Ο OGAE Greece συνάντησε την Μαρία Έλενα Κυριάκου!

Το απόγευμα της Κυριακής η κομψή φιγούρα της πρόβαλλε στην γυάλινη πόρτα του Pulitzer. Την καλωσορίσαμε και της προσφέραμε μια ανθοδέσμη με κατακόκκινα τριαντάφυλλα, το αγαπημένο της χρώμα. Χωρίς να χάσει χρόνο άρχισε να μιλάει και να φωτογραφίζεται με όλα τα μέλη και τους φίλους του OGAE Greece. Παρότι κρυωμένη και ταλαιπωρημένη από τα δύο συνεχόμενα ξενύχτια στο Ποσειδώνιο όπου εμφανίζεται δίπλα στον Γιάννη Πλούταρχο, η κρυστάλλινη φωνή της γέμισε την ατμόσφαιρα με συγκίνηση και σιγουριά για την πρώτη δοκιμασία που την περιμένει στις 19 Μαΐου, στον πρώτο ημιτελικό της Βιέννης. Μαζί της ο συνθέτης Ευθύβουλος Θεοχάρους (που την συνόδευσε και στο πιάνο) και ο στιχουργός Βαγγέλης Κωνσταντινίδης. Εκτός από το “One Last Breath” και το “Hit The Road Jack” που μας χάρισε με τη φωνή της, όλοι οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ακούσουν για πρώτη φορά την Ελληνική εκδοχή του “One Last Breath” σε στίχους του Βαγγέλη Κωνσταντινίδη. Μετά από πολλά χειροκροτήματα και φωτογραφίες, η Μαρία Έλενα και το Ελληνικό team της φετινής Eurovision υποσχέθηκαν σε όλους να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους στη Βιέννη για την Ελλάδα μας.

Τους ευχαριστούμε από καρδιάς και τους ευχόμαστε ό,τι καλύτερο!

Αντώνης Καρατζίκος

 

36 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αγαπώ το τραγουδι αγαπώ την φωνή της αγαπώ με την κατάλληλη σκηνική παρουσία θ τα παει παρα πολύ καλά

  2. Ωραία και η ελληνική εκδοχή. Γενικά, ο,τι κι αν γινει φετος, ΣΙΓΟΥΡΑ εχουμε στειλει μια άρτια, άξια, όμορφη, φωνητικά απίστευτη συμμετοχή.
    Καλη επιτυχια, το λιγοτερο 12αδα!

  3. Παιδιά πολύ όμορφη η αρχική εκτέλεση το κομματιού (μακράν καλύτερη από του ελληνικού τελικού) χωρίς άγχος. Επιπλέον απίστευτα όμορφη και η ελληνική version. Γιατί να μην στείλουμε Βιέννη μισό-μισό;

  4. Φωνάρα κομματαρα γυναικάρα τι άλλο θέλουμε;; Πάντως απογοήτευτηκα με την σκηνική παρουσία που είπε πως θα υπάρχει κίνηση αλλά οχι από χορευτές :'(

  5. και εμενα μου αρεσει αρκετα το κομματι μας, και εγω θεωρω πως θα περασουμε στον τελικα… και ΕΥΧΟΜΑΙ να ειμαστε μεσα στην 10αδα ξανα.. Με μια καλη παρουσιαση νομιζω πως θα τα καταφερουμε. Την βλεπω και εγω αρκετα σιγουρη..Καμια παραπανω πληροφορια για την σκηνικη παρουσια εχουμε?? Ο ogae ολο και κατι θα ξερει,δεν υπαρχει περιπτωση.. χαχαχα!! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ!!! ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ!!! ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ..

  6. η κοπελα εχει φωναρα!!! κι ηταν κι κρυωμενη κι ταλαιπωρημενη! για μενα ειναι μια απο τις καλυτερες ερμηνευτριες φετος!!! ευτυχως δε θα ανησυχουμε φετος κι για την ερμηνεια στο λαιβ,αφου την εχουμε σιγουρα! αυτο που μενει ειναι η σκηνικη παρουσια,που διαβασες πως θα υπαρχει κινηση αλλα οχι απο χορευετες giorgeo22,γιατι εγω διαβασα απλως πως θα υπαρχη κινηση,αν βρεις το αρθρο στειλτο μου!ευχαριστω!καπου διαβασα πως ο απολλωνας παπαθεοχαρης θα ναι ο σκηνοθετης,εκεινος που σκηνοθετησε την φουρειρα στο “ανεμος αγαπης”,τωρα δεν ξερω αν ισχυει!!
    προσωπικα ευχομαι πολυ καλη επιτυχια στην μαρια ελενα!! θεωρω κι γω πως η προκριση ειναι βεβαιη κι τωρα με μια καλη σκηνικη παρουσια η 10αδα ακομα κι η 5αδα ειναι εφικτη! αν ομως κανταποντιστουμε δεν εγινε κι τιποτα αφου θα εχουμε μια αξιοπρεπεστατη συμμετοχη,αλλα θα προκειται για εγκλημα!
    τελος,η ελληνικη εκδοχη μου αρεσει πολυ,ευχομαι να το σκεφτουν κι εν τελει να ερμηνευτει μισο-μισο,αφου τα ελληνικα ειναι μια “αγαπητη”κι “ευηχη”γλωσσα στο θεσμο κι σιγουρα θα βοηθησει το κομματι να αναδειχθει κι αλλο περα απο τη φωνη της μαριας ελενας! 🙂
    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΛΛΑΔΑ!!!

  7. Ας σκεφτεί σοβαρά το ενδεχόμενο να το τραγουδήσει εξολοκλήρου στα Ελληνικά. Δεν κερδίζει απολύτως τίποτα με τους αγγλικούς στίχους. Αφού πάμε με δακρύβρεχτη αμερικανοπρεπή μπαλάντα ας δοθεί μια πιο ιδιαίτερη πινελιά με τον ελληνικό στίχο!

    • μπραβο!!συμφωνω απολυτα!αφου βλεπουμε οτι με το αγγλικο δεν εχει περαση ας κανει την αλλαγη γλωσσας μπας και…..εξαλλου τα ελληνικα θα προσθεσουν μια εντελως διαφορετικη πινελια απο τον μπουκωμενο στα αγγλοφωνα ημιτελικο μας!

  8. Ανυπομονώ για τις προβες κ γενικα για τον τελικο οσο τιποτα αλλο!!! Θελω να δω τι θα γινει, να ερθει ο τελικος, η κρίσιμη στιγμη που καθομαστε ολοι κ βλεπουμε τους βαθμους…….ΟΛΑ ΑΥΤΑ!! Εσεις;

  9. Νομίζω πως αφού έχουμε στη διάθεσή μας και τους ελληνικούς στίχους, θα ήταν καλό να τους αξιοποιήσουμε και στη Βιέννη. Τουλάχιστον ας το τραγουδήσει η Μαρία Ελενα μισό-μισό.

  10. Greece και εγώ περιμένω πως και πως την γιουροβιζιονική περίοδο. Περιμένω τη στιγμή που θα δούμε την Μαρία Έλενα στη σκηνή. Πιστεύω ότι το one last breath ανήκεις στις δυναμικότερες μπαλάντες του φετινού διαγωνισμού αλλα δυστυχώς δεν είναι η μόνη δυναμική 🙁 ωστόσο θεωρώ δεδομένο το ότι θα περάσουμε στον τελικό και ειδικά σε έναν μέτριο ημιτελικό με γλυκαναλατα τραγούδια. Και θα χαρώ πάρα πολύ και θα ευχαριστηθώ η Ελλάδα φέτος να πάρει μια πολύ καλή θέση έτσι για να μάθουν κάποιοι να σνομπάρουν τις μπαλάντες. Αν και με μια δυναμική σκηνική παρουσία η 10άδα είναι σίγουρη. Αλλά απο την άλλη εάν δεν τα πάμε καλά και τερματίσουμε σε χαμηλή θέση να σκεφτούμε ότι βρισκόμαστε σε μια δύσκολη περίοδο για την Ελλάδα αν και θα είναι μεγάλη αδικία να μην τα πάμε καλα. Η Ελληνική εκδοχή του τραγουδιού μου άρεσε αρκετά.
    Υ.Γ. Απο τις 7 βαλκανικές χώρες βρισκόμαστε στην 4η θέση για το τραγούδι μας με πρώτη τη Σλοβενία. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΛΛΑΔΑΡΑ 🙂 🙂 ΒΙΕΝΝΗ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!

  11. Ας κραταμε μια πισινη φετος στο youtube και στο site της eurovision υπαρχει ενα πολυ αρνητικο κλιμα για την ελλαδα εξαιτιας των πολιτικων εξελιξεων…Για τα στοιχηματα ας μην μιλησουμε καλυτερα μεχρι και η κυπρος πιο πανω ειναι….
    Ειμαι φανατικος υποστηρικτεις της φετινης μας συμμετοχης χρονια περιμενα μια μπαλαντα ομως κατι μου λεει πως θα κλαψουμε φετος…
    ΜΑΚΑΡΙ να μην ειναι σωστο το ενστικτο μου…

  12. Προτιμω την αγγλικη εκδοχη αν προσεξει τα αγγλικα της.Ακους μια φωναρα αλλα το τραγουδι δεν σε ταξιδευει τουλαχιστον εμενα μου θυμιζει Μαντω που και αυτη ζαλιζοσουν με την φωναρα της αλλα το τραγουδι εντελως αχρωμο(πολυ χειροτερο απο αυτο).Την θυμαμαι στο voice κουκλα τωρα εχει κατι μανταμε πανω της και το μαλλι χαλια καμμενο δεν ξερω εγω τι.Ειδα οτι γινεται παρτυ στην Ρωσσια με πολλες χωρες απο τον πρωτο ημιτελικο εως και η Ισλανδια θα παει νομιζω πιο πολυ θα κερδιζε απο εκει παρα στο eurovision in concert οπου ολοι μιλανε γελανε και πληττουν στις μπαλαντες μια οχλαγωγια.

  13. Και γω θα προτιμουσα να ειναι στα ελληνικα, το ειχα πει και εξαρχης. Πιστευω η γλωσσα μας εξυπηρετει ομορφα την μελωδια του τραγουδιου και τη μελαγχολια που θελει να περασει. Επισης, αδιαφορω αν οι ξενοι “θα το καταλαβουν”. Γιατι δηλαδη η Ιταλια να μπορει να νικησει με το τραγουδι της, οπως και η Ισπανια για την οποια πολλοι λενε μεγαλα λογια, αλλα η Ελλαδα να μην μπορει στη γλωσσα της? Η Σερβια πως νικησε? Αν το τραγουδι ειναι καλο (και εγω το θεωρω πολυ καλο) περνα το μηνυμα του σε οποια γλωσσα.

  14. υπάρχει κάποιο θέμα με τα σχόλια μου, ogae ?
    δηλαδή έλεος… τι προσβλητικό έγραψα; είπα απλά οτι η κοπέλα δεν το έχει με τα αγγλικά. τόσο κακκό είνα; επίσης είπα οτι η ελληνική version είναι καλύτερη απο την αγγλική και οτι αυτή θα έπρεπε να τραγουδήσει στη Βιέννη γιατί της βγαίνει πιο εύκολα το συναίσθημα! δεν καταλαβένω τον λόγο να μην δημοσιευθεί το συγκεκριμένο σχόλιο….
    (και είμαι περίεργος αν θα το δημοσιεύσετε αυτό)

    • Αγαπητέ φίλε

      Δεν υπάρχει κανένα τέτοιο σχόλιο δικό σου που να έχουμε σβήσει. Μάλλον κάτι συνέβη και δεν ήρθε ποτέ το μήνυμά σου.

  15. Σκηνοθέτης: Απόλλωνας Παπαθεοχάρης.
    Το είπε σε συνέντευξή στο People. Θα υπαρχουν χορευτές κ θα είναι κάτι τελείως διαφορετικό στη σκηνή απο αυτό που είδαμε στον ελληνικό τελικο.

  16. Πάντως παιδιά πιστεύω πως όποιο τραγούδι και να στέλναμε φέτος την ίδια αντιμετώπιση θα είχαμε από τους ξένους. Δηλαδή αν στέλναμε τη Σάγια π.χ. νομίζετε ότι θα μας είχαν πρώτους στα στοιχήματα;;; με τίποτα. Απλά το κλίμα στο εξωτερικό δεν είναι το καλύτερο για την Ελλάδα και ειδικά οι Γερμανοί που με την πρώτη ευκαιρία μας μειώνουν (και το χειρότερο είναι ότι η Γερμανία ψηφίζει στον δικό μας ημιτελικό, άρα θα μας χαντακώσουν νομίζω). Και είναι άδικο σε έναν μουσικό διαγωνισμό να σε κρίνουν για την πολιτική σου παρά για το τραγούδι σου. Για να μην λέω πολλά, εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στην Μαρία Έλενα και πιστεύω ότι ο πρώτος μας στόχος θα επιτευχθεί με επιτυχία στις 19/5 !!!!

  17. Έχω απογοητευτεί πάρα πολύ αν πάτε σε μεγάλα site της eurovision όπως το wiwibloggs πολλά άτομα δεν θέλουν η Ελλάδα να περάσει από τον ημιτελικό…..

    • Την Ελλαδα δεν την θελουν στον τελικο αρκετα χρονια τωρα φανς θεωρουν οτι αδικαιολογητα δεν εχει μεινει εκτος τελικου χαρηκαν με Τουρκια και Αρμενια και τωρα περιμενουν εμας.
      Ενταξει ειναι προκλητικο επιτροπες να μας εχουν συνηθως προς το τελος οποτε αν το εφαρμοσουν και φετος μας βλεπω εκτος ειναι προκλητικο και το οτι μας βαζουν συνεχεια μετα απο κενα η πριν απο φαβορι κ.τ.λ.
      Ενταξει δεν εχουμε και την κομματαρα εχουμε μια καλη φωνη με ενα μετριο τραγουδι πιστευω οτι η Θωμαις και η Σαγια με πολυ δουλεια θα εφερναν καλυτερο αποτελεσμα ειναι ο ηχος που περιμενουν να ακουσουν απο Ελλαδα.Εγω παντως που εχω συγγενεις Αυστραλια ειπαν να ξυπνησουν νωρις νωρις να μας ψηφισουν αν και οσοι το ακουσαν δεν τους αρεσε.

  18. @Giogeo22 ναι, μονο που είναι Σκοπιανοί (ΠΓΔΜ) κ γερμανοί με 10000 λογαριασμούς και σχολιάζουν παντού κατα μας. Αρα, λάθος που τα πιστεύεις

  19. προσωπικα,επικεντρωνομαι στο τραγουδι,το οποιο ναι μεν δεν ειναι κανενα αριστουργημα αλλα ειναι σιγουρα μια παρα πολυ καλη συμμετοχη κι αξιοπρεπη πανω απο ολα! δυστυχως βλεπω απο παντου,αλλα κυριως στο καναλι της eurovision στο youtube οτι το τραγουδι μας,η μαλλον η χωρα μας,δεχεται τρομερο “πολεμο”! τα μισα σχολια δεν αφορουν το κομματι αλλα αφορουν την ελλαδα σαν εθνος κι την οικονομικοπολιτικη κατασταση της χωρας! κατι που για μενα ειναι πολυ ασχημο,αφου καμια χωρα δεν ειναι “αγια” κι σε καμια περιπτωση δεν μπορει κανεις να κρινειε να ολοκληρο εθνος σε ενα διαγωνισμο μουσικης! διοτι ο θεσμος σιγα σιγα χανει την αξια του κι διαστρεβλωνεται,αν ειναι δυνατον σε μουσικο διαγωνισμο να εμπλεκεται κι η πολιτικη! ωστοσο,με μια καλη προυσια,ολα μπορουν να πανε πολυ καλα,αφου τη φωνη την εχουμε! κι απο οτι εχω καταλαβει τα περισσοτερα σχολια προερχονται απο 5-6 “κολλημενους” που εχουν δημιουργησει 10αδες λογαριασμους!!!! γι αυτο καθησυχαζομαι λιγακι….απο την αλλη κι στα στοιχηματα δεν ειμαστε πολυ ψηλα(νομιζω ειμαστε στην 20η θεση) ωστοσο τα στοιχηματα σχεδον καθε χρονο πεφτουν εξω,πχ το 2011 τον λουκα γιωρκα τον ειχαν 27ο κι ηρθε 7ος,ακομα κι η καλομοιρα 17η-20η παιζοταν κι εφτασε 3η!!! με μια καλη σκηνικη παρουσια πιστευω πως ολα θα πανε πολυ καλα!!!αν κι βεβαια,αν εχουμε χρονο,θα θελα το κομματι να ερμηνευτει στα ελληνικα η εστω μισο μισο…
    παντως αν η πολιτικοοικονομικη κατασταση της χωρας μας παιξει καθοριστικο ρολο για την θεση που θαλαβουμε το μαη,κι αυτο θα φανει,την επομενη κι ολας μερα επιβαλλεται να αποχωρησουμε για μεγαλο χρονικο διαστημα! δεν εχουμε θεση σε ενα τετοιο διαστρεβλωμενο διαγωνισμο… :/

  20. Κώστα έχεις απόλυτο δίκιο σε όλα όσα ανέφερες. Δυστυχώς η “αυθεντικότητα” της eurovision έχει χαθεί με την έννοια ότι παίζονται πολλά πολιτικά παιχνίδια και αυτό είναι που μας στερεί μια καλή θέση και όχι μόνο στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες. Τώρα όσον αφορά τα στοιχήματα δεν θα δώσω μεγάλη σημασία γιατί είναι απλές προβλέψεις και τίποτα περισσότερο. Πέρυσι για παράδειγμα τα στοιχήματα μας είχαν στην πρώτη πεντάδα και ούτε στην δεκάδα δεν μπήκαμε (αν και το αξίζαμε). Και ξέρω από τώρα ότι φέτος πολλές θα είναι οι χώρες που δεν θα μας ψηφίσουν όπως μας ψήφιζαν και θα μας γυρίσουν την πλάτη. Αλλά εμείς τουλάχιστον έχουμε μια αξιοπρεπή συμμετοχή χωρίς βαβούρα και φασαρία όπως είχαμε συνηθίσει. Μένει να δούμε την πορεία του τραγουδιού μας σε λίγο καιρό!!!!

  21. @Κωστα έχεις πολύ δίκιο!!! Αν το αποτέλεσμα δεν είναι καλό λόγω του έθνους μας κ την κατάσταση αυτού, τοτε πιστεύω η Ελλάδα πρέπει να αποχωρησει 2016,2017,2018 κ παλι να παει το 2019. Από την αλλη δεν θέλω να τους κάνουμε τη χάρη, αλλα προκειμένου να μας αφήσουν ήσυχους. 😉

  22. λοιπον δεν μπορω να ακουω ιστοριες για θεωριες συνομωσιας κι αλλες μπουρδες!ειτε παει καλα ειτε οχι θα ευθυνεται αποκλειστικα και μονο το τραγουδι!δεν εχει καμια σχεση η πολιτικη κατασταση της χωρας!γιατι το 2013 που ηρθαμε 6η η χωρα μας ηταν στα καλυτερα της διεθνως?επισης το 10 και 11 που ειμασταν με το ενα ποδι εκτος ευρω πως χτυοησαμε 10αδα με αλκαιο και γιωρκα?οποτε μη λεμε οτι θελουμε το τραγουδι αν αρεσει θα περπατησει αν οχι θα καταληξει εκει που πρεπει!

  23. Το πιο όμορφο στην ελληνική εκτέλεση είναι ότι έκανε και κάποια γυρίσματα στη φωνή πιο…ελληνικά- εθνικ. Αυτά θα ήθελα να τα επαναλάβει στη Βιέννη κι ας είναι το τραγούδι στα αγγλικά εκεί… Νομίζω του δίνουν ακόμη περισσότερο χαρακτήρα. Σε μια χρονιά μπαλαντοειδή κάθε πινελιά θα μετρήσει…ακόμη και τα οπτικά εφέ του τραγουδιού…που ελπίζω να (ή πιστεύω θα) δουλευτούν σε κάθε λεπτομέρεια…

  24. ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΗΝ EUROVISION TI 5 ΤΙ 10 ΤΙ 15 ΝΑ ΒΓΕΙΣ.ΠΟΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ???ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΣΥΝΘΕΤΗΣ Η Ο ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΝΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΕΙΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΟΣ FUN ΚΑΙ ΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ?ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΟΥΣΤΑΚΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ,ΣΟΒΑΡΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ

  25. @Moor εχεις δεν θα μπορούσανα συμφωνώ περισσότερο!!! Όλες οι ΧΩΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΝΙΚΗ κ όχι μια απλή συμμετοχη. ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΟΟΟΟΟΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΘΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΡΑΓΟΎΔΙΑ! αυτός είναι ο στοχος Η ΝΙΚΗ! Αρα; 😉

  26. Κακα τα ψεματα η πολιτικη ειναι αρρηκτα συνδεδεμενη με την Eurovision. Την Ελλαδα μεχρι προτινος μπορει να μην την επηρεαζε τοσο πολυ γιατι ειχε γενικα καλες σχεσεις με ολους (αν εξαιρεσεις τους ελαχιστους η’ μηδενικους βαθμους που παιρνει απο Σκοπια και Τουρκια) αλλα πλεον το κλιμα δεν ειναι θετικο για την Ελλαδα και σιγουρα πολυ αρνητικοτερο απο οτι ηταν μεχρι το 2013. Η πολιτικη εξαλλου ειναι και ο λογος που το Ισραηλ μενει εκτος τελικου με καλες συμμετοχες, που η Ουκρανια περυσι πηρε καλυτερη θεση απο οτι επρεπε, που η Κοντσιτα κερδισε εναντια στα αρχικα προγνωστικα (καθως οι ψηφοι δοθηκαν περισσοτερο ως στηριξη της διαφορετικοτητας παρα με καθαρα μουσικα κριτηρια κατα την γνωμη μου παντα) που Αρμενια και Αζερμπαιτζαν αλληλοσαμποταρονται απο τις επιτροπες τους, το ιδιο και η Σερβια με την Αλβανια. Εξαλλου το αρνητικο κλιμα που υπαρχει για την Ελλαδα φαινεται και απο τα σχολια παντου, και δεν εχουν να κανουν με το τραγουδι αλλα με την κατασταση της χωρας. Δεν πιστευω παρολα αυτα οτι αυτου του ειδους το αρνητικο κλιμα μπορει να επηρεασει τοσο πολυ μια καλη συμμετοχη, καθως θεωρω οτι η πλειοψηφια θα στηριξει μια καλη συμμετοχη ανεξαρτητου πολιτικης, αλλα σιγουρα οι συνθηκες δεν ειναι και οι ευνοικοτερες για την ελληνικη συμμετοχη. Προσωπικα δεν εχω καμια προσδοκια για την ελληνικη συμμετοχη, αφου μου αρκει οτι θα ειναι ενα καλαισθητο και αρτια ερμηνευμενο τραγουδι απο μια σεμνη καλλιτεχνιδα. Η θεση μικρη σημασια εχει. Δεν περιμενω να ανακτησω την εθνικη μου υπερηφανια μεσω μιας καλης θεσης στην Eurovision. Αν πετυχει κατι η’ οχι η Ελλαδα θα οφειλεται στους συντελεστες του κομματιου και στην ερμηνευτρια. Μου φτανει που απο την πλευρα μας στειλαμε οτι καλυτερο ειχαμε απο ελληνικο τελικο.

  27. KAΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΨΥΧΙΚΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΗ, ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ, ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗ ΒΙΕΝΝΗ ΤΟ ΜΑΪΟ!!!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ