Η καινούργια εκτέλεση του “One Last Breath”!

Παρουσιάστηκε σήμερα η καινούργια εκτέλεση της Ελληνικής συμμετοχής για την Eurovision του 2015 “One Last Breath” με την Μαρία Έλενα Κυριάκου. Στη νέα αυτή εκτέλεση παρατηρούμε πως έχει φύγει όλη η εισαγωγή με το πιάνο, κάποιες φράσεις έχουν ηχογραφηθεί ξανά και η ενορχήστρωση έχει δουλευτεί περισσότερο. Η Ελληνική συμμετοχή δεν έχει ακόμα video clip και οι υπεύθυνοι της MINOS EMI/Universal μας ενημέρωσαν πως δεν έχει αποφασιστεί ακόμα αν θα γυριστεί.

Αντώνης Καρατζίκος

100 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Οι αλλαγές δεν είναι πολλές αλλά είναι μια χαρα και έτσι. Αν το ερμηνεύσει έτσι που πιστεύω πως έτσι θα το πει, θα εκτιμηθεί (ευχομαι)

  2. πολύ καλύτερο..έβαλαν και βιολί αν δεν κάνω λάθος..και το έκαναν λίγο πιο δυναμικό..ήταν αρκετά μονότονο…#11 πλέον

  3. Υπεροχο. Η καλυτερη μπαλαντα για φετος για το προσωπικο μου γουστο και ακουσματα. Οι μικρες αλλαγες το δυναμωσαν ακομα περισσοτερο. Δεν με νοιαζει τι κι αν καταφερει κατι καλο σε εναν διαγωνισμο που πολλες φορες καλα τραγουδια δεν διακρινονται, αλλα θα ειναι ενα τραγουδι που δεν θα βγει ποτε απο την λιστα μου με τα τραγουδια της Γιουροβιζιον. Σε μια λιστα με το “Apres toi”, το “Hold me now”, το “Si la vie est cadeau” την Patricia Kaas, την αγγλικη συμμετοχη του 2009, τον Ζελικο και πολλα αλλα. Ο καθενας εξαλλου κραταει απο τον διαγωνισμο οτι του ταιριαζει. Καλη τυχη στην Μαρια Ελενα και στην Ελλαδα.

    • ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ!!!ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΟΥΣΙΚΗΣ!!ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΚΟΥΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΣΧΕΤΩΣ ΘΕΣΕΩΣ.ΤΟ APRES-TOI ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ.
      ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

  4. Ομορφο!! Μου αρεσει κ ειναι πιο δουλεμενο τωρα. Ετσι θα το στείλουμε δηλαδή στη Βιέννη;;

  5. Τι άλλαξαν ακριβώς; Αν δεν λέγεται ότι είναι διαφορετικό μάλλον δεν θα το κκατάλαβα. Έτσι και αλλιώς καλό είναι και πιο δυνατό από πολλά άλλα φέτος.

  6. ευτυχως αφαιρεθηκε το πιανο στην αρχη,που για εμενα λιγακι κουραζε…μου αρεσει η προσθηκη του βιολιου! ειναι οσο πρεπει(οχι υπερβολες οπως στη συμμετοχη της μαλτας)! επισης η συνθεση πολυ πιο καλη κι δυναμικη!!!
    για εμενα μεσα στις πολλες μπαλαντες η ελλαδα κι η ιταλια εχουν τις καλυτερες!!!καλη επιτυχια στην Μαρια ελενα κι γιατι οχι με μια καλη θεση στη 10αδα!!!
    Υ.Γ:για εμενα επιβαλλεται να κανουμε βιντεο κλιπ! ελεος καθε χρονο εχουμε το ρολο του φτωχου συγγενη!

  7. το τραγουδι εχει αλλαξει αρκετα … απλος δεν ειμαστε μουσικοι κ δεν το καταλαβενουμε τις αλλαγες νομιζουμε οτι ειναι ιδιο ειναι πολυ πιο δυνατο εντυπωσιακο και σου μενει καλητερα απο την πρωτη εκτελεση μπραβο καλημασ επιτυχια!!!!!!!

  8. στη Γερμανία δεν παίζει το βίντεο… και στο youtube δεν υπάρχει επίσης… πως μπορώ να το ακούσω;

  9. Του στυλ βιολιά δεν ειχαμε βιολιά βρήκαμε…δεν μαρεσει που έβγαλαν το πιάνο,κατα τ αλλα δεν είναι κακή η αλλαγή…παραμένει μέτριο όμως όπως ειπωθηκε

  10. Μικροαλλαγές προς το καλύτερο. Αφαίρεσαν την εισαγωγή με το πιάνο που ακουγόταν κάπως κλισέ. Πρόσθεσαν μερικά δραματικά βιολιά και μερικά εφέ σε κάποια σημεία. Επίσης άλλαξαν τους στοίχους στο σημείο που έλεγε “How could you love?” το έκαναν “How could you leave?”

  11. Δεν άλλααξαν πολλά αλλά μοιάζει πιο δυναμικό και λιγότερο βαρετό λόγω της αφαίρεσης της εισαγωγής. Η ενορχήστρωση είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσα και προσεγμένη. Πιστεύω οτι αξιζουμε μια θεση στη 15αδα τουλαχιστον. Καλη επιτυχια στην εξαιρετικη συμμετοχη μας!!

  12. Ακούστε την αρχική έκδοση κ αύτην, κ θα δείτε τις αλλαγές 😉
    Σε όλα τα σημεία υπαρχουν μικρούλες αλλά σημαντικές αλλαγές. 😉 το βιολί πχ (άψογο) η φωνη της ελαφρώς, ο ρυθμος κ φυσικά όλο το πιάνο στην αρχή έφυγε κ μπήκε λίγο βιολί. Πολύ ωραίο!!
    Και ας ΜΗΝ μπούμε 10δα, θα έχουμε μια ΑΡΤΙΑ παρουσίαση.

  13. Παιδιά μεταξυ στα πρωτα 25 δευτερόλεπτα με 30 που ακουγεται απο πίσω το βιολί, τέλειο!!!

  14. Καλλίτερο από τον τελικό. Θα ήθελα βιολινίστρια ή χορεύτρια που παριστάνει την βιολινίστρια στην σκηνή εκτός από τον πιανίστα

  15. ενδιαφερον!τι γινεται όμως με το στησιμο του κομματιου? θα υο αναλαβει τελικα ο φωκας όπως ακουγοταν?

  16. μαλιστα!μετριο τραγουδακι ηταν μετριο παρεμεινε!παλιομοδιτικο ηταν παλιομοδιτικο παρεμεινε!στα συν η χρηση του βιολιου!το χω ξαναπει μια θεση μεσα στην πρωτη 15αδα αν φερει ευχαριστημενος θα ειμαι!

  17. Αξιοπρεπέστατη συμμετοχή… ίσως δούμε και βιολιά στη σκηνή; Ελπίζω σε κάτι καλύτερο από παρουσίαση σε σχέση με Πολωνία 2008.

  18. Ειμαι πολυ περιφανος για την φετινη μας συμμετοχη. Επιτελους δεν θα ακουσουμε λιρες, μπουζουκια και μπαγλαμαδες. Το κομματι θα αρεσει πολυ στις επιτροπες. Μπραβο μς!

  19. <3 <3 Επιτέλους και μια μπαλάντα απ την ελλάδα γιατί ολο Dance στέλναμε και πατώναμε! (aphrodisiac 2012 – 17 αν δεν κάνω λάθος , rise up 2014 -20) αν και ημόνη συμαντική διαφορά που παρατήρησα, είναι το how could you LIVE , και δεν παρατήρισα το βιολί, το τραγούδι έτσι κι αλλιώς μου άρεσε απ την αρχή. Ωραίο θα ταν να είχαμε και κάποιο video clip (έχουμε;)

  20. Θαυμάσια… Το μόνο που απομένει τώρα είναι να βάλουν 4 χορεύτριες (ντυμένες στα χρώματα της ελληνικής σημαίας κατά προτίμηση) να χορεύουν κάτι σαν τη λίμνη των κύκνων, και στο τελείωμα της παρουσίασης να ξετυλίξουν μια κορδέλα που θα σχηματίσει ίσως μια καρδιά… Έτσι, για να συμπληρωθεί επαρκώς η μπαναλαρία…

    • xa xa xa!!!!!!απλα το σχολιο σου ειναι ολα τα λεφτα!!!!εγω ηδη το εκανα εικονα!!χα χα!!ισως ομως με τετοια παρουσιαση να κλεψουμε τις εντυπωσεις διοτι αν μεινει πιστη στην παρουσιαση του εναστρον θα κοιμηθουν οι παντες!!

      • Ενώ το να χορεύουμε σάμπα σε ήχους κλαρίνου, τα μπουτάκια έξω και η αλλαγή κοστουμιού επί σκηνής συγκλονιστική πρωτοπορία, καθόλου μπανάλ!

        Για να μιλήσουμε σοβαρά τώρα, ωραίες οι αλλαγές, η ομάδα δείχνει να δουλεύει σοβαρά και μεθοδικά και αυτό είναι πάντα θετικό!

      • εξισου μπαναλ sisaki και αυτο αλλα μπορει να διορθωθει με μια αλλη σκηνικη παρουσια!τωρα πως ακριβως μια ξεπερασμενη μπαλαντα που μυριζει 80ιλα και ναφθαλινη να διορθωθει ειλικρινα δεν ξερω!και το λεω για χιλιοστη φορα φετος επρεπε να παει η απεργη που ειχε ενα τραγουδι εντελως διαφορετικο και ακρως ελληνικο!

  21. Οι περισσότερες χώρες έχουν βιντεο κλιπ και κατά κύριο λόγο προσεγμένα και η MINOS δε σκοπεύει να γυρίσει καν..!ουδέν σχόλιο.

  22. Οι μόνες χώρες που δεν έχουν βίντεο κλιπ, είναι η Ελλάδα, η Λιθουανία, η Πορτογαλία, η Λετονία, η Σουηδία, η Αυστρία και η Γερμανία.
    33/40 χώρες έχουν γυρίσει βίντεο κλιπ.

  23. ΥΠΕΡΟΧΟ!!!!!!!!!!!!
    Μαζί με την Ιταλία,Ισπανία και Νορβηγία οι δυνατότερες μπαλάντες. Αξιοπρεπέστατη παρουσία. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!!!!!

  24. Καλη επιτυχία στην Ελλάδα μας!! Δεκάδα και πεντάδα και τριάδα θέλουμε, αλλα και 20 να βγούμε, θα έχουμε μια πολύ πολύ πολύ ωραία παρουσια στη Βιέννη, ΚΑΘΟΛΟΥ φτωχή κατα την γνώμη μου. Ίσα ίσα η Μαρια Έλενα φαίνεται αριστοκρατική και το τραγούδι σεμνό, δυναμικό και λιτό. 😉

  25. Το τραγούδι δεν είναι του γούστου μου ωστόσο ήταν ό,τι πιο αξιοπρεπές είχαμε να επιλέξουμε φέτος. Με μια καλή σκηνική παρουσίαση κι ερμηνεία θα μπορούσαμε να ελπίζουμε σε μια μοίρα αντίστοιχη της Ισπανίας το 2012 και 2014. Είναι η μοναδική φορά που ίσως μας στηρίξουν οι επιτροπές.
    Από μένα 6/10 και το #7 μου από τα 16 τραγούδια στον α’ ημιτελικό. Κατά τη γνώμη μου δικαιούμαστε μια θέση στον Τελικό!

    • Εγω θα στοιχιματιζα οτι δεν θα περασουμε τον ημιτελικο γιατι οι επιτροπες εκτος απο τις φιλικες χωρες(που και αυτες εχουν εκπληξεις καποιες φορες οπως η Ρουμανια που μας θαβει τελευταια αναλογα το τι εδινε)θα μας εχουν στο τελος.Η ιδια η EBU προσπαθει να μας θαψει νομιζω 2 η 3 φορες μας εβαλε στον τελικο πριν το νικητηριο τραγουδι τυχαιο?Παντως επιμενω οτι η Κυπρος εχει πιο καλο τραγουδι(καλα τα αγγλικα του καμια σχεση με της αλλης)αλλα ως γνωστον πιος να την στηριξει.

      • Aπό τη στιγμή που οι επιτροπές βγάζουν το Aphrodisiac 3ο στον ημιτελικό κάθε σενάριο περί υπονόμευσης της Ελλάδος στη γιουροβίζιον δε νομίζω πως ευσταθεί.
        Ούτε εγώ μπορώ να προβλέψω με σιγουριά περί πρόκρισης μας αλλά στα δικά μου μάτια τον αξίζουμε τον Τελικό. Αν έχουμε αξιοπρεπή εμφάνιση δε βλέπω γιατί να μην έχουμε μια καλή στήριξη από επιτροπές. Το τραγούδι μας μου θυμίζει τη συμμετοχή της Αυστρίας το 2011 (σε στυλ) και κάτι τέτοιες πομπώδεις “κλασσικές” μπαλάντες συνήθως ψηφίζονται από τους “ειδήμονες” των επιτροπών. Τα κλαρίνα, τα συρτάκια με μουσακά και τα μπούτια, αυτά καταποντίζονται στις επιτροπές! Τώρα από την άλλη θα μου πεις, πως πάμε για ψίχουλα από televoting (θέση 15-20) αλλά σε τελική ανάλυση είχαμε μέτριες επιλογές στον Εθνικό Τελικό. Στείλαμε την πιο “φεστιβαλική”!

      • Μπορεί οι επιτροπές να έβγαλαν το Aphrodisiac 3ο στον ημιτελικό όμως στον τελικό τα πράγματα άλλαξαν. Νομίζω μας έβγαλαν τότε 18ους και το κοινό 9ους… Η 3η θέση στον ημιτελικό από τις επιτροπές ήταν σαφώς πιο δίκαιη για τα δικά μου δεδομένα καθώς δεν υπήρχε κάποιο τραγούδι που να άξιζε περισσότερο την πρόκριση από το Aphrodisiac… Να άξιζαν εξίσου να προκριθούν υπήρχαν αρκετά (Never Forget, La la Love, Suus, Lautar, Zaleilah κλπ) Ποιο όμως από αυτά τα τραγούδια θα τερμάτιζε για ελάχιστους βαθμούς πιο ψηλά είναι υποκειμενικό… δεν υπήρχε δα και το Euphoria στον ημιτελικό μας! Όσο για το κοινό, χειρότερα από πέρσι δεν πρόκειται να πάμε! Όντως η ελληνική ιθαγένεια θέλει να ακούσει μπαγλαμά ή μπουζούκι για να ξεσηκωθεί και να ψηφίσει Ελλάδα (βλέπε Alcohol is Free, Watch My Dance) αλλά και οι ξένοι αυτό περιμένουν να ακούσουν από Ελλάδα! Παρ’όλα αυτά, η “συνταγή” μας κούρασε και αυτό αποδείχθηκε το 2012 που και πάλι στο κοινό ήμασταν 10αδα! Γι’ αυτό αν έχουμε τη στήριξη των επιτροπών τότε θα δούμε και φέτος 10αδα γιατί το κοινό σίγουρα θα μας ψηφίσει και στη χειρότερη να είμαστε 12οι – 13οι… Την Ισπανία δεν την ψηφίζει ποτέ το κοινό αλλά οι επιτροπές… με εμάς συμβαίνει το αντίθετο και γι αυτό φέτος ίσως πάμε καλά αφού μάλλον θα έχουμε τη στήριξη και των 2!

      • η συνταγη μας κουρασε??τοτε πως εξηγεις οτι με δυο ελληνοφωνα κομματια πηραμε την 8η και την 6η θεση αντιστοιχα το 10 και 13?εγω νομιζω οτι αντιθετα η ελληνικη συνταγη παντα πετυχαινει στη γιουροβιζον και αυτο φανηκε περιτρανα περυσι που απομακρυνθηκαμε απο την ελληνικη μουσικη οπως θα φανει και φετος αν κρινω απο τη χλιαρη αντιμετωπιστη του τραγουδιο της κυριακου!!επισης με τα τραγουδια που εχουμε παρει τις χειροτερες θεσεις στο διαγωνισμο(καλοου,θαλασαα,φρικι)ειχα ενα κοινο ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚ!!!

      • Συμφωνώ απόλυτα ότι το ελληνικό στοιχείο πάντα ψηφίζεται! Η μόνη μου ένσταση είναι στην πρωτοτυπία! Και όχι, το κλαρίνο της Σαγια δεν ήταν πρωτοτυπία, ούτε το στυλ Μαίρη Λίντα της Θωμαίδος είναι πρωτοτυπία και σαφώς ούτε η μπαλάντα της Κυριάκου είχε κάτι το πρωτότυπο… Από εκεί και πέρα έχει να κάνει σαφώς με την ποιότητα και την ζωντανή εκτέλεση! Μην ξεχνάς ότι έχουμε πάει πολύ καλά και με τραγούδια χωρίς ελληνικό στοιχείο (2006, 2009)! Για μένα είναι δικό μας λάθος που ψηφίζεται μόνο το μπουζούκι στην Ευρώπη… όλα τα χρόνια αυτό πλασάρουμε και γι’ αυτό μας έχουν συνδυάσει με αυτό και ψηφίζουν μόνο τέτοιου είδους τραγούδια… ας στείλουμε και κάτι άλλο πια!

  26. Η μονος δεν γυρνάει παλι βιντεο κλιπ. Οπως και το 2011 στο Λουκα. Επίσης, το τραγουδι στη νεα βερσιον απέμεινε μονο 2:45´, γιατι ; 3 λεπτα εχουμε δικαίωμα. Στα μείον η αφαίρεση του πιάνου που σε έβαζε στο κλίμα και το συναίσθημα.

  27. Πολύ πιο καλή η νέα εκτέλεση,ανέβηκε λίγο το επίπεδο του!Μόνο που ακόμα θέλει μια πιο δυνατή έναρξη!

  28. Παιδια επειδη δεν παιζει στην Γερμανια το βιντεο εκανα κατι εξυπνο πηρα την url https://m.youtube.com/watch?v=59dJUWlTdBo απο το ταμπλετ μου και το εκανα επικοληση στην σελιδα http://www.youtube-mp3.org/gr και ετσι ειναι αποθηκευμενο στα τραγουδια μου 😉
    Καλα το τραγουδι ηταν τελειο και ακομα πιο ωραιο !!!

  29. Καλο θα ηταν να κανει μερικα μαθηματα αγγλικων την κοροιδευουν παντου για φρασεις που ετσι οπως τις τραγουδαει εννοουν αλλα…φοβερα αδυναμη στα αγγλικα.

    • Ε βέβαια. Όλοοι ασχολούνται με τα Αγγλικά της Κυριάκου. Νομίζω θα μείνει στην ιστορία ως η χειρότερη ερμηνεύτρια αγγλικών. Ειδικά δε μετά την συμμετοχή της Lena το 2010 τα αγγλικά πέρασαν σε άλλο επίπεδο. Αλλά και πιο παλιά Σερτάμπ, Ρουσλάνα αλλά και πόοοσοι ακόμα μας παρουσίασαν τραγούδια με προφορά αντάξια της βουλής των λόρδων!

      • @giannismits Επειδη το τραγουδι αυτο δεν θα εχει ψηφους απο το κοινο αλλα ελπιζουμε στις επιτροπες τα αγγλικα της θα παιξουν ρολο οι συμμετοχες για τις οποιες μιλας δεν υπηραχαν επιτροπες.Εξαλλου φετος εχει δεκαδες μπαλαντες και καλυτερες και δυστυχως ενω οντως η κοπελα εχει ωραια φωνη υπαρχουν και ωραιοτερες φωνες ακομα και η Αλβανια μας παταει κατω νομιζω οτι θα πρεπει να προσεξει τα αγγλικα το breath να μην το λει bread….!

    • Εμένα δεν μαρεσει η φωνή της…έχει ωραία χροιά,αλλά μέχρι εκεί…και στον ελληνικό τελικό τραγουδούσε πολύ απότομα,δεν έχει έκταση η φωνή της..συν οτι ειναι και πολυ υπερβολικη στις εκφρασεις της,ειδικα αυτος ο ανεστεναγμος που εβγαλε στο τελος του τραγουδιου,στον ελληνικο τελικο,ηταν αστειος….

  30. Gregorio, μα δεν έχει να κανει η χώρα,κανεις λάθος. Δεν παιζει σε ΚΑΜΙΑ mobile συσκευη δηλαδή ταμπλετ, κινητά. Μόνο Υπολογιστή. Δεν έχει να κανει η χώρα με το youtube. Καμια σχέση

  31. Πολύ καλές οι αλλαγές! Τα αγγλικά της Μαρία-Έλενας καλυτέρεψαν, στην προηγούμενη version δεν πολύ καταλαβαίνες τι έλεγε τώρα όμως ακούγονται πιο καθαρά οι λέξεις.

  32. Οι αλλαγές είναι μικρές και δεν συμφωνώ που κόπηκε η έναρξη.Ας άλλαζαν την ενορχήστρωση αλλά να μη μικραίνε το τραγούδι.Ίσως δούμε κι άλλη αλλαγή και δεν είναι αυτή η τελική version.
    Εγώ έχω περιέργεια αν θα βγει ζωντανή η μπαλάντα της ελλάδας ανάμεσα στις υπόλοιπες. Πάντως είναι η μοναδική τύπου αμερικάνικη κλασική δακρύβρεχτη μπαλάντα στη φετινή eurovision.Τώρα αν αυτό είναι θετικό ή αρνητικό θα φανεί.
    Κι εγώ πιστεύω πως αξίζουμε μια θέση στον τελικό και δεν νομίζω να δυσκολευτούμε και ιδιαίτερα.

  33. Στα ξένα sites η Ελλάδα δεν τα πολυπάει καλά.Υπάρχει μίσος για εκείνη και δεν πιστεύουν ότι θα περάσουμε στον τελικό…εγώ νομίζω ότι αξίζουμε 10άδα και γιατί όχι 5αδα

  34. Αν και στην αρχή δεν μου πολυάρεσε, πλέον μου αρέσει. Όχι για νίκη φυσικά, αλλά για μια αξιοπρεπή εμφάνιση. Ελπίζω μόνο η τελική παρουσίαση να ενισχύσει τη δυναμική του κομματιού και να μην το καταδικάσει σε γρήγορη λήθη…

  35. Έκοψαν εντελώς την έναρξη, ενσωμάτωσαν το βιολί και συνολικά το τραγούδι μίκρυνε κατά 10 δευτερόλεπτα. Πάνε καλα; Καταρχάς η δομή του κομματιού είναι λίγο “προβληματική” και αυτό ήταν το πρώτο που έπρεπε να κοιτάξουν να διορθώσουν. Σίγουρα μπορεί να γίνει μια καλύτερη ενορχήστρωση. Η έναρξη με το πιάνο πρέπει οπωσδήποτε να επιστρέψει γιατί ένα τραγούδι πρέπει να κάνει αίσθηση από την έναρξή του, να σε βάλει στο σωστό mood, μεγάλο λάθος η αφαίρεσή της. Όσον αφορά το βιολί, ωραίο είναι, αλλά στο 1ο ρεφραίν θα ήταν καλό ν’ ακουστει μόνο στην επανάληψη του για να φανεί και ο δυναμισμός στη μελωδία, και να φύγει εντελώς στο 2ο μέρος γιατι εκει η ενορχήστρωση αλλάζει και είναι από μόνη της δυναμική, το βιολί ακούγεται παραπανίσιο πάνω στη σύνθεση.

  36. Eitane oraio tora einai epiblitika oraia, elpizo mono na mia antigrapsoune ti skini parousia tou is my time tou U.K kai na kanoune kati oraio sti skini tis Vienas

  37. Ήμουν εξαρχής αντίθετος με αυτήν την επιλογή. Πλέον μπορώ να πω ότι αρχίζει και μου προκαλεί ρίγος και μια θετική αύρα για ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα, ειδικά στο δεύτερο μισό του κομματιού. Καλοδουλεμένες οι αλλαγές αν και δε γίνονται αντιληπτές εύκολα. Θαρρώ πως οι επανηχογραφήσεις είχαν να κάνουν με την κάκιστη αγγλική προφορά, και έχω την εντύπωση ότι κάπως βελτιώθηκε ειδικά στα πρώτα δευτερόλεπτα που πήγαινε άπατα σε θέματα άρθρωσης με αποτέλεσμα να μοιάζει σαν να συλλαβίζει τις λέξεις γραμμένες με ελληνικούς χαρακτήρες. Η φωνή εξαιρετική, αρκεί να προσέξει λίγο το επιτηδευμένο τρέμουλο.

  38. Ρε παιδιά, δεν θα μπορούσε άνετα να είναι soundtrack ταινίας;; Μ’αρέσει πάρα πολύ, όντως οι αλλαγές δεν είναι πολλές, όμως προς το καλύτερο! Ε αν δεν πάμε τελικό θα είναι πολύ μεγάλη αδικία. Υπέροχη μπαλάντα! Θεωρώ ότι πολλοί δεν τους αρέσει επειδή έχουμε χρόνια να πάμε με τέτοιου είδους τραγούδι. Νομίζω μετά από τη Βίσση το ’06 δεν ξαναστείλαμε μέχρι φέτος μπαλάντα. Καλή μας επιτυχία!!!!!

  39. Όποιον και να στέλναμε θα τον μισούσαν αυτά τα πρόβατα οι Ευρωπαίοι! Δεν θα μου έκανε καθόλου εντύπωση αν είχαμε την ίδια αντιμετώπιση όπως η Ρωσία πέρσι. Έχουν μάθει να κάνουν “ουου” σε όποια χώρα δεν γουσταρουν. Αν είναι δυνατόν, που έχει καταντήσει αυτός ο διαγωνισμός. Μια χαρά είναι το τραγούδι μας. Πάμε με αξιοπρέπεια στην Βιέννη και αυτό πρεπει να μας αρκεί. Ούτε βιντεοκλίπ χρειαζόμαστε ούτε τίποτα.

  40. Οι αλλαγές σε ενορχήστρωση, η οποία μπορούσε να δουλευτεί κι άλλο, και η προσθήκη του βιολιού μου άρεσαν αρκετά, αλλά θεωρώ μεγάλο μείον την αφαίρεση του πιάνου στην αρχή, το οποίο, αν και κλισέ, σε έβαζε στην ατμόσφαιρα του κομματιού. Η σμίκρυνση του τραγουδιού μοιραία λόγω αποκοπής της εισαγωγής, θα μπορούσε ωστόσο να προστεθεί extra μελωδία πριν τη δυναμική γέφυρα και γενικότερα υπάρχει ένα θεματάκι στη συνθετική ροή. Το παιχνίδι για μένα θα παιχτεί, πλην της φωνητικής σαφώς απόδοσης της Μαρίας – Έλενας, στη σκηνική παρουσία, η οποία πρέπει να είναι άκρως θεατρική – καλλιτεχνική και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αποδοθεί συμβατικά όπως συνέβη σε πολλές μπαλάντες του είδους παλιότερα, προκειμένου να ξεχωρίσουμε, με πάθος, συναίσθημα και αλήθεια στην ερμηνεία, όχι στημένες κορώνες και λυγμοί. Σε γενικές γραμμές, μετά τις προσθαφαιρέσεις το επίπεδο του τραγουδιού παραμένει σταθερό για μένα και αν μη τι άλλο αξιοπρεπές. Και καλό είναι να μην θεωρούμε de facto τη στήριξη από επιτροπές, υπάρχουν πολλές ποιοτικές συμμετοχές φέτος… Αξίζουμε την πρόκριση σίγουρα και θεωρώ ότι οριακά μεν θα την πετύχουμε!

  41. Στα υπέρ η αφαίρεση του πιάνου στην αρχή. (Καμιά δεκαριά κομμάτια άλλων χωρών ξεκινούν με σόλο πιάνο, οπότε μάλλον νομίζω γι΄αυτό αφαιρέθηκε και καλά κάνανε..).
    Τώρα προσοχή στο στήσιμο. Ιδιαίτερα φέτος!! Κι αυτό γιατί πιστεύω πως φέτος κανένα τραγούδι και καμία μπαλάντα δεν ξεχωρίζει τόσο μουσικά ώστε να επισκιάσει τις άλλες (λυπάμαι ούτε η δικιά μας είναι αριστούργημα ούτε όμως και το τραγούδι της Κοντσίτα περσι ήταν κανας οργασμός σύνθεσης…) κι έτσι όλα θα παιχτούν στο στήσιμο πέρα από τη φωνή φυσικά…θυμηθείτε Ουκρανία 2011 ξεχώρισε μόνο από την εμφάνιση σε μια χρονιά μέτριας μπαλάντας..(όχι πως υπονοώ να φέρουν κανα σακί με άμμο για να σχεδιάζουν).
    Φαντάζομαι κάποιο έξυπνο βίντεο ή άβαταρ ή γενικά μια έξυπνη ιδέα για το στήσιμο, όχι χορογραφία ή κάτι φορτωμένο φυσικά. Θυμηθείτε τη Ρωσία του 2009. Με ένα απλό βίντεο- μία έμπνευση το τραγούδι ξεχώρισε, αν και τα στοιχήματα δεν του διναν καμία ελπίδα.

  42. α ναι και κάτι ακόμα… Το βιολί που ενισχύθηκε είναι επίσης θετικό.
    Αν στο πρώτο μέρος πριν την κορύφωση έμπαινε διακριτικά και λίγο κλαρίνο (πόσο ταιριάζει στις μελαγχολικές μεσογειακές μπαλάντες!) θα την έκανε ακόμη πιο ιδιαίτερη..
    [Ευτυχώς ελέγχονται τα σχόλια και θα γλυτώσω το βρίσιμο γι΄αυτό που έγραψα! 🙂 ]

  43. Σχετικά με την σκηνική παρουσία, ένα τέχνασμα μπορεί να είναι δίκοπο μαχαίρι και να αποσπάσει τελείως την προσοχή του θεατή από το τραγούδι. Θα προτιμούσα κάτι λιτό και απλώς να παίξουν με τον φωτισμό και με τον αέρα προς το τέλος.

    Ένα τέχνασμα που μου ήρθε στο μυαλό είναι να χρησιμοποιήσουν ένα μεγάλο ενυδρείο με νερό και μέσα να έχει 1-2 άτομα που κάνουν διάφορες slow motion κινήσεις, θα ταίριαζε πιστεύω με το δραματικό ύφος του τραγουδιού αλλά και με τον τίτλο του. Βέβαια κάτι τέτοιο έχει πολλές τεχνικές δυσκολίες και ίσως είναι υπερβολικό.

  44. Ελεος έρχονται στα βιντεακια της ελληνικής συμμετοχής όλοι η γερμανική σαβουρα και βρίζουν την Ελλάδα

  45. Στο δημοφιλες site wiwibloggs απο τα 40 comments τα 39 λενε πως δεν πρεπει να περασει η Ελλαδα 🙁

    • ΜΟΛΙΣ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟΝ WIWBLOGGS ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΕΚΑΔΑ;ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΔΕΣ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΚΤΟΣ;
      ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΘΑΒΟΥΜΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΟΝΤΑΡΩ ΣΤΗΝ ΦΩΝΑΡΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΕΛΕΝΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΚΗΝΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΙΣΩΣ ΑΠΟ ΦΩΚΑ.ΠΟΙΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΕΡΣΙ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ.ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΤΑΝ.ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΩ ΤΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΕ ΛΟΝΔΙΝΟ ΚΑΙ ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΒΑ.ΕΚΕΙ ΘΑ ΦΑΝΟΥΝ ΟΛΑ.ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΤΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ!

  46. Η Μαρια Ελενα είναι εκπληκτική.
    Ακουσα το κομματι για πρώτη φορά (επιτέλους) & πιστεύω πως θα μαγέψει με την φωνή της.
    Καλή επιτυχία !!!

  47. ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΤΟΝ OGAE.
    MOY AΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ Η ΝΕΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΣΤΙΣ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ STUDIO FAN.ΤΑ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ ΒΙΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ!!!!ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ;;;;

  48. αυτή τη σειρα των ημιτελικών ποτε εχουν σκοπο να τη δημοσιευσουν? εχουμε καποιο νεοτερο?

  49. Είναι μια όμορφη μπαλάντα που υποστηρίζεται από μια πολύ μελωδική φωνή και ευχής έργο θα ήταν η τάση της Eurovision φέτος να κλίνει προς τις μπαλάντες. Θα ευχηθώ με κάθε ελπίδα, καλή επιτυχία στην Ελλάδα μας και φυσικά Μαρία – Ελένη Κυριάκου βάλε τα δυνατά σου πάνω στην σκηνή και βγάλε τον καλύτερό σου εαυτό!

    • Συμφωνω απόλυτα μαζί σου.Μερικές φορές ειχα σιχαθει να βλεπω στο διαγωνισμό φτηνα pop,μπορει σε καποιους οι μπαλάντες να φαινονται βαρετές αλλα τουλάχιστον ειναι ποιοτικότερη μουσική.Και μερικοί στελνουν καλά pop οπως η Σουηδία αλλά η Ελλάδα εστελνε κακές απομιμήσεις της Καλομοιρας και της ¨Ελενας που προσπαθουσαν να εναρμονισουν το εθνικ με το Ζορμπα.Σιχαθηκαμε πια!Στειλαμε και εμεις μια φορα αξιοπρεπες τραγουδι και πεσανε να μας φανε.πρεπει καθε χρονια να ειμαστε το κιτς του διαγωνισμού δηλαδη;

  50. Το τραγούδι είναι τέλειο εύχομαι στη Μαρία Ελενα να μαγέψει με την φωνή της.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

  51. Η ΜΑΡΙΑ-ΕΛΕΝΑ ΗΤΑΝ ΕΧΘΕΣ ΣΤΑ “ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ” ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΕΝΩ ΤΗΝ ΑΚΟΥΓΑ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΝΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Η ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΛΗΡΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ Η ΦΩΝΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ “ΝΕΡΑΙΔΑΣ” ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΓΑΛΗΝΕΥΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ!!
    ΕΙΜΑΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΠΟΙΗΤΗΣ, Ε;;;;;

  52. thraki boy Επειδή έχω δεί ένα προηγούμενο σχόλιό σου όπου αναφέρθηκες στην 17η θέση που είχε καταλάβει η Μαντώ το 2003 σκέφτηκα ο,τι προφανώς, δεν έχεις ακούσει ποτέ το λόγο που είχε καταλάβει αυτή τη θέση ούτως ώστε να πιστεύεις ότι φταίει το ότι το τραγούδι ήταν μπαλάντα, έτσι λοιπον έχω όλη την καλή διάθεση να σε διαφωτίσω.
    Λοιπόν φίλε μου΄, η Μαντώ ανήμερα του διαγωνισμού είχε μια ίωση και αυτό ήταν ο κακός ιωνός για την ίδια και πόσο μάλλον για τη φωνή της κι έτσι απ’ολο το τραγούδι μόνο την κορώνα στο τέλος κατάφερε να βγάλει όμως, γενικότερα στο υπόλοιπο τραγούδι δεν κατάφερε να έχει την απόδωση που χρειαζόταν με αποτέλεσμα να χάσει, δυστυχώς αρκετούς βαθμούς, διότι αν ήταν καλύτερα θα είχε, σαφώς ενα θετικότερο αποτέλεσμα αντί για τη 17η θέση και τους 25 βαθμούς.
    Κάτι παρόμοιο είχε συμβεί και στη Τζωρτζίνα στον εθνικό τελικό πριν από δύο(2) χρόνια και το 2013 , με αποτέλεσμα να χάσει την ευκαιρία για την εκπροσώπηση της χώρας μας στο 58ο διαγωνισμό τραγουδιού στο Μάλμε.
    ΑΥΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΟΔΉΓΗΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΌΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΡΊΑΣ ΣΟΥ.
    Υ.Γ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΕΡΟΛΟΓΊΕΣ ΑΛΛΑ Η ΠΑΣΑ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΠΕ Η ΜΑΝΤΩ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΝΑΤΑΛΙΑΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ.

    • ΣΤΗΝ EUROVISION ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΤΟ VISION.ΔΗΛ,ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΚΑΙ Η ΦΩΝΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΝΤΥΣΙΜΟ.ΤΟ 2003 ΣΤΗΡΙΖΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΒΑΡΔΗ ΑΛΛΑ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΤΩ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΦΩΝΑΡΑΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΩΣ.ΜΟΛΙΣ ΟΜΩΣ ΕΙΔΑ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΜΑΥΡΟ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΦΟΡΕΜΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 80, ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΤΗΣ MADONNA KAI TA ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ ΚΟΡΔΟΝΙΑ ΠΟΥ ΑΦΗΝΑΝ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΝΑ ΟΡΓΙΑΖΕΙ,ΕΙΠΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ,ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΙΤΣΑΡΙΑΣ.ΑΥΤΗ Η ΑΣΧΗΜΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ.
      ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΑΘΕ ΚΑΙ Ο ΣΑΡΜΠΕΛ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΥΧΗ ΜΕ ΤΟ ΝΤΥΣΙΜΟ ΕΣΤΩ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ.ΤΕΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΥΤΖΑΜΑ ΤΟΥ ΛΑΚΗ ΓΑΒΑΛΑ!

  53. Συγγνώμη αλλά φωνητικά η Μαντώ ακούστηκε για μένα τουλάχιστον ΑΨΟΓΗ.Η Βίσση ήταν αυτή που είχε προβλήματα λόγω ίωσης

  54. stathis αυτο το ακουσα να το λέει η ιδια η ΜΑΝΤΩ ΣΤΗ ΝΑΤΑΛΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΓΑΖΩ ΑΠ΄ΤΟ ΜΥΑΛΛΟ ΜΟΥ

  55. Το μονο σιγουρο είναι ότι φετος θα εχουμε μια αξιοπρεπη συμμετοχη…..από εκει και περα πιστευω πως φετος μπορούμε να τα περιμενουμε όλα από μια καλη θεση στην δεκαδα μεχρι και έναν ωραιοτατο αποκλεισμο…..πιστευω ότι θα παιξει σημαντικο ρολο ποιο θα είναι το στησιμο του τραγουδιου αλλα και η ερμηνεια της κυριακου….

  56. Το μόνο που χρειάζεται τώρα είναι ένα πολύ ωραίο video clip που όλες οι χώρες έχουν κάνει ήδη από καιρό για να βοηθήσει το κομμάτι και να το ανεβάσει στις προτιμήσεις του ευρωπαικού κοινού. πού έχει τον νου της η MINOS ;;;;;;

  57. το τραγούδι ειναι εξαιρετικό και η φωνη της Μαρίας ¨Ελενας ειναι καθηλωτική.Στον τελικό θα περάσουμε ασυζητητί απλά φετος ειναι μια θάλασσα από μπαλάντες και ειναι δυσκολο κάποια να φτασει πολύ ψηλα.Πιστευω οτι η Ελλάδα θα αδικηθεί λογω πολιτικων σκοπιμοτήτων και το τραγουδι θα βεται στο εξωτερικο εξαιτίας της κακης μας πολιτικής εικόνας.Επισης ειδαμε ολοι πως μας κατακεραυνωσαν περυσι χωρες που παραδοσιακα μας στηρίζουν δεν πιστευω οτι θα μας στηριξουν ουτε φετος.Τουλαχιστον να εκτιμηθει οτι δε στειλαμε κανενα φτηνό ποπαδικο αλλα μια κομψή εμφάνιση και μια καλη δουλεια.Ας ελπίσουμε για αυτο τουλάχιστον.παντως πιστευω οτι οι κριτες θα το δουν πολύ θετικά το κομμάτι.

  58. Καλο είναι να μην πάμε με την σκέψη οτι θα μας τσακίσουν για πολιτικούς λόγους,εχεις δίκιο το τραγούδι είναι εξαιρετικό

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ