OGAE International Poll 2015: Η ψηφοφορία του OGAE Αζερμπαϊτζάν!

Η 36η ψηφοφορία για το poll του OGAE International είναι αυτή του Αζερμπαϊτζάν. Η δεκάδα τους έχει ως εξής:

1 βαθμός – ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ
2 βαθμοί – ΑΛΒΑΝΙΑ
3 βαθμοί – ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ
4 βαθμοί – ΝΟΡΒΗΓΙΑ
5 βαθμοί – ΣΛΟΒΕΝΙΑ
6 βαθμοί – ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ
7 βαθμοί – ΙΤΑΛΙΑ
8 βαθμοί – ΣΟΥΗΔΙΑ
10 βαθμοί – ΕΣΘΟΝΙΑ
12 βαθμοί – ΡΩΣΙΑ

Μπορείτε να παρακολουθείτε τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα του poll εδώ.

Η κατάταξη μετά τις 36 ψηφοφορίες:

1.ΙΤΑΛΙΑ   (318)

2.ΣΟΥΗΔΙΑ   (305)

3.ΕΣΘΟΝΙΑ (249)

4.ΝΟΡΒΗΓΙΑ   (218)

5.ΣΛΟΒΕΝΙΑ (207)

6.ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ   (160)

7.ΙΣΡΑΗΛ   (126)

8.ΙΣΠΑΝΙΑ   (108)

9.ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ   (92)

10.ΡΩΣΙΑ   (64)

11.ΒΕΛΓΙΟ   (57)

12.ΑΛΒΑΝΙΑ   (32)

13.ΓΑΛΛΙΑ   (26)

14.ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ   (20)

15.ΟΛΛΑΝΔΙΑ   (17)

16.ΣΕΡΒΙΑ   (15)

17.ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ   (15)

18.ΓΕΡΜΑΝΙΑ   (14)

19.ΙΣΛΑΝΔΙΑ   (13)

20.ΡΟΥΜΑΝΙΑ   (10)

21.Π.Γ.Δ.Μ.   (9)

22.ΓΕΩΡΓΙΑ   (7)

23.ΕΛΛΑΔΑ   (3)

24.ΤΣΕΧΙΑ   (2)

25.ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ   (1)

Οι υπόλοιπες 15 χώρες δεν έχουν πάρει ακόμα βαθμούς.

Αντώνης Καρατζίκος

47 ΣΧΟΛΙΑ

  1. 0 και σημερα.. αλλα δεν με απασχολεί καθόλου! το οτι δεν παίρνουμε βαθμούς ΔΕΝ σημαίνει πως είμαστε κ τελείως εκτός. Εννοώ πως μπορεί να μην είμαστε στην πρωτη 10αδα της ψηφοφορίας τους, αλλα αυτό δεν σημαίνει πως απο τις 40 συμμετοχες να μην μας είχαν πχ στην 11η ή 13η θέση. 😉

  2. Καλά για τι το Βέλγιο τόσο ψηλά.Εμένα δεν μου αρέσει καθόλου το τραγούδι..

  3. μαλιστα…κι σημερα μενουμε στους 3 βαθμους 😛 τελος παντων σιγα τη ψηφοφορια η οποια ευτυχως τελειωνει αυριο!!! αν ειναι δυνατον ποσο “τυπικη” μηχανικη” κι “ιδια”ειναι η 10αδα καθε σωματειου…κι σε αρκετα μεχρι κι το τοπ3! θα συμφωνησω με ενα φιλο που ειπε πως τα σωματεια ψηφιζουν συμφωνα με τη μαζα κι θα ελαγα πως ειναι αρκετα επηρεασμενα κι απο τα στοιχηματα!βεβαια θα μου πειτε καθε χρονο αυτο γινεται αλλα ειλικρινα πρεπει να ναι η πρωτη χρονια στη ψηφοφορια αυτη που πανω απο 10χωρες θα μεινουν με 1 βαθμο!!!
    τελος παντων…για εμενα οι πιο υπερτιμημενες χωρες στη διαδικασια γαι φετος ειναι οι:σουηδια ισραηλ βελγιο γαλλια ηνωμενο βασιλειο ολλανδια σερβια κι ισλανδια
    ενω αντιθετα οι πιο υποτιμημενες οι:αλβανια ελλαδα τσεχια,κι απο αυτες που μενουν με 0 βαθους οι :μαλτα λετονια πολωνια ιρλανδια αυστρια αρμενια κι κυπρος!
    θεωρω πως βασει των 25χωρων που εχουν ψηφισθει εκτος 10αδας θα βρεθουν οι:σλοβενια ισραηλ κι ισπανια ενω πιο κατω απο εκει που τις κατατασουν οι ogae θα βρεθουν οι εσθονια αυστραλια ηνωμενο βασιλειο γαλλια ολλανδια σερβια μαυροβουνιο ισλανδια πγδμ κι τσεχια
    κι υψηλοτερα(ειτε λιγοτερο ειτε περισσοτερο) oι:αζερμπαιτζαν ρωσια αλβανια γερμανια ρουμανια γεωργια κι ελλαδα…
    εμενα αλλο με απασχολει,διαβασα στο site inews οτι η μαρια ελενα παρουσιασε συμπτωματα γαστρεντεριτιδας κι βρισκεται στο νοσοκομειο…ισχυει κατι τετοιο η προκειται για φημες;;;
    Υ.Γ γνωριζουμε κατι νεοτερο για το πως θα ειναι η σκηνικη μας παρουσια;;; 😛 (αν κι σε 2 ημερες θα δουμε!!!)

  4. δεν καταλαβαινω γιατι ειναι τοσο ψηλα χωρες οπως το Ισραηλ,η Σλοβενια,η Αυστραλια..

  5. Πολύ νορμαλ η ψηφοφορια του ογκαε φετος…πιθανοτατα να ειναι ετσι και τα αποτελεσματα στην Βιεννη…

  6. ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΙ ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΜΑΣ; Π.Χ. ΑΓΓΛΙΑ, ΓΑΛΛΙΑ, ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΡΟΥΜΑΝΙΑ. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ. ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ: ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΓΟΥΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΟΥΣΤΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΧΩΡΕΣ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΙ.
    Υ.Γ: ΛΕΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΤΑ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ …….. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ!

  7. Ειναι εκνευριστικό να λέτε οτι οι ψηφοφορίες δεν έχουν νόημα γιατι δεν ταυτίζονται με τα γούστα σας. Δε σας ανάγκασε κανεις να τις παρακολουθείτε. Εκφράζονται οι γνώμες των μελών του σωματείου και καλώς η κακώς σε ενα μεγάλο βαθμό ταυτίζονται και κλείνουν προς τα ιδια τραγούδια. Το οτι θέλετε να βλέπετε συνέχεια διαφορετικές χώρες να ψηφίζονται ή δεν βλέπετε τις αγαπημένες σας να ψηφίζονται ειναι δικο σας θεμα, οχι θεμα έλλειψης φαντασίας των OGAE.

    • Η Αρμενία με το Αζερμπαϊτζάν δεν ανταλλάσσουν ποτέ βαθμούς και μην ξεχνάτε οτι 2012 στο Μπακού δεν συμμετείχε η Αρμενία…..

  8. Αν πηγαιναμε καλα ολοι θα λεγατε οτι η ψηφοφοριες του ογκαε εχουν σημασια,τωρα που ειμαστε στις τελευταιες θεσεις δεν δινεται σημασια…η αληθεια ειναι καπου στη μεση…Φυσικα και η βαθμολογια του ογκαε δεν καθοριζει το αποτελεσμα,αλλα δειχνει μια ταση…και ειδικα φετος η καταταξη ειναι πολυ νορμαλ…οι περισσοτεροι καπως ετσι θα ειχαμε τη δεκαδα μας,με διαφορετικη σειρα ισως…και η αληθεια ειναι οτι απο τη στιγμη που η γιουροβιζιονικη μπαλαντα μας δεν αρεσει στους ογκαεδες,τοτε ειναι δυσκολα τα πραγματα…π.χ ο Αγαθωνας ειχε λογικη που δεν πηγε καλα στο ογκαε,γιατι δεν ηταν στα γουστα τους,αλλα το τραγουδι της Κυριακου,ισως ειναι ακριβως το ειδος μουσικης,που τους αρεσει…

    • Πέρυσι που πήγε καλά η Ελλάδα στους ogae βρήκες κανά νόημα σε σχέση με την τελική ψηφοφορία ;

  9. Μπορει η Ιταλια να ειναι 1η..αλλα το +13 απο τον δευτερο..δεν λεει απολυτως τπτ..κ αναφερομαι στη ψηφοφορια των ogae…Αναμενεται να γινει μεγαλη μαχη αναμεσα στις 3 πρωτες χωρες..Για την Σλοβενια,απλα γελαω..οι ανθρωποι για να παρουν μια καλη θεση,ανεβαζουν στο youtube 15 εκδοσεις,μπας κ παρουν καμια ψηφο!

  10. ΟΛΟΙ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΤΗΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
    ΤΗΝ ΜΟΛΔΑΒΙΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΗΝ ΨΗΦΗΣΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ

  11. Θεωρω οτι η τεραστια απηχηση της Σουηδιας και το ποσο σαρωνει και στα στοιχηματα ειναι μια πλανη. Δεν νομιζω οτι η Σουηδια θα καταφερει να καθηλωσει τοσο ωστε να ψηφιστει απο ολη την Ευρωπη και να νικησει. Θα αρκεστει σε μια 4η-5η θεση. Αντιθετα πιστευω οτι το πιο “εξυπνα” κρυμμενο φαβορι ειναι η Εσθονια, που μαζι με την Νορβηγια και την Ιταλια θα παιξουν για τη νικη.

    • Gia thn italia sumfwnw apoluta exw pei oti exei apta kalutera kommatia fetos kai aptis kaluteres fwnes.apla th fobamai se themata summaxiwn persi de th pshfise sxedon kaneis.kai genika de pshfizetai alla makari fetos na to kanei.h norbhgia eixe bgei pali to 2009 pisteueis tha ksanabgaine etsi konta??exei kalo kommati.h estonia exei ena kalokairino kommati aerino me kales fwnes alla den exei koryfwsh to tragoudi gia na kanei mpam ekeino to bradu.pisteuw omws tha psifistei aptis boreies polu.

    • Με ποια λογικη,η Εσθονια κ η Νορβηγια..θα καθηλωσουν την Ευρωπη??..Εννοω ουτε συγκλονιστικες φωνες εχουν (βλεπε ιταλια),ουτε ιδιαιτερη σκηνικη παρουσια..αλλα ουτε κ τραγουδια που σου μενουν (ειδικα της Νορβηγιας)

      • Γιουροφαν, τοσο η Εσθονια οσο και η Νορβηγια εχουν πολυ καλα τραγουδια φετος. Μπορει να μην ειναι του γουστου σου, αλλα αρεσουν. Ειναι και τα 2, μαζι με μερικα ακομα, φαβορι για τη νικη.

  12. μου κανει εντυπωση που ψηφιζεται η ρωσια σχεδον απο ολες τις χωρες.γιατι??????????????η ψηφοφορια του αζερμπαιτζαν μας δειχνει την υποστηριξη που θα εχει αυτη η χωρα σε λιγες ημερες στον διαγωνισμο και για αλλη μια χρονια θα μπει δεκαδα.ελεος.

    • Giati na mh mpei?den aksizei to kommati auto na nai mesa sth dekada?kai kalh fwnh exei kai wraia kopela einai kai wraious stixous exei aptous kaluterous fetos gia mena panta.o kathenas exei th gnwmh tou ennoeitai.fetos einai duskolos o diagwnismos.exei kala kommatia.ola sto theama tha paixtoun paidia.

    • Η Ρωσια ψηφιζεται απο ολες τις επιτροπες προφανως γιατι το τραγουδι θεωρειται πολυ καλο.
      Το ψευδωνυμο σου δειχνει εμπαθεια. Εκτος και αν λεγεσαι Παπαριζου στο επωνυμο και εισαι βαφτισμενη ΤΣΟΥΛΗ, οποτε παω πασο. Εχεις μηπως καποια συγγενεια με την Ελενα Παπαριζου; Αυτη την εξαιρετικη καλλιτεχνη και ανθρωπο;

  13. Εντάξει τα φαβορί είναι η Ιταλία και η Σουηδία και αρκετές πιθανότητες έχουν η Εσθονία,η Νορβηγία και το Αζερμπαιτζαν…Συμφωνώ για τη Σλοβενία,αν και προσωπικά μαρεσει το τραγουδι,αλλά θεωρώ πως αν μπει δεκαδα θα είναι επιτυχία…Η Ισπανία δεν πιστεύω,πως έχει πιθανότητες ούτε καν για πενταδα…Νομίζω το αποτέλεσμα θα καθοριστεί από 3 πράγματα…1)Η live performance του Μανς…Είχε ανεβάσει πολύ ψηλά το πήχη με την εμφάνισή του στο Σουηδικό τελικό,πρέπει να βρει κάτι ισάξιο ή και καλύτερο για την Αυστρία…2)Η σκηνική παρουσία της Εσθονίας…Κατά τη γνώμη μου έχει το καλύτερο τραγούδι για φέτος,αλλά για να το απογειώσει θέλει ένα πολύ καλό live,που να μην θυμίζει την περσινή Ολλανδία…3)Αν κάποιο τραγούδι,που δεν το περιμένουμε,ξεχωρίσει στους ημιτελικούς,τότε μπορούν να αλλάξουν τα πάντα..Αν τίποτα από αυτά δεν γίνει,τότε κατά τη γνώμη μου η Ιταλία δύσκολα θα χάσει τη πρωτιά..Είναι ίσως η πιο έτοιμη συμμετοχή…Καλό τραγούδι,χώρα που θα ήθελε η ebu να είναι η νικήτρια,πολύ καλό live,χωρίς να χρειάζεται να κάνουν κάτι για να εντυπωσιάσουν…

  14. Περιμένω τον τελικό για να δω κατά πόσο η κατάταξη από τις βαθμολογίες των ogae θα συμπίπτει με την τελική βαθμολογία στην Βιέννη! Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πάνε καλά χώρες που δεν περιμένουμε και θα “πατώσουν” χώρες που δεν φανταζόμασταν (όπως άλλωστε και κάθε χρόνο).

  15. Αυτο το πραγμα,με το αζερμπαιτζαν ειναι απελπισια.περυσι που πατωσε αξιζε δεκαδα και με το παραπανω ενω αλλες χρονιες υπερεκτιμηθε οσο δεν παει (2011,2012,2013)

  16. Εμένα με εκνευρίζει το γεγονός ότι Γαλλία Σκοπιά Σερβία Γεωργία Μαυροβούνιο ΗΒ κ Ολλανδία ειναι πάνω απο μας ειδικά η Γαλλία κ η Σερβία κ απορώ γτ έχουν τόσους βαθμούς ειναι και τα δυο …….

  17. Πιστεύω πως φέτος λόγω χαμηλού επιπέδου τραγουδιών δεν υπάρχει σιγουρο φαβορί αλλά όλα παίζονται, τα στοιχηματα ειδικα φέτος είναι ακρως παραπλανητικά..πως είναι δυνατο το ΗΒ να φιγουράρει στο τοπ 10 και η Μάλτα να είναι στη 35η θέση? Κάτι πέζει.Πιστευω θα υπάρξουν ανατροπες ωστόσο κανενα απο αυτά τα 40 τραγουδια δεν αξίζει τη νικη.οπως και περυσι το Τοπ 2 δυο εβδομαδες πριν κανεις δεξ το περιμενε η Ολλανδια εδινε απόδοση 81.1 για νικη και η Αυστρια 31.1 Κατι παρόμοιο πιστευω θα συμβει και φέτος με συμμετοχές που δεν περιμένουμε.

    • Εχεις μεγαλο δίκιο ποιος θα ποντάρει στο Ηνωμένο Βασίλειο(οπου κάθε χρονο είναι ψηλά) και θα αφήσει την Μάλτα όπως ειπες 35 η δεν γίνεται είναι παράλογο!

    • Μαρινο, τα στοιχηματζηδικα οπως τα αποκαλω εγω, ειναι εταιριες στοιχηματων και οχι φιλανθρωπικοι οργανισμοι. Σκοπος τους ειναι να μπερδεψουν τους παικτες και να αποκομισουν κερδη απο τα πονταρισματα τους. Εννοειται πως το Η.Β. δεν θα ειναι 11ο οπως το δειχνουν αλλα απο θεση 30 με 40. Μην ξεχνας επισης οτι ολες αυτες οι εταιριες ειναι βρετανικες, οποτε ισως κι αυτο να παιζει το ρολο του.

  18. To 2007 η 5αδα των ogae έπεσε μέσα σε ένα μόνο τραγούδι τη Σερβία. Τα άλλα δύο δεν μπήκαν 5αδα αλλά 10αδα και τα άλλα δύο δεν πέρασαν καν στον τελικό.

    Το 2008 η 5αδα των ogae έπεσε μέσα μόνο σε ένα τραγούδι,το άλλο ήταν 10αδα,τα δύο 14η και κάτω και το ένα δεν πέρασε καν τελικό.

    Το 2009 η 5αδα των ogae έπεσε μέσα σε ένα, τα άλλα δύο ήταν 10αδα και τα δύο 21η θέση και κάτω!

    Το 2010 η 5αδα των ogae έπεσε μέσα σε δύο, και τα άλλα τρία είχαν την 14η θέση και κάτω

    Το 2011 η 5αδα των ogae πέτυχε ένα τραγούδι, το άλλο ήρθε 11ο και τα άλλα τρία από 15η θέση και πολύ κάτω.

    Το 2012 η 5αδα των ogae πέτυχε δύο, το άλλο ήταν 10αδα και τα άλλα δύο πάτωσαν με την 20η και 26η θέση!

    Το 2013 επίσης η 5αδα των ogae πέτυχε δύο, το άλλο ήταν 10αδα, το ένα στην 21η θέση και το άλλο δεν πέρασε καν τελικό.

    Το 2014 πρώτη φορά που η 5αδα των ogae πέτυχε 3 στα 5, το άλλο ήταν στην 17η θέση και το άλλο δεν πέρασε καν τελικό.

    • Συμπέρασμα? Πως από το 2007 και μετά που γίνεται αυτή η ψηφοφορία, η 5αδα τουλάχιστον έχει ένα μικρό ποσοστό επιτυχίας με εξαίρεση πέρσι που πέτυχαν 3 τραγούδια. Όμως αν παρατηρήσουμε πάντα 2 με 3 τραγούδια από την 5αδα των ogae όχι απλά δεν μπαίνουν 5αδα και 10αδα αλλά πατώνουν ή δεν περνούν στον τελικό. Αν επαναλειθφεί αυτό και φέτος υποψήφια να πάνε στον πάτο είναι για μένα η Νορβηγία και η Σλοβενία που μπορεί να μη περάσει καν στον τελικό! Η Νορβηγία είναι ίσως η Ισλανδία του 2012! Επίσης χώρες ξεγραμμένες πάντα τρύπωναν στην 10αδα ακόμα και στην 5αδα. Δεν θα είναι τόσο ξεκάθαρα και φέτος τα πράγματα επειδή βλέπουμε στον Ogae να ψηφίζονται 10 τραγούδια μόνο.
      Κυριακή κοντή γιορτή! Οι μέρες έφτασαν.

      • να φανταστω πως εισαι απο αυτους που πιστευεις οτι η βαρετη μπαλαντα της Κυριαου θα παει καλα??/ενω παμε χαλια στο ογκαε,στο youtube εχουμε τα περισσοτερα dislikes και γενικα δεν αρεσει σε κανεναν το τραγουδι μας…

      • Ανέφερα κάπου την ελληνική συμμετοχή και δεν το ξέρω?Δεν νομίζω. Και ούτε έχω γράψει ποτέ πως η ”βαρετη μπαλαντα της Κυριακου” θα πάρει υψηλή θέση.Δεν έχω κόμπλεξ με το τραγούδι μας ούτε μένος. Απλά εύχομαι καλή επιτυχία.Οπότε δεν είμαι από αυτούς! Μ’αλλον εσύ είσαι από τους άλλους που έχει θέμα με την ”βαρετη μπαλαντα της Κυριακου”!

  19. Αυτό που μου κανει πολύ μεγαλη εντυπωση φετος είναι η θεση που δινουν οι ψηφοφοριες των ogae στην Σουηδια….ένα μετριο τραγουδι είναι και τιποτα παραπανω….το εχω ξαναπει νομιζω, ότι είναι η πιο υπερτιμημενη συμμετοχη,φετος!!!!

  20. βλεπωντας την ψηφοφορια μπορω να καταλαβω απολυτα γιατι σαρωνει η ιταλια και γιατι τα πηγαινουν καλα χωρες οπως σλοβενια,ισραηλ,ισπανια,εσθονια!αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι πως γινεται η νορβηγια και η σουηδια με 2 αδιαφορα τραγουδια να ψηφιζονται!κατι μου λεει οτι θα ειναι οι φετινες φουσκες!

  21. Στην eurovision πλεον οποιος εχει χρηματα αναλαμβανει και τον θεσμο.. Στην δικια μας περιπτωση οτι τραγουδι στελνουμε αναλογους βαθμους θα δουμε.. Αυτο που λειπει απο την ελληνικη ομαδα (γενικα) ειναι ενα δυναμικο κομματι ειτε ειναι μπαλαντα, ειτε κατι dance. Ειμαστε εντελως ξυπολυτοι στ’αγκαθια.

  22. Αν η μπαλαντα μας οπως λενε καποιοι ειναι βαρετη, τοτε οι μπαλαντες των: Πολωνια, Πορτογαλια, Ουγγαρια τι ειναι????? Κατα τη γνωμη σας δηλαδη τι επρεπε να στειλουμε? Οκ το οτι δεν αρεσουμε σε καποιους αυτο δεν λεει τιποτα. Και το ’13 δεν αρεσαμε κ βγηκαμε 6οι, ενω περυσι που περιφανευομασταν για την τραγουδαρα που στειλαμε οτι θα ειμαστε στην πενταδα, μεχρι κ πρωτια περιμεναν ορισμενοι…….. Και τελικα καναμε μια τρυπα στο νερο.
    Οσον αφορα τα φετινα εχω να πω οτι η Σουηδια εχει υπερεκτιμηθει παααααρα πολυ κ δεν βρισκω τον λογο τεσπα, επισης ενα ανεκδοτο ειναι οτι το ΗΒ παιζει στη δεκαδα OMG ορισμενων στοιχηματικων εταιρειων χαχαχαχα

  23. Εμενα αυτο που μου κανει εντυπωση δεν ειναι τοσο η 22η θεση που εχουμε στα στοιχηματα,και το 2011 αν δεν κανω λαθος μας ειχαν και πιο κατω και τελικα βγηκαμε 7οι ,αλλα στα στοιχηματα για τον 1ο ημιτελικο μας εχουν στην 11η θεση,δηλαδη εκτος τελικου!Αν βρισκομασταν στον 2ο ημιτελικο που και ειναι και πιο δυνατα τα τραγουδια να το καταλαβω,αλλα σε εναν τοσο αδυναμο ημιτελικο και με τοσους συμμαχους να μας δiνουν εκτος τελικου;Aπο τοτε που γινονται οι ημιτελικοι παντα μας ειχαν σιγουρακι οτι θα περνουσαμε φετος δεν καταλαβω γιατι.Και το λεω αυτο επειδη συνηθως στους ημιτελικους πεφτουν πιο ευκολα μεσα τα στοιχηματα, τα 7-8 απο τα 10 τραγουδια που περνουν τελικο τα βρισκουν.Τελος παντων ας ελπισουμε αυριο που θα αρχισουν και οι προβες τα πραγματα να αλλαξουν προς το καλυτερο.

    • οντως αυτο ειναι περιεργο…ο ημιτελικος μας μπορει να ειναι μετριος οσον αφορα τα τραγουδια,αλλα ειναι αρκετα ανοικτος…μπορει να γινουν εκπληξεις,αν και δεν νομιζω να εχουμε προβλημα…

  24. Στον 1ο ημιτέλικο θα περάσουν
    Σερβία
    Αλβανια
    Ελλαδα
    Εσθονια
    Ρουμανια
    Λευκορωσια
    Δανια
    Μολδαβια
    Ρωσια
    Ουγγαρια
    Στον 2ο ημιτέλικος θα περαουν
    Σλοβενια
    Αζερμπαιζαν
    Ιρλανδια
    Νορβηγια
    Ισλανδια
    Λεττονια
    Λιθουανια
    Πολωνια
    Σουηδια
    Τσεχια

    • στο δευτερο ημιτελικο συμφωνω σε ολα,ίσως μόνο για τη Τσεχια εχω καποιες επιφυλαξεις..στον πρωτο νομιζω θα πεσεις πολυ εξω…Δανια,Μολδαβια,Σερβια,Ουγγαρια???δηλαδη θα μεινει εξω η Γεωργια,η Φινλανδια,το Βελγιο,η Αρμενια???εχεις βαλει και τα 4 μεγαλα αουτσαιντερ μεσα…ok καποιο απο αυτα μπορει να περασει,αλλα οχι και ολα…

  25. Ρε παιδια εδω προσπαθουμε να σκεφτομαστε θετικα για μια καλη θεση στον τελικο, τωρα αν ειναι να αγχωνομαστε και για τον ημιτελικο τοτε τι να πω….. στον πρωτο ημαστε οχι στον δευτερο οπου θα ηταν πιο δυσκολο να περασουμε

  26. τανια μου και η δικη μας εκπροσωπος εχει ωραια φωνη ωραια κοπελα και στιχους.νικο οι επιτροπες ειδικα των βαλκανιων δεν…….ειδαμε το 12 τις ρωσιδες τις γριες που τις κατεληξαν γιατι περυσι αξιζε εκεινο δεκαδα αλλα ευχαριστηθηκαμε το γιουχαρισμα.μια ειναι η αληθεια μερικες βαλκανικες ανατολικες χωρες κοινο και επιτροπες ψηφιζουν γειτονικα.και φυσικα το ονοματεπωνυμο μου δεν ειναι αυτο.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ