OGAE Second Chance 2015: Η επιλογή του OGAE Greece!

Απόψε τα μεσάνυχτα έληξε η προθεσμία που έδωσε ο OGAE Greece στα μέλη του για να επιλέξουν το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει στον OGAE Second Chance 2015. Συνολικά 83 μέλη του σωματείου μας ψήφισαν και τα 4 τραγούδια του Ελληνικού τελικού δίνοντας 4 βαθμούς στο καλύτερό τους, 3 βαθμούς στο δεύτερο, 2 στο τρίτο και 1 βαθμό στην τελευταία τους επιλογή. Το τραγούδι που επικράτησε και θα μας εκπροσωπήσει στον φετινό διαγωνισμό, είναι το “Sunshine”  με ερμηνεύτρια την Shaya!

Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας αναλυτικά:

1.Shaya “Sunshine” (243 βαθμοί)

2.Θωμαή Απέργη “Jazz και συρτάκι” (216 βαθμοί)

3.Barrice “Έλα” (191 βαθμοί)

4.C:Real “Crash And Burn” (180 βαθμοί)

Στον φετινό διαγωνισμό που διοργανώνει ο OGAE Sweden μετά την περσινή νίκη της Έλενας Παπαρίζου με το τραγούδι “Survivor”, θα συμμετέχουν συνολικά 18 clubs: OGAE Albania, OGAE Austria, OGAE Denmark, OGAE Finland, OGAE Germany, OGAE Greece, OGAE Ireland, OGAE Italy, OGAE Latvia, OGAE Lithuania, OGAE Malta, OGAE Moldova, OGAE Norway, OGAE Portugal, OGAE Rest of the World (Belarus), OGAE Slovenia, OGAE Serbia και OGAE Sweden. Στον διαγωνισμό θα υπάρχουν και guest juries (χωρίς συμμετοχή) και αυτά είναι: OGAE Andorra, OGAE Belgium, OGAE Estonia, OGAE France, OGAE Israel, OGAE Luxembourg, OGAE Montenegro, OGAE Netherlands, OGAE Poland, OGAE Romania, OGAE Russia, OGAE Spain και OGAE United Kingdom. Τα 18 τραγούδια θα διαγωνιστούν με την εμφάνισή τους στους εθνικούς τελικούς των χωρών τους. Δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές οι ημερομηνίες ψηφοφορίας και ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων

Καλή επιτυχία Shaya!

Αντώνης Καρατζίκος

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η ΛΕΤΟΝΙΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΑΝ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟ TAKE ME DOWN ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΔΥΟ POLL ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΜΕ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΙΚΗΣΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΕΜΕΙΣ ΠΕΝΤΑΔΑ ΜΕ SHAYA

  2. αν ειναι δυνατον! δηλαδη το κιτσαριο δε θα το γλιτωσουμε ειτε στην επισημη ειτε στην “second chance” eurovision ε;;;
    και να πω οτι το καθε κομματι θα εμφανιζοταν με την στουντιο-εκδοχη να ελεγα ενταξει εχουμε ελπιδες….τωρα…με αυτο το βιντεο(απο το λαιβ) αν τερματισουμε 15 απο τους 18 μεγαλη επιτυχια θα ναι! βεβαια ας ελπισουμε στο οτι ειναι eurovisionικο και ισωςνα χει μια καλυτερη τυχη! αλλα απο την αλλη ποιο να στελναμε;;;τον barrice?πολυ αδιαφορο! τους c:real επισης αν κι ειχαν καλο λαιιβ….μαλλον το “jazz κι συρτακι” θα θεωρουσα πιο καταλληλο αν κι στο λαιβ ηταν κι αυτο αρκετα αδυναμο!
    τελος παντων….καλη επιτυχια στη shaya!!!
    (η οποια δεν κατορθωσε να πει ουτε το “εαεα”δυστυχως…. :/ )

  3. Πραγματικα μερικες φορες απορω αυτα τα παιδια δεν εχουν καποιον με ενα μεσο ορο γουστου να τους πει αν αυτο που φορανε η αν η γενικη εμφανιση ειναι καλη??Δηλαδη πρεπει ναναι βλακες και κολακες οι ανθρωποι διπλα τους ΕΚΤΟΣ αν ειναι ψωνισμενοι οι ιδιοι και κανουν του κεφαλιου τους πολλες οι περιπτωσεις γραμμενες και σε βιβλιο.
    Ξεκιναμε με την Αννετ να την παρακαλαμε να φορεσει οτι φορεσε η κατι παρεμφερες με αυτο το φορεμα στον τελικο της Κυπρο τιποτα ασε που αρχικα ηταν να φορεσει ενα απαισιο πρασινο και μετα εκλαιγε και ελεγε δεν ηξερε τι ηταν γιουροβιζιον.Παμε μετα στην κουκλαρα την Ταμτα την εκαψε ο αλλος ο οποιος εβγαινε στα καναλια και εθαβε τους αλλους ενω ειχε κανει ενα τερατουργημα επι σκηνης ευτυχως χαθηκε(αυτος).Εχει συνεχεια παμε στην Ποντε που ειχε ενα ομορφο τραγουδι και εμφανιστηκε σαν καλικατζαρος με κατι απαισιους χορευτες με στολες εμετος.Καλα φετος ποια να πιασεις και ποια να αφησεις ειχα σαν επιλογη τελευταια την μπαλαντα και οταν ειδα το τσιρκο και εμφανιστηκε η αλλη ταραχτηκα ειπα σου αρεσει η οχι αυτη αξιζει να παει.
    Παντως escradio που ακουω την Θωμαιδα εχουν συνεχεια κατι που θα περιμεναν να ακουσουν απο Ελλαδα αλλα και αυτη θαφτηκε μονη της ενω στην αρχη βγηκε κουκλα με ενα ασπρο φορεμα μετα φορεσε μια απαισια φορμα και πρεπει να ηταν σε γοβες 20ποντες γιατι πηγαινε περα δωθε.And life goes on…..!

  4. Θα προτιμούσα να στείλουμε την Θωμαή Απέργη αλλά τέλος πάντων… Πάντα πρέπει να υποστηρίζουμε την χώρα μας! Καλή μας ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!

  5. Δεν πάτε καλά ρε παιδιά, δεν είδατε το live της shaya; Και να σας αρέσει το τραγούδι πρέπει να αποδέκτη ότι δεν μπορεί να τραγουδήσει με τίποτα.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ