Η Μαρία Έλενα Κυριάκου στο Λονδίνο! [UPD]

Άλλο ένα Eurovision πάρτυ έγινε χθες στο Λονδίνο με πολλούς συμμετέχοντες του φετινού αλλά και παλιότερων διαγωνισμών να βρίσκονται επί σκηνής! Ανάμεσά τους και η Μαρία Έλενα Κυριάκου την οποία μάλιστα παρουσίασε ο Σαρμπέλ (Ελλάδα 2007), που ήταν επίσης καλεσμένος!  Εκτός από τους 16 φετινούς συμμετέχοντες και τον Σαρμπέλ, παρόντες ήταν επίσης οι Conchita Wurst (Austria 2014), Ray Caruana (United Kingdom 1989), Christer Björkman (Sweden 1992), Kurt Calleja (Malta 2012) και η Kitty Brucknell, η οποία συμμετείχε φέτος στις επιλογές της Ελβετίας και της Μολδαβίας. Το πάρτυ έγινε στο Cafe de Paris, στο οποίο γυρίστηκε και το video clip των Electro Velvet, που είναι οι φετινοί εκπρόσωποι του Ηνωμένου Βασίλειου. Εκτός από το “One Last Breath” η Μαρία Έλενα τραγούδησε και το “My Number One” της Έλενας Παπαρίζου σε μια διαφορετική εκτέλεση!

Δείτε την εξαιρετική εμφάνιση της Μαρίας Έλενας!

(Video: wiwiblogs)

Αντώνης Καρατζίκος

26 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Και στο σαλόνι μου να τους έβαζα να τραγουδήσουν πιο άνετα θα ήταν…….Πόλυ ωραία η Μαρία Έλενα btw!!!!!!

  2. 1. η ποιότητα του βίντεο είναι κακκή και η μελωδία δεν ακούγεται καν.
    2. Όταν τραγουδάει την συνεπαίρνει το συναίσθημα και δεν το λέει σωστά. παίρνει λάθος ανάσες σε κάποια σημεία. Θεωρώ την ερμηνεία της στο EIC χίλιες φορές καλύτερη. αυτή μου θύμισε λίγο τον ελληνικό τελικό.

  3. Δυστυχως ηδη 4-5 OGAE ψηφισαν και δεν ειμαστε μεσα.Πιστευω αν περασουμε τον ημιτελικο θα ειμαστε 10 δεν περιμενω απο το τελεβοτινγκ τιποτα αν οι επιτροπες ορισμενων χωρων επηρεασμενες απο τα πολιτικα την αγνοησουν δεν θα περασει.Ποτε δεν φοβομουν περισσοτερο οτι δεν θα περασουμε.Σε ολα τα preview show στο εξωτερικο την εχουν σχεδον τελευταια Ισλανδια γερμανια Σουηδια κ.τ.λ.
    Δυστυχως δεν αρεσει μαζι με ολο αυτο το πολιτικο αχταρμα που ζουμε ειναι θανατηφορος συνδυασμος.

    • Δυστυχώς έχεις δίκιο, αλλά αυτά παθαίνουμε όταν το Mad και o εθνικός φορέας επιμένουν να στέλνουν ανέμπνευστες “συνταγές” αντί ειλικρινών κομματιών που θα έπαιζαν άνετα στη δισκογραφία κάποιου Ελληνα καλλιτέχνη…
      Το χειρότερο είναι ότι το One last breath άξιζε να κερδίσει τον Εθνικό μας Τελικό! Για τέτοιο επίπεδο μιλάμε…

  4. Ηταν οντως πολυ μικρος ο χωρος και επισης η μελωδια δεν σκουστηκε καλα. Αλλα η Μαρια Ελενα ηταν πολυ καλη!!!!!

  5. στα αρνητικα ο πολυ μικρος χωρος και ο αδυναμος ηχος
    στα θετικα η πολυ καλη φυσικα φωνη της μαριας-ελενας κι το συναισθημα που βγαζει(αν κι στο eurovision in concert μου αρεσε πιο πολυ)
    ειμαι αισιοδοξος,θεωρω πως θα περασουμε κι εξαλλου το αξιζουμε εστω και οριακα….μη τρελαθουμε τωρα οτι υπαρχουν 10 καλυτερα κομματια/φωνες απο το δικο μας στο 1ο αδυναμο ημιτελικο….
    προσωπικα θεωρω πως με μια καλη σκηνικη παρουσια κι ενα πολυ καλο λαιβ(σαν αυτο στο αμστερνταμ) μπορουμε να τα παμε πολυ καλα κι στον τελικο! λαμβανοντας μια θεση κοντα στη 10αδα στις επιτροπες κι μια παρομοια στο κοινο….
    δε νομιζω πως θα αποκλειστουμε κι πως θα λαβουμε κατωτερη θεση απο την περυσινη!
    ευχομαι κι θεωρω πως η οικονομικη/πολιτικη κατασταση της ελλαδας δε μπορει να επηρεασει τοσο πολυ τη συμμετοχη μας! ελεος πια μουσικος διαγωνισμος ειναι! διαγωνισμος χαρας-γιορτης! γιατι να κρινει καποιος βασιζομενος στη οικονομικοπολιτικη κατασταση της ελλαδας….;;; αν τωρα αυτο συμβει κι μας στερησει τη προκριση η μια αξιοπρεπη θεση λυπαμαι αλλα ο θεσμος τοτε θα χει χασει την ουσια του….
    Υ.Γ: ConP ποτε ψηφισαν;;;απο που το ειδες;;(αν εχεις καποιο λινκ στειλτο μας)αν κι νομιζω ειναι νωρις για να ξεκινησει η ψηφοφορια απο την αλλη εβδομαδα ισως….παντως ειλικρινα ευχομαι να τερματισουμε τελευταιοι στην ψηφοφορια των ogae αφου ειναι αρκετα εκτος απο τα πραγματικα αποτελεσματα,κι να τα παμε καλα στο διαγωνισμο…..οπως περυσι 9ους μας ειχαν και μπηκαμε με το ζορι στην 20αδα ,η το ισραηλ 4ο και εκτος τελικου….

    • δεν συμφωνώ. ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΕ να μας δώσουν θέση στην δεκάδα οι επιτροπές και δη, το κοινό.
      Πιστεύω οτι θα τα πάμε καλύτερα απο πέρισι αλλά οχι και στην δεκάδα του τελικού (αν γίνει κάτι τέτοιο θα έχουν αδικηθεί άλλες χώρες με κλάσσεις ανώτερες συμμετοχές) πιστεύω θα είμαστε στις θέσεις #12-19 στον τελικό και #7-9 στον ημιτελικό

      • μα αυτο ειπα,κοντα στη 10αδα σε καμια περιπτωση μεσα σε αυτην….ισως στις επιτροπες 12η-14η και στο κοινο εκει 11η-14η…προσωπικα θεωρω πως θα προκριθουμε μεταξυ των θεσεων 4-7 και στο τελικο ισως να ειμαστε μεταξυ των θεσεων 11-17….παντως ειναι πολυ απροβλεπτη χρονια…τα περιμενω ολα απο μια θεση στη 10αδα,αν κι δυσκολο ναι,μεχρι κι τον αποκλεισμο….. (κατι που ελπιζω να μη συμβει) αν και νομιζω ολα για τις περισσοτερες χωρες θα κριθουν απο τη σκηνικη παρουσια κι το λαιβ.

    • Τα πολιτικα παιζουν ρολο γιαυτο σπανια βλεπεις το Ισραηλ στον τελικο.Τα ΜΜΕ εχουν επηρεασει την κοινη γνωμη σε πολλες χωρες κατα μας αν δεν το εχετε καταλαβει ρωτηστε ελληνες που ζουν στο εξωτερικο.Το τραγουδι μας δυσκολα θα ψηφιστει στο τελεβοτινγκ ασχετα με τα πολιτικα δεν αρεσει αλλα και οι επιτροπες δυσκολα βαζουν την Ελλαδα ψηλα.
      Ενταξει δεν σου ειπα οτι τα OGAE θα πεσουν μεσα αλλα ειναι μια ενδειξη οπως και οτι οταν μαζευονται σε διαφορες χωρες πανελ και κρινουν τα τραγουδια ειμαστε τελευταιοι δεν νομιζω οτι εχει ξαναγινει.Ο ημιτελικος εχει πολλες μπαλαντες και καλυτερες απο τις δικες μας και πολλες φωναρες επισης καλυτερες απο την δικη μας.Πρεπει να φροντισει την σκηνικη της εμφανιση ναναι απλη αλλα αξεχαστη μονο ενας τα κανει αυτα θα βοηθησει?

      • σιγουρα παιζουν κι αυτα το ρολο τους αλλα δεν ειναι καθοριστικα για το πως θα παει μια χωρα…) αν ηταν ετσι η ρωσια το ’13 το ’14 με ενα κομματι για την ειρηνη κι την αγαπη θα εμενε εκτος τελικου ακομα,αφου στη κριμαια γινεται πολεμος….ομως μπηκε στη 10αδα σε πολυ καλες θεσεις,κατι που θεωρω θα συμβει κι φετος! και γιατι δηλαδη να μην ψηφιστει το κομματι μας,ναι δεν λεω δεν ειναι η καλυτερη μπαλαντα για φετος αλλα σιγουρα ειναι μια απο τις αρκετα καλες! πως δηλαδη αλλες μπαλαντες παρομοιου στυλ με το “one last breath”μπηκαν στη 10αδα ακομα κι στη 5αδα! ενταξει ισως να μην τα παμε καλα, ισως να αποκλειστουμε,ισως ακομα να βγουμε τελευταιοι των τελευταιων αλλα δεν ειναι χρεος μας να υποστηριζουμε την ελληνικη συμμετοχη;;;τη προσπαθεια αυτων των ανθρωπων,των συντελεστων κλπ;;;εξαλλου οπως πολυ σωστα λεει κι ο λαος”αν δεν στηριξεις το σπιτι σου θα πεσει να σε πλακωσει”
        …προσωπικα ειμαι κι γω της αποψης πως επειδη προκειται για euro-vision αν δεν δουμε τη σκηνικη παρουσια δε μπορουμε να μιλησουμε για τιποτα με σιγουρια,εξαλλου εχουμε δει πολλες φορες μετρια/χλιαρα τραγουδια με εξαιρετικες σκηνικες παρουσιες να μπαινουν 10αδα κι “διαμαντια” να περιοριζονται σε χαμηλες θεσεις η ακομα κι να εχουν αποκλειστουν λογω της σκηνικης παρουσιας….
        παντως αυτη η αρνητικη διαθεση για την ελληνικη συμμετοχη απο αρκετους,ελληνες κι ολας, ειναι κατι το πραγματικα ασχημο(αλλα σχεδον καθε χρονο το ιδιο συμβαινει) αντε να αρχισουν οι προβες στις 11/5 να ξεκαθαρισει λιγακι το “τοπιο”….

  6. Ειλικρινα τετοια απαισιοδοξια για την ελληνικη συμμετοχη εχω να δω απο το 2011. Και το κακο ειναι οτι πολλοι μας αντιμετωπιζουν με αντιπαθεια λογω των οικονομικων-πολιτικων συνθηκων. Κριμα παντως γιατι η Μαρια Ελενα εχει υπεροχη φωνη. Ελπιζω το πραγμα να αλλαξει προς το καλυτερο.

  7. E…κακή δεν την λες την εμφάνιση της με τιποτε. αλλα σε καμια περίπτωση σπουδαία η πολύ καλή!
    Υπολογίζω οτι θα περάσουμε ημιτελικό και μας δίνω ανάμεσα στις θέσεις 9-17 στον τελικό! Σίγουρα θα είμαστε καλύτερα από πέρσι…αλλα δεν βλεπω 10δα! Μακάρι να διαψευστώ, γιατί το τραγούδι δεν είναι για πέταμα…και η ερμηνεύτρια είναι παραπάνω απο καλή!

  8. Η αλήθεια είναι ότι η ποιότητα δεν ηταν καλη και δεν ακουγόταν πολύ καλά ο ήχος. Όσο αναφορά της ψηφοφορίες το Ισραήλ πέρυσι βγήκε νομιζω τρίτο και δεν πέρασε καν η Ολλανδία ηταν παρα πολύ χαμηλά και βγήκε δεύτερη η Ουκρανία το ίδιο το 2013 ειμασταν πολύ χαμηλά και βγήκαμε 6 πιστεύω οτι επειδή όλα αυτά είναι μακρια απο τις πρόβες σε καμία περίπτωση δεν παιζουν καθοριστικό ρόλο η επιλογες δυστυχώς φέτος ηταν λιγες και η μπαλάντα ηταν η καλύτερη εμένα μου αρέσει και θα μου αρέσει ανεξάρτητα αποτελέσματος δεν έχει κριθεί τίποτα γιατί το σύνολο και η παρουσίαση θα παίξουν ρολο

  9. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΝΑ!

    ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΔΕΝ ΔΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΙΠ ΚΑΙ ΟΧΙ LIVE.
    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ OGAE ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΠΕΡΣΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΨΗΦΙΖΑΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΞΑΜΕ.ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΩΡΑΙΑ ΣΚΗΝΙΚΗ Κ ΦΩΝΗΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΟΛΑ ΠΑΙΖΟΥΝ.ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΤΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕΙ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΛΟΙΠΟΝ!

  10. Μία φορά, μα μόνο μία να δω μία ελληνική συμμετοχή να μη γίνεται αντικείμενο τόσο αρνητικών σχολίων!!! Ήθελα να ήξερα αυτός που λέει πως υπάρχουν πολύ καλύτερα τραγούδια και φωνές, πού τα άκουσε ακριβώς!!!
    Αξίζουμε με τα 1000 να προκριθούμε και μετά μια θέση στη δεκάδα!!!
    Καλή μας επιτυχία, και μη δίνετε καμμία σημασία στα poll, που σίγουρα θα φέρουν στις 3 πρώτες θέσεις Ιταλία, Σουηδία κι Εσθονία!!!

  11. Πιστευω φετος θα ειναι η μοναδικη χρονια που οι επιτροπες θα μας ψηφισουν πιο ψηλα απο το κοινο…
    Αν και ειναι το αγαπημενο μου τραγουδι μαζι με Αλβανια Βελγιο και Ιταλια εχω την εντυπωση πως θα περασουμε απο την 7η θεση στον ημιτελικο στην 13 στον τελικο…μακαρι να μπουμε 10αδα αλλα δεν νομιζω…..

  12. Εύχομαι να τα παμε πολύ καλα γιατι το τραγούδι μας μου αρεσει πολύ και νομιζω οτι ειναι μια πολύ γλυκιά μπαλαντα!βαρεθηκα πια τους απαισιοδοξους και τους αρνητικους που παντα βρισκουν κάτι καλό στις συμμετοχες άλλων χωρων και την δικια μας την βριζουν!θαρρείς και το τραγουδι της σουηδίας και της νορβαγιάς π.χ. ειναι κάτι ποιοτικο και ανωτερο (τόσο ποιοτικο που μεσα σε 5 λεπτα τα ξεχναω)…..τέλος παντων περιμενω με ανυπομονισια τον μαιο..μακαρι να μας ελεγε ο ogae καποιο στοιχείο για την σκηνικη μας παρουσία.έστω μηπως μπορουν να μας πουν ποιος θα ειναι ο σκηνοθετης????

    • ο σκηνοθετης ειναι ο Απόλλωνας Παπαθεοχάρης,νομιζω το δηλωσε η ιδια η μαρια-ελενα,εχει σκηνοθετησει αρκετα ταργουδια της φουρειρα οπως το “ανεμος αγαπης” 🙂

    • Είναι γνωστό εδώ και καιρό από διάφορες συνεντεύξεις της Μαρίας Έλενας ότι σκηνοθέτης θα είναι ο Απόλλωνας Παπαθεοχάρης…

      • ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία!!Απλά δεν είχα διαβάσει κάποια επίσημη ανακοίνωση γι’αυτό ρώτησα…..!

  13. Αυτή η κοπέλα όσο ταλέντο έχει στη φώνη, τόσο ΔΕΝ έχει άστρο και λάμψη… Και εάν δεν σε “ρουφάει” η κάμερα…που πας στη Eurovision!?

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ