ΙΣΡΑΗΛ: Ένα ‘χρυσό αγόρι’ στη Βιέννη!

Ο 39ος εκπρόσωπος του Ισραήλ στο διαγωνισμό της Eurovision είναι o Nadav Guedj που επιλέχθηκε μέσα από το τηλεοπτικό σόου The Next Star με ποσσοστο 79% του κοινού να του δίνουν το εισιτήριο για τη Βιέννη. Το τραγούδι που θα ερμηνεύσει ο Nadav  έχει τίτλο Golden boy (χρυσό αγόρι) και είναι μία δημιουργία του Doron Madali. Το Ισραήλ λαμβάνει μέρος στο 2ο ημιτελικό του διαγωνισμού που θα γίνει στις 21 Μαΐου.

[youtube id=”BQNNtbdZ4Zg” width=”600″ height=”350″]

62 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Απολαυστικά απαίσιο τραγούδι! Ο κόσμος μπορεί και να το ψηφίσει μέσα στον καταιγισμό από μπαλάντες, οι επιτροπές προβλέπω να το σφάζουν.

    Καλή επιτυχία όπως και να χει!

  2. επιτελους!!!μ αρεσε πολυ κ χρειαζοταν ενα τετοιο τραγουδι στον διαγωνισμο φετος!!!νομιζω οτι θα τ παει καλα….εχει ωραιο ρυθμο π σου μενει…λιγο το κουπλε δεν μ τρελενει γτ δεν δενει καλα μ τ υπολοιπο αλλα σε γενικες γραμμες αρκετα καλο κ ανεβαστικο!!!!για μενα 10αδα…

  3. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΙΣΡΑΗΛ…….
    my top 31
    1.Ισπανία 10/10
    2.Λετονία 9.5/10
    3.Εσθονια 8.5/10
    4.Ελβετια 8.5/10
    5.Σλοβενια 8/10
    6.Ελλαδα 7.5/10
    7.Iσραηλ 7.5/10
    8.Κυπρος 7/10
    9.Μαλτα 7/10
    10.Ιταλια 7/10
    11.Ισλανδια 6.5/10
    12.Γερμανια 6.5/10
    13.Σερβια 6/10
    14.Λευκορωσια 6/10
    15.Ολλανδια 6/10
    16.Πορτογαλια 6/10
    17.Γεωργια 6/10
    18.Ρουμανια 5.5/10
    19.Πολωνια 5.5/10
    20.Μολδαβια 5.5/10
    21.Γαλλια 5/10
    22.Ιρλανδια 5/10
    23.Λιθουανια 5/10
    24.Αρμενια 5/10
    25.Τσεχια 5/10
    26 Ουγγαρια 4.5/10
    27.Δανια 3.5/10
    28.ΠΓΔΜ 3.5/10
    29.Βελγιο 3/10
    30.Ηνωμενο Βασιλειο 3/10
    31.Φινλανδια 2/10

  4. Guilty pleasure… Από τα λίγα χορευτικά κομμάτια, δεν ξέρω αν θα καταφέρει να προκριθεί, συνήθως το Ισραήλ καταποντίζεται λόγω πολιτικών ζητημάτων. Ο ρυθμός μου έμεινε στο μυαλό απ’την πρώτη φορά, δεν μπορώ, όμως να του δώσω πάνω από 6/10 το πολύ! Όσο για τη θέση στην κατάταξή μου, δεν έχω αποφασίσει ακόμη, θα το σκεφτώ…

  5. Την είχε ανάγκη ο διαγωνισμός αυτή τη συμμετοχή…Προσωπικά δεν με ενοχλεί,που φέτος έχει πολλές μπαλάντες,αλλά ήθελα να έχει και ένα ξεσηκωτικό κομμάτι…Όσον αφορά το τραγούδι μου άφησε ανάμεικτα συναισθήματα…Πολύ καλό το πρώτο λεπτό,μετά γίνεται λίγο αχταρμάς,αλλά συνολικά είναι αρκετά καλό….7/10!!!!

  6. Pistevw oti fetos to israel epitelous tha perasei…meta tous adikous apoklismous tou 2013-2014 tha dei fetos teliko..kai isws kai 10ada..!
    Emena prwsopika to tragudi m emeine me to 1o akusma..kati anevastiko epitelus..!Bravo..!

  7. ε διαγωνισμος χωρις μια εθνικ συμμετοχη γινεται;;δε γινεται!!!
    ομολογω πως ειναι οσο εθνικ πρεπει μου αρεσει αρκετα!!! καπου στη 15αδα μου!!!
    πολυ πιασαρικο μεσα σε ενα απροβλεπτο ημιτελικο χωρις ιδιαιτερες συμμαχιες κι ξεκαθαρα φαβορι εχει ελπιδες μεχρι κι για προκριση(λογω κυριως televoting!!!)
    αν περασει νομιζω θα βγει στη τελευταια 7αδα 😀
    καλη επιτυχια!!

  8. MΠΡΑΒΟ ΙΣΡΑΗΛ!!!!!!!επιτελους ενα χαρουμενο,χορευτικο και ακρως καλοκαιρινο κομματι!σαν να βλεπω τους γιουροφαν στο σταδιο να αλλαλαζουν ξεφρενα!ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΟΥ!!AND THE 12 POINTS FROM GREECE GOES TO ISRAELLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL!!!!!!!!

    • Και μεις ξεσηκώσαμε πέρσι το στάδιο αλλά βαθμό δεν είδαμε..! Άσε που στον 2ο ημιτελικό έχουν ήδη μαζευτεί δυνατότερα τραγούδια.

  9. Τραγικο. Ενα συνονθυλευμα ηχων αταιριαστων μεταξυ τους. Στην προσπαθεια του να μπερδεψει μουσικα ειδη χανει την ταυτοτητα του. Ξεκινα μπαλαντα, γινεται pop-rnb κα στο ρεφραιν γινεται εθνικ-ανατολιτικο και μετα φτου απ’ την αρχη. Ισως το κοινο να του δωσει κατι ψηφαλακια αλλα οι επιτροπες θα το καταποντησουν και δικαιως, Οπως και να εχει, καλη τυχη.

  10. Epitelous na xorepsoume ligo fetos, giati gia emena pou parakolouthw tin Eurovision entatika apo to 2002 goustarw Show, Efe, Dance kommatia, fetos varieme apeira!! Protimw na vlepw to MelodiFestival.
    TOP
    1. Estonia
    2. Georgia
    3. Sweden

    • Θα χορεψεις με Εστονια και Γεωργια και κατα πασα πιθανοτητα με το ινδιανικο της Σουηδιας? Για μενα χιλιες φορες ωραιες ραδιοφωνικες μπαλαντες που θα τις ακουω και μετα τον διαγωνισμο, παρα φτηνα ποπακια που θα καταναλωθουν στο τριλεπτο της Γιουροβιζιονικης βραδιας.

      • μαλιστα!οπως πια υπεροχη ραδιοφωνικη μπαλαντα εκανε επιτυχια την τελευταια 20 ετια απο τη γιουροβιζιον???διοτι εγω θυμαμαι οτι τα μονα τραγουδια που εκαναν πανευρωπαικη επιτυχια ειναι ρυθμικα ποπακια οπως της gina g,dana.imaani,sertab,lorren,tatu κτλ κτλ!!!κατι σε μπαλαντα ειλικρινα δεν μου ερχεται!

      • Lane Moje, Molitva, No One, Undo, When The Music Dies κλπ… είναι από τις μπαλάντες που θα μείνουν στον διαγωνισμό… όσον αφορά τις “επιτυχίες” μετά το διαγωνισμό μόνο 3-4 τραγούδια έχουν παίξει στα ελληνικά ραδιόφωνα με εξαίρεση τις ελληνικές συμμετοχές… το Satelite και το Euphoria, άντε και το Always με το Allez Olla Ole (πιο πολύ σε μαγαζιά)! Όντως στην Ελλάδα δεν έχουν γίνει επιτυχίες και σουξεδάκια μπαλάντες αλλά καλύτερα να στείλουμε κάτι αξιοπρεπές παρά κάτι το ξεσηκωτικό αλλά ατάλαντο και επαναλαμβανόμενο όπως κάνουμε σχεδόν κάθε φορά! Στο εξωτερικό πάντως και συγκεκριμένα σε Αγγλία και Σουηδία οι μπαλάντες της Eurovision φτάνουν πιο ψηλά στα charts τα τελευταία 3-4 χρόνια!

      • αυτο ακριβως θα μεινουν στο διαγωνισμο οπως ειπες!ακουσες εσυ σε κανενα ελληνικο ραδιοφωνο η σε κανενα κλαμπ το molitva η το no one η οποιαδηποτε αλλη μπαλαντα της γιουροβιζιον απο το 90 και μετα?ενω τα ρυθμικα τραγουδια παιζουνται κατα κορον τοσο σε ραδιοφωνα οσο και σε μπαρακια!!

  11. Επιτέλους και ένα τραγούδι ξεσηκώτικο κ ανεβάσεις γιατί με τόσες μπαλαντες θα βαριομασταν…μ αρέσει πάντως κ μακάρι μα περάσει γιατί πέρσι αδικία την άξιζε την πρόκριση…στο 0:35 – 0:50 και 1:32 μου θυμίζει ένα τραγούδι του Justin Timberlake χαχαχα κ όλο το υπόλοιπο στυλ arash καλή επιτυχία!!

  12. Τί μπανάλ αραβική ανοησία είναι αυτή; Γιατί κάποιες χώρες μπαίνουν στον κόπο και τα έξοδα να συμμετέχουν όταν δεν έχουν τίποτα της προκοπής να στείλουν;

  13. Οk, δεν είναι κ το απαύγασμα της ποιότητας, αλλά είναι πιασάρικο, γιουροβιζιονικό και διαφορετικό από τα υπόλοιπα.. θυμίζει λίγο ινδία και οι στίχοι είναι ιδιαίτεροι.. η παρουσίαση θα το ανεβάσει περισσότερο ή θα το καταστρέψει.. πρέπει να παρουσιαστεί κάπως εναλλακτικά.. όχι με 4 χορευτές/τριες και ένα συνηθισμένο χορευτικό.. καλύτερα να βάλουν έναν άνθρωπο-καρικατούρα να αποδομήσει το τραγούδι και να το κάνει epic! Θα πιάσει, πιστεύω.. προς το παρόν 12-15 στο τοπ μου!

  14. απο τις καλυτερες φετινες συμμετοχες!ευγε ισραηλ!ειναι το μοναδικο εθνομεσογειακο ποπακι και κατι μου λεει οτι και τελικο θα περασει αλλα και καλα θα τα παει!!νουμερο 2 στο τοπ μου με πρωτη μακραν την ιταλια!!
    1.ΙΤΑΛΙΑ
    2.ΙΣΡΑΗΛ
    3.ΙΣΠΑΝΙΑ
    4.ΕΣΘΟΝΙΑ
    5.ΔΑΝΙΑ

  15. Eurovision 2007. Και πιο παλιά. Γενικά θυμίζει παλιές κακές εποχές και στερεότυπα. Με αυτό και τη Φιλανδία (εκεί λίγο λιγότερο για να το παίξουν κοινωνικά ευαίσθητοι) θα κάνουν πάρτι οι επικριτές του διαγωνισμού. Φτηνός στίχος, φτηνή μελωδία, οκ φωνή. Σου μένει στο αυτί αλλά αυτό δεν λέει κάτι, πολλά άσχημα ακούσματα σου μένουν.

    Ελπίζω η παρουσίαση κάπως να το σώσει αλλά δεν σώζεται νομίζω..Ελπίζω επίσης οι επιτροπές να κάνουν τη δουλειά τους. Λυπάμαι για το Ισραήλ γιατί έχει αποκλειστεί πολλές φορές άδικα (ειδικά το 2013 με την Moran Mazor αλλά και πέρυσι) αλλά δεν πρέπει να περάσει με αυτό το πράγμα τελικό.

  16. Λίγο μπέρδεμα το τραγούδι και ή θα περάσει οριακά και θα καταλήξει η νέα Νορβηγία 2012 ή δεν θα περάσει καθόλου! Στην αρχή θυμίζει πολύ το Sing του Ed Sheeran νομίζω!

  17. Οσο πιασαρικο κ αν ειναι το τραγουδι,το Ισραηλ ΔΕΝ θα τα παει καλα,για αλλους ευνοητους λογους κ αποδειχτηκε κ περυσι αυτο!

  18. Με αυτον τον πανχαζο τιτλο και τον ντολμαδοφατσα τραγουδιστη πιστευα οτι θα ναι καμια μπουρδα, αλλα τελικα αποδηχτηκε σχετικα καλο τραγουδι.

  19. το ισραηλ και το euphoria να εστελνε για συγκεκριμένους λογους δεν περναει…ωραιο,ευχαριστο ακουσμα αλλα τιποτα παραπανω….η χαρα του ημιτελικου είναι το ισραηλ,ξερεις ότι εχεις έναν αντιπαλο λιγοτερο!

  20. το κουλπε δε μου αρεσει, η αρχη του ρεφραιν ειναι καλη αλλα καταληγει χιλιοακουσμενο και ξεπερασμενο. το περσινο πολυ πιο ωραιο!

  21. δεν ξέρω τι να πω; άφησε η Ελλάδα το εμπορικό έθνικ και το έπιασε το Ισραήλ.
    Αν πάει καλά προβλέπω επιστροφή και της Ελλάδος στο στυλ αυτό.
    πάντως, σίγουρα η καλύτερη Ισραηλινή συμμετοχή εδώ και καιρό

  22. Δεν θα με χαλάσει να ακούσω ένα ανεβασιάρικο τραγούδι στον ημιτελικό και ενδεχομένως στον τελικό. Και προφανώς το στάδιο θα ξεσαλώσει, άλλωστε ξέρουμε καλά τι είναι η πλειοψηφία των θεατών το είδαμε και πέρσι με το δικό μας που είχαν ξεβιδωθεί.
    Το ακούω ευχάριστα αλλά μέχρι εκεί. Άλλωστε τόσα χρόνια έχω ακούσει κορυφαία εθνικ και γενικά ποπ τραγούδια που αυτό ωχριά μπροστά τους. Μέτριο 6/10
    Μη τρέφετε υψηλές προσδοκίες. Το ισραήλ για ακόμα μία φορά θα πληρώσει για την πολιτική του, που πάντα επηρέαζε και την eurovision.

  23. Well…Κατ’αρχήν είναι ευχάριστο πως φτάσαμε τις 31 ανακοινωθείσες συμμετοχές και μένουν μόνο 9. Είναι επίσης θετικό (εν μέρει) πως δεν έχουμε μία ακόμα μπαλάντα. Όμως…παρ’ότι έχω δηλώσει οπαδός της ethnopop….just no! Είναι απομεινάρι των “κακών” ethnopop του 2004-2007 (Μου θύμισε εντονότατα Make My Day από ΠΓΔΜ 2005.Not Good!) Η εισαγωγή του είναι βαρετή, τα αγγλικά ασχολίαστα και οι στίχοι με εκνευρίζουν. Τέτοια τραγούδια ακούμε στα ελληνάδικα στις 5 το πρωί, όταν πλέον δεν ξεχωρίζουμε τι είναι μουσική…Ωστόσο, αν ήταν άλλη χώρα θα έλεγα πως είναι ήδη τελικό, αλλά τα τελευταία χρόνια το Ισραήλ δεν μπορείς να το προβλέψεις και όταν ένα πολύ καλό και δυναμικό τραγούδι όπως το “Same Heart” τερματίζει προτελευταίο σε έναν ημιτελικό μόλις 15 χωρών δεν βρίσκω το λόγο να πάει τελικό το “Golden Boy”. Αν πάει, θα γίνει μόνο και μόνο για να υπάρχει κάτι πιο “dance”, να σπάει η μονοτονία. Είχα ελπίδες για το Ισραήλ….(Είναι τραγικό που θα το πω αλλά το Stay ήταν καλύτερο…)
    1.Εσθονία
    2.Λετονία
    3.Τσεχία
    4.Μάλτα
    5.Ολλανδία
    6.Ιταλία
    7.Γερμανία
    8.Ρουμανία
    9.Ιρλανδία
    10.Ισλανδία
    11.Ισπανία
    12.Λιθουανία
    13.Γαλλία
    14.Βέλγιο
    15.Ελβετία
    16.Σερβία
    17.Ελλάδα
    18.Σλοβενία
    19.Ουγγαρία
    20.Πολωνία
    21.Γεωργία
    22.Ισραήλ (Καλή Επιτυχία!)
    23.Κύπρος
    24.Μολδαβία
    25Δανία
    26.Πορτογαλία
    27.Λευκορωσία
    28.Αρμενία
    29.Π.Γ.Δ.Μ.
    30.Ηνωμένο Βασίλειο
    31.Φινλανδία
    Τώρα σειρά έχει το Σαν Μαρίνο. Για να δούμε τι μας ετοιμάζουν οι “μικροί”…

  24. Και μόνο που θα μας ξυπνήσει μετά από τόσα αργά κομμάτια, του αξίζουν συγχαρητήρια. Ας μην είναι το κορυφαίο ποιοτικό κομμάτι, τουλάχιστον θα βάλει ρυθμό στο σόου, ελπίζω να περάσει και στον τελικό, γιατί μας βλέπω να κοιμόμαστε. Με “συνταγή” Ελλάδας, λοιπόν, φέτος το Ισραήλ, είμαι περίεργος να δω που θα φτάσει. Το ίδιο περίεργος είμαι και να δω τι θα καταφέρει και η Μαρία Έλενα. Πάντως, ειλικρινά, είναι η πρώτη χρονιά που δεν περιμένω να δω με ανυπομονησία πως θα στηθεί το κάθε κομμάτι πάνω στην σκηνή της Βιέννης…

  25. Τί καρασκυλάδικο είναι τούτο?? Απαράδεκτο! Το χειρότερο μου, όχι μόνο για φέτος αλλά των τελευταίων χρόνων θα έλεγα!

  26. Το top μου μέχρι στιγμής
    1.Λετονία 10/10
    2.Εσθονία 10/10
    3.Ιταλία 9,5/10
    4.Σλοβενία 9/10
    5.Μάλτα 8,5/10
    6.Ρουμανία 8/10
    7.Ισραήλ 7,5/10
    8.Ισπανία 7,5/10
    9.Ιρλανδία 7/10
    10.Ολλανδία 7/10
    11.Πολωνία 7/10
    12.Αρμενία 7/10
    13.Δανία 6.5/10
    14.Κύπρος 6.5/10
    15.Τσεχία 6,5/10
    16.Ελβετία 6,5/10
    17. Ουγγαρία 6/10
    18.Γεωργία 6/10
    19.Γερμανία 5.5/10
    20.Λευκορωσία 5.5/10
    21.Μολδαβία 5,5/10
    22.Γαλλία 5/10
    23.Ελλάδα 5/10
    24.Λιθουανία 5/10
    25.Ισλανδία 5/10
    26.Πορτογαλία 5/10
    27.Σκόπια 4,5/10
    28.Αγγλία 3,5/10
    29.Φινλανδία 2,5/10
    30.Βέλγιο 2/10
    31.Σερβία 2/10

  27. Ένα αρκετά χορευτικό τραγούδι, που σίγουρα θα ξεσηκώσει το στάδιο. Παρατήρησα ορισμένα στοιχεία από χώρες της ανατολής (όπως η μουσική), ενώ έχω την υποψία ότι σαν τραγούδι κάπου το έχουμε ξανακούσει (μου θυμίζει κάτι από Σκόπια 2005). Όπως και να’ χει καλή τύχη στο Ισραήλ!
    Υ.Γ.: Καλύτερη περσινή συμμετοχή του Ισραήλ απ τη φετινή.

  28. ΥΠΕΡΟΧΟ,ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΞΙΖΕΙ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΟΠΩΣ Κ ΠΕΡΥΣΙ.ΠΑΝΤΑ ΨΗΦΙΖΩ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΩ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ.ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ Κ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΝΤΑΝΑ ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ (ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΝΤΣΙΤΑ ΑΥΤΗ ΕΙΧΕ ΑΛΜΠΟΥΜ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΙΣΩ ΤΗΣ) ΟΠΟΙΑ ΞΑΝΑΓΕΝΝΗΣΕ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΟΤΙ Η ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΤΟ 1998 ΗΤΑΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ.ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ,ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΔΙΟΤΙ ΤΟΤΕ Η ΡΩΣΙΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ……ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΑΚΟΜΗ.ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΩ ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΩ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΑΙΣΙΟ ΑΠΟ ΒΑΛΚΑΝΙΑ.

    • Ναι η Ντάνα έδωσε άλλη ώθηση στον διαγωνισμό από το 1998 και έδωσε ένα από τα μεγαλύτερα hit στην ιστορία. Και? Μήπως να της κάνει η ebu αδριάντα? Που επανήλθε το 2011 με ένα πέταμα και ξευτιλήστηκε?
      Όταν έπαιρνε τις καλές θέσεις το Ισραήλ τότε είχε συμμάχους?
      Πίστεψε με αν σταματήσει να συμμετάσχει δεν θα λέιψει από κανέναν. Για ποια τιμή μας λες? Δεν είναι καν Ευρωπαική χώρα και όλη η Ευρώπη μισεί την πολιτική του Ισραήλ και τη διαμάχη απέναντι στους Παλαιστίνιους. Εκτός αν δεν έχεις ιδέα τι γίνεται εκεί ή αν νομίζεις δεν επηρεάζει και τη eurovision.
      Όσο για το χρυσό αγόρι θα πάει αυτό που του αξίζει και από το κοινό και από τις επιτροπές. Μην αγχώνεσαι.

      • μαλιστα!νομιζω οτι σχολιο σου ειναι ακρως εμπαθες και προσβλητικο απεναντι στους ισραηλινους!το ισραηλ ειναι μια χωρα που εχει προσφερει εξαιρετικα τραγουδια στο διαγωνισμο εξ ου και οι ψηλες θεσεις που επαιρνε κυριως το 70 το 80 και το 90!!πιστευω σε παρα πολλους φαν οτι θα λειψει το ισραηλ αν καποια στιγμη δεν συμμετασχει!ισως εισαι απο τους λιγους που δεν θα λειψει!επισης εχω ερθει σε επαφη με τους ισραηλινους αρκετες φορες και σε πληροφορω οτι εχουν σε εκτιμηση και τη χωρα μας και τον πολιτισμο μας!δεν ειναι τυχαιο οτι περυσι επισκεφτηκαν τη χωρα μας γυρω στους 600.000 τουριστες απο ισραηλ και σε διαβεβαιωνω πως εδωσαν δουλεια σε πολλους συμπατριωτες μας!οποτε λιγακι ατοπο και ακαιρο το επιχειρημα σου!οσο για την πολιτικη της χωρας ο.κ εχεις μελετησει πληρως την γεωπολιτικη κατασταση της μεσης ανατοληςκαι εκφραζεις τοσο απολυτα τη γνωμη σου? διοτι αν παρακολουθησεις τα γεγονοτα θα δεις οτι και οι δυο πλευρες εχουν τα δικαια και τα αδικα τους!!ευχομαι πραγματικα φετος να περασει τελικο το ισραηλ γιατι το αξιζει!ΑΓΑΠΑΜΕ ΙΣΡΑΗΛ!!!

  29. Σατανικα πιασαρικο, θα σκισει στο κοσμο θα χαντακωθει απολυτα απ τις επιτροπες

  30. Ηχητικός εμετός, δεν πρόκειται να το ξανακούσω δεύτερη φορά, πραγματικά αηδίασα!

  31. Μολις ακουσα το τραγουδι του Βελγιου και δεν μου αρεσε καθολου. Σε μερικα σημεια μου θυμιζει τη Λετονια το 2006.

  32. Ex fest αν το τραγουδουσε καποιος νεοτερος και ομορφοτερος απο σουηδια νορβηγια θα σου αρεσε;

    • Όχι Ανδρέα, και το θέμα της εκμετάλλευσης των gay pride parate για την εξασφάλιση περισσότερων ψήφων συμπάθειας μου φαίνεται αξιοθρήνητο. Αν πάλι το έστελνε κάποιος Νορβηγός ή Σουηδός (και μάλιστα όχι μετανάστης) θα έλεγα ότι συμμετέχει για την πλάκα του! Δυστυχώς στο Ισραήλ αυτός ο αχταρμάς θεωρείται χορευτική σύνθεση!!! Αλλά γούστα είναι αυτά……

  33. Επιτέλους κατι που δεν είναι μπαλάντα και μπορέις να το χορέψεις!Καλό ειναι,το 2ο πόπ φέτος μονο.Βεβαια εχουμε ακουσει πολυ καλύτερα εθνοποπ στο παρελθον (π.χ Always,Qele Qele,Secret Combination κλπ).Εχω να πώ οτι η μουσικη και η ολη ενορχηστρωση μου θυμίζει Τουρκια και Μουσουλμανικο τραγουδι,πολυ γιφτιλικι αλλά νταξει παλι καλα που υπαρχει και ενα χορευτικο τραγουδι.Ελπιζω από τις υπολοιπες 8 χώρες να έχουμε και άλλα ποπ χορευτικα τραγουδια και όχι μπαλάντες.7,5/10

  34. Το τοπ μου:

    1.Ιταλία
    2.σλοβενια
    3.ισπανια
    4.εσθονια
    5.ισραηλ
    6.μαλτα
    7.λευκορωσια
    8.Τσεχία
    9.ρουμανια
    10.κυπρος
    11.ισλανδια
    12.γεωργία
    13.Γερμανία
    14. Ολλανδια
    15.ελβετια
    16.μολδαβια
    17.βελγιο
    18.λιθουανια
    19.ιρλανδια
    20.ουγγαρια
    21.Γαλλία
    22.πολωνια
    23Δανια
    24 Αρμενία
    25 λετονια
    26.σκοπια
    27.σερβια
    28.πορτογαλια
    29.Αγγλία
    30.φινλανδια

    25-30 δε μ αρέσουν
    19-22 αδιαφορες μπαλάντες
    11-18 μέτρια ούτε άσχημα ούτε εξαιρετικά τραγούδια
    1-10 τα καλύτερα

  35. Και όσοι το κραζουν να ακούνε τις κλαψομπαλαντες τύπου Ουγγαρίας Πολωνίας Ιρλανδίας

    • Δεν το κράζω επειδή δήθεν μου αρέσουν μόνο τα αργά τραγούδια, απλά το βρίσκω …ελεεινό (συγνώμη ειλικρινά δεν μπορώ να βρω κοσμιότερο χαρακτηρισμό)

  36. Η αλήθεια είναι ότι φέτος έλειπε κάτι τόσο ethnic από το διαγωνισμό! Απλά δεν είμαι σίγουρος για την κατάληξή του, αποκλειστικά και μόνο λόγω Ισραήλ, το οποίο τα τελευταία 2 χρόνια στέλνει συμμετοχές τελικού και αποκλείεται σκανδαλωδώς για τους γνωστούς λόγους… Αμιγώς ως άκουσμα είναι ένα συμβατικό indie ethnic και σίγουρα δεν έχει την ποιότητα από παλαιότερα παρόμοια τραγούδια – δυναμίτες όπως Always, Qele qele κ.λπ., αλλά σε καμία περίπτωση δεν το λες και σκουπίδι στο είδος του. Με χάλασε η αρχή του κάπως που μοιάζει σε μεσανατολίτικο μοιρολόι τύπου Sirusho, ως σύνθεση είναι copy – paste το στιλ του Arash, ενώ τελειώνει και πολύ έξυπνα… (o.k. we gotta go, 3 minutes, bb!) Δεν με χαλάει σε γενικές γραμμές και πιστεύω θα είναι τελικό λόγω televoting (να ζήσω να το δω κι αυτό!) Καλή επιτυχία στο Ισραήλ και 6,5/10 για αρχή

  37. οντως νικο χ ειναι η πρωτη φορα που το ισραηλ στελνει αμιγως αγγλοφωνο κομματι!κι αυτο επειδη υπηρχε ενας κανονισμος(ολοσωστος κατ εμε)που υποχρεωνε οι στιχοι να ειναι κατα το ημισυ(50%) στα ισραηλινα!φετος προφανως πρεπει να αλλαξε ο κανονισμος..αν κι εγω θα προτιμουσα να εχει και ισραηλινα μεσα το τραγουδι αλλα ειπαν να αλλαξουν κανονες μπας και δουν τελικο!εν πασει περιπτωση καλη επιτυχια στο ισραηλ!!!

  38. Και όμως…μου άρεσε! Είναι σαν να ειναι τρία διαφορετικά τραγούδια σε ένα! Αλλα…μου λειτούργησε ως άκουσμα συνολικό και δεμένο! (θα μπορούσε άνετα…να εινια και συμμετοχή της Τουρκιάς, που είδα οτι επιστρέφει επισημα το 2016 μετά από 3 χρονια απουσίας) ! Οι επιτροπές όμως θα το δουν έτσι? Και το περσινό μου άρεσε πάρα πολύ άλλα δεν πέρασε…Ελπίζω να περασει φετος!

  39. polu oreo tragoudi gia mena afto tragoudi prepi na kerdisi….alla otan stin mesi pezounte xrimata oti ke na mas aresi tha vgei afto pou eidi to kseroun…kamia xwra opos agglia italia ke gallia,,,me polu metria tragoudakia

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ