Η Αυστριακή πρεσβεία υποδέχεται την Ελληνική αποστολή!

Αύριο το μεσημέρι η πρεσβεία της Αυστρίας στην Αθήνα, οργανώνει ένα πρώιμο κατευόδιο στην Ελληνική αποστολή λίγο πριν την άφιξή της στην Βιέννη την Κυριακή! Να σημειώσουμε οτι είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο από πρεσβεία διοργανώτριας χώρας. Στην συνάντηση θα παρευρεθούν δημοσιογράφοι και ανταποκριτές άλλων χωρών στην Αθήνα. Η Ελληνική αποστολή έχει την πρώτη πρόβα της στην Βιέννη την Δευτέρα το μεσημέρι. Σήμερα ξεκίνησαν και οι τελικές πρόβες στα στούντιο της ΝΕΡΙΤ.

Αντώνης Καρατζίκος

29 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΑΤΖΙΚΟ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ?

  2. Καλή επιτυχία Μαρία Έλενα…συγχαρητήρια για την ανάδειξη της χώρας μας σε έναν τέτοιο διαγωνισμό

    • τωρα με ενα τραγουδι γραμμενο εξ ολοκληρου στα αγγλικα και με μια αμερικανικη μουσικη πως ακριβως αναδυκνυεται η ελλαδα ειναι ενα θεμα προς διερευνηση!

      • Σωστά! ενώ με την άφωνη και το μπουζουκόβλαχο αναδεικνύεται στο 100% η Ελλάδα κ οι Έλληνες! Και επειδή θα μου πείς τώρα για το alcohol is free θα σου απαντήσω: Τελείως διαφορετική προσέγγιση, πιο ροκ στοιχεία, άψογη χορογραφία και άψογα φωνητικά. Σε αντίθεση με την αγαπημένη σου Θωμάης που την βραδιά του τελικού δεν μπόρεσε να βγάλει νότα. Η καλύτερη επιλογή στον τελικό μας ήταν το one last breath είτε θες να το αποδεχθείς, είτε οχι. Αυτός είναι και ο λόγος που σάρωσε στο κοινό.

  3. Στη φωτό η Μαρία-Έλενα Κυριάκου και η χορογράφος Μαρία Λυραράκη!!!

  4. Thraki Boy ημαρτον πια! μας εχεις κουράσει με
    τα σχόλιά σου ,είναι ΟΛΑ αρνητικά. Πρωτη φορά ειναι που πάμε με κάτι μη ελληνικό;;; ημαρτον αγόρι μου

    *ελπίζω να δημοσιευτεί το σχόλιό μου

  5. Ενω το 2008 ειχε ελληνικά στοιχεια; Ουτε ενα!!Η τρίτη θέση δεν κακοπεσε μην λέμε και οτι θέλουμε οποτε μας συμφέρει!

    • κι πες το 2008 ειχε καποια ελληνικα στοιχεια ως εθνοποπ…
      το 2009?? με μια “αμερικανια” ενα συνηθισμενο ποπ της σειρας ηρθαμε 7οι αλλα δεν κακοπεσε σε κανενα…..κι τοτε για μενα σε κερδιζε η σκηνικη παρουσια κι οχι το κομματι…

      • Απο την πλευρά μου το έχω πει παει δεν παει καλά και πάλι θα είναι ενα τραγουδι που το αδίκησαν όμως έχω την υποψία οτι θα είναι ψηλά μέσα στην δεκάδα

  6. αφήστε τον παιδιά τον thraki boy ,όλο αρνητικά λέει και έχει γίνει γραφικός.

  7. Εχει περασει τοσος καιρος απο την αναδειξη της ελληνικης συμμετοχης που ο κοσμος την επελεξε και καποιο ακομα να το χωνεψουν. Καλη ή κακη, βαρετη ή οχι, αυτην ειναι. Το να μην αρεσει σε καποιους κατανοητο και σεβαστο, αλλα επι τοσο καιρο αρνητικα σχολια σε ολα τα ποστ δεν νομιζω να βγαινει κατι. Η κριτικη της συμμετοχης μας εξαντληθηκε τις πρωτες μερες μετα τον ελληνικο τελικο. Τωρα δεν εχει νοημα. Οσο για το αν εχει ελληνικα στοιχεια η συμμετοχη μας, εχει τοσα οσα Αζερικα στοιχεια ειχε η Αζερικη συμμετοχη το 2011, οσο Σουηδικα παραδοσιακα στοιχεια ειχε το Euphoria, και οσο Βαυαρικα στοιχεια ειχε το Satelite.

  8. Καλή επιτυχία. Ελπίζω σε καλή εμφάνιση επί σκηνής. Καλώς ή κακώς μετράει πολύ.

  9. Thraki boy….έχουν περάσει δύο μήνες από τον Ελληνικό Τελικό…..χώνεψε το επιτέλους να τελειώνουμε…..Είναι κουραστικό αυτό κάνεις….Άντε ευχή σου καλή επιτυχία στην ελληνική συμμετοχή… να πάνε όλα καλά…

  10. Ειχαμε συνηθησει 8 χρονια τωρα να στελνουμε ποπ τραγουδια με ελληνικα στοιχεια, πολυ κουνημα, και βαβουρα. Αλλα ξεχασαμε κατι σημαντικο: ΤΗΝ ΦΩΝΗ. Θεωρησαμε οτι απο μονος του ο χορος κ τα κουνηματα θα ηταν αρκετα για να παμε ψηλα, για να κανουμε την Ευρωπη να μας ψηφισει. Μεχρι που περυσι καταλαβαμε οτι αυτα τα “κολπα” δεν μετρανε εαν δε δειξεις φωνη και σκηνικη παρουσια. Στον ελληνικο τελικο η Θωμαι και η Σαγια (που συζητηθηκαν περισσοτερο) ναι μεν ειχαν ευχαριστα τραγουδια αλλα ηταν κυριολεκτικα ΑΔΩΝΕΣ + οτι κατεστρεψαν το ολο πραγμα με τη χωροφραφια που παρουσιασαν. Επισης, η Σαγια θεωρησε οτι εαν δειξει περισσοτερο σεξυ θα κερδισει ψηφους. Ενω η Μαρια Ελενα ηταν απλη, λητη χωρις υπερβολες αλλα το κυριοτερο εδειξε μεγαλη φωνη, μας εδωσς να καταλαβουμε οτι αυτη αξιζει να κερδισει και τα καταφερε. Αυτη την αλλαγη που κανει φετος η Ελλαδα καποιοι ακομα να τη δεχτουν και να το χωνεψουν γιαυτο και λενε οτι θα πατωσουμε η οτο θα αποκλειστουμε κ ολα αυτα χωρις να εχουμε δει την εμφανιση της στη σκηνη της Βιεννης.
    Τελος, ξερω οτι αρκετοι θα με κραξουν μετα απο αυτο το σχολιο αλλα αυτο πιστευω.

    • και η σοφια βοσσου και η μαντω και η μαρινελλα ηταν φωναρες!μηπως ομως να σου υπενθυμισω τις θεσεις τους?γι αυτο στη γιουροβιζιον σημασια εχει το ολο πακετο.τι να σου κανει μια καλη φωνη οταν το τραγουδι ειναι αδιαφορο και δεν αρεσει σε κανεναν!μηπως θελεις να σου θυμισω ποσες αλλες φωναρες κατεληξαν στις τελευταιες θεσεις επειδη τα τραγουδια τους ηταν απλα αδιαφορα?

  11. thraki-boy
    Ειδα και περυσι που το τραγουδι μας αρεσε που κατεληξε ενω ολοι μας ειχαν στην πενταδα μπηκαμε με το ζορι στην 20αδα. Επιπλεον, τα πραγματα εχουν αλλαξει καθως τη χρονια της Μαντως και της Βισση το αποτελεσμα προεκυπτε μονο απο το κοινο. Απο το 2008 αν δεν κανω λαθος στο παιχνιδι μπηκαν και οι επιτροπες οι οποιες δεν θα προσεξουν τα κιτσοτραγουδα (Ουκρανια 2007) αλλα θα δωσουν βαση σε ενα ωραιο τραγουδι. Και θα διαφωνησω μαζι σου και με καποιους αλλους που λενε οτι το φετινο μας τραγουδι ειναι αδιαφορο. Ειναι μια ωραια, νοσταλγικη και τρυφερη μπαλαντα. Για μενα μια αδιαφορη μπαλαντα εχει η Πορτογαλια. Να μην τα πολυλογω, ειμαι περηφανος που στελνουμε μια αξιοπρεπη συμμετοχη με μια γυναικα που εχει απιστευτα ωραια φωνη 1000 φορες καλυτερη απο αλλες.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ