Ο OGAE GREECE παρουσιάζει τη συμμετοχή της Κύπρου 2015!

Η Κύπρος θα εκπροσωπηθεί στην Eurovision 2015 από το  John Karayiannis και το τραγούδι One Thing I Should Have Done σε στίχους και μουσική του Mike Connaris και θα ερμηνευτεί στα Αγγλικά.

Ο 20χρονος Γιάννης Καραγιάννης γεννήθηκε στη Λεμεσό της Κύπρου και από πολύ μικρός ξεκίνησε μαθήματα μουσικής και φωνητικής. Αν και οι αγαπημένοι του καλλιτέχνες ως παιδί ήταν οι Eminem, Linikng Park και οι Metallica, το ενδιαφέρον του για το τραγούδι ξεκίνησε όταν άρχισε να ακούει πιο μελωδικά κομμάτια. Πλέον οι μουσικές επιρροές του προέρχονται από τους Ed Sheeran & John Mayer, και γενικά κάθε ερμηνευτή με δυνατή φωνή και εξαιρετικό τραγούδι. Το 2007 και το 2008 προσπάθησε να εκπροσωπήσει την Κύπρο στη Eurovision Junior με τα τραγούδια “Χρυσά φτερά” και “Λόγια που πήραν φωτιά” αντίστοιχα, χωρίς να καταφέρει να επικρατήσει στους εθνικούς τελικούς. Μεγάλη του αγάπη είναι τα videogames με τα οποία μπορεί να απασχολείται πολλές ώρες ενώ φετίχ θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν τα ζευγάρια γυαλιά! Με τον δάσκαλο φωνητικής του Χρήστο Κυριακίδη κάνει μαθήματα πολλά χρόνια και έχει λάβει μέρος σε αρκετά talent shows κερδίζοντας και την πρώτη θέση. Τον Σεπτέμβριο θα μετακομίσει στο Λονδίνο για να συνεχίσει τις μουσικές σπουδές του και να ηχογραφήσει την πρώτη προσωπική συλλογή του.

Δείτε όλα τα άρθρα για την Κύπρο εδώ.

Το One Thing I Should Have Done  θα διαγωνισθεί στo 2ο ημιτελικo, που θα γίνει στις 21 Μαΐου 2015, στη θέση 15.

[youtube id=”tXU2Hehc4wY” width=”600″ height=”350″]

[youtube id=”3IlYzW73wmM” width=”600″ height=”350″]

One Thing I Should Have Done 

Tonight the rain is falling, I’m feeling cold
And I’m out of my mind without you
My head is spinning like a top
Back to the time we had a lot going on

Now my world lies shattered
How quickly life can change

I always did everything for you
I gave you my heart, you gave me yours too
You’d make me feel I was really someone
But there’s one thing I should’ve done

One day you think you have it all
The next you’re staring at the wall, in a dream
The road that once was paved with gold
Has turned a rusty shade of all the saddest colours in the world

Now my life’s in tatters
How quickly it all can change

I always did everything for you
I gave you my heart, you gave me yours too
You’d make me feel I was really someone
But there’s one thing I should’ve done

I should’ve been there for you
I should’ve been there for you
I should’ve been there for you
I should’ve been there

I didn’t do everything for you
But I tried so hard, and that’s the truth
I’d make you feel you were really someone
But there’s one thing I should’ve done

I nearly did everything for you
But I broke your heart, now mine’s broken too
In your hour of need, I didn’t come
That’s the one thing I should have done

Κάτι που έπρεπε να είχα κάνει

Απόψε η βροχή πέφτει, κρυώνω
Και τρελαίνομαι χωρίς εσένα
Το κεφάλι μου γυρνά σαν σβούρα
πίσω στην εποχή μου μας συνέβαιναν πολλά

Τώρα ο κόσμος μου είναι συντετριμμένος
Πόσο γρήγορα αλλάζει η ζωή

Πάντα έκανα τα πάντα για’σένα
Σου έδωσα την καρδιά μου, μου έδωσες κι εσύ τη δική σου
Μ’έκανες να νιώθω πως είμαι κάποιος
Μα υπάρχει κάτι που έπρεπε να είχα κάνει

Τη μια μέρα νομίζεις ότι τα έχεις όλα
Την άλλη κοιτάς τον τοίχο, σ’ένα όνειρο
Ο δρόμος που κάποτε ήταν στρωμένος με χρυσό
Έχει μετατραπεί σε σκουριασμένη σκιά όλων των πιο στενάχωρων χρωμάτων του κόσμου

Τώρα η ζωή μου είναι κουρέλια
Πόσο γρήγορα αλλά ζουν όλα

Πάντα έκανα τα πάντα για’σένα
Σου έδωσα την καρδιά μου, μου έδωσες κι εσύ τη δική σου
Μ’έκανες να νιώθω πως είμαι κάποιος
Μα υπάρχει κάτι που έπρεπε να είχα κάνει

Έπρεπε να είμαι εκεί για’σένα
Έπρεπε να είμαι εκεί για’σένα
Έπρεπε να είμαι εκεί για’σένα
Έπρεπε να είμαι εκεί

Δεν έκανα τα πάντα για’σένα
Μα προσπάθησα τόσο σκληρά κι αυτή είναι η αλήθεια
Σ’έκανα να νιώθεις πως είσαι κάποια
Μα υπάρχει κάτι που έπρεπε να είχα κάνει

Έκανα σχεδόν τα πάντα για’σένα
Μα σου ράγισα την καρδιά, τώρα είναι και η δική μου ραγισμένη
Την ώρα που με χρειαζόσουν δεν ήρθα
Αυτό έπρεπε να είχα κάνει

———————————————————————————————————————————————–
Ελευθερία Παπαχριστοδούλου
Λουκάς Βλαβιανός
Χαράλαμπος Γραμματικόπουλος

40 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Προτιμουσα τον Hovig αλλα και αυτο κατι λεει.. σιγουρα οχι το καλυτερο αλλα οχι και το χειροτερο..Ελπιζω η Κυπρος να περασει στον τελικο,αν και θεωρω οτι αυτο ειναι δυσκολο..Αλλα καλη τυχη κυπρο μου.. :*

  2. Τοσες καλες επιλογες ειχε η Κυπρος και επελεξε αυτο..απο τις χειροτερες συμμετοχες της Κυπρου #33

  3. το χειροτερο τραγουδι που εχει στειλει ποτε η κυπρος στη γιουροβιζιον!τοσο αδιαφορο που δεν το εχω ακουσει ποτε ολοκληρο,και εχω προσπαθησει αρκετες φορες!δυσκολη εως αδυνατη και φετος η προκριση για την κυπρο!

  4. Με απόσταση το φετινό μου 12, ένα πραγματικό διαμαντάκι που σίγουρα θα ξεχωρίσει στη Βιέννη!!!
    Καλή τύχη στην Κύπρο και τον εκπληκτικό Γιάννη Καραγιάννη!!!

  5. Αχ Κύπρο…. Στέλνεις πολύ προχωρημένες συμμετοχές αλλά που να το καταλάβουν…10/10, 1ο ημιτελικό και 2ο top. Καλη επιτυχία! 🙂

    • Ακριβως. Ετσι εκραζαν και το λαλαλα της Ηβη Αδαμου, ενω αρεσε το αφροντισιακ. Το δε λαλαλα εχει εκατομμυρια κλικ στο γιου τιουμπ.

  6. Βαθμολογια: 8.5/10
    Θεση: 10/40
    Σχολιο: Πολυ ομορφο τραγουδι, μια ηρεμη δυναμη. Ο Γιαννης ειναι πολυ μεταδοτικος, με ειχε μαγνητισει η ερμηνεια του στον κυπριακο τελικο. Και οι στιχοι πολυ καλοι. Δεν καταλβαινω το μισος που δεχεται!
    Προβλεψη: Δυστυχως, στον ημιτελικο που ειναι πολυ φοβαμαι πως δεν μπορει να καταφερει να μπει στην δεκαδα (13ο-14ο). Δεν το αποκλειω εντελως ομως!

  7. Θα περασει τελικο σιγουρα μονο και μονο απο επιτροπες και οχι γιατι ειναι μπαλαντα και οι μπαλαντεσ ψηφιζοντε αλλα επειδη ειναι διαμαντι σαν ενορχηστροση κατι που οι πολλοι και δεν το ξεχωριζουν…αυτο βεβαια μπορει να το χαντακωσει απο αποψη televoting αλλα κατι μου λεει πως δεν θα γινει…!!!!

  8. Όταν το πρωτοάκουσα στη διαδικασία προεπιλογής για τη συμμετοχή της Κύπρου δε με ενθουσίασε. Μετά τη επιλογή του όμως το εκτίμησα και από τότε βρίσκεται σταθερά στο τοπ 10 μου.

    Κορυφαία στιγμή των Κυπρίων στη γιουροβίζιον: το αριστούργημα τους το 1994. Μου αρέσουν επίσης οι συμμετοχές τους το 1982, 1983, 1995, 1997, 2000, 2004, 2009, 2011.

  9. Κάθε προσπαθεια που κανω για να βρω κατι να με κερδισει σε αυτό το τραγουδι,δυστυχως πεφτει στο κενο….δεν ξερω ποια θα είναι η τυχη του στον διαγωνισμο αλλα δε νομιζω ότι εχει πολλες ελπιδες για προκριση!!!!

  10. Το αγαπω το αγαπω το αγαπω!Θεωρω οτι ειναι πολυ καλυτερο απο το ελληνικο τραγουδι φωναρα και βγαινει συμπαθητικος.Σαφως αν εκπροσωπουσε την Ελλαδα και ηταν στο πρωτο ημιτελικο θα πηγαινε σφαιρα στον τελικο τωρα διχως συμμαχιες και στον δευτερο ημιτελικο που ειναι πιο δυσκολος ειναι δυσκολα τα πραγματα ΜΑΚΑΡΙ να τα καταφερει θα ειναι σπουδαια νικη να περασει αυτον τον ημιτελικο.Ενα απλο τραγουδι με μια φωναρα απο ενα συμπαθη νεαρο σε ταξιδευει.Συγχαρητηρια Κυπρο!!!

  11. Κύπρος! Δυστυχώς δεν έχω να πω πολλά θετικά για την Κύπρο μας. Ο Καραγιάννης αναμφίβολα έχει καλή φωνή και το live βγαίνει πολύ καλά. Πέρα από αυτό όμως το τραγούδι δεν μου “λέει” κάτι. Αισθάνομαι πως προσπαθεί να αντιγράψει το Kedvesem του 2013 και το Me And My Guitar του 2010, αλλά δεν “φτάνει” ούτε το ένα ούτε το άλλο. Προσωπικά αυτή η συμμετοχή μου φαίνεται πολύ φλάτ, κι όχι λόγω tempo. Κι άλλες down-tempo μπαλάντες δεν είχαν κορύφωση, αλλά έβγαινε ένα συναίσθημα. Η μπαλάντα του ίδιου του Mike Connaris του 2004, που κινείτο στα ίδια πλαίσια, μου άρεσε πολύ περισσότερο και αισθανόμουν πως υπήρχε συναίσθημα, σαν να το ζούσε η κοπέλα. Απ’την άλλη δεν ξέρω αν είχαν καλύτερες επιλογές οι Κύπριοι. Το Without Your Love, που βγήκε 1ο στο televoting, δεν είχε βγει καλά live (και ποτέ δεν μου άρεσε είναι η αλήθεια) ενώ και το Shine που-παραδόξως-βγήκε πρώτο στην επιτροπή δεν νομίζω πως θα είχε τύχη.
    Επομένως είναι δύσκολα τα πράγματα (και) φέτος για την Κύπρο και δεν έχουν και πολλούς συμμάχους, αν και νομίζω πως Μάλτα, Ισραήλ, Μαυροβούνιο και φυσικά Ηνωμένο Βασίλειο θα βοηθήσουν. Ασφαλώς (και) η Κύπρος φέτος θα κριθεί κυρίως από τις επιτροπές, αρκεί να μην κάνει το televoting μεγάλη ζημιά και η αλήθεια είναι πως δεν νομίζω στο televoting να βρεθούν πάνω από τη 15η θέση. Ο Θεός μαζί τους!
    Στο top μου είναι το #31/40 (sorry)
    Ειλικρινά πάντως, Καλή Επιτυχία!!

  12. Από τη στιγμή που το υπερεκτιμημένο Me And My Guitar το 2010 κατάφερε να πάρει την 6η θέση γιατί όχι κι αυτό που είναι στο ίδιο μήκος κύματος. Αλλά ας μη γελιόμαστε είναι απίθανο. Πάντως τραγούδι της Κύπρου το 2010 ήταν κλάσης ανώτερο.
    Προσωπικά δεν με συγκινούν νανουρίσματα τέτοιου τύπου, αυτό δεν σημαίνει οτι τα θεωρώ κακά τραγούδια.
    Οι εξαιρετικές συμμετοχές της τη δεκαετία του ’90 απλά δεν θα επαναλειφθούν ποτέ για την Κύπρο.

    • πηρε την 6η θεση σε μια χρονια με λιγες μπαλαντες και πολλα ρυθμικα τραγουδια(2010)φετος γιατι να ξεχωρισει ενα τραγουδι-νανουρισμα οπως αυτο της κυπρου αναμεσα σε ενα σωρο μπαλαντες?δεν βρισκω το λογο..

  13. Νικος.Go
    Στο κανάλι της eurovision στο youtube έχει ανέβει ένα βίντεο με τις 10 συμμετοχές με τα περισσότερα views και η Κύπρος βρίσκεται στην 6η θέση με τη συμμετοχή της το 2012.Το βίντεο τιτλοφορείται ως εξής:The top 10 most watched songs on the Eurovision YouTube page.

    • Φιλε μου απαντα στο σχολιο και οχι οπου να ναι λολ. Το Λα λα λα λοβ ακουγοταν στη Σουηδια τουλαχιστον ενα χρονο μετα τη βραδια της γιουροβιζιον. Η Ηβη ειχε ερθει προσκεκλημενη στη Σουηδια πααααρα πολλες φορες εκεινη τη χρονια. Την ειχα δει στο αεροπλανο μια φορα οταν ανεβαιναμε κ οι 2 πανω. Εκτος των αλλων ηταν και συμπαθεστατη…προσγειωμενη, ενας νορμαλ ανθρωπος. Εχω να πω μονο τα καλυτερα απο αυτη την ολιγολεπτη γνωριμια. Θα μπω να δω το κλιπ που λες.

  14. ΗΘΕΛΑ ΚΟΥΦΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ.ΚΑΤΑ ΕΝΑ ΜΑΓΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΡΑΒΑΡΕΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΕΜΕΝΟΜΕΝΟ.ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΝΓΕ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΞΑΝΑΚΟΥΣ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ EUROVISION

  15. Τα αποτελέσματα θα μιλήσουν από μόνα τους. Φέτος έχουμε το τραγούδι που θα ξεχωρίσει. Μπορεί οι φανς να λένε τα χειρότερα όμως η Κύπρος στα στοιχήματα βρίσκεται στη 17η θέση (πολύ καλή θέση για κυπριακή συμμετοχή και ειδικά πριν αρχίσουν οι πρόβες), 2 θέσεις ψηλότερες από την Ελλάδα που βρίσκεται στην 19η θέση ενώ από τον ημιτελικό την έχουν στην 6η θέση … να τα λέμε κι αυτά

  16. Δεν είναι κακό, είναι απλά μονότονο. Προτιμούσα το τραγούδι του Κουφογιάννη και του Hovig. Στις επιτροπές ίσως και να καταφέρει να προκριθεί, δεν πιστεύω όμως ότι θα το στηρίξει το κοινό. 5/10, #32/40 και δέκατο τέταρτο στον ημιτελικό. Καλή επιτυχία!

  17. 15η στη σειρα η κυπρος μας!!! πολυ ωραιο κομματι αργο μεν,ωραιο δε…ισως ενα απο τα υποτιμημενα για φετος! η ερμηνεια του μου αρεσει αρκετα οπως κι η αλλαγη στη μουσικη που τα βιολια το κανουν πιο δραματικο! δινω στη κυπρος την 3η θεση απο τις 17 στο 2ο ημιτελικο και την 7η στη γενικη μου καταταξη!μου αρεσει πολυ!νομιζω πως θα ναι μια απο τις ευχαριστες εκπληξεις για φετος αφου η απλοτητα του θα κερδισει αρκετους κι κυριως τις επιτροπες και ετσι θα βρεθει στο τελικο!
    εκτιμηση:ημιτελικος οριακη προκριση η οριακος αποκλεισμος 8η-12η θεση! τελικος:αν περασει,που κατι μου λεει πω θα περασει,δυστυχως δε θα βρεθει πολυ ψηλα…20η-25η θεση καλη επιτυχια στη κυπρο μας!!!!

  18. Νικος.Go
    Έχεις δίκιο αλλά είμαι από κινητό και δεν μπορώ να πατήσω reply σε σχόλιο.

  19. Η Κύπρος έκανε τεράστιο λάθος φέτος που έστειλε τον Γιάννη Καραγιάννη για να την εκπροσωπήσει στην Eurovision… Έπρεπε να στείλει τον Παναγιώτη Κουφογιάννη με το Without Your Love! Η Κύπρος είχε την ευκαιρία φέτος να περάσει στον τελικό και να μπει στην δεκάδα ακόμα και στην πεντάδα πιστεύω εγώ αλλά αυτή η ευκαιρία χάθηκε για πάντα και έτσι η Κύπρος φέτος θα δει για άλλη μια φορά την πόρτα του τελικού κλειστή!

    • Ολοι μπροστα στον Καραγιαννη ακουγονταν ερασιτεχνες φωνουλες ειχαν οχι φωνες και ο κυριος που λες ουτε στο voice δεν προχωρησε μετριοτητα η Κυπρος εκανε την καλυτερη επιλογη ανεξαρτητα αποτελεσματος.Παντως μου αρεσει που υποστηριζεται το ελληνικο τραγουδι νομιζοντας επειδη ειναι πολλες φιλικες χωρες στον πρωτο ημιτελικο θα περασει θα πεσει πολυ γελιο και εως τωρα απο οτι βλεπω εγω η Κυπρος αρεσει περισσοτερο απλα ξερουν οτι δεν εχει συμμαχιες αρα ελπιδες να περασει και βρισκεται και σε δυσκολοτερο ημιτελικο.

  20. Eixan toses kommatares ston ethniko tous teliko kai autoi pigan kai dialeksan isws to xeirotero…tragoudi pou tha perasei adiaforo kai tha xathei eidika se enan toso duskolo imiteliko oso ton deutero…5/10 apo mena kai den pernaei teliko…

  21. δυστυχως για μενα 17/17 του 2ου ημιτελικου. δεν είναι κακιστο ουτε το χειροτερο αλλα είναι αδιαφορο ειδικα από ένα σημειο και μετα. στον 2ο ημ. υστερει σε σχεση με όλα τα υπολοιπα. στο τοπ 40 μου είναι καπου στο #34 νομιζω. κατά πασα πιθανοτητα δε θα περασει εκτος αν αποτελεσει την εκπληξη της βραδιας!

  22. Εγώ πάλι πιστεύω πως θα είναι στα πρώτα 3 του Β’ Ημιτελικού και τα πρώτα 7 του Τελικού!!!

    • Κι εγώ θεωρώ ότι η Κύπρος έχει αρκετές ελπίδες αλλά η Ιρλανδία θα είναι το darkhorse του ημιτελικού με τα αποτελέσματα που αναφέρεις!

      • Ελααα, ειναι ψιλοαθλιο της Ιρλανδιας σε σχεση με της Κυπρου. Επισης δε βλεπω το λογο ξαφνικα να συμπαθησει η Ευρωπη την Ιρλανδια, ειδικα με αυτο το τραγουδι. Να ειχε της Αυστραλιας….τοτε ΝΑΙ.

  23. Η Κύπρος φέτος έχασε την τεράστια ευκαιρία που είχε να περάσει στον τελικό στις πρώτες 3 θέσεις του ημιτελικού της και να είναι σίγουρα στην πρώτη πεντάδα του τελικού…..όλα αυτά μόνο εάν έστελνε τον Παναγιώτη Κουφογιάννη με το Without Your Love…τώρα πια είναι πάρα πολύ αργά και τίποτα απολύτως δεν μπορεί να αλλάξει…η Κύπρος τελικά έστειλε ένα πάρα πολύ αργό, βαρετό και μονότονο τραγούδι το οποίο θα κάνει τον κόσμο στο στάδιο και στο σπίτι να βαρεθεί αφάνταστα και φυσικά κανένας δεν θα κάνει τον κόπο να πάρει το τηλέφωνο στα χέρια του και να το ψηφίσει…η Κύπρος δεν έχει καθόλου συμμάχους στην Eurovision, μπήκε σε δύσκολο ημιτελικό και αφού λείπει και η Ελλάδα από το πλευρό της, όλα έχουν τελειώσει για την Κύπρο φέτος εδώ και πάρα πολύ καιρό και για ακόμα μια φορά θα δει την πόρτα του τελικού κλειστή….

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ