OGAE International Poll 2015: Ο μεγάλος νικητής!

 

Η Ιταλία είναι η νικήτρια του 9ου poll του OGAE International στο οποίο ψηφίζουν όλα τα OGAE clubs της Ευρώπης! Αναλυτικά τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

1.ΙΤΑΛΙΑ   (367)

2.ΣΟΥΗΔΙΑ   (338)

3.ΕΣΘΟΝΙΑ (274)

4.ΝΟΡΒΗΓΙΑ   (243)

5.ΣΛΟΒΕΝΙΑ (228)

6.ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ   (174)

7.ΙΣΡΑΗΛ   (150)

8.ΙΣΠΑΝΙΑ   (136)

9.ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ   (97)

10.ΒΕΛΓΙΟ   (77)

11.ΡΩΣΙΑ   (74)

12.ΑΛΒΑΝΙΑ   (37)

13.ΓΑΛΛΙΑ   (27)

14.ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ   (26)

15.ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ   (20)

16.ΣΕΡΒΙΑ   (19)

17.ΟΛΛΑΝΔΙΑ   (17)

18.ΓΕΡΜΑΝΙΑ   (16)

19.ΡΟΥΜΑΝΙΑ   (14)

20.ΙΣΛΑΝΔΙΑ   (13)

21.Π.Γ.Δ.Μ.   (9)

22.ΕΛΛΑΔΑ   (8)

23.ΓΕΩΡΓΙΑ   (7)

24.ΕΛΒΕΤΙΑ   (3)

25.ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ   (2)

26.ΤΣΕΧΙΑ   (2)

Οι υπόλοιπες 14 χώρες δεν πήραν καμία ψήφο.

Αντώνης Καρατζίκος

73 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν αξίζει την νίκη η Ιταλια με ΤΙΠΟΤΑ! Κάθε άλλο, πιστεύω πως δεν θα μπει δεκάδα ή αν μπει πολύ χαμηλά σε αυτην (8-9-10). Η Ελλάδα σώθηκε με τους 5 βαθμούς που πήρε σήμερα, και η 22η θέση από τις 40 χώρες μου φαίνεται ΚΑΤΙ έστω. Υπάρχουν χώρες που δεν πήραν βαθμό ουτε για δείγμα…

  2. Καθαρη νικη για την Ιταλια…νορμαλ η δεκαδα του ογκαε…δεν εχει καποια εκπληξη ή κάτι τραβηγμενο…αυτα ειναι τα φαβορι και στα στοιχηματα…απο τις χωρες που ειναι ψηλα,θεωρω οτι το Ισραηλ δεν θα ειναι τοσο ψηλα,αν και φετος πιστευω θα προκριθει…ακομα μου κανει εντυπωση που δεν ψηφίστηκαν η Λετονια και η Μαλτα…Η Ελλαδα πηγε μετριοτατα οπως το περιμενα…το τραγουδι οτι και να λεμε εχει περασει απαρατήρητο…παντως ολα τα λεφτα ειναι οι live εμφανισεις…εκει θα φανει ποιο τραγουδι ξεχωριζει!!!

  3. Ειναι οι καλυτεροι!Δεν το βλεπω καθολου αδυνατο να κερδισει η Ιταλια φετος!

    • Σημερα σκεφτομουν οτι ο διαγωνισμος πηγε Αζερμπαιτζαν,Σκανδιναβια τωρα κεντρικη Ευρωπη και λεω του χρονου θα ειναι ή χρονια Εσθονιας ή νοτιας Ευρωπης και ελεγα απο μεσα μου μηπως το 2016 θα ειναι η χρονια μας και το 2017 θα ειμαστε Ελλαδα!!!!Ειδα το σχολιο σου και λεω το πιστευουν και αλλοι.Βεβαια αυτα δεν ειναι στοιχεια για να βασιστουμε αλλα κανουμε υποθεσεις!!!Γιατι οχι?

  4. Αν κερδισει η Ιταλια..θα μπει ανετα στους χειροτερους νικητες…Εδω το 13 που ειχε καλυτερο κομματι δεν καταφερε να μπει καν 5αδα..Ο νοων νοητω!!!…Επισης το +29 σε τετοιες ψηφοφοριες,μονο φαβορι δεν βγαζουν…Ολα αυτα για να καταληξω..οτι κ φετος,τουλαχιστον στη πρωτια θα πεσουν εξω!

    • Τα ίδια έλεγες για την Αυστρία πέρσι. Όποιο δεν σου αρέσει το βαφτίζεις τον χειρότερο νικητή.Πρωτοτύπησε λίγο.

  5. Μακάρι να είναι νικήτρια η Ιταλία! Δυστηχώς όμως, όπως έχω ξαναπεί η Αυστραλία θα νικήσει. Αυτό το προαίσθημα έχω αν και το απεύχομαι.
    #22/40 η θέση της Ελλάδας. ούτε πάτος ούτε ψηλά. Μάλλον τέτοια θα έιναι και η θέση μας τον Μάιο

    ΥΓ: δεν το πιστεύω οτι έχει φτάσει η eurovision week 😀 😀 Καλά να περάσουμε και να το ευχαριστηθούμε πάνω απο ολα, γιατί αυτό είναι το σημαντικότερο

  6. Athens 2017;;; με αυτό το πλευρό να κοιμάσαι. η Ελλάδα θα κερδίσει παλι τον διαγωνισμό όταν οι έλληνες καλύψουμε ολο το δημόσιο χρέος μας 😉 @eurovision 2015 winner Australia.

  7. Χαίρομαι που η Μαλτα δεν πήρε ψήφους!! Αυτό σημαίνει ότι θα σκίσει!!!!!!! SLAY AMBER!!!!

  8. Tη τρίλεπτη εκδοχή της Ιταλίας πότε θα την ακούσουμε; Μη μου πείτε ότι θα της επιτραπεί να διαγωνιστεί με 4 λεπτά κομμάτι,,,

  9. κι επιτελους τελειωσε η ψηφοφορια των ogae!!!με την ιταλια,την 1η πλεον στη καταταξη μου,να κερδιζει…με μικρη διαφορα ωστοσο απο την 2η σουηδια…
    η ελλαδα μας ουσιαστικα σημερα πηρα τους μισους και ψηφους που ελαβε στη διαδικασια αυτη!!!(ευχαριστουμε κυπρος και ισραηλ!!!!) η 22η θεση αν αναλογιστουμε οτι 14χωρες εμειναν με 0 βαθμους(γλιτωσε κυριολεκτικα στο παρα 5 η ελβετια) ειναι πολυ καλη,για μια ψηφοφορια που συνηθως ψηφιζονται χωρες κι οχι τραγουδια κι υπαρχει μια προτιμηση στα πιο ποπ/εθνικ κομματια η στις ποπ μπαλαντες παρα σε πιο “τυπικες”μπαλαντες οπως η δικη μας!!!
    απο τη γενικη καταταξη διαφωνω με τις θεσεις που ελαβαν οι :σουηδια ισραηλ βελγιο γαλλια μαυροβουνιο ολλανδια σερβια ηνωμενο βασιλειο κι ισλανδια,ολες επρεπε να βρεθουν αρκετα χαμηλοτερα….ενω αντιθετως οι:αλβανια ελλαδα τσεχια υψηλοτερα κι φυσικα οι:αυστρια ιρλανδια πολωνια λετονια αρμενια κι κυπρος να επαιρναν εστω 1 βαθμο!!
    απο τις χωρες που μπηκαν στη 10αδα αυτης της ψηφοφοριας εκτος αυτης η ακομα κι εκτος τελικου θεωρω πως θα βρεθουν οι:σλοβενια βελγιο ισραηλ κι μια εκ των ισπανια η αυστραλια… για νικητρια,αν επαιζα στοιχημα στη eurovision,θα ελεγα την ιταλια! πολυ καλο κομματι,εχει περαση,συμμαχους κι η αρνηση της διογρανωσης της jesc κατι μου κανει….
    τωρα αναφορικα με την χωρα μας θεωρω πως ως μπαλαντα,μεγαλο ρολο θα παιξει η σκηνικη παρουσια κι το λαιβ(που λογικα θα ναι αριστο!),τωα μενει να δουμε μονο τη σκηνικη παρουσια στην οποια ακουσα θα υπαρξει εμβλημα το οποιο ομως δε θα φανει αυριο στη πρωτη προβα…με μια καλη σκηνικη παρουσια η ελλαδα μπορει να τα παει πολυ καλα,αφου ναι μεν δεν ειναι η καλυτερη μπαλαντα για φετος αλλα υπαρχουν πολλες που ειναι χειροτερες του “οne last breath” παντως η σκηνικη μας παρουσια θα παιξει καθοριστικο ρολο αφου πολλες φορες”απλες μπαλαντες”με καλη σκηνικη παρουσια βρεθηκαν πολυ ψηλα ακομα κι στη 10αδα!!!
    τελος παντων,καλη επιτυχια στην ελληνικη αποστολή!!!! και επισημα μπαινουμε σε ρυθμους eurovision!!! 😀

  10. Δεν θα ήθελα να νικήσει η Ιταλία φέτος…Υπάρχουν και πολύ καλύτερα τραγούδια…Όμως οι ψηφοφορίες των fans δεν είναι πάντα έγκυρες επειδή το γούστο του κόσμου μπορεί να είναι εντελώς διαφορετικό…
    Ένα άλλο πράγμα που με ανησυχεί είναι το ότι το τραγούδι μας είναι εντελώς αόρατο…Γιατί;Νομίζω πως είναι πολύ πιο αξιοπρεπές από άλλες συμμετοχές μας…

    • Η Ελλάδα είναι η Ρωσία του 2013 που βγήκε 37 στους ogae και 5 στον τελικο μονο που η Ελλάδα βγήκε 22 στους ogae

      • η ρωσια το 2013 στη ψηφοφορια αυτη ειχε βγει 10η νομιζω..παντως σιγουρα οχι 37η

  11. Ξερει κανεις,που μπορουμε να δουμε το προγραμμα της γιουροβιζιον???ποτε ειναι οι προβες κτλπ???

    • απο που ακριβως σωθηκε η ελλαδα αλεξ?απο τους 8 βαθμους της παρηγοριας που πηρε εκ των οποιων οι μισοι ειναι απο την κυπρο!ο.κ μη λεμε κι οτι θελουμε!απλα η συμμετοχη μας δεν αρεσε στους ογκαε της ευρωπης!τοσο απλα!

      • πέρσι οι βαθμολογία των OGAE μα έφερνε στην 9η θέση και πήραμε την 20η φέτος οι OGAE μας δίνουν την 22η φοβάμαι μήπως δεν περάσουμε στον τελικό για πρώτη φορά

  12. ΛΟΓΙΚΑ ΚΙ ΔΙΚΑΙΑ ΤΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ. ΕΜΒΑΤΗΡΙΑΚΟ ΦΟΒΕΡΕΣ ΦΩΝΕΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΟ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΗΘΕΝ Η ΚΙΤΣ

  13. ΚΑΙ ΠΕΡΣΙ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΚΑΛΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ POLLS ΟΙ FREAKY FORTUNE ΑΛΛΑ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ 20Η ΘΕΣΗ.ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΕΙΓΜΑ.ΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΡΟΒΕΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ.ΣΤΕΛΝΩ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΜΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ 5ΑΔΑ.
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΞΑΝAΚΕΡΔΙΣΕΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΓΙΑΤΙ ΛΟΓΩ ΟΙΚ.ΚΡΙΣΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΒΑΝΤΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΣΤΟ TELEVOTING ΘΑ ΥΣΤΕΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ.

    • Θα συμφωνησω με το οτι η Ελλαδα δεν προκειται να κερδισει οσο υπαρχουν επιτροπες. Η τουλαχιστον πολυ δυσκολα.

  14. Οκ, νταξει, να υπαρχει μια συμφωνια στα γουστα. Αλλα απορω ακομα πως 14 τραγουδια, που αναλογει στο 1/3 των τραγουδιων, εμεινε χωρις ψηφο! Δεν το πιστευω οτι η Λεττονια, η Αρμενια, η Ιρλανδια, η Μαλτα εμειναν χωρις ψηφο. Επισης, περιμενα οτι και η Πολωνια θα καταφερνε κατι να αποσπασει, οπως και η Λιθουανια. Υπηρξε μεγαλη συσπειρωση και αυτο φαινεται απο τον αριθμο ψηφων που εχουν οι πρωτοι 8.
    Οσον αφορα το αν θα ανταποκριθει στην πραγματικοτητα, θεωρω οτι οι Ισραηλ, Βελγιο και Ισπανια δε θα καταφερουν να μπουν στη δεκαδα, και εχω αμφιβολιες και για τη Σλοβενια. Επισης, νομιζω οτι η Σουηδια θα εχει μια πιο μειωμενη απηχηση στο διαγωνισμο.
    Πολλοι λενε οτι το γεγονος πως δεν πηγαμε καλα στους OGAE, που ακουνε μπαλαντες και τις ευνοουν δεν νομιζω πως ευσταθει. Το ελληνικο τραγουδι ειναι μια πιο κλασσικη μπαλαντα, ενω οι eurofan συνηθως ευνοουν πιο pop μπαλαντες, με ντιβίστικες ιαχές και υπερβολικές δραματικοτητες, οπως η φετινη Ισπανια, η περσινη Ισπανια, το Ισραηλ του 2013 και αλλα πολλα.

  15. Συμφωνω απολυτα με εκεινον που ειπε οτι η αυστραλια μαλλον θα κρδισει φετος,κι εγω εχω παρομοιο προαισθημα οποτε του χρονου παμε γερμανια…

  16. O νικητής θα είναι ανάμεσα σε Ιταλία, Εσθονία, Σουηδία, Βέλγιο, Αυστραλία και Αζερμπαϊτζάν.
    Αλβανία, Ιρλανδία, Λιθουανία και Λετονία θα πάνε καλύτερα απ’όσο αναμένεται.
    Το Ισραήλ θα αποκλειστεί αλλά αν περάσει θα είναι οριακά για να καταλήξει #20-27 στον Τελικό.
    Σλοβενία θα καταλήξει κάπου 8-13 και Νορβηγία γύρω στο 13-18…

    • λιθουανια και λετονια δεν θα περασουν τελικο!ιρλανδια και αλβανια θα ειναι στη δεξια στηλη του πινακα!το ισραηλ θα περασει σιγουρα τελικο!το αζερμπαιτζαν και η σουηδια θα ειναι επισης στε δεξια στηλη του πινακα στον τελικο!η μαχη νομιζω θα δοθει αναμεσα σε ιταλια,ισπανια και σλοβενια!

    • Πολύ σωστό σε βρίσκω…Προσωπικά πιστεύω ότι η Ιταλία είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη και αν κάποιος μπορεί να την απειλήσει αυτή είναι η Εσθονία…Θεωρώ ότι η Ιρλανδία και η Λετονία θα είναι οι εκπλήξεις της διοργάνωσης…Το Ισραήλ φέτος θα περάσει στο τελικό…Όσον αφορά την Ελλάδα τι βλέπεις να κάνεις???εγώ πιστεύω ότι η θέση μας δεν θα διαφέρει ιδιαίτερα από αυτή,που μας έχουν στο ογκαε…

    • Θετική έκπληξη οτι οι ογκαε εκτίμησαν το out of the box για τα δεδομένα της γιουροβίζιον νορβηγικό, άρα πάει για ψηλά. Το ιταλικό μου ακούγεται πολύ τετριμμένο , σαν τα περσινοπροπερσινα της Βαλεντίνας, οπότε προβλέπω fail. To εσθονικό είναι winner, αλλα δεύτερη συνεχομενη χρονιά να το πάρει τραγούδι που παραπέμπει σε κινηματογραφική ταινία 60ς παραπάει. Βέλγιο και Λεττονία μακάρι, αλλά αμφιβάλω ότι οι κριτές αντέχουν τόσο σχετικά συγχρονα ακούσματα. Το αυστραλέζικο είναι οκ κι ο ερμηνευτής δείχνει επαγγελματίας, αλλα αν ακούσεις το πρώτο λεπτό είναιι σαν να το χεις ακούσει ολόκληρο,δεν έχει εκπλήξεις. Αρα κατ’αρχήν προβλέπω Σουηδία ή Νορβηγία, μακάρι το 2ο. Μετά τα προκριματικά θα έχουμε την πλήρη εικόνα.

  17. Κατα την προσωπική μου αποψη η σουηδια θα ΞΑΝΑκερδισει τοσο γρήγορα την eurovision και εμεις θα μπούμε στην 10αδα ανετα…η δικιά μας εχει φωνάρα να δείτε οτι μετα τις πρόβες θα ανέβουμε πολυ στα στοιχήματα!!!

  18. Παρακολουθώ όλες αυτές της μέρες της Βαθμολογίες και τα σχολια σας…
    Καταρχας είμαι και εγω κάθετος οτι δεν αξίζει την νικη η ΙΤΑΛΙΑ που φυσικα και θα νικήσει φετοσ.. παρ ολα αυτα είδα και κάποια σχολια που λέγατε για πιθανή νικη της ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ, αυτο και αν ειναι αστείο…. μια χωρα που δεν ειναι στην Ευρώπη δεν γίνεται να νικήσει τον διαγωνισμό… απλα την βάλαμε φετος λόγο των,60 χρόνων του διαγωνισμού…
    Παμε στην ΕΛΛΆΔΑ τωρα… καταρχας θα παμε 1.000% στον τελικό και θα βγούμε 6η στον τελικό..
    Το τραγούδι μας αξίζει πολλα καθως και παίζει μεγάλο ρολό η LIVE ερμήνια οπού εκεί η ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΝΑ ΚΥΡΙΑΚΟΎ ειναι στην κορυφή χάρις την υπέροχη φωνή της..
    το ΤΟΡ 10 του τελικού θα ειναι κάπως έτσι…

    1) ΙΤΑΛΙΑ
    2) ΣΟΥΗΔΙΑ
    3) ΕΣΤΟΝΙΑ
    4) ΙΣΠΑΝΙΑ
    5) ΡΩΣΊΑ
    6) ΕΛΛΆΔΑ
    7) ΣΛΟΒΕΝΊΑ
    8) ΝΟΡΒΗΓΊΑ
    9) ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΆΝ
    10) ΜΆΛΤΑ

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΌΝΟ ΣΑΣ..
    ΚΑΙ…ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΊΑ..!!!

    • Μ αρεσε πολυ η σιγουρια σου για την 6η θεση. Λες και τα ταρω; Μακαρι να παμε καλα, αλλα με κουφανες λιγο.

  19. Η χώρες της δεκαδας με τυχαία σειρά : Ιταλία Ισπανία Αλβανία Ρωσία Ελλάδα Μάλτα Εσθονία Λετονία Σουηδία (δυστυχώς) Αυστραλία

  20. Πιθανότητα να είναι και το Αζερμπαϊτζάν και να ειναιωκάποια άλλη εκτός απο αυτές που ανέφεραν!Και κάτι για την Κύπρο ίσως να παει απρόσμενα καλυτερα απο το αναμενόμενο

  21. 10ada φέτος
    1-Αυστραλία
    2-Σουηδία
    3-Νορβηγία
    4-αζερνπιτζαν
    5-Λιθουανία
    6-Ρωσία
    7-Λετονία
    9-Βέλγιο
    10-Ιρλανδία

    • ok το νουερο 4 της κατατάξής σου σχεδον με ξέρανε στα γέλια Φφ θενξ . Btw με τι κάθεστε και ασχολείστε όλοι εδώ μέσα ρε παιδιά; ποιος θα ‘ρθει 6ος ποιος 18ος και ποιος θα 23ος? είμαστε καθόλου καλά; χαλαρώστε λιγάκι με τα στοιχίματα και τις προσωπικές εκτιμίσεις, μην τρελένεστε! Δείτε τη eurovision, χαρείτε -δε λέω- κι εμένα με ευχαριστεί άλλωστε, αλλά ως εκεί, μην αρρωστήσετε κιόλας.. ενα διαγωνιστικό show είναι μόνο

  22. Όσον αφορά την Ελλάδα θεωρώ πως δεν θα περάσουμε φέτος έκτος αν βγει κατι εξαιρετικό σε συνδυασμό με τη σκηνική παρουσία το τραγουδι δεν λεει επίσης τελικό δεν βλέπουν η μαλτα η Ελβετία το Ισραήλ
    η Κύπρος φέτος θα περασει όπως πιστεύω και ο Άγιος Μαρίνος !!!( αν και σας ακούγεται κουφό θεωρώ οτι θα περασει )

  23. Τι λετε ρε παιδια που θα μπει η μαλτα δεκαδα;;αντε γειαα δεξια στηλη παει αυτη!!επισης, η αυστραλια θα παρει αρκετους βαθμους δυστηχως και θα παρει σιγουρα και απο εμας ομως οχι τοσους ωστε να μπει 7αδα πιστευω!!οσο για τον νικητη, εγω ειμαι με ιταλια και μετα εσθονια!

  24. Αυτο το οτι μια χωρα γινεται το μεγαλο φαβορι..λογω των αποτελεσματων των ogae με ξεπερνα!!!Φετος θα δειτε για 1η φορα Eurovision?

    • Η Ιταλία είναι φαβορί από τις 14 Φλεβάρη. Στα στοιχήματα από την αρχή παίζει ανάμεσα στις θέσεις 1-3. Δεν περίμενε τον ogae για να γίνει φαβορί. Για να μη γράφουμε ανακρίβειες.
      Το αν θα επιβεβαιωσει τον τίτλο του φαβορί είναι άλλο θέμα.

      • Λαθος κανεις!!Το μεγαλο φαβορι εδω κ 1,5 μηνα…ειναι η Σουηδια..κ μετα η Ιταλια..κατι ξερουν που τον εχουν στη 1η θεση!

      • Ελα τώρα μη λες ότι θες.Δεν υπάρχει ένα φαβορί.Υποψήφια για τη νίκη είναι 3-4 τραγούδια και μέσα σ’αυτά και η Ιταλία. Δηλαδή αν η Σουηδία αύριο πάει 2η στα στοιχήματα δεν θα είναι φαβορί?Μη λέμε οτι να ναι.

  25. Η eurovision ειναι σαν τις εκλογες, το αποτελεσμα θα το κρινουν κυριως οι αναποφασιστοι, δηλαδη εκεινοι που θα παρακολουθησουν για πρωτη φορα τα κομματια τις βραδιες των ημιτελικων και του τελικου και που ολοκληρο το χρονο δεν εχουν ακουσει τα κομματια. Kαι μην ξεχνατε τον παραγοντα των επιτροπων.

  26. Ασχετα αν η Ιταλία έχει το αγαπημένο μου τραγούδι για φέτος (και ένα από τα αγαπημένα μου όλων των εποχών), δεν βασίζομαι στην πρωτιά στον ogae. Tα σωματεία έχουν μια αδυναμία εκτός από τα ποπ/εθνικ και τις μπαλάντες και στα οπερετικά καθώς και τη Σουηδία την είχαν 3η το 2009 και την Γαλλία 2η το 2011. Οπότε συμπέρασμα δεν μπορώ να βγάλω.Δείχνει μια τάση πολλές φορές λανθασμένη ως προς τα αποτελέσματα της κανονικής ψηφοφορίας.
    Φυσικά από την 5αδα των ogae 1 με 3 τραγούδια θα είναι και στην 5αδα του διαγωνισμού.Και όπως ανέφερα 2 με 3 τραγούδια της 5αδας των ogae καταλήγει σε πολύ χαμηλές θέσεις με υποψήφια φέτος την Σλοβενία και τη Νορβηγία.
    Όσον αφορά την Ελλάδα δεν αισιοδοξώ για πολλά πράγματα.Η είσοδος στον τελικό θα είναι επιτυχία και πιστεύω αξίζουμε να περάσουμε.Το 2011 και 2013 μπορεί οι ogaedes να μας είχαν στον πάτο, στα τοπ στο youtube να μας είχαν στους τελαυταίους, στα σχόλια να μας χλεύαζαν και στα στοιχήματα πριν τους ημιτελικούς να ήμασταν κάτω από 20η θέση όμως υπάρχει μια διαφορά με φέτος.Ήταν τραγούδια στα ελληνικά,με άγνωστες συνταγές eurovision αλλά στο live από τις πρόβες ακόμα απογειώθηκαν και φάνηκε η δυναμική τους οπότε και άρχισε να αλλάζει το κλίμα. Αν αυτό δεν γίνει από την 2η πρόβα και μετά τότε μάλλον η χαμηλή θέση θα είναι δεδομένη.

  27. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 5,30 ΑΠΟΓΕΥΜΑ.ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ.

  28. Mακραν η Ιταλια θα κερδίσει και αυτήν θέλω! Ευχομαι να πάμε καλά και εμείς! Καλή μας επιτυχία και μπράβο στην Ιταλία!

  29. Η Ιταλία θα ήθελα να κερδίσει,αν και πιστεύω πως το τραγούδι είναι λίγο υπερκτιμημένο…Κλασσάτη μπαλάντα,αλλά ντάξει μην τρελαθούμε κιόλας…αν την έλεγε μια τραγουδίστρια από τη Πολωνία είναι σίγουρο,ότι δεν θα είχε την ίδια απήχηση…Αλλά το γεγονός ότι οι Il Volo είναι 3 νέα παιδιά,με φωναρες,ωραίο στυλάκι,έχουν τη στόφα του σταρ,κάνει τη διαφορά…Προσωπικά τους θεωρώ το νούμερο 1 φαβορί και όχι λόγω της ψηφοφορίας του ογκαε…Κατά τη γνώμη μου μόνο η Εσθονία μπορεί να τους απειλήσει…

  30. Η ΦΕΤΙΝΗ ΙΤΑΛΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΔΕ ΘΥΜΙΖΕΙ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΛΕΤΟΝΙΑ ΤΟΥ 2007?
    ΕΠΙΣΗΣ, ΘΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!
    ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΣΚΕΠΤΟΜΑΣΤΕ ΘΕΤΙΚΑ. ΕΝΕΤΑΞΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΕΣΕΙ Η ΜΠΑΛΑΝΤΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΜΑΥΡΟΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΕ ΑΣΧΗΜΑ ΣΧΟΛΙΑ
    , ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ Η ΜΑΡΙΑ-ΕΛΕΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. ΕΔΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΚΙ ΕΓΩ ΠΕΡΥΣΙ ΗΜΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ FREAKY FORTUNE ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ, ΗΘΕΛΑ ΤΟΝ ΜΑΡΤΑΚΗ, ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ ” Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ” ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ” ΧΑΛΕΠΗ ΕΠΟΧΗ” ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΤΩΣΑΝ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΘΗΚΑ ΛΙΓΑΚΙ, ΑΛΛΑ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΗΚΑΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΘΩΣ ΗΜΟΥΝ 98% ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΦΤΑΝΑΜΕ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ……….. ΑΝΗΛΙΚΑ!!
    ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΤΥΧΗ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΠΕΣΙΑΛ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!

  31. Απ’ότι διάβασα σε ένα site η ελληνική αποστολή ετοιμάζει ένα εύρημα το οποίο θα αποκαλυφθεί στην δεύτερη πρόβα!!!!! Ελπίζω μόνο να μην είναι κάτι σαν φλεγόμενο πιάνο ή κάτι σαν τη Μολδαβία το 2013, αλλά να είναι κάτι που θα μας εντυπωσιάσει. Ανυπομονώ να δω τι είναι τελικά ……….

  32. Μακάρι να κερδίσει η Ιταλία, μακράν το καλύτερο ποιοτικά τραγούδι, μαζί με Ρωσία και Αλβανία στο Τοπ3 μου…άκρως αξιοπρόσκτες οι συμμετοχές της Αυστραλίας και Εσθονίαςμ ενώ πολύ υπερτιμημένες οι Σουηδία, Νορβηγία και Σλοβενία…προσέξτε τη Ρωσία είναι το black horse φέτος και με εξασφαλισμένα αρκετά 12αρια του τελικού η βλέπω σίγουρα στην 5αδα και γιατί όχι να κάνει και την έκπληξη..αναμένουμε με αγωνία και τις πρόβες για τελικά συμπεράσματα.

  33. Πιστεύω πως η Ελλάδα θα πάει πολύ καλύτερα,9 με 11 θέση!!!!!! Για να δούμε και τις πρόβες, πολλά θα αλλάξουν.

  34. Ξεχναει ενα πολυ μεγαλο μερος των eurofans οτι το μεγαλυτερο ποσοστο των ανθρωπων που θα ψηφισει θα ακουσει μια φορα το τραγουδι άντε δυο αν βλεπει και τους ημιτελικους.Αρα αυτο που μετραει ειναι πιο πολυ το στησιμο και το τραγουδι εκεινη τη βραδυά.Οι Ιταλοί εχουν καλές φωνες αλλα πιστευω οτι στην ψηφο του κοινου θα υστερησουν.
    Ευχομαι να κερδισει η Νορβηγια γιατι το αξιζει και εχει και τα χρηματα και την υποδομη για να κανει τη διοργανωση του χρονου.
    So…Oslo 2016!

  35. I8ela polu na pw me sigouria oti keridizei i Italia, omws pragmatika den mporw. Meta tis proves 8a fanei kapws kalutera par’ola auta exw tin ais8isi oti oi xwres pou 8a paleuoun gia tis 8eseis tous einai :

    1) rwsia, polous sigourous psifous k kalo kommati
    2) es8onia aresto tragoudi
    3) Australia, psifous gia to “kalosorises” k o panikos pou kanei o tragoudistis sta live tou
    4) Italia
    5) Azerbajan, 8a tsimpaei apo dw k apo kei
    6) Souidia, me epifilaksi *(ean exei paromoi show me afto pou exoume dei ws twra, mallon den 8a psifsti kan, exei vare8ei o kosmos to kommati.
    7) Alvania, me katalila xrwmata sti skini k kapoio polu entyposiako forema 8a einai polu psila, aresei.
    8) Slovenia, emena mou aresei polu mazi me irlandia, omws stis eptiropes 8a patwsei.
    Ellada twra, me kati ksexoristo sti skini pou na ttraviksei vlemmata i panemorfi Maria Elena 8a paixtei sti 12da. To israil 8a exei tin tuxi mas perusi…20 8esh isws k ligo pio katw.

  36. Η Ιταλία αξίζει την νίκη φέτος!!! Μετά από χρόνια ακούμε στην eurovision τέτοιο διαμάντι!

  37. Η δεκάδα της τελικής βαθμολογίας των Ogae συμπίπτει αρκετά με την προσωπική μου αν και θα ήθελα ψηλότερα την Αλβανία και την Ελλάδα φυσικά και χαμηλότερα το Ισραήλ. Αν και δεν δίνω ιδιαίτερα βάση στην συγκεκριμένη βαθμολογία…για παράδειγμα πέρσι τα πήγαμε εξαιρετικά και στον τελικό πατώσαμε! Το 2011 και το 2013 στους Ogae πατώσαμε και στον τελικό τα πήγαμε εξαιρετικά…επομένως…Όσον αφορά τον νικητή υποστηρίζω κι εγώ Ιταλία γιατί το αξίζει με τα χίλια!!! Το κομμάτι σε ταξιδεύει και είναι άλλης κλάσης και τιμή μας που θα το απολαύσουμε στον διαγωνισμό!! Μετά υποστηρίζω Σουηδία και Εσθονία. Καλή επιτυχία!!!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ