ΙΤΑΛΙΑ: Ακούστε την 3λεπτη εκτέλεση! Καλή Πρωταπριλιά! (updated)

Η τρίλεπτη εκτέλεση της φετινής συμμετοχής της Ιταλίας στην 60η Eurovision (που θεωρείται και ένα από τα φαβορί) δόθηκε στη δημοσιότητα σήμερα. Πρόκειται για το Grande amore που ερμηνέυουν οι Il Volo:

[youtube id=”BRVfokl1aYc” width=”600″ height=”350″]

sourcesctoday

Σας ευχόμαστε καλή πρωταπιλιά και ευχαριστούμε για την ηθελημένη ή όχι συμμετοχή σας σε αυτό το έθιμο ! Αναμένουμε και μεις όπως και σεις το 3λεπτό Grande amore!

32 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΘΕΩΡΩ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΙΚΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΕΣΘΟΝΙΑ.ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΞΑΔΑ.

  2. Συνεχίζει να είναι το αγαπημένο μου φέτος αλλα με χαλάει αρκετά που δεν συνεχίζεται το ρεφρεν. Είναι σαν να λείπει κάτι. Δεν ξερω αν πάει όντως για πρωτιά τώρα. Επίσης θα είναι σκάνδαλο αν η ebu επιτρέψει τραγούδι που διαρκεί πάνω απο 3 λεπτά διότι και με τις περικοπές που έγιναν το τραγούδι είναι 3 λεπτα και 4 δευτερόλεπτα. Θα ήθελα να έχω μια απαντηση επί αυτού αν ξέρει κάποιος καλύτερα. Ευχαριστώ.

    • Παυλο δεν τιθεται τετοιο θεμα. Τα περισσοτερα τραγουδια κυμαινονται στα 3 λεπτα αλλα επιτρεπουν λιγα δευτερολεπτα περισσοτερο. Εχουν υπαρξει και τραγουδια στο 3.10 που εχουμ συμμετασχει οπως π.χ το L’Essenziale της Ιταλιας το 2013. Εδω θα αφησουν το Aina Mun Pitaa που ειναι 1.30 λεπτο.

      • Μόλις ξαναείδα το l essenziale και ηταν ακριβως 3 λεπτα η διαρκεια της μουσικης. Νομιζω ειναι πολυ αυστηροι οσον αφορα υον χρονο του εκαστοτε τραγουδιου. Δεν τους αφορα ποσο κατω απο 3 λεπτα θα ειναι(π.χ φινλανδια) αρκει να ειναι κατω απο 3 λεπτα

    • Ναι εχεις δικιο, το ψαξα λιγο και ενω οι studio versions συχνα ξεπερνουν λιγο τα 3 λεπτα, στις live version παντα το προσαρμοζουν. Προφανως για λογους χρονου και διοργανωσης. Παντως στο cd που κυκλοφορουν ξεπερναται. π.χ το τραγουδι της Εσθονιας το 2011 ηταν 3.14 στο cd.

    • ΠΑΝΤΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΗΣ ΕΣΘΟΝΙΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΙΚΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΠΕΠΤΟ,ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΝΗ ΝΙΚΗΤΗΡΙΑ ΜΠΑΛΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΕΝΩ Η ΙΤΑΛΙΑ;ΟΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΣΤΑ LIVE.

  3. Δεν το πιστεύω!! ούτε αυτό δεν παίζει στο εξωτερικό… ξέρει κανείς που μπορώ να το ακούσω;

  4. Παντα αγαπώ την Ιταλία, σαν χώρα, πολιτισμο, ομορφιά, eurovision. Ειδικα η Nina Zilli 2012 και 2011 ο Raphael G. Ηταν απιστευτοι. Φέτος ομολογώ δεν μου αρέσει τόσο όσο το 2012 η Ιταλια, αλλα εντάξει, πεντάδα θα την ήθελα την Ιταλία!!!

    *ακόμη αναρωτιέμαι, γιατί η Νίνα Zilli πήρε την 9η θέση;;; ηταν για πενταδα!!!
    Όπως επίσης γιατί η Ισπανία το 2012 10η;; επίσης για πεντάδα!! Άδικη eurovision του 2012 παρα πολύ!! Ρωσία 2η;;; οι γιαγιάδες.. Ηταν για 22η όχι 2η..

  5. Μπράβο,δε γινόταν καλύτερο κόψιμο πιστεύω.
    Τα κουπλέ του τραγουδιού είναι πολύ δυνατά-για να κοβόταν κάτι από εκεί-κι από το ρεφρέν δε λείπει καθόλου ο δυναμισμός του τραγουδιού που υπήρχε.Ελπίζω να οργανώσουν απλά το live τους κι εύχομαι να κερδίσει η Ιταλία φέτος.

  6. Εδω δεν κερδισε ο Marco Mengoni,που για μενα ειναι οτι καλυτερο εχει στειλει η Ιταλια μεχρι στιγμης κ θα κερδισει αυτο;;..Την Εσθονια παντως μπορει να την περασει,γιατι στο live ειναι εκπληκτικοι,αλλα ως εκει!

    • Kala kai mena to l’essenziale einai to agapimeno m tragudi pou exei stilei h Italia..alla kai genika ena apo ta agapimena tou thesmu!
      Twra gia fetos..kai as maresei ligotero to tragudia..pistevw oti exun polles pithanotites gia nikh..pantws 3ada tin exun sigura!

  7. italia bravissimo!!! για μενα η καλυτερη ιταλικη συμμετοχη μετα την επιστροφη της χωρα κι η καλυτερη μπαλαντα για φετος!!! ωραιο το κοψιμο που εγινε,θεωρω κοπηκε στα καταλληλα σημεια….
    με μια καλη σκηνικη παρουσια(δε μου αρεσε πολυ στο sanemo)κι με μια εξαιρετικοι ερμηνεια που πιστευω πως το χουν οι τρεις νεαροι η ιταλια μπορει να βρεθει πολυ ψηλα…ισως κι νικητρια!!! αλλιως μεσα στο πρωτη τριαδα!!! μακραν καλυτερη συμμετοχη απο τη περυσινη που εφτασε τα ορια του κιτς(για εμενα κι για εκεινους που αν κι φαβορι την εφεραν εκτος 20αδας)
    καλη επιτυχια στην ιταλια!!! 2η στη καταταξη μου με μικρη διαφορα απο την 1η μου εσθονια,τα λαιβ θα καθορισουν πολλα 😀

  8. Φωναρες,πολυ καλο live,αλλά το τραγούδι αντικειμενικα δεν ειναι κατι το φοβερο….Κλασσικη ωραια μπαλαντα,που ομως αν την ελεγε καποιος αλλος θα περνούσε αδιαφορη…
    Παντως γενικα δεν θα με πειραξει αν κερδισει η Ιταλια….5ο στο top μου και πιστεύω πώς μπορεί να έρθει πρώτο,αλλά πολύ εύκολα μπορεί να είναι και εκτός πεντάδας…
    πρόβλεψη:1-10 θέση…

  9. ΠΟΛΥ CLASSATH ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΩΝ EUROFUN.ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΙΚΗ.ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ Η ΙΤΑΛΙΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ ΓΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ EUROVISION.AΔΙΚΗΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΚΑΛΩΣ ΕΙΧΕ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΥΧΗ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΚΤΣ BANAL ΤΗΣ EUROVISION ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΙΑ

  10. η καλυτερη συμμετοχη για φετος!υπεροχες φωνες,εξαιρετικο τραγουδι που ξεχειλιζει απο ιταλικη φινετσα!καλη επιτυχια!κατι μου λεει οτι του χρονου παμε ρωμη η μιλανο!

  11. δεν τρελενομαι αλλα δεν μπορω να πω οτι ειναι ασχημο τραγουδι.Βεβαια οπως ολοι διαπιστωσαμε η Ιταλια δεν εχει συμμαχους κατι που ειναι ασχετο γαι μενα γιατι εχουμε δει και βαθμους που δεν περιμεναμε(περσυ δεν μας εδωσε η αλβανια και πειραμε απο αυστρια ελβετια και πολλα αλλα)αρα δεν νομιζω οτι παντα φταιει αυτο.Ειναι μια χωρα που συνεχεια λενε για νικη καθως μπηκε στο διαγωνισμο με καλα κομματια αλλα κατι γινεται και στο τελος δεν παει καλα μαλλουν αυτο το ειδος δεν αρεσει πολυ δεν ξερω…απλα καλο κομματι για μενα και τα υπολοιπα θα τα δουμε….

  12. Xχαχαααααχααααα
    Μας ψαρώσατε όλους!
    Πότε θα βγει η τελική εκτέλεση δεν ξέρετε,ξέρετε;

  13. Το κομμάτι λέμε είναι άλλης κλάσης!!! Σε άλλη διάσταση!!! Και τιμή μας που θα το απολαύσουμε τον Μάιο!!! Δεν χορταίνω να το ακούω!!! Θεωρώ ότι οι επιτροπές θα το τιμήσουν, το κοινό όμως δεν ξέρω…νομίζω θα προτιμήσει Σουηδία και Εσθονία. Καθοριστικό ρόλο θα παίξει φυσικά η παρουσίαση. Μακάρι πάντως να κερδίσει!
    100/10!!!
    01/40!!!
    Καλή επιτυχία!!!

  14. Δεν μου αρέσει ιδιαίτερα αλλά είναι αρκετά συμπαθητικό. Δεν νομίζω πως μπορεί να φτάσει στην νίκη αν και θα τα πάει αρκετά καλά λόγω των καλών φωνών των ερμηνευτών και της ιταλικής γλώσσας που αποπνέει ερωτισμό. Το τραγούδι το ίδιο βαριέμαι μετά το πρώτο ρεφρέν.

  15. HAPPY APRIL FOOL’S DAY!!!
    Καλά ε, το έχαψα τελείως.
    Θα τα πούμε από κοντά κ.Μπάμπη την Κυριακή αν μας κάνετε την τιμή. Φιλιάαα

    Υ.Σ. τέλεια η 3λεπτη έκδοση…αλλά το κομμάτι αξίζει όπως είναι ρε γμτ.

  16. εχουμε πεσει στα στοιχηματα..15η και κατω..αλλα χαζαμαρες, ας περιμενουμε τις προβες σε ενα μηνα και βλεπουμε..

  17. Δεν μπορω να διανοηθω οτι αυτο η το τραγουδι της Εσθονιας δεν θα κερδισουν…..ισως κανω λαθος παιζει ρολο και η εμφανιση λαιβ θα δουμε…!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ