ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Συμμετοχές έως 25 Ιανουαρίου…

Η ουκρανική τηλεόραση NTU ανακοίνωσε την παράταση υποβολής συμμετοχών στην εθνική επιλογή για τη Eurovision 2012 έως τις 25 Ιανουαρίου.

Στη συνέχεια ειδική επιτροπή θα επιλέξει 19 τραγούδια που θα λάβουν μέρος στον τελικό, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις 10 Φεβρουαρίου με 21 συμμετοχές. Η μία συμμετοχή θα προέρχεται από την εκπομπή του καναλιού Inter TV Show number 1 και μία θα προκριθεί από τον διαδικτυακό διαγωνισμό που φιλοξενεί το Say.tv.

Το πρώτo social TV network στην Ουκρανία Say.tv ξεκίνησε τη λειτουργία του και εκεί μπορεί όποιος επιθυμεί να υποβάλλει συμμετοχή για auditions και για τηλεοπτικά shows. Ο συγκεκριμένος ιστότοπος έχει την υποστήριξη πολλών μεγάλων ονομάτων της μουσικής σκηνής στην Ουκρανία, μεταξύ των οποίων και η νικήτρια της Eurovision 2004 Ruslana.

Ο Διευθυντής της ουκρανικής τηλεόρασης NTU, Walid Arfush, ξεκίνησε τον διαγωνισμό αυτό για τη Eurovision και κάλεσε όποιον επιθυμεί να καταθέσει ένα video έως τις 31 Ιανουαρίου στην σχετική ιστοσελίδα. Ο νικητής αυτού του διαδικτυακού διαγωνισμού θα πάρει απευθείας το εισιτήριο για τον μεγάλο εθνικό τελικό.

Επιπλέον, έγινε γνωστό ότι όλοι οι υποψήφιοι καλλιτέχνες θα κληθούν να υπογράψουν οικονομικό συμβόλαιο βάσει του οποίου θα φέρουν οι ίδιοι το βάρος της χρηματοδότησης της συμμετοχής τους.

Αρκετοί δημοφιλείς στην Ουκρανία τραγουδιστές έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον, όπως το συγκρότημα  Quest Pistols, ο Alexey Matias, ο Max Barskih και το συγκρότημα Nerealnye.

Λουκάς Βλαβιανός

πηγή: esctoday.com

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ