραγούδι είναι νανούρισμα αλλά πολλά παρόμοια σαν κι αυτό έχουν ευρεία αποδοχή και από επιτροπές και από το κοινό και τα καταφέρνουν περίφημα.

  23. σιγουρα μια καλη ερμηνεια αλλα το τραγουδι της κυπρου δε μου αρεσει, ειναι βαρετο, επαναλαμβανομενο και θα ειναι μεγαλη αδικια να περασει και να αφησει καποιο αλλο εκτος σε αυτο τον δυσκολο ημιτελικο οπου ετσι κι αλλιως θα μεινουν και καλα τραγουδια εκτος. παντως δε νομιζω να τα καταφερει η κυπρος.

  24. λοιπον μετα απο τις πρωτες προβες των χωρων του δευτερου δυσκολου ημιτελικου πιστευω οτι οι χωρες που εχουν πιθανοτητες σιγουρης προκρισης ειναι: σουηδια, αζερμπαιτζαν, λετονια, μαλτα, νορβηγια(δυστυχως), σλοβενια(μαλλον).
    η πορτογαλια ειναι η χωρα που εχει σιγουρο αποκλεισμο εκτος αν γινει η τεραστια ανατροπη.
    οσον αφορα τις υπολοιπες προκρισεις τα πραγματα ειναι περιεργα, δεν μπορεις να προβλεψεις τι θα γινει, ακομα και για τη λετονια υπαρχει μια μικρη μικρη επιφυλαξη λογω χωρας.
    η λιθουανια δεν ξερω ποσες ελπιδες εχει, ειναι συμπαθητικο τραγουδι αλλα η προβα δε μου αρεσε και ισως αποκλειστει 11-12. η ιρλανδια εχει πιθανοτητες προκρισης και πιστευω οτι μπορει να περασει αλλα ισως το τραγουδι φανει αδιαφορο σε καποιους, παντως ειναι αρκετα καλο. η ισλανδια με εχει μπερδεψει πολυ, το τραγουδι ωραιο, η προβα ηταν καλη, η ερμηνεια θελει λιγακι βελτιωση, 51 περναει 49 κοβεται. η ελβετια(το 12αρι μου για φετος) μου αρεσε πολυ, εκτος βεβαια απο τα φωνητικα τα οποια μπορει να καταπιουν τη melanie και να μη βγει καλο το τελικο αποτελεσμα. νομιζω οτι μπορει να προκριθει η ελβετια, παρολο που πολυ δεν το πιστευουν, μακαρι να περασει.

    • το ισραηλ με μπερδεψε επισης, η χορογραφια φαινοταν καπως, το σκηνικο καλουτσικο, δεν ξερω τι θα γινει αλλα μαλλον δεν περναει. το μαυροβουνιο, αν και ηταν λιγα τα 30 δευτερα για να καταλαβεις πολλα, ειναι σε δυσκολο ημιτελικο και μπορει και να μην περασει. βεβαια ειναι το μοναδικο τετοιο ακουσμα φετος. το σαν μαρινο μου αρεσει πολυ, το τραγουδι απο την αρχη μου αρεσε και η προβα ηταν πολυ ωραιο, μονο μια μικρη βελτιωση στην ερμηνεια. ολοι το εχουν ξεγραμμενο, βεβαια ποτε δεν ξερεις. περυσι που και βαλεντινα ηταν ξεγραμμενη καταφερε να προκριθει σε επισης δυσκολο ημιτελικο, οχι πιο δυσκολο απο αυτον βεβαια. θα δουμε.

  25. Ωραία φωνή, ωραίο τραγούδι, ωραία παρουσίαση, Μπράβο Κύπρος, Καλή επιτυχία.

  26. κρίμα είχαν πολύ ωραίοτερο τραγούδι να στείλουν.Η εμφάνιση χάλια νέο παιδί καί το κάνανε νά μοιάζει με θείο….

  27. βρε Τζόρτζιο …. τι διαβάζω? Είναι η εμφάνιση αυτή για Θείο? Είναι ότι μοντέρνο και inn. Άνοιξε και κανένα περιοδικό να μάθεις πως ντύνονται τώρα οι νέοι. Έλεος!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ