ΚΥΠΡΟΣ: Στις 6 Ιανουαρίου η επίσημη παρουσίαση των τραγουδιών! [ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ]

Τέλος στην αναμονή για τους απανταχού fans της κυπριακής συμμετοχής για την Eurovision 2012 θα δοθεί τις επόμενες μέρες, καθώς η κρατική τηλεόραση της χώρας (ΡΙΚ) ανακοίνωσε επίσημα το πρόγραμμα που θα ακολουθηθεί, εν όψει του εθνικού τελικού.

Συγκεκριμένα, ο δημόσιος τηλεοπτικός φορέας της Κύπρου έχει προγραμματίσει ειδική συνέντευξη τύπου για τις 9 Ιανουαρίου, στην οποία θα παρουσιαστούν τα τρία υποψήφια τραγούδια της φετινής εκπροσώπου, Ήβης Αδάμου. Λίγες μέρες αργότερα, στις 25 Ιανουαρίου, θα διεξαχθεί και ο εθνικός τελικός της χώρας, στον οποίο η νεαρή ερμηνεύτρια θα τραγουδήσει και τις τρεις αυτές συμμετοχές. Εκεί, το τηλεοπτικό κοινό σε συνδυασμό με τις ψήφους της ειδικής κριτικής επιτροπής θα επιλέξει ποια από τις τρεις συνθέσεις θα διαγωνιστεί στη σκηνή του Μπακού, τον ερχόμενο Μάιο.

[UPDATE]: Σύμφωνα με σημερινή ανάρτηση της κυπριακής εταιρείας τηλεπικοινωνιών MTN, που αποτελεί χορηγό της φετινής αποστολής, τα τραγούδια θα δημοσιευτούν στην ιστοσελίδα τους στο facebook στις 6 Ιανουαρίου, λίγες ημέρες πριν από την επίσημη παρουσίασή τους από το ΡΙΚ. Δείτε το σχετικό βίντεο:


Τα γυρίσματα των video clips των τραγουδιών ολοκληρώθηκαν πριν από λίγες μέρες στην Κύπρο (esctoday.com), ενώ αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο στάδιο του μοντάζ, ώστε να είναι καθ’ όλα έτοιμα για την παρουσίασή τους στην προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου. Παράλληλα, η Ήβη Αδάμου βρίσκεται σε συνεχή προετοιμασία για τη διεξαγωγή του εθνικού τελικού, υπό την αρωγή πλειάδας συνεργατών, που αποτελείται από κορυφαίους επαγγελματίες στον χώρο του θεάματος.

Θανάσης Νάκος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ