Οι πρώτες πληροφορίες για την εμφάνισή μας!

Όλο αυτό το διάστημα ακούγονται πολλές ανακρίβειες για την εμφάνιση της Ελλάδας επί σκηνής. Επικοινωνήσαμε με τους υπεύθυνους της ΝΕΡΙΤ για να μπορέσουμε να μάθουμε ό,τι μπορούμε μιας κι απέμεινε μόνο μία εβδομάδα μέχρι την πρώτη Ελληνική πρόβα. Η φημολογία που ήθελε τον Απόλλωνα Παπαθεοχάρη να επιμελείται την σκηνική μας παρουσία δεν ευσταθεί. Αντ’αυτού την Ελληνική συμμετοχή θα επιμεληθεί η Μαρία Λυραράκη, η οποία θα διδάξει κινησιολογία στην Ελληνίδα εκπρόσωπο Μαρία Έλενα Κυριάκου. Μαζί της στην σκηνή θα είναι ο συνθέτης Ευθύβουλος Θεοχάρους στο πιάνο και στα φωνητικά ο Άλεξ Οικονόμου και η Κατερίνα Κυριακού. Την Ελληνική μετάδοση των ημιτελικών και του τελικού θα επιμεληθεί, όπως πάντα τα τελευταία χρόνια, η Μαρία Κοζάκου και ο Γιώργος Καπουτζίδης. Τα αποτελέσματα επιτροπής και κοινού θα εκφωνήσει η Έλενα Παπαρίζου. Οι υπεύθυνοι μας είπαν πως κρατάνε ακόμα μερικές εκπλήξεις για την σκηνική παρουσία που θα τις αποκαλύψουν στην πρώτη και στη δεύτερη πρόβα. Μείνετε συντονισμένοι εδώ για περισσότερες πληροφορίες!

Αντώνης Καρατζίκος

46 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η Μαρία Λυραράκη δεν ήταν και το 2013?Αν ναι τότε έκανε απίθανη δουλειά και χαίρομαι που θα αναλάβει ξανά την σκηνοθεσία

  2. Ποντάρω στην ανυψωτική μηχανή. Τη χρησιμοποίησε και στην ερμηνεία της στα βραβεία madame figaro στην Κύπρο. Ελπίζω να χρησιμοποιήσει και projection dress!

  3. Θα ηταν ωραίο να υπήρχε και φωτιά για να ταιριάζει με τον στίχο πύρινη κόλαση

  4. ναι φιλε η λυραρακη επιμεληθηκε το alcohol is free στο μαλμε!! συμφωνω εκανε εξαιρετικη δουλεια!! κατι που ευχομαι να κανει κι φετος…κι εχω ενα προαισθημα πως θα συμβει!!! ειμαι πολυ αισιοδοξος!! 😀 παντως κι γω θελω να δω πολυ την μαρια ελενα στην ανυψωτικη μηχανη με ενα φορεμα projection…γενικα θελω η σκηνικη μας παρουσια να θυμιζει λιγο απο μολδαβια 2013 κι αζερμπαιτζαν 2012….(σωστη η επιλογη να εμφανιστει το πιανο επι σκηνης!)αρα εχουμε μαρια ελενα ευθυβουλο κατερινα κυριακου κι οικονομου επι σκηνης…οι δυο αλλες θεσεις θα μεινουν κενες η θα εχουμε κι χορευετες..;;;(αν ξερει κατι ο ογκαε ας μας πει!!) τελος τι εννοειτε θα της διδαξει κινησιολογια;;;θα χορεψει με καποιο τροπο η απλως θα κινει μελωδικα τα χερια της η κατι τετοιο;;;για μενα πολυ σωστο επιβαλλεται να ειναι κι το backround με χρωματα παγωμενα(μπλε κλπ) στην αρχη κι στη κορυφωση να εναλλασονται σε φλογερα(κοκκινα πορτοκαλι με ροδοποτελα ισως)!!! τελος παντως αυτα ειναι μονο εικασιες!! ευχομαι σε μια εβδομαδα να δουμε ο,τι το καλυτερο επι σκηνης!!! καλη επιτυχια σε ολους!!!! 😀

    • Νομίζω πως ήμουν πολύ ξεκάθαρος στο πόσα άτομα θα είναι επί σκηνής. 4… κανένας άλλος.

      • κυριε καρατζικο ευχαριστω για την απαντηση αν και ησασταν αρκετα ξεκαθαρος απλως ρωτησα για επιβεβαιωση μηπως η εκπληξη ηταν καποιος χορευτης/χορευτες κι εσκεμμενα δεν το αναφερατε…
        παντως πλεον ειμαι κατα 80% σιγουρος οτι αφου μιλαμε για καποιες εκπληξεις επι σκηνης τοτε αυτες μπορει να ειναι μια ανυψωτικη μηχανη,ενα φορεμα projection ισως ακομα κι καποια πυρινη φωτια στα σημεια που ακουγεται το “fiery hell” 🙂
        ας κανουμε υπομονη μια εβδομαδα μας μενει για να δουμε τι θα δουμε!!! 😀

  5. Εγω πιστευω θα υπαρχει μια κινηση πανω στη σκηνη…θα εχουμε μια χορευτρια να κανει τα δικα της απο πισω και να της κανουν καποια πλανα, ή αλλιως μία φλόγα καπου μεσα στο τραγουδι; κατι τετοιο, μπαλαντα ειναι ΤΙ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΙΑ; χαχα!!

  6. Καλό θα ήταν να πρωτοτυπήσουμε.Εναλλαγή χρωμάτων στο φόρεμα, υπήρξε στις συμμετοχές του Αζερμπαϊτζάν(2012) και της Μολδαβίας(2013) και ανύψωση στις συμμετοχές της Μολδαβίας(2013) και της Ρουμανίας(2013).

    • Σύμφωνο, θα ηταν ωραίο να φοράει κάτι σε βαθύ κοκκινο με χρυσές λεπτομερείς ίσως

  7. Εγώ ξερω πως η μαρια ελενα στην εκπομπη της ελεονορας ειχε πει πως θα ειναι και 2 χωρευτες μαζι της στην σκηνη και ασπρο φορεμα με χρυσες λεπτομεριες… Για τις χρυσες δεν ειμαι και τοσο σιγουρος…

  8. Καποιος να προσεξει το μαλλι της καποιες φορες ειναι ωραιο καποιες παρα πολυ χαλια ειδικα οταν κανουν σχεδια και τραβανε απο το πλαι στην αλλη πλευρα.
    Παντως την τελευταια φορα η Λυραρακη ηταν με την Αρμενια και αποκλειστηκαν……….!

  9. Ευχαριστούμε για το άρθρο, τόσον καιρό ακούγαμε διάφορα, χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί κάτι επίσημα. Χαίρομαι που θα αναλάβει τη σκηνική παρουσία η Μαρία Λυραράκη, το 2013 έκανε εξαιρετική δουλειά και γενικότερα είναι έμπειρη στον τομέα. Καλή μας επιτυχία!

  10. Ο Αντώνης ήταν ξεκάθαρος!! και συνεχίζετε κάποιοι εδώ μέσα να γράφετε ότι σας κατέβει στο κεφάλι!! τι για χορεύτριες τι για φορέματα με φως !!! οτι να΄ναι …

  11. Λιτή και απέριττη σκηνική παρουσία.
    Αυτό ταιριάζει στη φετινή μας συμμετοχή.

    Καλή επιτυχία.

  12. H Λυραράκη ήταν και το 2013 στην Σουηδία με τους Koza Mostra και τον Αγάθωνα που τότε πηραμε την εκτη θέση.Για την φετινή συμμετοχή είναι προτιμότερο να αφήσουμε τις εκπλήξεις.

  13. Panta stirizw tis symmetoxes mas akoma ki an de mou aresoun.Fetos omws eimai ligo apaisiodoxos.. Stelnoume ena tragoudi axioprepestato men, entelws adiaforo den.. Dystyxws to tragoudi apo mono tou den exei kati gia na xexwrisei apo tis toses alles mpalantes pou symmetexoun fetos. Elpizw na kanoun kati prwtotypo pou tha mporesei na anadeixei to tragoudi giati diaforetika den mas blepw teliko.. 🙁

  14. Panos
    Η Μαρία Έλενα Κυριάκου είχε πάει καλεσμένη στο hashtag μια ημέρα μετά τον ελληνικό τελικό(6/3).Έχουν περάσει 2 μήνες από τότε…

  15. ConP
    Πότε ανέλαβε τη συμμετοχή της Αρμενίας;Αφού ανέφερες ότι είχε αποκλειστεί, θα εννοείς τη συμμετοχή της χώρας το 2011.Πάντως η τελευταία χρονιά που είχε αναλάβει μια συμμετοχή ήταν αυτή της Ελλάδας το 2013.

    • Μια χρονια αποκλειστηκε η Αρμενια με το μπουμ μπουμ τσακα τσακα αλλα ισως κανω λαθος οτι την χορογραφια την εκανε αυτη παντως ηταν καποια που μενει ελλαδα (ασχετα η χορογραφια ηταν πολυ ωραια το τραγουδι μετριο και η ευκαιρια να τους κοψουν μαζι με την Τουρκια εκεινη την χρονια).

  16. Ωραία χαίρομαι. Έχει εμπειρία το Μαράκι ελπίζω να τα παν καλά. Για την έκπληξη που λένε παίζει να είμαι η μόνη εδώ μέσα που δεν θέλει να δει χρώματα πάνω στο φόρεμα και ανυψωτική μηχανή. Θα φανεί πάρα πολύ μεγάλη αντιγραφή προηγούμενων χρονιών και θα περάσει όλο το εύρημα απαρατήρητο. Μήπως κάνει κάτι άλλο με το φόρεμα ή τίποτα με το πιάνο… Θα δείξει. Σε μια εβδομάδα όλα θα τα δούμε 😛 Καλή επιτυχία!!!!

  17. Πάντως η Μαρία-Έλενα είχε πει σε παλαιότερες συνεντεύξεις της ότι θα υπάρχει κάποιου είδους κίνηση στη σκηνή αλλά όχι με χορευτές. Ούτε η ίδια θα χορέψει. Αυτά.. Η Λυραράκη απο την άλλη, σε παλαιότερες συμμετοχές που χορογραφούσε τη συμμετοχή μας έλεγε ότι η Eurovision θέλει να έχεις μία έκπληξη στη σκηνή για να εντυπωσιάσεις… Άρα κάτι θα ετοιμάζουν και για φέτος… Σε μία εβδομάδα ίσως μάθουμε κάτι!

  18. Εγώ βλέπω κάτι σαν Αζερμπαϊτζάν 2012…Μην ξεχνάτε ότι βγήκε 4ο χωρίς κάτι το ιδιαίτερα καλό και χωρίς να το περιμένει κανείς (βέβαια ήταν και διοργανωτές)

  19. μην περιμενετε αναβατήρες και φορεματα τηλεοράσεις…την ελλαδα για ότι θες μπορεις να την κατηγορήσεις στ θεσμο, αλλα παντα καινοτομουσε στις εμφανισεις και παντα εκει στηριζοταν…αποκλειεται να αντιγραψει τοσο εμφανως όχι μια αλλα δυο παλαιοτερες συμμετοχες…επισης η πυρινη βροχη είναι πολύ ακριβο εφε για να χρησιμοποιηθεί τοσες φορες…ισως χρησιμοποιησοθν καποιες φωτιες όπως η κονσιτα,η αρμενια περυσι ,ξηρο παγο,αερα,ενα ιδιαιτερο κοκκινο φορεμα και τα γραφικα που ελπιζβ να είναι σαν τα περσινα που ηταν συγκλονιστικα σε ολες τις χωρες.

  20. Καλησπέρα σε όλους. Μια ερώτηση σχετικά με τις μεταδόσεις της ΝΕΡΙΤ. Εδώ και μερικές μέρες η ΝΕΡΙΤ παίζει ένα διαφημιστικό τρέιλερ στο οποίο αναφέρει μόνο τις ημερομηνίες του 1ου ημιτελικού και του τελικού, ενώ δεν αναφέρει τίποτα για τον 2ο ημιτελικό. Μήπως δεν θα μεταδόσει τον 2ο ημιτελικό; Μήπως θα μεταδοθεί από κάποιο άλλο κανάλι; Ξέρει κανείς κάτι;

    • Θα μεταδοθεί κανονικά ο δεύτερος ημιτελικός. Ήταν λάθος της ΝΕΡΙΤ και διορθώθηκε.

  21. Εκπληξεις ακουω…… Αν και τι παραπανω μπορει να κανει κανεις σε μια μπαλαντα. Ελπιζω να εχουν σκεφτει κατι καλο και εξυπνο για να κανουμε τη διαφορα. Δωξα το θεο τη φωναρα την εχουμε ετοιμη μονο το στυλιστικο να προσεξουμε λιγο. Οσον αφορα τη μεταδοση χαιρομαι που θα ειναι αυτο το υπεροχο διδυμο Κοζακου-Καπουτζιδης. Υπομονη σε 1 εβδομαδα μπαινουμε σε ρυθμους γιουροβιζιον !!!!!!!!!!!

  22. ConP, τη χορογραφία της Αρμενίας το 2011 ανέλαβε η Emy Zarian, που το 2010 εκανε εξαιρετική δουλειά στο δικό μας ΩΠΑ!!! Το ότι αποκλείστηκε η Αρμενία το 2011, φταίει αποκλειστικά και μόνον το τραγούδι!
    Κι επειδή αρέσκεστε σε κουτσομπολιά, έχει και η Μαρία Λυραράκη μία αποτυχία στο ενεργητικό της, με τη Λευκορωσία το 2008!!!
    Το 2004 χόρεψε στο SHAKE IT, και το 2007 χορογράφησε τον Σαρμπέλ!!!
    Σίγουρα θα κάνει πολύ καλή δουλειά στη Μαρία-Έλενα!!!
    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ!!!

    • Ευχαριστω μου ειχε μεινει μια αποτυχια της χορευτριας χορογραφου και οποιος θελει ας παει να δει το βιντεο να θυμηθει ποσο απαισια δουλεια ειχε κανει μην τους γλυφουμε ολους πια θα θελουμε 100 σφουγγαριστρες.Αντιθετα η Emy Zarian ειχε κανει ωραια χορογραφια για την Αρμενια(κατα την αποψη μου) το τραγουδι ηταν πολυ μετριο.Αν παμε και στον Σαρμπελ μετριοτατη χορογραφια εως μην πω τι ειδικα τα ρουχα ΑΠΑΙΣΙΑ.Ο Αλκαιος ηταν αψογος σε ολα επαγγελματιας.

  23. ConP
    η χορογραφια εμπαζε απο παντου και το τραγουδι ηταν για οντως αδιαφορο και δικαιως αποκλειστηκε.

  24. -H παρουσία του Αλεξ Οικονόμου στα φωνητικά είναι ιδιαιτέρως ευχάριστη, άντε σιγά σιγά να περάσει και ως lead singer παρακαλώ..

    -Αγαπητός και συμπαθέστατος ο Καπουτζίδης, αλλά θα προτιμούσα την Κοζάκου μόνη της, κάνει καταπληκτική δουλειά..

    -Τώρα, μιας και ο καθένας λέει ό,τι θέλει για τη σκηνική παρουσία (έχει πλάκα όμως), εγώ ποντάρω στο ότι το πιάνο θα αρχίζει να φλέγεται από τη μέση του τραγουδιού και μετά..

    Όπως και να χει, καλή επιτυχία να έχουμε, και να περάσουμε έναν ωραία eurovisionικό μήνα!

  25. Για να είμαι ειλικρινής ήθελα τον Παπαθεοχάρη στη σκηνοθεσία του κομματιού μας, για να δούμε και την δική του αισθητική στη σκηνή της Eurovision. Η Λυραράκη είναι σίγουρα έμπειρη αν και δεν ξέρω αν η φετινή μας συμμετοχή της αφήνει περιθώρια για πολλές…καινοτομίες

    • Την Ήβη Αδάμου το 2012 την είχε σκηνοθετήσει ο Απόλλωνας Παπαθεοχάρης. Πέρα από ένα τραπέζι που ήταν φτιαγμένο από βιβλία δεν θυμάμαι να είχε κάτι άλλο αξιομνημόνευτο σκηνοθετικά.

      • Το τραγούδι της Ήβης είχε πιο κοριτσίστικη απόχρωση οπότε και η όλη σκηνοθεσία ήταν ανάλογη. Εκτός αυτού με αυτή της την εμφάνιση η Κύπρος απέσπασε το 12άρι της Σουηδίας βρίσκεται σταθερά στις πρώτες θέσεις των views για το επίσης σκηνοθετημένο από τον Παπαθεοχάρη επίσημο βίντεο κλιπ του La la la. Για τη φετινή μας συμμετοχή θα ήθελα κάτι σαν αυτό που παρουσίασε ο Απόλλωνας στο βίνεο της Φουρέιρα για το “Άνεμος Αγάπης”…

  26. Κύριε Καρατζίκο!!! Φανταστείτε εκεί που λέει inside my heeeeeaaa a a aaaaaaaaa aaaa aaart να πετάγονται φλόγες από την σκηνή για κάθε ααα και μετά i’m begging you ta a a ake me ξανά για τα αα φλόγες και όταν τελειώνουν τα αα να γίνονται τα πάντα μα τα πάντα λευκά και το φόρεμα της Μαρίας Έλενα να ξεχωρίζει από τις χρυσές λεπτομέρειες που έχει το φόρεμα (όπως είπαν θα είναι λευκό με χρυσές λεπτομέρειες) και στο nothing left all that i have is one laaast breeeeeeath only one last breath να πέσει βροχή από πίσω με τον λευκό φόντο (βροχή όπως Δανία 2013 και λευκό όπως Σουηδία 2009) άμα το τραγουδήσετε θα δείτε!!!

  27. Το epic …… Να ανεβει και η Παπαριζου στη σκηνη και να κανει ντουετο με τη Μαρια Ελενα…. Αποκλειεται να γινει αλλα θα ηταν πρωτοτυπη ιδεα

  28. Τι διαβαζω; Το φλεγομενο πιανο το χρησιμοποιησε φετος η Αυστρια στον εθνικο τους τελικο και μαλλον θα το χρησιμοποιησουν στον τελικο. Την αλλαγη του χρωματος στο φορεμα η Σερβια φετος στον εθνικο τους τελικο αλλα και παλιοτερα το Αζερμπαιτζαν και η Μολδαβια ( η οποια χρησιμοποιησε και τον ανεβατηρα που εχει κολλησει σε ολους σας! ) Σκεφτειτε λιγο σοβαρα, ηδη πολλοι λενε οτι το τραγουδι μας ειναι αντιγραφη της Κονσιτα (λανθασμενα κατα την αποψη μου), δεν πιστευω πως Λυραρακη ειναι τοσο χαζη για να ενισχυσει την λασπολογια αυτην αντιγραφοντας προκλητικα καποια απο τις παραπανω ιδεες. Επισης, ενα απο τα ”προβληματα” του τραγουδιου μας φετος ειναι οτι ειναι πολυ ”φορμουλαικο”, πολυ Eurovision – αγγιζει τα ορια του κλισε. Η χρηση ανεβατηρα η της εναλλαγης χρωματων στο φορεμα μονο θα ενισχυε την αποψη αυτη και δεν θα βοηθουσε καθολου. Το τραγουδι μας φετος χρειαζεται μινιμαλιστικη παρουσιαση, με εξυπνη χρηση του φωτισμου/καμερας και αν προκειται να υπαρξει καποια εκπληξη, αυτη θα πρεπει να μην εχει ξαναχρησιμοποιηθει, να ταιριαζει με το τραγουδι και να μην μειωνει την αισθητικη του τραγουδιου και της παρουσιας της Μαριας-Ελενας.

    • Diabase kai to diko mou sxolio kai fantasou to ligo!!! sthn arxh ta panta maura kai h maria elena na lampei sto leuko ths forema kai ta flas sto koino kai meta sto dunamiko meros ta panta ma ta panta leuka

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ