Ο OGAE Greece συναντά την Μαρία Έλενα Κυριάκου!

Την Κυριακή 5 Απριλίου στις 18:30, το σωματείο μας θα συναντήσει τους συντελεστές της συμμετοχής μας στην Eurovision του 2015! Παρόντες θα είναι η Μαρία Έλενα Κυριάκου, ο συνθέτης Ευθύβουλος Θεοχάρους και οι στιχουργοί Βαγγέλης Κωνσταντινίδης και Εβελίνα Τζιώρα.  Η συνάντηση θα γίνει στο bar restaurant Pulitzer, Βεντήρη 5 (δίπλα στο Hilton) και θα είναι ανοιχτή για όλους τους fans και τους δημοσιογράφους. Τιμή καφέ και αναψυκτικού 3 ευρώ και ποτού 5 ευρώ.

Σας περιμένουμε!

Αντώνης Καρατζίκος

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Λοιπον στην Γερμανια ηδη εκριναν τα πρωτα τραγουδια και ιδου τα αποτελεσματα…
    (πρωτο βαθμο και δευτερο απο
    Ela from Elaiza and the ESC expert Jan Feddersen.Τριτο βαθμο απο τηλεφωνηματα….).

    1. Belgium 10 + 10 + 7.6 = 27.6
    2. Estonia 8 + 7 + 9.3 = 24.3
    3. Austria 8 + 10 + 6.2 = 24.2
    4. Finland 7 + 12 + 2.5 = 21.5
    5. Netherlands 7 + 6 + 6.7 = 19.7
    6. Macedonia 8 + 3 + 6.8 = 17.8
    7. Spain 6 + 1 + 7.7 = 14.7
    8. Armenia 4 + 4 + 5.0 = 13
    9. Greece 3 + 2 + 4.7 = 9.7
    10. Moldova 3 + 2 + 4.0 = 9

    • το πιο ανησυχητικο ειναι οτι ηρθε προτελευταιο στα τηλεφωνηματα στη γερμανια!μια χωρα που εχει πολλους ελληνες μεταναστες που παραδοσιακα μας ψηφιζαν αφειδως!ειναι ενα στοιχειο για προβληματισμο παντως!

  2. Ίσως και να την αδικώ, αλλά δε με συγκινεί σαν καλλιτέχνις.
    Καλή επιτυχία, πάντως.

  3. Εμένα μου αρέσει.Δε μου φαίνεται κρύα ή αντιπαθητική απλώς ίσως είναι πιο εσωστρεφής σαν χαρακτήρας απο τους υπόλοιπους.Καλή τηε επιτυχία.

  4. Πολύ φοβάμαι ότι προμηνύονται άσχημα αποτελέσματα για την Ελλάδα φέτος. Μακάρι να βγω λάθος…

  5. Όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα στον Τελικο της 23ης Μαίου, ένα τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ στη Μαρία-Έλενα και τους λοιπούς δημιουργούς γι αυτό το υπέροχο τραγούδι!!!

  6. μια απορια εχω! Για πιο λογο δεν παιζει καθολου στα ραδιοφωνα ή σε εκπομπες το τραγουδι της μαριας-ελενας!?καθολου ομως!…εμενα μου αρεσει σαν καλλιτέχνης παρα πολυ! επιτελους που στειλαμε κατι (αυστηρό και σικάτο) ..φτανει καθε χρονο τα χαζοχαρουμενα!ειπαμε και εμενα μ αρεσουν τα χαζοχαρουμενα αλλα φτανει..Διαβασα στην σκηνη της βιεννης δεν θα ειναι μονης της αλλα θα υπαρχει κίνηση αλλα θα υπαρχει και το πιάνο..Ευτυχώς!! Μήπως μαθαμε ποιος θα ειναι ο χορογραφος ή σκηνοθέτης της ελληνικής αποστολής ??

  7. Δεν ειναι τραγουδι ραδιοφωνικο κατα την αποψη μου για να παιχτει και επειδη οσες ωρες ειμαι στο πισι βαζω escradio ουτε εκει την παιζουν εχω ακουσει 100 φορες την Απεργη και λιγοτερο Σαγια επισης πολλες φορες το ελληνικο της Παπαριζου οταν οι αγγελοι κλαινε(καλα η Βισση ειναι επι καθημερινης βασης…).

    • Μιλαμε για ενδειξεις παντου παει χαλια ακομα και στο στοιχημα σε πολς σε σαιτ παντου δεν παει καλα και οπως προειπε καποιος το τι ψηφισε ο κοσμος μετραει πιο πολυ για εμενα ουτε αυτοι συγκινηθηκαν.Νομιζω μετα απο πολλα χρονια οι ενδειξεις ειναι αρνητικες…!

  8. Kala tora afou bgalane 4o to ektroma tis Finlandias, meno isixos, episis poio eitane to kritirio na baloune autes tis 10 xores mazi? dioti den einai xores tou imitelikou oute xores alfabitika…….

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ