ΣΕΡΒΙΑ: Επίσημη ιστοσελίδα για τον Željko!

Η σερβική τηλεόραση RTS δημιούργησε μια επίσημη ιστοσελίδα για τη συμμετοχή της χώρας στη Eurovision 2012, με τα τελευταία νέα σχετικά με τον εκπρόσωπό της Željko Joksimović και τα σχέδιά του για το επόμενο διάστημα. Ο ίδιος ο ερμηνευτής θα γράφει στο blog του και θα ενημερώνει τους θαυμαστές του για την πορεία δημιουργίας του τραγουδιού και τα ταξίδια που θα κάνει στα πλαίσια της προώθησης του.

Όπως έχουμε ήδη αναφέρει σε προηγούμενο άρθρο μας η μελωδία του τραγουδιού είναι έτοιμη και απομένουν οι στίχοι που θα τη πλαισιώσουν. Μια μελωδία δυνατή όπως είπε ο ίδιος ο Željko.

Μέχρι τις 14 Φεβρουαρίου ο Željko Joksimović προγραμματίζει ταξίδια κυρίως στη Βαλκανική.

Το 2008 ο Željko Joksimović ήταν ο παρουσιαστής της Eurovision στο Βελιγράδι αλλά και ο συνθέτης της συμμετοχής της Σερβίας με το τραγούδι Oro που ερμήνευσε η Jelena Tomašević με τον Bora Dugić, που κατέλαβε την 6η θέση με 160 βαθμούς, με 12 βαθμούς από την Ελβετία, τη Βοσνία Ερζεγοβίνη, τη Σλοβενία και το Μαυροβούνιο και 5 βαθμούς από την Ελλάδα.

Λουκάς Βλαβιανός

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μιας και δεν έχουμε σκηνή στο Μπακού, δεν πάμε απευθείας στο Βελιγράδι; Τζάμπα κόπος στους Γερμανο-Τουρκο-Αζέρους να χτίσουν ολόκληρο γήπεδο για να βαφτεί στα σερβικά χρώματα..

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ