EUROVISION 2015: Ξεκινά το poll του OGAE International!

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα poll στο διαδίκτυο είναι αυτό του OGAE International! Φέτος η αποκάλυψη των αποτελεσμάτων κάθε OGAE club θα ξεκινήσει την 1η Μαΐου, πρώτα από το site του OGAE International ogaeinternational.com ταυτόχρονα με το esctoday.com όπως κάθε χρόνο. Φυσικά και οι αναγνώστες του ogaegreece.com θα ενημερώνονται ταχύτατα και θα έχουν την ευκαιρία να σχολιάζουν κάθε ψηφοφορία ξεχωριστά.

Τα αποτελέσματα θα ολοκληρωθούν μέσα σε 7 με 10 μέρες αφού καθημερινά θα αποκαλύπτονται 4 με 5 ψηφοφορίες. Την 1η Μαΐου θα αποκαλυφθούν οι βαθμολογίες της Αλβανίας, της Αρμενίας, του Λουξεμβούργου και της Ελβετίας! Στις 2 Μαΐου Εσθονία, Ρωσία, Δανία, Rest Of The World. Στις 3 Μαΐου Πολωνία, Νορβηγία, Λιθουανία, Σερβία. Και στις 4 Μαΐου ΠΓΔΜ, Γαλλία, Ιταλία και Ελλάδα. Το υπόλοιπο πρόγραμμα θα ανακοινωθεί σύντομα!

Αντώνης Καρατζίκος

24 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ωραιοτατα αν κι δεν εχει καμια σημασια εκαι σχεση με τα αληθινα αποτελεσματα η ψηφοφορια των ogae αφου συνηθως μαντευουν σωστα 5-6 χωρες της πρωτης 10αδας! βαζουν σε αυτη χωρες που μενουν στον ημιελικο και κατατασουν πολυ χαμηλα χωρες που μπαινουν στη 10αδα! αλλα ετσι για το “καλο” ευχομαι να τα παμε καλα 😀 καλη μας επιτυχια!!!

    • Το μόνο που μετράει σε αυτές τις ψηφοφορίες είναι η πρώτη θέση…εκεί συνήθως πέφτουν μέσα,όχι πώς όποιο βγάζουν πρώτο βγαίνει νικητής,αλλά συνήθως είναι στη πρώτη τριάδα…πάντα έχουν μέσα και 3-4 τραγούδια,που πάνε χάλια…

      • και παλι σπανια….πχ το 2008 εβγαλαν τη σουηδια πρωτη περυσι τη σουηδια κι δε νικησε επισης και φετος θεωρω πως η σουηδια θα βγει πρωτη αλλα με τιποτα δε θα κερδισει….γενικα θα συμφωνησω με εναν αλλον χρηστη ο οποιος ειπε πως η ψηφοφορια αυτη δεν ειναι καθολου αντιπροσωπευτικη αφου τα μελη του καθε ogae ειναι ελαχιστα μπροστα στους ψηφοφορους της καθες χωρας που ψηφιζουν εκεινες τις βραδιες γι αυτο και πολλες φορες βλεπουμε τεραστιες διαφορες στη τελικα καταταξη με αυτη των ogae!

  2. ΟΙ OGGAE ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΤΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΝΤΕ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ 4 ΑΤΟΜΑ ΤΟ ΠΟΛΥ.ΟΥΤΕ ΤΑΞΙ ΔΕΝ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΙ ΣΟΒΑΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ?

  3. Σουηδία, Ιταλία, Αυστραλία, Ισπανία, Αλβανία, Ισραήλ, Σλοβενία, Νορβηγία Βέλγιο και Εσθονία είναι η πρόβλεψή μου σχετικά με τα 10 αγαπημένα των OGAE

    • Χαχαχα… όντως έχεις πάρα πολλές πιθανότητες να πέσεις μέσα 100% ! Η πρόβλεψη των ψήφων του OGAE κάθε χώρας είναι πολύ εύκολη γιατί κλασσικά-παραδοσιακά στηρίζονται πάντα τραγούδια του ίδιου στιλ σε αντίθεση με τη βραδιά της Eurovision που είναι γεμάτη ανατροπές και εκπλήξεις!
      Υ.Γ. Δεν ξέρω αν είναι αυτή η σειρά που πιστεύεις ότι θα βγουν αλλά λογικά στο τοπ 5 των OGAE θα είναι:
      1. Σουηδία
      2. Εσθονία
      3. Ιταλία
      4. Αυστραλία
      5. Ισπανία/Βέλγιο/Αλβανία

    • Η Ισπανία θα είναι σίγουρα στη τριάδα μπορεί και πρώτη…Κάνω και μια πρόβλεψη για πρώτη δεκαδα:
      1)Ιταλία
      2)Ισπανία
      3)Σουηδία
      4)Εσθονία
      5)Αλβανία
      6)Ισραήλ
      7)Αυστραλία
      8)Ρωσία
      9)Βέλγιο
      10)Σλοβενία

      Κάπως έτσι θα είναι τα αποτελέσματα…Δεν αποκλείω να δούμε και καμία Ισλανδία,Γεωργία και Μάλτα πολύ ψηλά…

  4. Δεν έχω εμπιστοσύνη σε αυτήν την ψηφοφορία έχει ενδιαφέρον όμως .Δεν μπορω να έχω εμπιστοσύνη όταν βγάζουν δεύτερο το Ισραήλ και δεν περνάει καν στον τελικό και μάλιστα τελευταίο στο ημιτελικό!

    • Τα γραφεια στοιχηματων πεφτουν παντα μεσα??Ετσι ειναι και τα OGAE δειχνουν τις προτιμησεις των φανς οι οποιοι πολλες φορες δεν εχουν δει ενα τραγουδιστη να τραγουδα λαιβ αλλα τους αρεσει το στουντιο βερσιον.Για εμενα κακως δεν πηγε καλα το Ισραηλ πιστευω οτι ηταν θεμα καθαρα πολιτικο ακομα το ακουω και νομιζω οτι ηταν καλη λαιβ.Οτι και να λεμε ομως σαφως ειναι καλο να αρεσει το τραγουδι σου στους φανς ειναι ενα πρωτο μεγαλο θετικο βημα….!

  5. Δεν ξερω εαν το εχετε παρατηρησει, αλλα κσθε φορα που τα στοιχηματα εχουν πολυ ψηλα την Ελλαδα, καταληγουμαι με το ζορι στην εικοσαδα π.χ. 2012 & 2014. Ενω οταν μας εχουν χαμηλα οπως φετος κ τις χρονιες 2011, 2013, τοτε κανουμε την εκπληξη κ μπαινουμε στη δεκαδα. Λετε να σημαινει κατι αυτο;;;;;

  6. Θα σοκαριστω αν εστω ενα OGAE μας ψηφισει ισως μονο η κυπρος.Καλα θα παει Ιταλια Σουηδια Αυστραλια Εσθονια Αζερμπαιζαν Ισραηλ Νορβηγια Σλοβενια κ.τ.λ.

  7. ~MY TOP 10~

    1) ITALY
    2) SWEDEN
    3) NORWAY
    4) ESTONIA
    5) SPAIN
    6) GREECE
    7) RUSSIA
    8) MALTA
    9) BELARUS
    10) GERMANY

    ~MY VOTING~

    12 POINT | ITALY
    10 POINT | SWEDEN
    8 POINT | NORWAY
    7 POINT | ESTONIA
    6 POINT | SPAIN
    5 POINT | GREECE
    4 POINT | RUSSIA
    3 POINT | MALTA
    2 POINT | BELARUS
    1 POINT | GERMANY

  8. Ειμαι 100% σιγουρος οτι ο διαγωνισμος της Γιουροβιζιον θα ηταν πολυ πιο ενδιαφερον αν δεν υπηραν τα στοιχηματζηδικα. Τωρα ολοι εχουν ως φαβορι αυτα που *προτεινουν* τα στοιχηματζηδικα. Επηρεαζομαστε ολοι και χανεται ετσι η μαγεια του διαγωνισμου.

  9. ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ EUROVISION ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η EBU

  10. o mans θα κερδισει ειμαι σ αυτη τη ψηφοφορια ειμαι σιγουρος. Εμεις όσο λιγοτερους ποντους παρουμε τόσο το καλυτερο. Ποτε δεν πολυσυμπάθησα αυτη τη ψηφοφορια γιατι φανερώνει αρκετες φουσκες καθε χρονιας

  11. Στο αυριανό πρόγραμμα αντί για την Ελλάδα, βρίσκεται το Ηνωμένο Βασίλειο.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ