Ο Ogae Greece παρουσιάζει τη συμμετοχή της Ιταλίας 2015!

Η Ιταλία θα εκπροσωπηθεί στην Eurovision 2015 από τους Il Volo και το τραγούδι Grande Amore σε μουσική και στίχους των Ciro Esposito και Francesco Boccia και θα ερμηνευτεί στα Ιταλικά.

Οι Il Volo αποτελούν ένα νενικό μουσικό τρίο που συνίσται από τους τενόρους Piero Barone (24 Ιουνίου 1993 ) και Ignazio Boschetto (4 Οκτωβρίου1994 ) και το βαρύτονο Gianluca Ginoble (11 Φεβρουαρίου 1995 ). Οι τρεις τους συναντιούνται πρώτη φόρα σα διαγωνιζόμενοι ξεχωριστά στο σόου ταλέντων της RAI ‘Ti lascio una canzone’ το 2009 στο Σαν Ρέμο. Εκεί τους ζητήθηκε να παρουσιάσουν σαν τρίο το O sole mio και μετά το τέλος του σόου συνέχισαν να παρουσιάζονται σαν γκρουπ αρχικά με το όνομα The Tryo στη συνέχεια Il Trio και τελικά Il Volo. Οι ζωντανές τους εμφανίσεις τους προσδίδουν τεράστια φήμη παγκόσμιου βεληνεκούς και έτσι το 2010 υπογράφουν με την αμερικανική ετερεία Geffen και κυκλοφορούν το πρώτο τους άλμπουμ με τίτλο το όνομα τους που σημειώνει μεγάλη εμπορική επιτυχία φτάνοντας έως το #10 του Billboard top 200. Ακολουθούν ακόμα 2 στούντιο άλμπουμς, το We Are Love (2012) και το Buon Natale: The Christmas Album (2013), καθώς και 2 live αλμπουμς και μία συλλογή επιτυχιών. Οι ισπανόφωνες εκδόσεις των 2 πρώτων τους άλμπουμς οδηγούν το συγκρότημα σε μια μεγάλη επιτυχία στο Μεξικό, την Αργεντινή αλλά και στο ισπανόφωνο κοινό των ΗΠΑ, με αποτέλεσμα την υποψηφιότητα των Il Volo για δύο Grammy Awards στην κατηγορία Latin. Απο το 2011 έως το 2014 πραγματοποιούν 9 παγκόσμιες και εγχώριες μουσικές περιοδείες με αποκορύφωμα αυτήν του 2012 πλάι στη διάσημη αμερικανίδα τραγουδίστρια Barbra Streisand.

Δείτε όλα τα άρθρα για την Ιταλία εδώ.

Το Grande Amore  θα διαγωνισθεί απευθείας στoν τελικό, που θα γίνει στις 23 Μαΐου 2015.

[youtube id=”4TEpHTVWXnM” width=”600″ height=”350″]

Grande Amore

Chiudo gli occhi e penso a lei
Il profumo dolce della pelle sua
E’ una voce dentro che mi sta portando dove nasce il sole
Sole sono le parole
Ma se vanno scritte tutto può cambiare
Senza più timore te lo voglio urlare questo grande amore
Amore, solo amore è quello che sento

Dimmi perché quando penso, penso solo a te
Dimmi perché quando vedo, vedo solo te
Dimmi perché quando credo, credo solo in te grande amore

Dimmi che mai
Che non mi lascerai mai
Dimmi chi sei
Respiro dei giorni miei d’amore
Dimmi che sai
Che solo me sceglierai
Ora lo sai
Tu sei il mio unico grande amore

Passeranno primavere,
Giorni freddi e stupidi da ricordare
Maledette notti perse a non dormire altre a far l’amore

Amore, sei il mio amore
Per sempre, per me.

Dimmi perché quando penso, penso solo a te
Dimmi perché quando amo, amo solo te
Dimmi perché quando vivo, vivo solo in te grande amore

Dimmi che mai
Che non mi lascerai mai.
Dimmi chi sei
Respiro dei giorni miei d’amore
Dimmi che sai
Che non mi sbaglierei mai
Dimmi che sei
Che sei il mio unico grande amore

Μεγάλος έρωτας

Κλείνω τα μάτια και τη σκέφτομαι
Το γλυκό άρωμα του κορμιού της
Είναι μια φωνή μέσα μου που με πάει
εκεί που ανατέλλει ο ήλιος
Μόνες τους είναι οι λέξεις
Μα αν γραφτούν, όλα μπορούν να αλλάξουν
Χωρίς φόβο πια, θέλω να σου φωνάξω αυτόν το μεγάλο έρωτα
Έρωτας, μόνο έρωτας είναι αυτό που νιώθω

Πες μου γιατί όταν σκέφτομαι, σκέφτομαι μόνο εσένα
Πες μου γιατί όταν βλέπω, βλέπω μόνο εσένα
Πες μου γιατί όταν πιστεύω, πιστεύω μόνο εσένα
Μεγάλε μου έρωτα

Πες μου πως ποτέ
Πως θα με αφήσεις ποτέ
Πες μου ποια είσαι
Ανάσα της κάθε μέρας μου, γεμάτης από έρωτα
Πες μου πως το ξέρεις
Πως εμένα μόνο θα διαλέξεις
Τώρα το ξέρω
Εσύ είσαι ο μοναδικός, μεγάλος μου έρωτας

Η άνοιξη θα διαδέχεται η μία την άλλη,
Θα περάσουν μέρες κρύες και χωρίς νόημα που δεν θα αξίζει να θυμόμαστε
Νύχτες άσχημες με αϋπνία, κι άλλες κάνοντας έρωτα

Έρωτας, είσαι ο έρωτάς μου
Για πάντα, για μένα.

Πες μου γιατί όταν σκέφτομαι, σκέφτομαι μόνο εσένα
Πες μου γιατί όταν αγαπώ, αγαπώ μόνο εσένα
Πες μου γιατί όταν ζω, ζω μόνο με σένα
Μεγάλε μου έρωτα

Πες μου πως ποτέ
Πως θα με αφήσεις ποτέ
Πες μου ποια είσαι
Ανάσα της κάθε μέρας μου, γεμάτης από έρωτα
Πες μου πως το ξέρεις
Πως δεν μπορεί να κάνω λάθος
Πες μου πως είσαι
Πως είσαι ο μοναδικός, μεγάλος μου έρωτας

———————————————————————————————————————————————–
Ελευθερία Παπαχριστοδούλου
Λουκάς Βλαβιανός
Πάνος Ζαχαράτος
Χαράλαμπος Γραμματικόπουλος

 

47 ΣΧΟΛΙΑ

  1. wraio tragoudi alla oxi gia nikhh!…pistevw tha einai stis prwtes theseis sthn kritikh epitroph alla sto televoting pisteuw den tha ta paei kai toso kala!…pame dunata gia thn nikh ESTONIA!..

  2. Μυρίζει βραβείο εδώ!!! Λοιπόν από τα 40 τραγούδια τα 33 είναι εξ ολοκλήρου στα Αγγλικά και αυτό είναι μεγάλο αβαντάζ για την Ιταλία γιατί ξεχωρίζει. Το τραγούδι είναι αριστούργημα και οι τύποι δεν αστειεύονται φωνητικά. Στο Σαν Ρέμο ήταν εξαιρετικοί… και φωνητικά αλλά και τα βλέμματα τράβηξαν. Η EBU θέλει στάνταρ να κερδίσει η Ιταλία κάποια στιγμή (η RAI δεν ξέρω κατά πόσο το θέλει). Επίσης η όλη φετινή διοργάνωση μου θυμίζει αυτή του 2007, ακόμα και η σκηνή που πλέον την είδαμε με προδιαθέτει για κάτι λιτό και καλό. Λοιπόν χωρίς πολλά λόγια φέτος τον πρώτο λόγο τον έχει η Ιταλία για το βραβείο και μαζί με την Σουηδία και την Αλβανία είναι τα μόνα τραγούδια που έχουν τον αέρα του νικητή. Τώρα η γνώμη μου είναι η εξής: Είναι από τα πολύ λίγα ΣΠΟΥΔΑΙΑ τραγούδια που έχουν ακουστεί στην Eurovision. Αξίζει όχι μόνο το βραβείο αλλά και να μείνει στην ιστορία όπως πολύ λίγα τραγούδια του διαγωνισμού το έχουν καταφέρει. 10/10 το Νο 1 στο τοπ μου. Κατά 99% Milan 2016!

    Υ.Γ.: Επειδή έχει αναφερθεί συχνά δεν νομίζω ότι μόνο οι επιτροπές θα το ψηφίσουν. Έχω μια μικρή υποψία ότι η Ιταλία θα σκίσει στο κοινό. Στο κάτω κάτω αυτές οι επιτροπές δεν αποτελούνται από μουσικέ διάνοιες, τον τοπικό Κιάμο και την τοπική Γερμανού χώνουν δεν σηκώνουν απ’ τον τάφο ούτε τον Μότσαρτ, ούτε τον Σιμπέλιους.

  3. Μου αρέσει υπερβολικά, αν και προτιμώ το κομμάτι της Εσθονίας. Πιστεύω, όμως, ότι η Ιταλία έχει περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει, λόγω της καθηλωτικής ερμηνείας των Il Volo. 10/10 και #2/40.

  4. Lol τραγουδησαν με τη Barbarα.. I’m socked…
    Θα επεξαν τοfunny girlx3 xaxaxa…
    Προσωπικα η ιταλικη γλωσσα δεν με γοητευει κι δεν βρισκοντε ουτε στο τοπ10 μο…

  5. Δεν μου αρέσει προσωπικά ΚΑΘΟΛΟΥ… αγαπώ την Ιταλία και ειδικα τις συμμετοχές: 2011,2012,2013!!! οι αγαπημένες μου, ηταν εξαιρετικές!!!! Φέτος; τι είναι αυτό; 5,5/10, και επειδή την αγαπώ θέλω να είναι 10αδα γιατί εξάλλου αρέσει σε πααααρα πολλούς.

  6. Βαθμολογια: 8.8/10
    Θεση: 9/40
    Σχολιο: Εξαιρετικη συμμετοχη απο την Ιταλια. Οι ερμηνευτες δεν εχουν κανενα θεμα live αποδοσης, και εχουν και ενα αισθαντικο τραγουδι. Μια κλασσικη ιταλικη μπαλαντα, που απηχει σε πολλους. Ο μονος λογος που ειναι λιγο πιο χαμηλα απο την κορυφη ειναι γιατι το τραγουδι παροτι πολυ ομορφο, μου θυμιζει παρα πολλα αλλα και σε ορισμενες φασεις γινεται ελαφρως ανιαρο.
    Προβλεψη: Πιστευω οτι μετα τον περσινο καταποντισμο, φετος θα τους ερθει το ακριβως αντιθετο. Η Ιταλια φετος παιζει για πολυ ψηλα, ισως και για τη νικη, αλλα εγω θεωρω οτι θα παρει μια θεση γυρω στην 4η-5η. Θα εχει σιγουρα τεραστια απηχηση στις επιτροπες αλλα ο κοσμος θαρρω οτι θα το εχει ισως κ οριακα εκτος δεκαδας.

  7. Δεν κερδιζει με Τιποτα!!!…Προσφατο παραδειγμα ο Marco Mengoni,που ειχε καλυτερο κομματι,αλλα βγηκε 7ος…Αν μπει 10αδα κ παλι καλα θα ειναι..Ολα τα αλλα ειναι υπερβολες,επειδη ειναι η γειτονικη χωρα.

  8. αν το έβλεπα εκτός 10αδας δεν θα μου έκανε καμιά εντύπωση δεν μου αρέσει προσωπικά καθόλου άλλα μπροστά στις τόσες σαβούρες μια 15αδα το έχω στο top μου, πιστεύω ότι θα είναι δεκάδα μπορεί και οριακά 5αδα για την νίκη ΟΥΤΕ ΚΑΝ……..

  9. Στο τοπ2 μου μαζι με Εσθονια σε οποιον το εχω βαλει να το ακουσει τους αρεσει ειναι τραγουδι που θα εχει απηχηση και σε κοινο και σε επιτροπες αν βεβαια κανουν μια πολυ καλη εμφανιση μακαρι να κερδισει απο της Αυστραλιας χιλιες φορες καλυτερο.

  10. Φτάσαμε λοιπόν στο τέλος της παρουσίασης των χωρών. Η Ιταλία, φέτος, επανέρχεται δυναμικά μετά από ένα άσχημο αποτέλεσμα. Δεν υπάρχει κάτι κατακριτέο στη συμμετοχή της Ιταλίας, απλώς δεν είναι τόσο του γούστου μου και η αλήθεια είναι πως το συγκεκριμένο κομμάτι θα μπορούσε να έχει συμμετάσχει σε οποιαδήποτε Eurovision από το 1956 και μετά. Δεν θα εκπλαγώ αν κερδίσει, αλλά δεν το νομίζω, ωστόσο πιστεύω θα είναι top 3, στη χειρότερη top 5, λόγω επιτροπών βέβαια γιατί ας μην ξεχνάμε πως η καλύτερη θέση της Ιταλίας στο televoting (όχι στο σύνολο) είναι η 10η το 2013.
    Για εμένα φέτος είναι το #7/40.
    Καλή Επιτυχία!!!

  11. Το τραγούδι αυτό είναι πολυυυυυ καλυτερο απο της Γαλλίας το 2011 αλλά απο την άλλη ξανά σκέφτομαι αν θα έχει μια τέτοια κατάληξη πιο πανω λέω σίγουρη πεντάδα γιατί μου αρέσει προσωπικά έχω μπερδευτεί φέτος γενικα η Ιταλία με μια δεύτερη σκέψη θα είναι η του ύψους η του βάθους φωνητικά είναι τέλειοι κατα ποσο θα πουλήσει όλο το τραγουδι θα εξαρτηθεί περισσότερο απο το κοινο δεν θα με χαλαγε αν ηταν πεντάδα για κανέναν λόγο πιο πολύ για πρωτιά θα ήθελα Εσθονία απο την Ιταλία… Η Ελλάδα (εχω πει οτι το τραγουδι μου αρέσει πολύ) είναι μυστήριο το πως θα καταλήξει και με δυσκολεύει πολύ μια πρόβλεψη δεν θα εκπλαγω αν είναι 10 η 5 άδα η 15 άδα η σκηνική παρουσια αν είναι καλή μπορεί να το απογειωση τη φωνη την έχει και ίσως είναι η καλύτερη φωνη φέτος μαζί με Ιταλία ,Αλβανία, Αυστραλία, Γαλλία (αφού αύριο αρχίζει και η ψηφοφορία των ogae είναι τρελλή πιθανόν η Ιταλία μαζι με Σλοβενία, Αλβανία, Εσθονία, Σουηδία μπορει να είναι η πεντάδα )…Εκπλήξεις αναπάντεχες θα υπάρχουν κατά με όπως κάθε χρόνο (σχεδόν)

  12. Italia,Italia…!H agapimenh m summetoxh fetos..!Opws kai tou 2013!
    Pistevw oti Sweden kai Italy exun ton aera tou nikhth!Estonia dn nomizw na nikhsei..!
    Epishs Azerbaijan,Russia,Norway kai Spain tha borusan na nikhsoun..!
    Estonia perimenw gia 5ada alla gia nikh oxi!
    Makari pragmatika i Italia fetos na to parei..!

  13. 10/10
    #3/40
    Πρόβλεψη : Βραβείο !
    όταν κερδίζουν το Ιταλικό televoting με το καθηλωτικό ποσοστό του 70% στο Σαν Ρέμο, μη μιλάμε για πιθανή χαμηλή απήχηση στο televoting της Eυρώπης τον Μάιο. Είναι σχεδόν ουτοπικό! Οι νεαροί τενόροι της Ιταλίας θα είναι σαρωτικοί στο περασμά τους ακόμη κ στις μικρές ηλικιακές ομάδες! άντε και το 2016 να μας δω τι θα κάνουμε που θα πήξουμε στα οπερατικά 😛

    • απο το να γεμισουμε αγγλοφωνα νανουρισματα(οπως φετος) καλυτερα να ακουσω χωρες να τραγουδανε στη γλωσσα τους εστω κι αν ειναι οπερετικα!

    • Τι σχέση έχει η απήχηση στο ιταλικό televoting, με το ευρωπαϊκό; Και οι Feminem το 2010 στον κροατικό τελικό με 70% κέρδισαν, με τη γνωστή κατάληξη στη eurovision…Σε μία χρονιά με τόσες μπαλάντες, δεν υπάρχει περίπτωση να κερδίσει μπαλάντα, πόσο μάλλον όταν δεν είναι στα αγγλικά.

      • Nek μου φαίνεται δεν έχεις ιδέα…
        Οι Feminnem το 2010 τερμάτισαν με το ζόρι 4ες στον ημιτελικό της χώρας τους (ασχέτως αν μετά κέρδισαν τον τελικό). Επομένως κάποιος που με το ζόρι βγαίνει 4ος στο televoting του ημιτελικού της χώρας του, δύσκολα κερδίζει το 70% του televoting του Τελικού.
        Mια μικρή διόρθωση : Oι Il Volo στον Σουπερ Τελικό κέρδισαν με 57% ανάμεσα σε 3 υποψηφίους. Ο 2ος (Νek, ο συνονόματός σου αρκέστηκε στο 33%)
        Αυτό είναι καθηλωτική διαφορά και δείχνει μια τάση. Αν εσύ δυσκολεύεσαι να το καταλάβεις πρόβλημά σου αλλά τουλάχιστον τσέκαρε τα δεδομένα σου!

      • νομιζω οτι το ποσοστο που παιρνει ενα τραγουδι στον εθνικο τελικο παιζει απο ελαχιστο εως ανυπαρκτο ρολο!οι ποπ τενοροι και με μικρη διαφορα να κερδιζαν παλι θα θεωρουνταν φαβορι γιατι εχουν απλα ενα εξαιρετικο κομματι και κρυσταλλινες φωνες!εξαλλου εχουμε δει αρκετες φορες τραγουδια να σαρωνουν στον εθνικο τελικο τους και στο διαγωνισμο να πηγαινουν στον πατο!με πιο προσφατο παραδειγμα την περσινη συμμετοχη μας.μην ξεχναμε τοσο ευκολα!

    • Kαλά η περσινή μας συμμετοχή δε σάρωσε κίολας στον Τελικό μας…
      Ό,τι τραγούδι έχει κερδίσει σε Εθνικό Τελικό με ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ (βλέπε Euphoria, Fairytale κτλ) είχε εξαιρετική απήχηση και σε Ευρώπη τον Μάιο…

  14. Ένας ύμνος για τον έρωτα!

    Τι να σχολιάσω για τους Il volo! Τα παιδιά αυτά κάνουν αληθινή διεθνή καριέρα και παρακολούθησα πολλά
    βίντεο τους στο youtube από συναυλίες τους. Tι φωνές, τι δύναμη τι συναίσθημα. Και με την Μπάρμπαρα Στρέιζαντ έδωσαν ρεσιτάλ ερμηνείας δίπλα της.

    Η τρίλεπτη έκδοση μου φαίνεται λίγη. Λίγη σε διάρκεια. Δεν το χορταίνω και τελειώνει τόσο γρήγορα!
    Οι τύποι στο Live δεν παίζονται, μιλάμε για τεράστια ταλέντα. Oι επιτροπές θα τους έχουν στις πρώτες 3 θέσεις να μη πω σίγουρα στην πρώτη. Και δεν νομίζω πως θα περάσει απαρατήρητο στο κοινό αυτό το τραγούδι με τέτοιες φωνές, καθηλωτική ερμηνεία και επική σύνθεση. Και μη ξεχνάμε την εικόνα που είναι τρια νεαρά αγόρια που γράφουν τηλεοπτικά!
    Η σύγκριση των Il volo και του Grande amore με τον γάλλο τενόρο του 2011 με την αντιτηλεοπτική φάτσα και το αδύναμο τραγούδι του που δεν το ερμηνευσε καλά αποτελεί αστείο!
    Φωνάζει λοιπόν ΝΙΚΗ από μακριά. Αλλά δεν λέω μεγάλα λόγια. Eurovision είναι αυτή και μας έχει απόδείξει πολλές φορές οτι ψηφίζει ότι να ναι.
    Εύχομαι το άστρο τους να λάμψει και στη Βιέννη.Εγώ νομίζω πως η Ιταλία φέτος το θέλει όπως και η ebu!
    Σε 2,5 μήνες το επίσημο βίντεο κλιπ του Grande Amore έφτασε 22 εκατομμύρια προβολές!!!Αυτή είναι απήχηση!

    Καλή επιτυχία!
    buona fortuna Italia, con la vittoria!

    • Ναι οκ δεν συγκρίνονται αλλά και ο Γάλλος για πρωτιά πήγαινε ενώ ηταν φαβορί βέβαια της είναι εξαιρετικό αλλά εγώ κρατώ επιφυλάξεις

    • Συμφωνώ στα περισσότερα από αυτά που γράφεις…όντως είναι εξαιρετικoί στο live,έχουν ωραίο στυλάκι,αφού πρόκειται για 3 νέα παιδιά και το τραγούδι είναι πολύ καλό…κλασσάτη μπαλάντα,με εξαιρετική ενορχήστρωση,αν και για μένα υπάρχουν 4-5 καλύτερα στο φετινό διαγωνισμό…Θεωρώ ότι θα είναι στη τριάδα στην κριτική επιτροπή και στη δεκαδα στο κόσμο…Δεν ξέρω αν έχουν τη δυναμική για τη νίκη και από ένστικτο πιστεύω ότι θα τερματίσουν στη δεύτερη θέση,αλλά αυτά είναι εικασίες…Θα διαφωνήσω μόνο στο επιχείρημά σου για τα views…Μην ξεχνάμε ότι οι Il Volo κέρδισαν τον διαγωνισμό στο Sanremo,που για τους Ιταλούς είναι η εκδήλωση της χρονιάς,σε σχέση με τη Γιουροβίζιον,που δεν ασχολούνται τόσο πολύ…Δηλαδή,οι περισσότεροι είχαν μπει για να ακούσουν το τραγούδι για το San Remo και όχι για τη γιουροβίζιον…Θυμάμαι ότι τη βραδιά του τελικού είχαν ήδη 10 εκατομμύρια…Επίσης,οι Il Volo είναι μεγάλοι σταρ στην Ιταλία και έχουν κάνει και αρκετές συναυλίες στο εξωτερικό…Και τα άλλα τους βιντεο έχουν πολλά views…Δηλαδή έχουν το κοινό τους…Με λίγα λόγια δεν πρέπει να δίνουμε τόση σημασία στα views,ειδικά στην περίπτωση της Ιταλίας…π.χ στο κανάλι της γιουροβίζιον είναι σχετικά χαμηλά,στη 12η θέση νομίζω στα views…Ούτως ή άλλως όμως είναι στα μεγάλα φαβορί για φέτος…

  15. φετος κατι μου λεει οτι η ιταλια θα κανει περιπατο!εχει ενα ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ τραγουδι που θα αρεσει τοσο σε κοινο οσο και σε επιτροπες!επισης σε εναν διαφωνισμο γεματο αγγλοφωνες μπαλαντες θα ξεχωρισει και θα κανει τη διαφορα ανετοτατα!!!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!και μιλανο η ρωμη 2016?

  16. Μαζί με της Αλβανίας τα δύο πιο ωραία τραγούδια(κατά την γνώμη μου)για φέτος.Δεδομένη για ‘μένα η 5άδα τουλάχιστον.Ακόμα στεναχωριέμαι για την Emma που ήταν απλώς κόλαση………..

  17. Τα 22 εκ. views,αν δεν κανω λαθος,ειναι στο vevo…που σημαινει οτι η πλειοψηφια,ειναι Ιταλοι..Αδυνατω να πιστεψω οτι οι ξενοι μπηκαν στο vevo των Il volo κ μαλιστα τοσοι πολλοι!!..Τελος,επειδη κερδισαν με 70%,δεν σημαινει οτι το ιδιο θα κανουν κ στην Ευρωπη…Γιατι οι Ευρωπαιοι δεν συγκινουνται απο τετοιου ειδους κομματια!

    • Αν και έχεις δίκιο σε αυτό,που γράφεις για τα views,καταλαβαίνω πώς πέρα της Σουηδίας δεν σαρεσει τίποτα άλλο…Κρίμα όμως που ο Mans δεν θα κερδίσει,ήδη στη συναυλία στην Ολλανδία χωρίς τα εντυπωσιακά γραφικά του πέρασε απαρατήρητο το συμπαθητικό ποπ τραγουδάκι του….Άρα μην κάνεις όνειρα…

      • Εχω κανει ενα τοπ..για τα τραγουδια που μου αρεσουν,οποτε αυτο που λες πολυ απλα δεν στεκει!!..Οσο για τον Mans..δεν μου λεει τιποτα αυτο που γραφεις..Γιατι ολα θα μετρησουν στο live..κ ολοι ξερουμε το πως θα εμφανιστει κ οτι ισως (χωρις να υπερβαλλω),θα ειναι ο καλυτερος της βραδιας,γτ οι αλλες συμμετοχες υστερουν σε κατι !

    • Στην eurovision εδώ και 22 χρόνια έχω μάθει να μην αποκλείω τίποτα. Ναι ίσως και να μην πάρει την πρωτιά, ίσως να μην πάει πολύ ψηλά αλλά ίσως καταφέρει τελικά να νικήσει. Δεν είναι απίθανο.
      Μην είσαι σίγουρος για τίποτα λοιπόν, γιατί πέρσι ήσουν απόλυτος πως δεν πρόκειται να νικήσει η Αυστρία! Το έλεγες και το ξαναέλεγες με τα δικά σου επιχειρήματα αλλά δεν…Γι’αυτό είτε σου αρέσει ένα τραγούδι είτε όχι κράτα και κάποιες επιφυλάξεις.

    • Συγνώμη αλλά οι Il volo υστερούν σε κάτι;;; Δηλαδή ο Mans με ένα ωραίο ποπάκι και μια απλά καλή φωνή, βασισμένος κυρίως στα εφέ που θα τον συνοδεύσουν αποτελεί μια άρτια συμμετοχή και μάλιστα την φετινή καλύτερη?

  18. Σιγουρη πενταδα,για πρωτια παιζεται….Πολυ ομορφο,κλασικο ιταλικο κομματι ασυνηθιστο για τα δεδομενα της Eurovision.Μπραβο στην Ιταλια!

  19. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ η φετινή Ιταλική συμμετοχή από όλες τις απόψεις… Μελωδική σύνθεση, επιβλητική ενορχήστρωση και πάνω απ’ όλα ερμηνευτές με ΦΩΝΑΡΕΣ! Τραγούδι κλασάτο που ξεχειλίζει από συναίσθημα και γενικά δεν περνάει απαρατήρητο… Θεωρώ δεδομένη τη στήριξη από επιτροπές (θέσεις 1-2), ενώ διατηρώ επιφυλάξεις για το κοινό σχετικά με το ΠΟΣΟ ψηλά θα το έχουν (μπορώ να το δω να ψηφίζεται και από νεολαία άνετα)… 9,5/10 και το Νο 2 του ΤΟΡ μου πίσω από την Εσθονία, χώρες οι οποίες θέλω και πιστεύω ότι όντως θα κονταροχτυπηθούν για την πρωτιά!

  20. Πολυ καλο τραγουδι με απιστευτες και τρομερες φωνες απο τους νεαρους αυτους καλλιτεχνες,ενω σου εμπνεουν και μια μεγαλη συμπαθεια! Σιγουρη 3αδα ενω θεωρω πως θα κονταροχτυπηθει με την Αλβανια για το βραβειο!

  21. Gia mena ena apo ta duo megala favori…mazi me tin Esthonia tha palepsoun gia tin niki…ena tragoudi pou exei olo to paketo…tragoudi stin mitriki tous glwssa,fwnares apo tria neara paidia,skiniki parousia…to akous kai les auto einai Italia…den mimeitai tipota kathws einai ena amigws authentiko italiko tragoudi kati to opoio tha einai kai to megalo tou proson se sxesi me alles ‘amerikanies’…9/10 apo mena kai to nikitirio tragoudi tou fetinou diagwnismou kat’eme…

  22. Το κομμάτι είναι απίστευτο…τα παιδιά είναι φωνάρες…και η σκηνική τους παρουσία προβλέπεται εκθαμβωτική…όμως η Ευρώπη, δυστυχώς ΚΑΙ οι Έλληνες, συνήθως αναδεικνύουν νικητές τους ίδιους τους ανθρώπους ή κάτι ιδιαίτερο στην παρουσίαση του τραγουδιού τους και όχι το σύνολο που είναι μία σύνθεση της παρουσίας(σε μικρότερο βαθμό),της μουσικής, του στίχου και πάνω απ’όλα της ερμηνείας. Η Ιταλία φέτος αξίζει 100% την πρώτη θέση όπως την άξιζε και το 2013…ας ελπίσουμε ότι η φετινή συμμετοχή θα εκτιμηθεί όπως πρέπει και θα είναι στην 3αδα.

  23. Εμενα αυτο κομματι, μου κανει για μπαλαντα, -μια απο τις πολλες φετος- που απλα το τραγουδανε τρεις τενοροι. Εγω αν ηταν να ξεχωρισω κατι απο μπαλαντες, αυτο θα ηταν σιγουρα της Νορβηγιας.

  24. Μακράν το καλύτερο τραγούδι φέτος και,κατά τη γνώμη μου,το καλύτερο που έχει περάσει ποτέ από το διαγωνισμό!!Η μουσική είναι εκπληκτική,καθηλωτική και επιβλητική!!Οι φωνές των ερμηνευτών είναι ό,τι καλύτερο έχουμε ακούσει στο διαγωνισμό και live είναι καλύτεροι και από το cd!!Αξίζει τη νίκη και με το παραπάνω!!!!Σε μια χρονιά που τα περισσότερα τραγούδια είναι από αδιάφορα έως και πλήρως βαρετά είναι μια πραγματική όαση!!Για εμένα η νίκη του είναι σίγουρη!!!! 1,000,000+/10!!!!!!

  25. Τέλειο τραγούδι η φωνές σαν να τραγουδάνε studio version και κάτι αλλιώτικο για τον διαγωνισμό και στα συν η μητρική γλώσσα και θα πάει top5 σίγουρα για πρωτιά θα επιφυλαχθω αλλά γιατί όχι
    Θέση στο TOP μου: #3/40

    • Και ειναι πολυ καλύτερο απο τα (δήθεν καλα τραγούδια) κατα την γνώμη μου της Ισπανίας και της Νορβηγιας

  26. Το αγαπημένο μου τραγούδι στην φετινή Eurovision! Εύχομαι να νικήσει! Αξίζει στην Ιταλία φέτος να νικήσει και του χρόνου να διοργανώσει τον διαγωνισμό στην χώρα της…το καλύτερο τραγούδι φέτος!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ