Ο OGAE GREECE παρουσιάζει τη συμμετοχή της Αλβανίας 2015!

Η Αλβανία θα εκπροσωπηθεί στην Eurovision 2015 από την Elhaida Dani και το τραγούδι I’m Alive που έχει γράψει ο Zzap’n’Chris σε στίχους του Sokol Marsi και θα ερμηνευτεί στα Αγγλικά.

 

Η Elhaida Dani γεννήθηκε το 1993 στη Σκόδρα της Αλβανίας. Ξεκίνησε να τραγουδάει όταν ήταν τεσσάρων ετών, ενώ παράλληλα σπούδαζε πιάνο. Το 2009 πήρε μέρος και κέρδισε το σόου ταλέντων Star Academy. Μετά από αυτό το σόου κυκλοφόρησε το πρώτο της τραγούδι Si Asnjëherë και αργότερα δύο ακόμη τραγούδια τα Fjala Ε Fundit και Vetmia. Έχει λάβει μέρος σε αρκετούς διαγωνισμούς μουσικής στην Αλβανία και στο εξωτερικό, κερδίζοντας σημαντικά βραβεία, μεταξύ άλλων, το καλύτερο νέου καλλιτέχνη του Φεστιβάλ Suncane Skale στο Μαυροβούνιο και το Grand Prix στο φεστιβάλ Nova Musica στη Βουλγαρία.
Τον Ιούνιο του 2012, η Elhaida κέρδισε το Top Fest σόου στην Αλβανία, και το τραγούδι που παρουσίασε, S’je Me, έγινε μεγάλη επιτυχία στη χώρα της. Το 2013 κέρδισε το The Voice της Ιταλίας και κυκλοφόρησε τα singles When Love Calls Your Name  και Baciami e Basta.
Κατά τη διάρκεια του 2013-14 έκανε περιοδείες στην Ιταλία και βρέθηκε στην ίδια σκηνή μαζί με την Patti Smith, Elisa, Fiorella Mannoia, Dolores O’Riordan, Fausto Leali, Giovanni Allevi, Caro Emerald και πολλά άλλα γνωστά ονόματα της Ιταλικής αλλά και διεθνούς μουσικής σκηνής.
Το Δεκέμβριο του 2014 κατακτά τηνπρώτη θέση στο Festivali i Këngës και ως εκ τούτου επιλέγεται να εκπροσωπήσει την Αλβανία στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2015 .

Δείτε όλα τα άρθρα για την Αλβανία εδώ.

Το I’m Alive θα διαγωνισθεί στoν 1ο ημιτελικo, που θα γίνει στις 19 Μαΐου 2015, στη θέση 14.

[youtube id=”lZJdWUmxxZw” width=”600″ height=”350″]

I’m Alive

I was too afraid right from the start
To even let you, welcome you in my heart
You cut it deep and left it bleeding hard
Will I ever heal these painful scars?

I just can’t help it
I’m out of breath, I’m trying to find the words to say
Time passed by
Now it’s broad daylight

I knew you will come with the speed of light
You’re my everything, all that I need
You shut down my dreams, but I’m not gonna cry
You live within me, that’s why I am alive

I am alive, ’cause you are my life
You are my sun
I am alive, ’cause you are my life

You name is printed crystal clear on glass

From all the sighs coming out my breath
I’m blinded by this love, can’t stop screaming out your name so loud
Where are you at? Baby, won’t you come back?

(Baby, please come back)
(Baby, please come back)
(Baby, please come back)

I knew you will come with the speed of light
You’re my everything, all that I need
You shut down my dreams, but I’m not gonna cry
You live within me, that’s why I am alive

I am alive, ’cause you are my life
You are my sun
I am alive, ’cause you are my life
Yeah…

(I know you will come with the speed of light)
You’re my everything, you’re all that I need
You shut down my dreams, but I’m not gonna cry
You live within me, that’s why I’m alive

I am alive, ’cause you are my life
You are my sun
I am alive, ’cause you are my life

You are my life

Είμαι Ζωντανή

Φοβόμουν υπερβολικά από την αρχή
Να σε αφήσω καν, να σε καλωσορίσω στη ζωή μου
Την έκοψες βαθιά και την άφησες να αιμορραγεί πολύ
Θα επουλώσω ποτέ αυτά τα επίπονα σημάδια;

Απλά δεν μπορώ να το συγκρατήσω
Είμαι ξέπνοη, δεν μπορώ να βρω τις λέξεις να πω πως
Ο χρόνος πέρασε
Τώρα είναι μέρα μεσημέρι

Ήξερα ότι θα έρθεις με ταχύτητα φωτός
Είσαι τα πάντα μου, όλα όσα χρειάζομαι
Σταμάτησες τα όνειρά μου μα δε θα κλάψω
Ζεις μέσα μου, γι’αυτό είμαι ζωντανή

Είμαι ζωντανή γιατί είσαι η ζωή μου
Είσαι ο ήλιος μου
Είμαι ζωντανή γιατί είσαι η ζωή μου

Το όνομά σου είναι ξεκάθαρα τυπωμένο σε γυαλί
Από όλους τους αναστεναγμούς που βγαίνουν με την ανάσα μου
Είμαι τυφλωμένη από την αγάπη αυτή, δεν μπορώ να σταματήσω να φωνάζω το όνομά σου τόσο δυνατά
Πού είσαι; Μωρό μου γιατί δε γυρνάς πίσω;

(Μωρό μου, γύρνα πίσω, σε παρακαλώ)
(Μωρό μου, γύρνα πίσω, σε παρακαλώ)
(Μωρό μου, γύρνα πίσω, σε παρακαλώ)

Ήξερα ότι θα έρθεις με ταχύτητα φωτός
Είσαι τα πάντα μου, όλα όσα χρειάζομαι
Σταμάτησες τα όνειρά μου μα δε θα κλάψω
Ζεις μέσα μου, γι’αυτό είμαι ζωντανή

Είμαι ζωντανή γιατί είσαι η ζωή μου
Είσαι ο ήλιος μου
Είμαι ζωντανή γιατί είσαι η ζωή μου
Ναι….

(Ήξερα ότι θα έρθεις με ταχύτητα φωτός)
Είσαι τα πάντα μου, είσαι όλα όσα χρειάζομαι
Σταμάτησες τα όνειρά μου μα δε θα κλάψω
Ζεις μέσα μου, γι’αυτό είμαι ζωντανή

Είμαι ζωντανή γιατί είσαι η ζωή μου
Είσαι ο ήλιος μου
Είμαι ζωντανή γιατί είσαι η ζωή μου

Είσαι η ζωή μου

46 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τέλειο. #5 απο τα 16 του 1ου ημιτελικού και #10 στο τοπ 40 μου. Η καλύτερη αλλαγή τραγουδιού ever. Το Diell ήθελε πολλές βελτιώσεις

  2. Αν δεν ηταν αλβανια θα ηταν φαβορι…η κοπελα εχει τη στοφα του νικητη. καμια εκπληξη δεν θα μου κανει αν τη δω top5 στο τελικο….

  3. H “φιλόδοξη” Elhaida “άλλαξε” το τραγούδι που αρχικά είχε κερδίσει το εισιτήριο για Βιέννη (Diell) βλέποντας την χαμηλή απήχηση που είχε στους φανς και το αντικατέστησε όχι μόνο με ένα σαφέστατα πιο σύγχρονο (σε βαθμό που δε μας έχει συνηθίσει μέχρι τώρα η Αλβανία) αλλά και αβανταδόρικο που θα εξασφαλίσει μια σίγουρη θέση στον Τελικό και στην 15άδα (εγώ προβλέπω και δεκάδα). Επίσης καθόλου απίθανο να κερδίσει η Αλβανία τον α ημιτελικό αν η Εσθονία δεν “τραβήξει” (σίγουρο 12άρι από Ελλάδα και Σκόπια, υψηλή βαθμολογία από Σερβία, Ουγγαρία, Ρουμανία κτλ)
    Από μένα 9/10 και το #5 μου για φέτος!
    Καλή επιτυχία στους γείτονες!

  4. Προσωπικα το θεωρω πολυ υπερτιμημενο τραγουδι..Ναι μεν ειναι καλυτερο απο το 1ο που ειχαν επιλεξει,αλλα δυσκολευτηκα να το ακουσω παραπανω απο 1 φορα..Επισης,σκεφτομαι πως μπορει το συγκεκριμενο τραγουδι να παρουσιαστει κ πανω στη σκηνη..10αδα μπορει να μπει κ εφοσον την στηριξουν κ οι γειτονες..(πχ..εμεις που λογικα θα δωσουμε 12αρι)..

  5. Προτιμώ να κερδίσει η Αλβανία φέτος παρά η Σουηδία (που έχει μπει στη λίστα με τους πιθανούς νικητές). Άλλωστε η γειτονική μας χώρα δεν έχει κερδίσει ποτέ από το 2004 που συμμετείχε για πρώτη φορά και νομίζω ότι φέτος έχει καλές πιθανότητες. Και δια διαφωνήσω κάθετα με τον VampireDiary που λέει ότι αν δεν ήταν Αλβανία θα ήταν φαρορί…. Μπορεί κάλλιστα η Αλβανία να είναι υπολογίσιμη αντίπαλος για τα μεγάλα φαβορί (Εσθονία, Ιταλία και Σουηδία). Στον ημκτελικό για μένα 4/16 και 6/40 στο τοπ μου. Προβλέπω στον τελικό μια άνετη είσοδο στη δεκάδα!

  6. Από τα αγαπημένα μου! Σίγουρη πρόκριση μέσα στο top 3 του ημιτελικού (σίγουρο δωδεκάρι και από Ελλάδα) και πιθανόν εντός δεκάδας στον τελικό. 9/10, 5ο/40 και δεύτερο στον ημιτελικό.

  7. Ειμαι σιγουρος οτι θα κανει τη εκπληξη και θα ναι τοπ 5 σιγουρα ! Κομματαρα.φωναρα,γυναικαρα !!

  8. Το τραγουδι ειναι απλα ενα ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ! Οι Zapp&Criss εκμεταλευτηκαν με το καλυτερο δυνατο τροπο την απιστευτη φωνη της Εlhaida Dani που εχει ως αποτελεσμα την δημιουργια ενος απιστευτου,καταπληκτικου κ δυναμικου κομματιου!
    Εχει ηδη αποσπασει συντριπτικα θετικα σχολια(βρισκεται 2ο σε προβολες μετα την Ρωσια στο επισημο καναλι του youtube) ενω θεωρειται δεδομενο πως θα εκτιμηθει σε υψιστο βαθμο και απο τις επιτροπες!
    Εξυπακουεται πως θα μπει 5αδα ανετα, ενω εχει την δυνατοτητα, γιατι οχι, να κατακτησει κ την πρωτια(πολυ δυσκολο βεβαια) καθως Ιταλια,Εσθονια κ Σουηδια δεν θεωρω πως διαθετουν τιποτα το ιδιαιτερο σε σχεση με την Αλβανια.
    Μακραν η καλυτερη αλβανικη συμμετοχη στο διαγωνισμο!!!

  9. Πολύ καλό και η σκηνική παρουσία πρεπει να είναι τέλεια για να τα παει καλά δεκάδα ίσως

  10. Παιδια ειναι το αγαπημενο μου μαζι με την Ιταλια και την Ελλαδα αλλα πιστευω πως και το πιο ωραιο τραγουδι να ειχε η Αλβανια δεν μπορει να κερδισει… Αποψη μου…!

  11. Εγώ δεν θα δυσκολευόμουν να το δω ακόμη και τοπ 3! Η κοπέλα είναι φωνάρα και παρά το νεαρό της ηλικίας της έχει πολύ εμπειρία από σόους και διαγωνισμούς! Όντως αν το έστελνε μια άλλη χώρα που δεν έχει κερδίσει ποτέ όπως π.χ. Ρουμανία, Γεωργία. Αρμενία θα είχε περισσότερες πιθανότητες για νίκη! Δεν νομίζω να πεθαίνουν οι διοργανωτές να γίνει η Eurovision στα Τίρανα οπότε μάλλον θα παίξει ψηλά (σίγουρη δεκάδα) αλλά δεν θα νικήσει (αν και δεν θα με χάλαγε καθόλου)! Ακόμη όμως διαφωνώ με την αλλαγή αν και το I’m Alive είναι κλάσεις ανώτερο ,πιο σύγχρονο και πιο ραδιοφωνικό από το προηγούμενο! Καλή επιτυχία Αλβανία!
    #2 στον ημιτελικό
    #4 στον τελικό
    πρόβλεψη: 2-8 στον τελικό, 1-4 στον ημιτελικό

  12. Καλο δεν τρελλαινομαι βεβαια αλλα σιγουρα απο τα καλυτερα του ημιτελικου προσωπικα δεν εχω δει τοσο βαρετη γιουροβιζιον οσο η φετεινη και νομιζω οτι η τηλεθεαση θα εχει κατακορυφη πτωση…ΠΛΗΞΗ!

  13. Πολύ καλό τραγούδι,φωνάρα η Elhaida…Βεβαια το γεγονος οτι αλλαξαν τραγουδι δεν μου αρεσε καθολου…Αν το ειχε στειλει αλλη χωρα θα ηταν στα φαβορι,αλλα πιστευω θα μπει δεκαδα….8ο στο top μου!!!!

  14. Η Αλβανία βάζει φέτος ψηλά τον πήχη. Προσωπικά διατηρώ ακόμα κάποιες επιφυλάξεις για το τραγούδι, αλλά μέρα με τη μέρα μου αρέσει όλο και πιο πολύ. Η Elhaida άλλωστε είναι φωνάρα. Προσωπικά και το Diell να στέλναν θα μου άρεσε, με κάποια “arrangements” φυσικά. Το I’m Alive, βέβαια, έχει πολύ μεγαλύτερη απήχηση, είναι πιο σύγχρονο και δεν είναι κλισέ για Eurovision. Ελπίζω μόνο να φροντίσουν την σκηνική του παρουσία, και να μην εμφανιστεί α λα “I’ts All About You, 2010”, τότε που ένα πολύ σύγχρονο (για το 2010) τραγούδι το εμφανίσαν σαν κάτι παλιομοδίτικο από τα ’80s. Ο α’ ημιτελικός είναι αβέβαιος, αλλά θεωρώ πως η Αλβανία έχει σχεδόν “κλειδώσει” για τον τελικό. Στον τελικό όλα είναι πιθανά και νομίζω πως “πάμε” για ισοφάριση της 5ης θέσης του 2012, και αν ήταν πιο εύκολη χρονιά θα έλεγα και για παραπάνω, αλλά όπως είπα επιφυλάσσομαι αρκετά, για να μην απογοητευτώ κιόλας.
    Στο top μου είναι το #23/40.
    Καλή επιτυχία Αλβανία!!!
    Υ.Γ.: Η Αλβανία πάντοτε, ανεξαρτήτως τραγουδιού, στέλνει τις καλύτερες φωνές…

  15. ΑΛΒΑΝΙΑ:
    -Θέση στο Top μου: #04/40
    -Θέση στον ημιτελικό: #02/16
    -Θέση στον τελικό: #04/27
    -Σχόλια:
    μετά τον περσινό (ΑΔΙΚΟ) αποκλεισμό της αγαπήμενης μου Hersi <3 , η Αλβανία ζητάει δικαίωση με αυτό το αριστούργημα – και θα την έχει –
    Απο το 2012 και μετά όλες οι συμμετοχές τους με εξαίρεση το 2013 είναι Τ Ε Λ Ε Ι Ε Σ !!

  16. Βαθμολογια: 9.2/10
    Θεση: 6/40
    Σχολιο: Πολυ καλο! Ξεκουραστο και φρεσκο τραγουδι, με καταπληκτικα φωνητικα. Ξεχωριζει πολυ μεσα στις φετινες συμμετοχες.
    Προβλεψη: Θεωρω οτι θα παει πολυ καλα! Εχει εγγυημενη επιτυχια στον ημιτελικο και μαλιστα με υψηλο πλασαρισμα (3ο). Στον τελικο πιστευω οτι θα μπει δεκαδα (9ο). Βεβαια αυτη ειναι προβλεψη πριν την παρουσιαση. Θεωρω οτι μπορει να φτασει ακομα ψηλοτερα! Καλη επιτυχια!!

  17. Ντριννννν
    – Ναι, έλα μαμά… καλά για την Eurovision έχω βρει ένα φόρεμα, θεϊκό…. το φορούσε η Τζίνα Σπηλιωτοπούλου, θα κάνω και το μαλλί περμανάντ σαν της Ρίτας Σακελαρίου, δεν σου λέω τίποτα…. θα φάει τα μουστάκια της αυτή η Κοντσίτα. Και να δεις μετά μεγαλεία… μέχρι και στις Αμπάρες στην Αχαρνών με τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο και τον Λεωνίδα Βελή θα τραγουδήσω!!! Α, μαμά καμιά καλή βιντεοκασέτα έφερε το βίντεο κλάμπ? Τι? Κώστας Τσάκωνας, Βέρα Γκούμα? νοίκιασε την γρήγορα, μην την πάθουμε σαν την άλλη φορά με την Λίντα Γίγα!!!!

    Για όσους είναι γεννημένοι μετά το ’85 απλώς γκουγκλάρετε τα ονόματα.

    Αλβανία λοιπόν… όσο κι αν εμένα αυτή η χώρα μου θυμίζει λίγο τα 80’s φέτος είναι πιο δυνατή από ποτέ. Θα πω κάτι που το είπα πέρσι για την Κοντσίτα: μην την ξεγράφετε τόσο εύκολα. Το τραγούδι δεν με ενθουσιάζει αλλά η Elhaida είναι φωνάρα και έχει τον αέρα της νικήτριας (και όχι μόνο για τον διαγωνισμό).
    My top 40: θέση 19
    Το ένστικτο μου λέει ότι θα πάει εξαιρετικά καλά, δεν θα μιλήσω για βραβείο αλλά μάλλον θα βελτιώσει την καλύτερη θέση της ως τώρα. Ιταλία, Σουηδία και Αλβανία είναι οι μοναδικές συμμετοχές που έχουν τον αέρα του νικητή.

  18. Η Αλβανια δεν προκειται να κερδισει τον διαγωνισμο..γιατι πολυ απλα δεν εχει την οικονομικη δυνατοτητα να διοργανωσει εναν τετοιο διαγωνισμο..Οποτε περα απο το κομματι,καλο θα ηταν να βλεπουμε κ την οικονομικη κατασταση μιας χωρας..

    • oxi dn prepei na vlepoume katholou thn oikonomikh dinatotita tis kathe xwras upotithete oti gia na mpenei ston diagonismo plirei kapies proipothesis as kitame ta tragoudia kai to oti kanei kathe xwra gia ta oikonomika tis einai allo thema

  19. I Kopela einai fonara kai to tragoudi polu rythmiko sigoura 10ada mporei kai 5ada episis tha parei polous pondous apo Italia kai San marino mias kai einai i nikitria tou Italikou Voice!!!

  20. Απο τα πιο ωραία τραγούδια του φετινού διαγωνισμού είναι και φωνάρα και κουκλάρα.Αν και το θεωρώ απίθανο δεν θα με χαλούσε καθόλου να έβλεπα την γειτονική μας χώρα να κέρδιζε φέτος.Για ‘μένα #1 μαζί με Ιταλία!!!Καλή επιτυχία Αλβανία!!!!!!

  21. ναι βρε αλβανια! αυτη ειναι συμμετοχη!!! για μενα η καλυτερη συμμετοχη της χωρας! το κομματι ειναι πολυ πιασαρικο συχρονο κι πολυ ραδιοφωνικο! με μια καλη σκηνικη παρουσια μπορει να βρεθει πολυ ψηλα! ωστοσο δε θα ναι το νικητηριο αφου οι διοργανωτες ενδιαφερονται να γινει η διοργανωση σε μια οικονομικα πολυ ισχυρη χωρα… κυριως απο τη κεντρικη κι βορεια ευρωπη! παντως εμενα δεν θα με χαλαγε να κερδισει κι ολας!
    καταταξη στον ημιτελικο:3η/16 στη γενικη καταταξη μου:4ο/40
    εκτιμηση:ημιτελικος:σιγουρη προκριση,γιατι αλλιως προκειται για εγκλημα! με 12αρια απο ελλαδα σκοπια κι ισως ισπανια κι γενικοτερα υψηλους βαθμους απο τις πρωην σοβιετικες κι βαλκανικες αλλα κι κεντρικες χωρες ης ευρωπης,αρα εκτιμω πως θα βγει στη 1η με 5η θεση στον ημιτελικο
    στο τελικο,μια πολυ καλη θεση στη 10αδα κι σιως και στη 5αδα καταρριπτοντας τη καλυτερη θεση που της χωρας,τη 5η το 2012!αρα την περιμενω μεταξυ 3ης-10ης θεσης!
    καλη επιτυχια στη γειτονισσα με ενα υπεροχο κομματι κι με μια πανεμορφη κοπελα/ερμηνευτρια 🙂

    • Πιθανώς 12άρι και από Αυστρία (όπως το 2012) ίσως και το Βέλγιο!
      Υψηλή βαθμολογία και από Δανία!
      Η Σερβία έχει Αλβανική μειονότητα που μπορεί να δώσει στην Elhaida υψηλή βαθμολογία αλλά το πιθανότερο να το αντισταθμίσει η Σέρβικη επιτροπή…

      • σωστα! κι απο αυστρια θα παρει υψηλη βαθμολογια γενικοτερα φετος η αλβανια φλερταρει με μια θεση στην 5αδα ακομα κι στην 3αδα! παντως δε νομιζω να κερδισει!επισης συμφωνω με την αλβανικη μειονοτητα στη σερβια,αλλα οπως ειπες η επιτροποι κι οι ψηφοι των σερβων θα αντισταθμισει τη ψηφοφορια της αλβανικης μειονοτητας,οποτε αν η σερβια ψηφισει την αλβανια δε νομιζω να της δωσει πανω απο 4-5 ψηφους!

  22. Η έκπληξη για μένα φέτος!!! Μετά το απογοητευτικό και τραγικά αδιάφορο Diell στέλνουν ένα πάρα πολύ ωραίο τραγούδι. Καλά η Elhaida είναι και φωνάρα και κουκλάρα!!!
    08/10!!
    02/16!!
    08/40!!
    Καλή επιτυχία!!!

  23. Η καλύτερη αλβανική συμμετοχή. Εξαιρετική ενορχήστρωση, υπέροχα φωνητικά και βέβαια συγκλονιστική φωνή. Ενα πανέμορφο κορίτσι που έχει όλο το πακέτο. Το τραγούδι είναι τόσο γλυκό τόσο φρέσκο που δε ξεχνάς τη μελωδία του μαζί με την καθηλωτική ερμηνεία.
    Το τραγούδι είναι υπερβολικά δύσκολο ερμηνευτικά. Γρήγορο, χωρίς ανάσες και με απίστευτες κορώνες.
    Αν καταφέρει να το αποδόσει Live φωτητικά αλλά και σκηνικά να ”δένει” η παρουσίαση τότε μιλάμε για μια ανέλπιστη υψηλή θέση.
    Όταν μια Αλβανία φτάνει σε λίγες βδομάδες πάνω από 1,5 εκατομμύρια προβολές αυτό δηλώνει μια τάση για την αποδοχή από το κοινό.
    Αν και είναι 3ο-4ο στην κατάταξή μου, μαζί με την ιταλία θα πάρουν τις ψήφους μου στον τελικό!

  24. Η εκπληξη της χρόνιας.δεν θ κερδισει λογω χωρας, ας μην γελιόμαστε αλλα νομίζω πως θα βρεθει ευκολα στη δεκαδα, ισως και στη πενταδα!

  25. by far η καλύτερη συμμετοχή της χώρας. Αν προσέξουν ΠΟΛΥ την εμφάνιση στη σκηνη (γιατι δεν έχουμε και τα καλύτερα δειγματα από άλλες χρονιές) πιστεύω ότι θα ναι τοπ 5 σιγουρα. Θα έλεγα παραπάνω αν ηταν αλλη χωρα αλλα νομιζω πως η ebu σε τετοιους καιρους δεν θελει να μπει σε μπελαδες με χωρες που δυσκολευονται να διοργανωσουν το διαγωνισμο. Θα παει πολυ καλα ομως οπως και να χει

  26. υπεροχη συμμετοχη από την αλβανια! και το diell ηταν ωραιο αλλα το i’m alive είναι ακομα πιο ωραιο. η αλβανια επιτελους θα περασει μετα από 2 αποκλεισμούς και θα τα παει και καλα!! εκτος αν γινει η μεγαλη ανατροπη!

  27. kai mono pou allaksan kommati epeidi to allo den travage itan megali lamogia…wstoso opws kai na exei polu kalutero apo to diell…foveri fwni,to tragoudi wraio alla kapws uperektimimeno…7/10 apo mena,pernaei isws apo ton imiteliko kai ston teliko kapou stin mesi tis vathmologias…

  28. ΑΛΒΑΝΙΑ,ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ ΓΕΙΤΟΝΙΣΣΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΔΥΟ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΔΗ ΜΕ ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΗ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ’ΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΝΑ ΕΙΣΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΟΜΟΥ ΣΤΗ 10ΑΔΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ 2004, 3οι ΕΜΕΙΣ 7οι ΕΣΕΙΣ ΕΝΩ ΓΙΑ ΜΕΝΑ 5οι ΑΝ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΜΕ ΧΑΛΑΓΕ ΤΟ ΝΑΕΙΣΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΚΗ.ΜΑΚΑΡΙ ΟΠΩΣ ΠΡΟΕΙΠΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΕΝΑ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΤΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΙΡΑΝΑ.
    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ?
    ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΚΑΤΑ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ Η EBU, ΟΠΟΥ ΣΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΩΡΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ?
    ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΟΥ OGAE ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ, ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ