EUROVISION 2015: Απόψε το Eurovision in Concert στο Άμστερνταμ! [UPD]

Η πρώτη καθιερωμένη live εμφάνιση μερικών από τους υποψήφιους της φετινής Eurovision πραγματοποιείται σήμερα στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας. Στο κλασικό πλέον Eurovision in Concert 24 από τους 40 συμμετέχοντες θα βρεθούν επί σκηνής να ερμηνεύσουν το τραγούδι τους. Μεταξύ αυτών και η Ελλάδα με το τραγούδι “One Last Breath” και την Μαρία Έλενα Κυριάκου. Οι καλλιτέχνες αυτοί είναι:

Αλβανία – Elhaida Dani

Αυστραλία – Guy Sebastian

Αυστρία – The Makemakes

Αζερμπαϊτζάν – Elnur Huseynov

Λευκορωσία – Uzari & Maimuna

Κύπρος – Γιάννης Καραγιάννης

Γαλλία – Lisa Angell

ΠΓΔΜ – Daniel Kajmakoski

Γεωργία – Nina Sublatti

Ελλάδα – Μαρία Έλενα Κυριάκου

Ουγγαρία – Boggie

Ισραήλ – Nadav Goedj

Λετονία – Aminata

Λιθουανία – Monika Linkytė & Vaidas Baumila

Μολδαβία – Eduard Romanyuta

Μαυροβούνιο – Knez

Ολλανδία – Trijntje Oosterhuis

Νορβηγία – Mørland & Debrah Scarlett

Πολωνία – Monika Kuszyńska

Σερβία – Bojana Stamenov

Σλοβενία – Maraaya

Σουηδία – Måns Zelmerlöw

Ηνωμένο Βασίλειο – Electro Velvet

Το μεσημέρι οι δημοσιογράφοι θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν και να μιλήσουν με όλους τους υποψήφιους. Την βραδιά θα παρουσιάσουν η Edsilia Rombley (Ολλανδία 1998 και 2007) και ο Cornald Maas (σχολιαστής για την Ολλανδική τηλεόραση). Guest stars της βραδιάς θα είναι οι Bobbysocks (Νορβηγία 1985 – νικήτριες).

Δείτε την εμφάνιση της Μαρίας Έλενας! (Video: esckaz.com)

Αντώνης Καρατζίκος

 

38 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Έλα Ελλαδάρα πάμε δυνατά.
    Μου αρέσει πολύ το τραγολυδι της Σλοβενίας.
    Επίσης η Νορβηγία,Αλβανία,Πολωνία,Ισραήλ.

  2. Να ευχηθούμε, λοιπόν, στην Μαρία-‘Ελενα ό,τι καλύτερο για απόψε. Ασφαλώς, δεν θα κριθεί τίποτα απόψε, αλλά για τους φανατικούς του διαγωνισμού, το Eurovision In Concert είναι ένας προάγγελος για τον Μάιο, επομένως αν η Μαρία-Έλενα ερμηνεύσει τέλεια το κομμάτι της, ίσως και οι φαν αρχίσουν να το βλέπουν με άλλο μάτι.
    Καλή επιτυχία λοιπόν!

    • Τι εντυπωση να κανει δεν εχεις δει βιντεακια απο αλλα χρονια?Μεθυσμενοι και αγενεστατοι φανς πανε για αλλα παρα για να ακουσουν τα τραγουδια ειδικα στις μπαλαντες θα ακους γελια και ομιλιες μονο στα χορευτικα θα ξεσαλωσουν ειδικα στην Σουηδια θα γινει χαμος.Προσωπικα δεν κερδιζει τιποτα που παει εκει οπως δεν κερδισε και κανεις πριν καλυτερα να πηγαινε στις εμφανισεις που θα γινουν στην Ρωσσια μηπως μας σωσουν Ρωσσια κ.τ.λ και περασουμε τον ημιτελικο.

  3. Έχω περιέργεια να ακούσω την Μαρία Έλενα σήμερα, εύχομαι να το πεί καλύτερα απο τον ελληνικό τελικό.
    Μια ερώτηση στον ogae αν και άσχετη με το θέμα: Γνωρίζεται μήπως αν ανήλικοι κάτω των 18 μπορούν να μπούν στο wiener stadthalle, εκεί δηλαδή όπου γίνεται ο διαγωνισμός, ή πρέπει να είναι οπωσδήποτε και ενήλικας μαζί (μιλάω για το family show του τελικού)

  4. Μακαρι να κανει εντυπωση το τραγουδι μας…. 🙂
    *το αγαπημενο μου φετος ειναι Ελλαδα και Γερμανια..τα λατρευω κ τα 2 αν κ λιγο παραπανω της Γερμανιας. Γιατι δεν παει και η Ann Sophie σημερα;;; μου αρεσει πολυ! Επισης μου αρεσει Λετονια! Ελλαδα, Γερμανια, λετονια για φετος. Της Σουδιας ειναι σκετη αντιγραφη απο ενα αλλο τραγουδι του David guetta..Ευχομαι να μην τα παει καλα

      • @Thomas δεν ειναι τελειο τραγουδι; μου εχει κολλησει..η Ann Sophie πολυ μου αρεσει, ωραιο στυλ!! αγαπω γερμανια φετος!

      • πραγματικα υπεροχο. υπεροχη η ann sophie. και πολύ ωραια η ερμηνεια και η σκηνικη παρουσια στον εθνικο τελικο. αξιζει να παει ψηλα!!!!!

    • Κι εμένα η Γερμανία είναι το νούμερο 1 στο τοπ μου!! 😀 Όμως, σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του Eurovision In Concert, και η Ann Sophie θα είναι σήμερα στο Άμστερνταμ, κάτι που δεν αναφέρεται στο παραπάνω άρθρο!!

  5. Καλη τύχη στην Μαρια Έλενα και το one last breath ελπίζω να πάνε όλα τέλεια πιστεύω η φωνη της θα τους συγκλονίσει!

  6. Η αλήθεια είναι ότι το Eurovision In Concert μπορεί να αλλάξει την γνώμη κάποιου για ένα τραγούδι, το ίδιο συνέβη και πέρυσι με εμένα με το τραγούδι της Πορτογαλίας. Το είχα στην θέση 31 στο τοπ μου και αμέσως μετά το live στην Ολλανδία ανέβηκε στην 9η.. Καλή επιτυχία στην Μαρία-Έλενα σήμερα το βράδυ!!

  7. ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ(ΕΣΘΟΝΙΑ-ΙΤΑΛΙΑ).ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΗΓΕ Ο ΣΟΥΗΔΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΦΟΛΑ.ΑΝΤΕ ΚΑΟ Η ΣΛΟΒΕΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ.ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΝΟΡΒΗΓΙΑ.ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ CAFE BAR ΓΑΙ ΚΑΝΑ LIVE ΞΕΠΕΤΑ ΜΕ ΔΩΡΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΟΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΛΟΓΟ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ

    • Αγαπητέ φίλε

      Η συγκεκριμένη βραδιά δεν έχει μεταδοθεί ποτέ, όσα χρόνια κι αν γίνεται. Το eurovision.tv θα ανεβάσει αμέσως μετά πολλά αποσπάσματα στο επίσημο κανάλι του στο YouTube.

  8. Εμενα προσωπικα ο σουηδος (μιας που τον αναφερατε καποιοι) μου βγαζει κατι το αντιπαθητικο. Δεν ξερω τι φταιει το στυλακι του, το τραγουδι (το οποιο δεν με ξετρελενει) αλλα επειδη ειναι Σουηδια θα παει καλα). Ωστοσο ευχομαι καλη επιτυχια σε ολους για αποψε κ ειδικα στη Μαρια Ελενα!!!

    • Έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση επειδή έχει τα εφέ πίσω του και το τραγουδι του είναι απλα καλό.

  9. Μεγα λαθος της Εσθονιας κ της Ιταλιας που δεν πηγαν…Νομιζω πως σε τετοιες εκδηλωσεις θα πρεπει να πηγαινουν..Για να εχουν απηχηση στους Eurofan..Και επειδη ειδα κ ενα σχολιο που αφορα τον David Guetta,αυτη η καραμελα εχει παλιωσει εδω κ 1 μηνα…Που την ειδατε την σκετη αντιγραφηη??..Στην αρχη οκ,αλλα το ΣΚΕΤΗ απο που κ ως που?

    • Η Εσθονια και η Ιταλια εχουν τραγουδια για τοπ5 ισως και για νικη γιατι να πανε στην χαβουζα?Οι φανς αποφασιζουν το αποτελεσμα?Δεν νομιζω ειπαμε το 70% μετρανε οι επιτροπες οποτε επισκεφτεσαι χωρες που θα το εκτιμησουν και θα σε ψηφισουν οχι εκει μετα απο περσυ που γελαγαν και μιλαγαν απορω γιατι πανε.ΑΙΣΧΟΣ.

  10. Tα τελευταία χρόνια νομίζω πως όσοι νίκησαν ήταν αυτοί που απουσίαζαν από αυτό το πάρτυ. Αν θυμάμαι μόνο η Κοντσίτα πέρσι πήγε. Το επίπεδο του ήχου και της ατμόσφαιρας είναι οτι να ναι σ’αυτή την εκδήλωση οπότε γιατί είναι τόσο σημαντικό?Ένα πάρτι για τους φανς. Ούτε καν promo δεν λέγεται.

  11. νομιζω η ελλαδα στο eurovision in concert εκανα μια αξιοπρεπεστα πολυ δυνατη εμφανιση! η μαρια ελενα ειλικρινα απογειωνει το κομματι! με μια καλη σκηνικη παρουσια δε βρισκω το λογο να μην τα παμε καλα 🙂 παντως ενα ειναι το σιγουρο φετος επιλεξαμε να στειλουμε μια ΦΩΝΑΡΑ με ολη τη σημασια της λεξεως! μπραβο μπραβο μπραβο μονο μπραβο!!! καταπληκτικη! 😀

  12. OMG! δεν το περίμενα να το πει τόοοοοοσο καλά!
    Μπράβο, μπράβο και πάλι μπράβο! (Η Ολλανδία φούλ αδιάφορη…)

  13. Έβλεπα τις εμφανίσιες. Πολύ κιτσαριό ρε παιδί μου. Η Ολλανδή αίσχος, Η Γερμανίδα λες και είναι έγκυος με κάκιστη φόρμα, Η Σλοβένα κιτς με απαίσιο ρούχα και γραφική με τα ακουστικά, Η Αλβανίδα επίσης κακό ρούχο που την έκανε ατσούμπαλο σώμα, καλά η Σερβιδα τι να πω εμφανίστηκε σαν μέντιουμ υπερπαραγωγή! Γενικά δεν ασχολουμαι ποτέ με τα ρούχα αλλά μου έκανε εντύπωση και μου χτύπησε το μάτι τόσο κιτσαριό εν έτει 2015!
    Μαρία Έλενα όμορφη σικάτη και κλασάτη! Η οποία τραγούδησε εξαιρετικά και φάνηκε οτι δεν τα έδωσε όλα. Τουλάχιστον θα έχουμε μια μεγάλη φωνή και δυνατή ερμηνεία κι ας μην έχουμε το καλύτερο τραγούδι.
    Πάντως κάποιες ερμηνείες ήταν πολύ χλιαρές ενώ πολλά τραγούδια έχουν φουλ play back φωνητικά οπότε ακούστηκαν μια χαρά. Η Μαρία Έλενα μόνο με τη φωνή της σ’αυτό το πρόχειρο stage έκανε μια πολύ δυνατή παρουσία.

  14. Μπράβο στη Μαρία Έλενα! Εξαιρετική ερμηνεία, ελπίζω ωστόσο στην Αυστρία, να μην το τραγουδήσει έναν τόνο παρακάτω, αν και αυτό είναι λεπτομέρεια.

  15. Xazomares…Netherlands htan poli kalh…to koino olh tin wra traguduse mazi me tin Trijine..!Suidia ent3 mia xara…Slovenia dn pethana..!Georgia poli kali fwnitika kai omorfh san parusia!Israel enw maresei poli to tragudi..dn to apogiwse toso poli..ekane kati amixanes kai asxetes kiniseis..!Xmm Albania epishs mia xara fwnitika..alla tin perimena kaliterh..dn to apogiwse to kommati!H Maria Elena epishs htan arketa kalh..a3ioprepestath!Latvia to idio..!
    Par ola auta gia mena oi kaliteroi tis vradyas htan
    Australia kai Norway..!Eidika Australia htan teleios fwnitika..les kai dn htan live!

  16. Μπραβο στη Μαρια Ελενα !!!!!!!!!!! Ηταν αναμεσα στις καλυτερες φωνες της β ραδιας. Επισης ειχε μια απλη κ αξιοπρεπη εμφανιση κ αυτο που φορουσε της πηγαινε πολυ. Στο τελος καταχειροκροτηθηκε απο το κοινο !!!! 🙂 Τωρα μενει να δουμε αν η Ολλανδια θα μας ψηφισει

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ