Η Ελληνική έκδοση του “One Last Breath”!

Έγινε σήμερα η επίσημη κυκλοφορία της Ελληνικής έκδοσης του “One Last Breath” με τίτλο “Μια Αναπνοή”. Οι Ελληνικοί στίχοι ανήκουν εξ’ολοκλήρου στον Βαγγέλη Κωνσταντινίδη. Θυμίζουμε πως η εκτέλεση αυτή ακούστηκε πρώτη φορά στην συνάντηση του OGAE Greece με τους συντελεστές του τραγουδιού πριν από 10 μέρες. Η Ελληνική αποστολή σύμφωνα με τους κανονισμούς της EBU δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τον Ελληνικό στίχο στην παρουσίασή της επί σκηνής, καθώς στην καταληκτική ημερομηνία υποβολής δηλώθηκε ο Αγγλικός στίχος.

Καλή επιτυχία!

Αντώνης Καρατζίκος

42 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αρκετά ενδιαφέρον. Πάρα πολύ καλή ερμηνεία και εκτέλεση από τη Μαρία Έλενα. Αν και θα ήταν πολύ καλή ιδέα να το ερμηνεύσει μισό αγγλικά και μισό ελληνικά δυστυχώς όμως δεν μας το επιτρέπει η EBU. Αν και θα ήταν ρίσκο να ακουστεί μια μπαλάντα στα ελληνικά μπροστά σε ένα ευρωπαϊκό κοινό και έτσι είναι καλύτερο που θα ερμηνευτεί στα αγγλικά.

  2. ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ????? για ποιο λογο δεν το κατεθεσαν στα ελληνικα η εστω μισο-μισο???….!!!το ελληνικο το κανει πολυ πιο ενδιαφερον το κανει κι ξεχωριζει πολυ πιο ευκολα!επισης η μαρια-ελενα το ερμηνευει με περισσοτερο παθος! κριμα τα ελληνικα ειναι μια απο τις πιο αγαπητες κι ευηχες γλωσσες στο θεσμο….μεγα λαθος! :/

  3. Πολυ ΟΜΟΡΦΟ!! Αλλά ενταξει, το one last breath ειναι καλο για eurovision διότι μην ξεχναμε πως θέλουν να καταλαβαίνουν τι λενε τα τραγουδια οι ξενες χωρες.. Θα ηθελα να παει ετσι στα ελληνικα, αλλα ενταξει! Δεν εγινε και τιποτα.

    *ειδα ονειρο πολυ ασχημο!! πως εκανε προβα η μ.ε.κυριακου στη σκηνη στη Βιεννη αλλα δεν μου αρεσε γιατι ενώ ΦΩΝΗΤΙΚΑ ΗΤΑΝ ΑΑΑΑΑΑΨΟΓΗ, η σκηνικη παρουσια χαλια. εννοω πως το πιανο που την συνοδευε ηταν ακριβως διπλα της στα δεξια και το βιολι στα αριστερα ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ουτε μισο μετρο αποσταση απο την ιδια και δεν άρεσε καθολου, ΑΠΟΚΛΕΙΤΑΙ να πραγματοποιηθει αλλα ενταξει, ΕΝΑΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΗΤΑΝ!!

  4. Ιδέα μου εινια, η η φωνάρα της αναδεικνύεται καλύτερα στα Ελληνικά? Πολύ καλό και με τον Ελληνικό στίχο, θα έπρεπε τουλάχιστον μια στροφή να είναι στα Ελληνικά. Θα μου άρεσε πολύ έτσι!
    Ξέρουμε καθόλου που βρισκόμαστε στα στοιχήματα κτλ. για ημιτελικό ή τελικο? Έχουμε νεότερα?

    • @just a Friend τα περισσότερα μας έχουν εκτός 15αδας και συγκεκριμενα 16-17η θεση στην γενικη καταταξη των χωρων. Τουλαχιστον δεν ειμαστε πολυ χαμηλα, μα καλο ειναι να μην επηρεαζόμαστε απο ανακρίβειες οπως αυτες των στοιχηματων. 🙂

      • Greece σε ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση και συμφωνώ και με την τοποθέτηση σου περί στοιχημάτων κτλ! Κάπου εκεί μας τοποθετώ (σχεδον) και εγώ πάντως! Στις θέσεις 8-16! Ευχομαι να είμαστε 10δα και να διαψευστούμε!

  5. ΟΙ ΜΟΑΛΑΝΤΕΣ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΕ ΙΤΑΛΙΚΑ-ΓΑΛΛΙΚΑ.ΣΕ ΑΛΛΗ ΓΛΩΣΣΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΥΛ ΕΘΝΙΚ.ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΝ ΚΟΛΑΝ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΠΑΤΑΕΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΦΟΡΜΜΕΣ CELINE DION ME ΟΛΙΓΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ JAMES BOND KAI PERIPOY ΣΑΝ ΣΥΝΟΛΟ ΣΑΝ ΤΟ ΠΕΡΣΙΝΟ ΝΙΚΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΜΟΥΣΑΤΗΣ.ΤΑ ΜΟΥΣΙΑ ΝΙΚΗΣΑΝ ΠΕΡΣΙ ΟΧΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ

  6. Δεν αντέχω ούτε τη δηθενια της , ούτε το τραγούδι της. Αμφιβάλλω όμως αν το σχόλιο θα δημοσιευθεί.

    • Για το τραγουδι να το καταλαβω γιατι τα γουστα ποικιλουν. Την δηθενια που ακριβως την ειδες? Εκτος αν θεωρεις δηθενια την σεμνοτητα, το χαμηλο προφιλ, την αδιαμφισβητητη απειρια της στα φωτα δημοσιοτητας και την απλοτητα της.

      • ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΚΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΜΕ ΦΩΝΗ ΥΠΕΡΟΧΗ.ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΣΥΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, Η ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΟ ΓΟΛΓΟΘΑ ΤΗΣ!ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΤΑ 10 ΚΑΙ ΜΗ ΠΩ ΣΤΑ 5 ΣΙΓΟΥΡΑ.ΠΟΙΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΤΑ ΑΝΑΓΚΑΙΑ?
        ΑΝΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΗΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ,ΒΛΕΠΩ ΣΧΟΛΙΑ ΜΙΣΟΥΣ!ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΒΙΕΝΝΗ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΔΥΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΜΑΣ.

  7. Η αρχή ιδικά του τραγουδιού είναι πολύ καλύτερη στα ελληνικά. Θα μπρούσαν να το κάνουν με ελληνοαγγλικό στίχο. Θα ήταν πιο όμορφο.

  8. Αξιόλογη είναι η ελληνική version, αλλά κι εγώ πιστεύω πως τέτοιου είδους τραγούδια δεν δένουν τόσο καλά με τα ελληνικά. Καλύτερα στα αγγλικά που τα γνωρίζουν και ασύγκριτα περισσοτερα άτομα. Είχα διαβάσει πως θα κυκλοφορήσει και γαλλική version. Δεν ξέρω αν ισχύει πάντως, νομίζω θα δένουν πολύ καλύτερα από τα αγγλικά στο συγκεκριμένο τραγούδι. Αλλά ούτως ή άλλως στα Αγγλικά θα ερμηνευθεί οπότε δεν αλλαζει κάτι… Καλή μας επιτυχία στη Βιέννη σε κάθε περίπτωση

  9. Πολυ ωραια η ελληνικη version, και πιστευω οτι θα επρεπε να το χαμε στειλει στα ελληνικα, γιατι προσδιδουν λυρικοτητα και συναισθημα. Ομως, θεωρω οτι η ενορχηστρωση αυτη τη στιγμη δεν ειναι κομμενη και ραμμενη για ελληνικα. Θα επρεπε να ειχαν γινει καποιες αλλαγες στη μουσικη ωστε να μη βγαινουν αβολα καποιες φρασεις. Οποτε καλη επιτυχια στο “One Last Breath”!

  10. πάλι καλά που το κατέβασα παράνομα για να το ακούσω : ΈΛΕΟΣ Minos Emi. Μην ακούσουμε και μείς απο έξω το τραγούδι, θα σας το φάμε.

  11. Φυσικα το λει καλυτερα στα ελληνικα γιατι δεν ξερει καλα αγγλικα και εχει τον φοβο να προφερει λαθος τις λεξεις(οπως και εχει κανει).Λοιπον να ξεκουρασει την φωνη της να φτιαχτει οπως οταν ηταν στο voice και να δωσει μια φανταστικη ερμηνεια ετσι ωστε να ανατριχιασει τουλαχιστον τις επιτροπες το τραγουδι δεν περπαταει πουθενα στοιχηματα σαιτ πολς κ.τ.λ στο μονο που ελπιζω ειναι στην φωνη τους να τους καθηλωσει οπως και εκανε σε εμας γιατι εγω το ειχα για τελευταιο ως τραγουδι στον ελληνικο τελικο αλλα ηταν πολυ καλη στο λαιβ(και οι αλλοι απλα κουνιοντουσαν).
    Εχω μια διαισθηση ασχημη οτι θα μας προδοσουν επιτροπες χωρων που μας ψηφιζουν ελπιζω να κανω λαθος.

  12. Απορώ για ποιο λόγο έπρεπε να γραφτούν ελληνικοί στίχοι στο τραγούδι; Στα αγγλικά γράφτηκε, παρουσιάστηκε, κέρδισε, τι το θέλουμε να βάλουμε ελληνικούς στίχους και μάλιστα αταίριαστους και ό,τι νάναι; Φανταστείτε το My Number One στα ελληνικά. Απαίσιο δεν θα είναι; «Είσαι ο ένας, ο νούμερο ένας, ο μόνος θησαυρός που είχα ποτέ…» One last breath καλή τύχη στη Βιέννη. Μαρία-Έλενα είσαι φωνάρα κορίτσι μου και μπορείς να σκίσεις. Συγκέντρωση, καλή σκηνική παρουσία (από τους άλλους που θα κάνουν μπαλέτο) κι εσύ σταθερά κούκλα στη σκηνή και δώστα όλα.

    • μπορεις να στειλεις καποιο λινκ η καποιο τιτλο αρθρου η περιοδικου που αναφερεται στο πως θα παρουσιαστη η συμμετοχη μας στη βιεννη;;;ευχαριστω ! 🙂

  13. πολυ καλυτερο στα ελληνικα απο οτι στα αγγλικα!απορω γιατι δεν το κανουν μισο μισο?εξαλλου ο φετινος διαγωνισμος ειναι γεματος αγγλοφωνα τραγουδια και μπαλαντες.αν αλλαξουν την γλωσσα στα ελληνικα θεωρω οτι θα κανει τη διαφορα και ισως εχουμε καλυτερη τυχη!τι να πω ελπιζω να εισακουστουν οι ευχες μας για να ακουστει η ελληνικη γλωσσα στο διαγωνισμο!

  14. εχω μια απορια μολις διαβασα οτι ειναι υποχρεωμενη η χωρα μας να το στειλει στα αγγλικα!αλλαξε παλι ο κανονισμος?καθως αυτο που γνωριζα ολα αυτα τα χρονια ειναι οτι η αλλαγη γλωσσας μπορει να γινει μεχρι και την τελευταια στιγμη και εχω πολλα παραδειγματα απο κρατη!τι γινεται πια με αυτη τη γιουροβιζιον αντι να τη βελτιωνουν την υποβαθμιζουν μου φαινεται

    • π.χ. Ισραηλ 2005. Οσοι εχετε το cd της τοτε eurovision θα παρατηρησετε οτι το τραγουδι ειναι εξ ολοκληρου στα εβραικα ενω στη σκηνη του Κιεβου ερμηνευτικε μισο εβραικα, μισο αγγλικα. Που αυτο σημαινει οτι ενω ειχε κυκλοφορησει το cd στα μεσα του Απριλη και το τραγουδι ηταν εξ ολοκληρου στα εβραικα μετα, λιγο πριν το διαγωνισμο αποφασισαν να το πουν μισο μισο και το αλλαξαν. (ηταν τελειο) Δεν μπορει να γινει κατι παρομοιο και εδω;;; στο youtube εχει πολυ περαση στους ξενους η ελληνικη εκδοση! εγω προτεινω να ξεκινησει στα ελληνικα και να παραμεινει στα ”ησυχα΄΄ μερη του τραγουδιου και μετα στις κορυφωσεις να αλλαξει και να γινει αγγλικα 🙂

      • και οχι μονο!οπως ισραηλ το 2000,οπως σκοπια το 2000.οπως πορτογαλια το 2007,οπως σλοβενια το 2008 κτλ κτλ!!!εγω παντως αυτη την εμμονη με τα αγγλικα δεν την καταλαβαινω!αφου τα τελευταια χρονια οποτε στειλαμε ελληνικο στιχο ημασταν εντος 10αδας(2010.11.13)ενω με αγγλικο στιχο οι 2 τελευταιες συμμετοχες μας (12,14)πηγαν ακλαφτες!ελπιζω κατι να γινει και ακουστουν τα ελληνικα μπας και …..

  15. RUDY Πραγματικα το σχολιο σου αξιζει πολλα μπραβο. Δυστυχως αυτη ειναι η σκληρη αληθεια. Αντι να στηριζουμε το τραγουδι μας το θαβουμε κ φαντασου τι θα κανουν οι ξενοι μολις πατησουμε το ποδι μας στη Βιεννη. Μακαρι η Ελλαδα να τα παει καλα ετσι για να τους δειξουμε τι αξιζουμε κ τη φωναρα εχουμε στειλει.

  16. Καταπλικτική Τις ευχομαι να πάρει μια καλή θέση,ακόμα και την πρώτη γιατί το αξίζει!!!!!

  17. Ευτυχώς που δε θα ερμηνευτεί στα Ελληνικά!!! Είναι ηλίου φαεινότερον πως γράφτηκαν εκ των υστέρων , μόνο για την ελληνική αγορά!!! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΜΑΡΙΑ-ΕΛΕΝΑ!!!

  18. RUDY εχεις δικιο είναι σε δυσκολη οικονομική θέση η Ελλαδα δεν σημαίνει απαραίτητα ότι επηρεάζει αυτο τους κριτες και για την Αλβανία που λένε για πρωτιά είναι σε πολύ δυσκολότερη οικονομικη καταστασηαπό εμας !

  19. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΛΛΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΗΔΗ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ Η ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΝΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΔΑ (ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΤΟ Ν.5)ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΩΣΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΦΩΝΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΚΗΝΙΚΑ.Η ΠΡΩΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ.

    • κοιταξε 5 θα εχει δεν το συζητω!αλλα μαλλον 15 η 25 θα ειναι η θεση!στο λεω γι να μην απογοητευτεις οικτρα την τελικη βραδια!

      • ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΩ ΤΟ 05!
        ΠΑΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΩ.ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ EUROVISION.ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΒΕΙ.

      • εννοειται οτι υπαρχουν πολυ σημαντικοτερα πραγματα για να απογοητευτει καποιος!αλλα και για τους πραγματικους φαν μια ασχημη θεση θεωρω πως καποιου ειδους προβληματισμο και απογοητευση ολο και θα φερει..δηλαδη αν για πρωτη φορα μετα απο χρονια μεινουμε στον ημιτελικο δεν θα απογοητευτεις?διοτι εγω που αν και δεν ειμαι φαν του τραγουδιου ειλικρινα θα νιωσω καπως….τωρα αν εσυ που δηλωνεις και υποστηρικτης της ελληνικης συμμετοχης θεωρεις οτι ολα βαινουν καλως ο.κ ειναι μια αποψη κι αυτη!

  20. Νομιζω ότι είναι λιγο καλυτερη η ελληνικη εκδοση του τραγουδιου….θα ηταν καλυτερα να ηταν με ελληνικο στιχο από την αρχη το τραγουδι….δεν την καταλαβαινω αυτή την εμμονη με τον αγγλικο στιχο!!!!

  21. συμφωνω απολυτα στο οτι πρεπει να στηριξουμε τη χωρα μας κι τη συμμετοχη μας! ωστοσο διαφωνω στο γεγονος οτι θα μας μαυρισουν οι επιτροπες κι οτι γενικα θα πατωσουμε λογω της οικονομιας κι της πολιτικης μας! αν ειναι δυνατον! σε ενα διαγωνισμο μουσικης για ποιο λογο να παιζουν αυτα σημασια;;;;αν ηταν ετσι θα λεγοταν eurogroup οχι eurovision! επισης,απο το 2010 κι μετα που διασυρομαστε αλλοτε σε μεγαλυτερο κι αλλο σε λιγοτερο βαθμο εχουμε μπει στη 10αδα το 2010,το 2011 και το 2013,τοτε ημασταν σε καλυτερη θεση…;;;;μαλλον οχι!επισης η ρωσια στελνει τα τελευταια τρια χρονια τραγουδια για την ειρηνη κι την αγαπη,ενω γινεται πολεμος στην κριμαια,κι ομωςηταν στην 10αδα…κι μαλλον κι φετος θα ναι!στη τελικη ποια χωρα ειναι αξια να κρινει μιαν αλλη χωρα;;;καμια δεν εχει υπαρξει αγια! αν ενα κομματι αξιζει κι παρουσιαστει ομορφα τοτε θα παει πολυ καλα….
    δε λεω ισως καποιες επιτροπες η ακομα κι πολλοι τηλεθεατες το δουν ετσι,μεγα λαθος,εχω να πω,αλλα κι παλι με τιποτα δε θα μας “μαυρισουν “κι οι 39χωρες….οι βαλκανικες(πλην σκοπιων)γιατι;;;οι πρωην σοβιετικες;;;;ο καυκασος;;γιατι τι εχουμε κανει σε αυτες τις χωρες;;;;γιατι να μας εχουν αχτι;;;σε αυτους χρωσταμε;;;;εδω κι η γερμανια συχνα-πυκνα ακομα κι τωρα μας δινει καλους βαθμους….(2011,2013)
    κι προςθεου αν η θεση που θα λαβει η καθε χωρα εξαρταται απο την πολιτικη,την οικονομια κι τις σχεσεις με τις γειτονικες της χωρες τοτε μαλλον ο θεσμος εχει διαστρευλωθει πληρως! (αποψη μου)

  22. Στα αγγλικα ακουγεται καλυτερα. Ομως στα ελληνικα η Μαρια Ελενα βγαζει συναισθημα, λογικο αλλωστε επειδη ειναι η μητρικη της γλωσσα. Πρεπει να βελτιωσει τα αγγλικα της (φιλικη συμβουλη). Οσον αφορα για το μισο/μισο που λετε πολλοι διαφωνω. Θεωρω κακογουστα τα τραγουδια με μεικτο στοιχο, οπως και εκεινα που μπλεκουν το βιολι με το μπαγλαμαδακι, η το πιανο με την πιπιζα. Το ναμπερ ουαν εξαιρειται, για να επιβεβαιωνει τον κανονα.

  23. Η αλήθεια είναι πως το συνηθισα στα αγγλικα.Παρολα αυτά όμως συμφωνώ οτι είναι απαραδεκτο να υπάρχει τέτοιο μίσος απο εμας τους Ελληνες για μια σεμνή και χαμηλών τόνων παρουσια,ειδικά τώρα που ήμαστε στην black list της Ευρώπης.

  24. μακαρι να συμβει κατι κι να μας επιτραπει η χρηση των ελληνικων,η εστω μισο μισο!!!!….παντως αντι να βγαζει η minos-emi σε διαφορες γλωσσες το κομματι….στην ελληνικη,στην γαλλικη(που ακουγεται οτι θα βγει προσεχως)κλπ κλπ δεν φτιαχνει ενα ομορφο βιντεο κλιπ!?!!!!? θα ναι πολυ πιο ευπρεπες κι πιο ευκολο να διαδοθει η νεα εκδοχη του κομματιου καθως στο καναλι της eurovision παρουσιαζεται οπως ηταν στον ελληνικο τελικο.με την παλια εκδοχη δηλαδη….

  25. Πολύ καλύτερο στην Ελληνική εκδοχή του το τραγούδι και η φωνή της Μαρίας-Έλενας αναδεικνύεται καλύτερα τραγουδώντας στην μητρική της γλώσσα!

  26. ΑΝ ΤΟ ΕΣΤΕΛΝΕ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΑΙΣΘΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΛΕΒΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ!ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ Η ΕΣΤΩ ΜΙΣΟ-ΜΙΣΟ!Η ΑΓΓΛΙΚΑ ΕΚΔΟΧΗ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΛΙΓΗ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΤΗΣ ΛΕΙΠΕΙ!ΔΕΝ ΑΠΟΓΕΙΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ!

    • Στην ελληνικη εκδοχη ειναι σαν να του λειπει κατι του τραγουδιου. Στα αγγλικα ειναι μια χαρα. Απλα τονιζει λαθος καποιες συλλαβες και καποιες λεξεις τις προφερει λαθος. Το μισο/μισο ειναι λιγο …ακυρο. Ειναι λαθος απο αισθητικης αποψεως. Και το εχουμε αλλωστε ξεφτυλισει με το μισο/μισο τα τελευταια χρονια σε κουραστικο σημειο. Λες και εχουμε κριση ταυτοτητας. Αμα δε θελουμε αγγλικο στιχο, ας στειλουμε απο του χρονου ελληνικο στιχο και οποιος μας ψηφισει.

  27. Καταρχήν η Μαρία Έλενα Κυριάκου είναι πανέμορφη! Επίσης έχει καταπληκτική φωνή και αυτό θα είναι το όπλο μας φέτος στην Eurovision! Γενικά μου αρέσει το τραγούδι μας φέτος και μου αρέσει και στα αγγλικά και στα Ελληνικά… Θα προτιμούσα να πηγαίναμε και με αγγλικό στίχο και με Ελληνικό. Όλοι στηρίζουμε την χώρα μας φέτος όπως και κάθε χρόνο άλλωστε! Ελπίζω να πάμε πολύ καλά! Καλή μας Επιτυχία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ