EUROVISION 2015: Πρώτη πρόβα για Ισραήλ, Λετονία, Αζερμπαϊτζάν και Ισλανδία

Σήμερα ολοκληρώνεται (με τις τελευταίες 9 χώρες του 2ου ημιτελικού) η πρώτη πρόβα όλως των χωρών που περνάνε απο τη διαδικασία των ημιτελικών. Πρώτη λοιπόν στη σκηνή χώρα για σήμερα το Ισραήλ με τον 16χρονο Nadav Guedj και το Golden Boy. Ο τραγουδιστής εμφανίζεται στη σκηνή με μαύρο κοστούμι και άσπρο πουκάμισο σε συνδυασμό γραβάτας και παπουτσιών σε έντονο χρυσαφί, ενώ πλαισιώνεται απο 5 άνδρες, 3 στο χορευτικό και 2 στα φωνητικά. Αρχικά ένα μπλε σκούρο φως εστιάζει επάνω του, ενώ σταδιακά στην εξέλιξη του τραγουδιού το φόντο πίσω γεμίζει με σχηματισμούς από παραδοσιακές εικόνες σε κίτρινο, κόκκινο και λευκό χρώμα. Φωνητικά το αποτέλεσμα ακούγεται αρκετά καλό δεδομένου και του αρκετά έντονου χορευτικού που εκτελείται από την ισραηλινή ομάδα.

[youtube id=”1k2aW-F1DPc” width=”600″ height=”350″]

Επόμενη χώρα επί σκηνής η Λετονία με την Aminata και το ιδιαίτερο τραγούδι της Love Injected. Η τραγουδίστρια εμφανίζεται στη σκηνή με ένα κόκκινο φαρδύ φόρεμα που καταλήγει σε ενα μεγάλο τούλι και με σχίσιμο μπροστά, ενώ πλαισιώνεται από 3 κοπέλες στα φωνητικά. Στο πίσω σκηνικό και στο πάτωμα απεικονίζονται ακανόνιστες δέσμες από έντονο κόκκινο και άσπρο χρώμα. Από φωνητικής άποψης, που είναι άλλωστε και το ατού αυτής της συμμετοχής, η Aminata είναι πάρα πολύ καλή.

[youtube id=”LNDSv63nx1w” width=”600″ height=”350″]

Τρίτη χώρα το Αζερμπαϊτζάν που εκπροσωπείται φέτος από τον Elnur Huseynov και το τραγούδι Hour Of The Wolf. Ο τραγουδιστής εμφανίζεται με ένα απλό θα λέγαμε σύνολο με άσπρο μπλουζάκι και μακρύ σακάκι, πλαισιωμένος από 2 χορευτές. Οι οθόνες στο πίσω μέρος της σκηνής απεικονίζουν το φεγγάρι πάνω από αποξηραμένο δάσος, αρχικά λουσμένο σε σκούρο μπλε χρώμα που σταδιακά δίνει τη θέση του σε κατακόκκινο χρώμα. Φωνητικά ο Elnur είναι άψογος στην πρώτη του αυτή πρόβα που μάλλον δίνει την αίσθηση ότι έχει κρατήσει μία θέση για τον Τελικό.

[youtube id=”MA6LkGMqVjw” width=”600″ height=”350″]

Για τη συνέχεια επί σκηνής η εκπρόσωπος της Ισλανδίας María Ólafsdóttir και το τραγούδι Unbroken. Η τραγουδίστρια εμφανίζεται με ροζ φόρεμα με τούλιστο τελέιωμά του και είναι ξυπολητη…. ενώ πλαισιώνεται από 5 άτομα στα φωνητικά. Με φόντο μια οροσειρά, τα χρώματα που εναλάσσονται στη σκηνή είναι το μπλε, το πράσινο και το ένρονο κίτρινο στο δάπεδο. Από φωνητικής άποψης όχι και τόσο σταθερή όσο θα περιμέναμε…

[youtube id=”xFcXMv55rX8″ width=”600″ height=”350″]

Ακολουθεί διάλλειμα έως τις 16 50 ώρα Ελλάδας που ξεκινάει πρόβα η Σουηδία.

Περιγραφή από Βιέννη: Γιώργος Διαματάρης

Επιμέλεια κειμένου: Χαράλαμπος Γραμματικόπουλος

56 ΣΧΟΛΙΑ

  1. τι βλακεια σκηνη ειναι αυτη φετος ρε παιδια.αυτα τα στρογγυλα ελεος

  2. Παρα πολύ καλά ξεκίνησε και αυτή η μέρα με το Ισραήλ. Πολύ καλη πρόβα και σκηνική παρουσια. Μπράβο στο Ισραήλ. Ήρθε η στιγμη να δει και το Ισραήλ τελικο απο το 2010

  3. Ισραήλ:Φέτος θα περάσει το Ισραήλ…Αυτά τα τραγούδια οι κριτικές επιτροπές τα χαντακώνουν,αλλά νομίζω ότι με το Ισραήλ θα κάνουν μια εξαίρεση…έχει αδικηθεί τα τελευταία χρόνια είναι αλήθεια και δεν νομίζω η ebu να θέλει να αποχωρήσει από το θεσμό…Και νομίζω αξίζει να περάσει,μπορεί το ρεφρεν να είναι κακό,αλλά στο σύνολο είναι ένα αρκετά καλό τραγούδι…

  4. Εμενα το ισραηλ δεν μου αρεσε πολυ απλο staging οχι καλος φωτισμος και τα back vocals δεν ειναι και τα καλυτερα.. Κριμα και ειναι ωραιο τραγουδι και ο χορος ειναι λιγοο αστα να πανε.

  5. Ισραήλ : Φωνητικά ήταν μέτριος ο Nadav αν και πιστεύω από την Τν θα ακούγεται καλύτερα…Ευτυχώς που δεν είναι μόνος του στην σκηνή και έχει χορευτές με ξεσηκωτικό χορό …Ωραίο και το backround και πιστεύω θα ξεχωρίσει ανάμεσα στις τόσες πολλές μπαλάντες.

  6. Ισραήλ :Ωραίο χαρούμενο τραγούδι χωρις ποιοτητα ομολογουμένως ,που στο κοινό θα έχει ΜΆΛΛΟΝ περασει η επιτροπές είναι το ζητούμενο αν θα το ξαναμαβρισουν είναι απο αυτά που σιχαινονται κυριολεκτικά 50-50

    • ναι και εγώ όταν το διάβασα έπαθα πλάκα…θα κρύβει χρόνια μάλλον:P

  7. Μέχρι τώρα και το Ισραήλ και η Λετονία με άφησαν ευχαριστημένο. Η αλήθεια είναι ότι η Λετονία φέτος ξεχωρίζει με το τραγούδι που επέλεξε. Φωνητικά τέλεια, το backround μου φάνηκε λίγο μπερδεμένο.
    Πάντως θα γίνει πραγματικά σφαγή σε αυτόν τον ημιτελικό. Όλες οι χώρες (πλην της Πορτογαλίας και Σαν Μαρίνο) έχουν πιθανότητες πρόκρισης.

  8. Το Ισραήλ όπως το περίμενα χορευτικό,πιασάρικο δε βρίσκω λόγο να μη περάσει.αλλα όχι και για πολύ ψηλά.Η Λετονία μαρέσει φέτος…θα το ξαναπώ.έχει πολύ ξεχωριστή φωνή…και πιστεύω θα περάσει.το φόρεμα μαρέσει ευτυχώς δεν έβαλε κ αυτή μαύρο η άσπρο.και τα χρώματα της σκηνής καλο είναι το ασπρο κόκκινο αλλα το συγκεκριμένο backround πίσω δε μαρέσει.πρέπει να αλλαχτεί.Θεωρώ πως είναι απτα μόνα κομμάτια που θα του ταίριαζε ενα καταμαυρο φόντο με κόκκινους καπνους να αιωρούνται.για μένα πάντα.

  9. Εξαιρετικές πρόβες μέχρι στιγμής.
    Ισραήλ: Ωραίο κεφάτο κομμάτι, αρκετά καλός στα φωνητικά. άμα δεν περάσει ούτε φέτος να αποχωρήσει. Από τις πιο αδικημένες χώρες στον διαγωνισμό.
    Λετονία: Μετά από πολλά χρόνια θα δει τελικό και ίσως πάει και για ψηλά. Ωραία εμφανιση αν και θα προτιμούσα να ήταν λίγο πιο μυσταγωγική

    • Παρεπιπτόντως με ένα τραγούδι σαν του Ισραήλ η Τουρκία θα χτύπαγε πεντάδα οπότε ελπίζω να πάει εξίσου καλα

  10. Το Ισραήλ το βρήκα πολύ πρόχειρο και ερασιτεχνικό. Για τη Λεττονία όλοι μιλούν για την πιο εντυπωσιακή χρήση των εφφε και των φωτισμών ως τώρα, αλλά μάλλον θα προτιμούσα την απλότητα του εθνικού τελικού τους.

  11. Αδικημένο τραγούδι είναι εξαιρετικό, και ποιό διαφορετικό ,υπέροχη ερμηνεία στα αρνητικα το φόρεμα μου θυμίζει μπομπονιερα και το background δεν μ’αρεσει

  12. Λετονία:ΤΡΑΓΟΥΔΑΡΑ!!!Φωναρα η Aminata,τρομερό το background!!!!!Θα περάσει στο τελικό 100%!!!!!!!!

    • εγω θα προτιμουσα να τραγουδησει χωρις φωνητικα απο πισω οπως σε ενα concert που τρελαθηκα που την ακουσα.

  13. Άλλο ένα δάσος απο το Αζερμπαϊτζάν, αυτή τη φορά καμένο… Μέτριο τραγούδι και χάλια ντύσιμο.

  14. Λετονία : Φωνητικά αρκετά καλή η Aminata αν και τα backing vocals είναι λίγο δυνατά αλλά οκ….Το backround γ@μ@το και το φόρεμα επίσης τέλειο!

    Αζερμπαιτζάν : ΦΩΝΑΡΑΑΑ ο Elnur με επίσεις γ@μ@το backround…Ωραίο αυτό με τους χορευτές… μου αρέσει.

    Μέχρι στιγμής : 1. Αζερμπαιτζάν
    2. Λετονία
    3. Ισραήλ
    Και οι τρεις πρόβες πολύ καλές! Σήμερα έχει πολύ καλά τραγούδια το πρόγραμμα!!!

  15. Αζερμπαιτζάν:Ψιλοαπογοητευτηκα…το τραγούδι μου αρέσει,αλλά το όλο στήσιμο στη σκηνή λίγο αδιάφορο και άσχετο μου φάνηκε..θα προτιμούσα να βγει μόνος του στη σκηνή ο Elnur…επίσης δεν το βρήκα και τόσο καλό φωνητικά…έχει φωνάρα,αλλά άκουσα φάλτσα σήμερα…

  16. Λετονία: Το τραγουδι της σε αντίθεση με τους περισσοτερους δεν με ενθουσιαζει . Η προβα μου φαίνεται κάπως χαοτική. Παρόλαυτά όμως νομιζω θα περάσει….

    Αζερμπαϊτζάν: Το ήξερα οτι το Αζερμπαϊτζάν όπως παντα θα έκανε εξαιρετικη δουλεια στην σκηνική παρουσια. Επίσης τα φωνητικα του ηταν άψογα. Για πρόκριση δεν το συζητω…στον τελικο μπορεί να ακουγομαι υπερβολική αλλά μπορεί να μπει και πενταδα

  17. Μωρ τι ωραίο παιδί αυτός ο Elnur. Αλλά το μπαλετάκι από πίσω λίγο Wannabe Chandelier της Sia τι χαντάκωμα του ρίχνει?

  18. Ένα έχω να πώ για την Aminata.Υπέροχο φόρεμα,ωραία φωνή,ωραία σκήνικη παρούσια και ωραίο φόρεμα! Φέτος,η Λετονία θα περάσει μετά από έξι χρόνια. Αν δεν την περάσουν θα είναι μεγάλη αδικία!

  19. Το Αζερμπαϊτζάν θα περάσει αλλά δεν με ενθουσιάζει το τραγουδι δεν μ’αρεσει

  20. Ισραηλ> Καταλαβαινω οτι πολλοι ειναι ερωτευμενοι με το 16χρονο, αλλα αν καποιος ακουσει τους στιχους καταλαβαινει οτι το τραγουδι ειναι για τα πανηγυρια.
    Λετονια> Φωναρα, ωραιο, ατμοσφαιρικο τραγουδι. Δεν καταλαβα και πολλα απο το βιντεακι. Επιφυλασσομαι.
    Αζερμπαιτζαν> Πολυ ωραιο τραγουδι, αλλα το σκηνικο καταθληπτικο, και απο το βιντεακι αυτο που ακουω ειναι ηχορρυπανση. Πριν μου επιτεθειτε ακουστε ποσο αψογα ακουγεται το ελληνικο και το τσεχικο στα αντιστοιχα κλιπακια.

    • Συμφωνώ απόλυτα αν και έχει κάτι το ωραίο και πιασαρικο η στίχοι είναι απαράδεκτη

  21. Ισραηλ και Αζερμπαιτζαν μου αρεσαν παρα πολύ και φωνητικα και η σκηνικη τους παρουσια…..οσον αφορα την Λετονια δεν μου αρεσει καθολου αυτό το τραγουδι και μου θυμιζει Αλβανια 2012 που λογω του ότι εσκουζε η τραγουδιστρια με ένα πολύ κακο τραγουδι κατεκτησε την τεταρτη η’ πεμπτη θεση αν θυμαμαι καλα!!!!

  22. Ισλανδία : Άλλο ένα μαγευτικό backround! Φωνητικά μέτρια προς καλή η Μαρία και φαίνεται να έχει και ωραία χορογραφία.

    Μέχρι στιγμής : 1. Λετονία
    2. Αζερμπαιτζάν
    3. Ισλανδία
    4. Ισραήλ

    So far και οι τέσσερις δεν με απογοήτευσαν! Μια χαρά!

  23. *Κάτι που ξέχασα το φόρεμα της Μαρία είναι λίγο παιδικό αλλά ψηλοταιριάζει με το τραγούδι!

  24. Ισλανδία:Για κάποιο λόγο οι στοιχηματικές εταιρίες την έχουν πολύ ψηλά…θεωρείται από τα φαβορί για να προκριθεί και εύκολα κιόλας,αλλά να πάει καλά και στο τελικό…Για μένα είναι ένα μέτριο ποπ τραγουδάκι με μια μετριότατη φωνητικά τραγουδίστρια…θα περάσει λογικά,αλλά δεν νομίζω να κάνει πολλά πράγματα…

  25. Ισλανδία ενα ομορφο φόντο συνοδεύει την κοπελα φωνητικά είναι καλά εννοείται πως χρειάζεται δουλειά το τραγουδι μέτριο δεν με ξαφνιάζει ουτε αρνητικά ουτε κυρίως θετικά

  26. H Ισλανδία είναι ένα τραγουδάκι που αν βρισκοταν στον αλλον ημιτελικο θα περνουσε ανετα.. Σε ευατον πολυ φοβαμαι πως τα πραγματα ειναι πολυ ζορικα για τη Μαρια..
    Θα μπορουσε να ειχε και καποια χορογραφια για να το εσωζε.. βεβαια θα το χαντακωνε φωνητικα…

  27. Η κατάταξή μου για τις 4 πρόβες:
    1.Λετονία
    2.Ισραήλ
    3.Αζερμπαιτζάν
    4.Ισλανδία

  28. 1. RUSSIA
    2. ISRAEL
    — GREECE
    — ALBANIA
    5. AZERBAIJAN
    6. MALTA
    7. NORWAY
    8. ESTONIA
    9. ICELAND
    10. GEORGIA
    11. BELGIUM
    12. THE NETHERLANDS
    — LATVIA
    — CHEZ REPUBLIC
    15. SERBIA
    16. IRELAND
    17. MONTENEGRO
    18. LITHUANIA
    19. BELARUS
    20. ROMANIA
    21. SAN MARINO
    22. PORTUGAL
    23. ARMENIA
    24. DENMARK
    25. FYR MACEDONIA
    26. MOLDOVA
    27. HUNGARY
    28. FINLAND

  29. ΙΣΡΑΗΛ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΙΣΡΑΗΛ!ΜΑ ΠΟΣΟ ΠΙΑΣΑΡΙΚΟ,ΕΥΔΙΑΘΕΤΟ ΚΑΙ ΞΕΣΗΚΩΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ!!ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΝΕΤΑ ΤΕΛΙΚΟ ΚΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟ ΥΦΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥ!
    ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΠΛΑ ΑΔΙΑΦΟΡΑ!!ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΤΣΙΡΙΔΕΣ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΤΟΝΙΑ Ο.Κ ΑΠΛΑ ΧΑΜΗΛΩΣΑ ΤΑ ΗΧΕΙΑ!ΣΚΕΤΗ ΗΧΟΡΥΠΑΝΣΗ!

  30. Εγω για καποιον λογο πιστευω οτι η Λετονία θα μείνει έξω απο τον τελικο.. Δεν το θελω φυσικα, αλλα εχω αυτο το προαισθημα…

  31. Αν το ισραηλ δεν περασει και φετος με αυτο το υπεροχο μεσογειακο εθνοποπ και περασουν ολα τα νανουρισματα θα ειναι μεγαλο σκανδαλο για το διαγωνισμο!καλη επιτυχια στην αποστολη του ισραηλ!αξιζει μια θεση στον τελικο

  32. -Ισραήλ.Το έφηβο αγόρι έχει κάποιες πιθανότητες πρόκρισης αλλά οριακά.Για τον ρυθμό και τη ζωντάνια του θα το ήθελα τελικό.Φωνητικά δεν το λες και άρτιο και επικρατεί μια οχλαγωγία από τα φωνητικά.
    -Λετονία.Αν και το τραγούδι δεν με ενθουσίασε ποτε ομολογώ πως με εντυπωσίασε η Αμινάτα.Αν μη τι άλλο η άψογη ερμηνεία και το μυστήριο στο τραγούδι σε κάνει να το προσέξεις.Τα φωνητικά μου άρεσαν όπως και το backround.
    -Αζερμπαιτζάν. Εντάξει είναι καλό τραγούδι αλλά δεν είναι και να εξτασιαστείς.Σαν πρόβα από αυτό το λίγο δεν με ενθουσίασε ούτε η φωνή του, και το μπαλετάκι κι εγώ το βρίσκω άκυρο και αντιγραφή από chandelier αλλά δεν τρέχει και τίποτα.Δεν με χαλάει μια μπαλάντα με κίνηση.Το backround εντυπωσιακό νομίζω από τα καλύτερα.
    -Ισλανδία. Το βόρειο σέλας το έχουμε ξαναδεί και 2012 από Ισλανδία αλλά ταιριάζει και σ’αυτή την συμμετοχή. Βέβαια τι να σου κάνει αυτό το μαγικό πανέμορφο bacround με το φυσικό φαινόμενο του πολικού σέλαος όταν το τραγούδι είναι μέτριο. Αλλά συμπαθητικό.Η Ισλανδία απαριθμεί 7 συννεχόμενες προκρίσεις στον τελικό και κάτι μου λέει πως θα γίνουν 8.
    Έχω μεγάλη περιέργεια ποιές 5 χώρες μαζί με Πορτογαλία και Σαν Μαρίνο θα μείνουν εκτός από αυτόν τον δύσκολο και αμφίρροπο ημιτελικό.

    • μην εισαι σιγουρος για σαν μαρινο και για πορτογαλια!διοτι εχουν ιδιαιτερα τραγουδια και μπορουν να περασουν!επισης στον β ημιτελικο με φουλ μεσογειακο νοτο(μαλτα,ισραηλ,κυπρος,μαρινος,πορτογαλια,ιταλια,ελβετια)εχουν πηγες ψηφων!εγω παντως πιστευω οτι πιο πολλες πιθανοτητες να μην περασουν εχουν λετονια και αζερμπαιτζαν και ισλανδια απο πορτογαλια και σαν μαρινο!εξαλλου περυσι η πορτογαλια για 1 εναν μολις ψηφο εχασε την προκριση με ενα τραγουδι εντελως για το καρναβαλι και σε εναν ημιτελικο διολου ευνοικο για αυτην!

      • Την Πορτογαλία ξέχασε την.Πέρσι όμως το τραγούδι είχε ρυθμό μια χαρά ήταν.Στην παρουσιάση τα χάλασαν. Φέτος πιο αδιάφορο πεθαίνεις. Επίσης δεν υπάρχει περίπτωση να μην περάσει το Αζερμπαιτζάν. Δεν είμαι των προβλέψεων αλλά κάποια πράγματα στη eurovision είναι δεδομένα. Εδώ το Σαν Μαρίνο δεν πέρασε το 2013 με ένα ας πούμε τραγούδι φαβορί θα περάσει με τα παιδάκια?Άλλο τι μας αρέσει κι άλλο να είμαστε ρεαλιστές.
        Ο β’ ημιτελικός είναι πανδύσκολος για τόσο μέτρια τραγούδια από αδύναμες χώρες στο διαγωνισμό.

      • σιγα το τραγουδι που εχει μωρε το αζερμπαιτζαν!κλασικη σκανδιναβικη συνταγη ακομη μια χρονια!οι εποχες που λαδωνε και σκαρφαλωνε στην κορυφη με αδιαφορα τραγουδια θελω να πιστευω οτι εχουν περασει ανεπιστρεπτι!κι αυτο φανηκε περιτρανα περυσι που βρεθηκε στις τελευταιες θεσεις!η πορτογαλια και το σαν μαρινο πιστευω οτι αξιζουν μια θεση στον τελικο!τουλαχιστον η πορτογαλιδα εχει φωναρα ,υφος και ταυτοτητα το κομματι της.ειναι γνησιο ,ουτε αντιγραφει σκανδιναβικα τραγουδια γ διαλογης οπως το αζερμπαιτζαν!

  33. ισραηλ-σαν τραγουδι μ’αρεσει, η προβα δε με εντυπωσιασε και πολύ βεβαια, περιεργη χορογραφια και καπως μπερδεμενη θα την ελεγα. φωνητικα ας πουμε ότι ηταν ικανοποιητικο το αποτέλεσμα. μπορει και να κανει την εκπληξη αν και δε νομιζω.

    λετονια-για το τραγουδι τι να πω, από τα πιο ωραια φετος. υπεροχη ερμηνεια και ωραια σκηνικη παρουσια. λιγο τα φωνητικα μου φανηκαν καπως αλλα θα δουμε και ολοκληρωμενη την προβα. η λετονια αξιζει να περασει επιτελους στον τελικο.

    αζερμπαιτζαν-η ερμηνεια ηταν ικανοποιητικη για πρωτη προβα αλλα τιποτα το ιδιαιτερο. η χορογραφι μου φανηκε λιγο ακυρη, βεβαια είναι λιγα τα 30 δευτερα για να καταλάβεις πολλα. περναει λογικα, θα αρεσει και στις επιτροπες, βεβαια περυσι στο κοινο ειχε πατωσει. αλλα πιστευω ότι και στον τελικο θα τα παει καλυτερα από περυσι.

    ισλανδια-ωραιο τραγουδι και φαινεται ωραιο και πανω στη σκηνη. η ερμηνεια πρεπει λιγάκι να βελτιωθεί. η ισλανδια θα είναι στο οριο, ειτε περασει ειτε αποκλειστεί. 8-12 στον ημιτελικο.

  34. ελεος ελεος τι διαβαζω εδω μεσα,το ισραηλ ειναι για πανηγυρια οτι ηταν μετριος βλακειες το μονο που σας σπαει ειναι οτι ειναι το ισραηλ.πολυ περισσοτερες πιθανοτητες εχει το ισραηλ να περασει παρα εμεις,ακους εκει η χορογραφια ηταν λιγο απο ολα ειδαμε και εμεις παλιοτερα.αν δεν περασει αυτη η συμμετοχη τοτε πρεπει να τραβαμε τα ……….προσωπικα ειμαι σιγουρος οτι θα περασει κοιταξτε ποιες χωρες συμμετεχουν στον ημιτελικο και θα καταλαβεται μαλτα,νορβηγια,πορτογαλια,ισλανδια,σουηδια,ελβετια,κυπρος αυτες οι χωρες θα το σωσουν φετος και θα περασει οι υπολοιπες θα ψηφιζαν ρωσια αν συμμετειχε στο συγκεκριμενο τελικο.οι επιτροπες μισουν τετοια τραγουδια σωπα ρε φιλε εσυ αν το εστελνε καμια ουκρανια με δεκαπεντε χωρες γυρω γυρω θα βλεπαμε αν δεν περναγε,το 12 και το 13 αξιζαμε τελικο εμεις με τραγουδια εμετους.το 12 οι γριες που ηρθαν δευτερες δηλαδη οι επιτροπες μαγευτικαν απο την φωνη τους το 11 που αφησαν την ντανα εξω και περασαν την σλοβενια με κατι τριγωνα στο κεφαλι,για μενα οι επιτροπες ψηφιζουν γειτονικα.περυσι το καλυτερο η ρωσια αφου μαζεψε απο γειτονικες χωρες ψηφους εδωσε 8 αρμενια 10 αζερμπαιτζαν 12 λευκορωσια ψηφιζουν γειτονικα παρτε το χαμπαρι οι επιτροπες περισσοτερο.

    • Τι λες τωρα?Οτι αν ηταν συμμετοχη της Ουκρανίας θα άλλαζε σαν τραγουδι θα γινόταν καλυτερο? Θα άλλαζε η δυναμική του σε ψήφους όχι σε ποιότητα, για να καταλαβαίνουμε τι λέμε πεια!

    • Προφανώς εσύ αναφέρεσε στη συμμετοχή της Μολδαβίας και όχι της Σλοβενίας με το συγκρότημα Zdob si Zdub και το τραγούδι So Lucky.Αυτά που φορούσαν στα κεφάλια τους, ήταν κώνοι και όχι τρίγωνα και παραδόξως ένα τόσο κακό τραγούδι κατέλαβε τη 12η θέση με 97 βαθμούς και αντίστοιχα στον 2ο ημιτελικό την 10η θέση με 54.

  35. οποιος εχει την ορεξη και ωρα ας δει την ψηφοφορια την περσινη και θα καταλαβεται για τη ανταλαγη μιλαμε μεταξυ βαλκνανιων ρωσιων αρμενιων και βαλε δηλαδη βλεπεις ρωσια με λευκορωσια να ανταλαζουν 12 και σε πιανει κατι,ασε που ξερεις που θα τα δωσουν απο πιο πριν αυτη η δουλεια γινεται χρονια τωρα

  36. Παρα πολύ καλη η πρόβα της Ισλανδίας. Μέχρι τώρα είναι η καλύτερη για εμενα. Σίγουρα τελικο.

  37. Το Ισραήλ κατα την άποψή μου θα αναδειχθεί με τα εφέ και τα σκηνοθετικά κόλπα κλπ.(όπως και τα πιο πολλά τραγούδια άλλωστε) Αυτό το μικρό και πρόχειρο δείγμα της πρόβας δεν είναι ικανό να μας κάνει να εξάγουμε συμπεράσματα. Δε μου αρέσει να κανω προβλέψεις αλλά θα πάρει αρκετές ψήφους

  38. -Ισραηλ: Αρκετα ικανοποιητικο, αξιοπρεπης παρουσιαση
    -Λεττονια: Θεωρω λιγο υπερβολικο το τουλι στο φορεμα και τα γραφικα θελουν λιγη δουλεια, αλλα παραμενει μια εξαιρετικη συμμετοχη.
    -Αζερμπαιτζαν: Πολυ ωραιο το backround, αλλα θεωρω οτι οι χορευτες “εμποδιζουν” λιγο τον τραγουδιστη στην επαφη με τις καμερες.
    -Ισλανδια: Η επιτομη του αδιαφορου. Τιποτα το φοβερο, ενα γλυκαναλατο ποπακι με εξισου γλυκαναλατη παρουσιαση.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ