ΑΡΜΕΝΙΑ: Ακούστε το τραγούδι!

Η Αρμενία φέτος θα εκπροσωπηθεί στον 60ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, από το 6μελές μουσικό συγκρότημα Genealogy, το οποίο δημιουργήθηκε ειδικά για αυτό τον σκοπό. Καθένα από τα μέλη του είναι Αρμένιοι μετανάστες στις 5 Ηπείρους ( Essai Altounian, Tamar Kaprelian, Vahe Tilbian, Stephanie Topalian, και Mary-Jean O’Doherty Vasmatzian) ενώ το 6ο (Inga Arshakyan) είναι κάτοικος Αρμενίας. Το τραγούδι ονομάζεται Don’t Deny και είναι μία σύνθεση του Armen Martirosyan σε στίχους της Inna Mkrtchyan και  θα διαγωνισθεί στον 1ο ημιτελικό στις 19 Μαΐου.

[youtube id=”VVVvgD0-Mu0″ width=”600″ height=”350″]

Χαράλαμπος Γραμματικόπουλος

46 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πολύ μπλέξιμο….Έχει καλά στοιχεία το τραγούδι,αλλά και άλλα που με ενοχλούν…Πρώτα απόλα μεγάλο λάθος που έχει 6 τραγουδιστές..έπρεπε να είναι 4…Καλές φωνές,αλλά ντάξει…Πάντως ξεχώρισα τη κοπέλα που εμφανίζεται στα 50 δευτερόλεπτα,φωνάρα και κουκλάρα…Το τραγούδι έχει πολύ ωραία κουπλέ,αλλά μέτριο ρεφρεν,που πρoς το τέλος κουράζει…Επίσης,μου φαίνεται λίγο δύσκολο να σκεφτώ πώς θα το παρουσιάσουν στο live…Το videoclip πολύ καλό πάντως…Σε γενικές γραμμές ενδιαφέρον συμμετοχή,που δεν με χαλάει,αλλά δεν με εντυπωσίασε κιόλας…7/10.

  2. Δεν με πείθει με το πρώτο άκουσμα.Ούτε η ένωση των Αρμένων τραγουδιστών, ωστόσο ακούμε καλές φωνές. Πιστεύω δεν μένει εύκολα η μελωδία του και δεν υπάρχει κορύφωση. Ακόμα και η μουσική στη γέφυρα μοιάζει ξεκούρδιστη!
    Σε καμία περίπτωση δεν θα καταφέρει οτι το πολύ καλό περσινό τραγούδι του Αram.
    Aδύναμη και άρρυθμη μπαλάντα!
    5,5/10

  3. Χμμμμ…Η όλη ιδέα και το κλιπ είναι πάρα πολύ ωραία. Οι φωνές τους παρ ότι καλές των περισσότερων δεν έχουν πολύ καλή χημεία μεταξύ τους. Το τραγούδι αυτό καθ’αυτό είναι μέτριο σε γενικές γραμμές με κάποιες καλές στιγμές (ειδικά στο 1ο λεπτό) αλλά πολύ βαρετό και επαναλαμβανόμενο ρεφρέν.
    Περίμενα περισσότερα.

  4. Apogoiteush…to refren poli adunamo..!H enorxistrosh kai genika h melodia ena burdukloma..wrees fones..pou dn me pithun oti denun poli meta3u tous!
    #24 apo ta 30..krima pantos..meta to persino na steilun kati tetoio..!

  5. Η μπαλάντα είναι επιεικώς απαράδεκτη.Με κούρασε από το πρώτο άκουσμα…Κρίμα!

  6. Παρα πολύ καλες φωνες ωραία μελωδία το τραγουδι δεν μου αρέσει καθόλου ίσως να το ξανά ακούσω να μου φανεί καλυτερο πάντως είναι αδιάφορο

  7. ΈΛΕΟΣ ΠΙΑ! Ουτε ενα τραγούδι της προκοπής φέτος. Όλα χάλι μαύρο. Κανένα που να σου μένει και να πεις ότι θα το ακούς. Παλιά υπήρχαν τουλάχιστον 4-5 που σου έμεναν με την πρώτη. Κρίμα!

  8. Περίμενα κάτι πιο δυναμικό από την Αρμενία. Αρχικά, να σημειώσω ότι το τραγούδι δεν έχει μια σταθερή μελωδία και σε μπερδεύει ακουστικά. Οι φωνές των τραγουδιστών είναι καλές παρόλο που δεν υπάρχει χημεία μεταξύ τους. Προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι και να καταφέρει να περάσει στον τελικό, θα βρεθεί εκτός δεκάδας (αν και κρατάω μικρό καλάθι) γιατί με τη eurovision ποτέ δεν ξέρεις. 5/10

  9. Οι φωνες ειναι οντως καταπληκτικες κ ειδικα της μθας κοπελας. Το τραγουδι εχει μερικες πολυ ωραιες στιγμες, ομως αυτο που το χαλαει ειναι οτι η μελωδια αλλαζει διαρκως. Ειναι δηλαδη σα να ακους πολλα τραγουδια ταυτοχρονα κι αυτο ειναι που το χαλαει εντελως. Θα το ξανακουσω βεβαια αλλα για πρωτο ακουσμα οχι κ τοσο καλο.4/10 Αρμενια

  10. Καμία σχέση με το περσινό τους αριστούργημα! Εξαιρετικές φωνές σε γενικές γραμμές, ιδίως οι γυναικείες, που όμως δε δένουν μεταξύ τους. Τα κουπλέ τρώγονται, το ρεφρέν με την καμία… Εκεί κάπου στο 2:00 που πάει να ροκάρει μου’κανε ένα κλικ, αλλά μετά με τις πιο έθνικ πινελιές με μπέρδεψε τελείως! Ως σύνολο δεν με κέρδισε, μιας και δεν έχει συνοχή η εν λόγω δυναμική, κατά τ’ άλλα, μπαλάντα, πολύ “φορτωμένη” με διαφορετικά στιλ, (ροκ, έθνικ, καμπάνες… χαμός!) και δε νομίζω να τραβήξει τα βλέμματα τελικά… Το video clip εκπληκτικό πάντως! Ένα 5/10 για αρχή και βλέπουμε…

  11. Δυστυχώς το μόνο σημείο το τραγουδιού που με ενθουσίασε είναι το 0:50 – 1:00…Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες.
    5/10 και το #20 μου για φέτος!
    Καλή επιτυχία!

  12. σοβαρα τωρα;;;αυτο περιμεναμε τοσο καιρο;;;πολυ αδναμη μπαλαντα σχεδον αδιαφορη κι ακρως επαναλαμβανομενη λυπαμαι λατρεμενη αρμενια αλλα μετα το not alone δεν στελνεις κατι τετοιο…
    ειναι καπου στην 20η μου θεση! στο τελικο θα ειναι αλλα θεωρω θα τερματισει σε μια θεση αναλογη με αυτη που ελαβε το 2013….
    καλη επιτυχια!!!

  13. Μια μικρη απογοήτευση και απο την Αρμενία . Περινενα περισσότερα μ τέτοια αναμονή π ειχαν δημιουργησει. νομίζω πως οι 2 υποψηφιοι για τη νικη δεν ανησυχουν. Εσθονια κ ιταλια συνεχιζουν ν παραμενουν στην κορυφη. Μονο τ Αζερμπαϊτζάν απομένει για ν διαταραξει λίγο τις ισσοροπιες και η Σουηδία αν στειλει τον mans!

  14. και αλλη μια μπαλαντα λοιπον!!τη κατασταση ειναι αυτη φετος με τοσες μπαλαντες πραγματικα δεν εχει προηγουμενο αυτο το πραγμα!αγαπω αρμενια και ευχομαι να τα παει καλα!καλη επιτυχια ολοψυχα!ενδιαφερον τραγουδι!

  15. Το φοβόμουν.
    Όταν ξεκινάς ένα πρότζεκτ τόσο βαρύγδουπο και μαξιμαλιστικό όπως αυτό των Αρμενίων φέτος, συνήθως καταλήγεις σε κάτι… τέτοιο.
    Μόνο της Μολδαβίας είναι χειρότερο κατά τη γνώμη μου.
    Το βίντεο ωραίο παρ’όλα αυτά.
    Καλή επιτυχία.

  16. Παιδιά κατι ακυρο, απλα μου αρεσει παρα πολυ η συμμετοχη μας φετος. Στελνουμε πρωτη φορα μπαλαντα μετα το 2006 και επισης πρωτη φορα μπαλαντα απ την εισοδο της επιτροπης. Εγω ειμαι αισιοδοξος για την δεκάδα. Ειδικά μετά τα 2 πρωτα λεπτα του One Last Breath γινεται πολυ δυνατο και ομορφο. Ευχομαι πραγματικα να τα παμε καλα, το αξιζουμε με αυτο το τραγουδι. Μετρημένο τοσο το τραγουδι οσο και η Μαρια Ελενα.

    *Δεν μου αρεσει το τραγουδι της Αρμενιας. Ελλαδα:5η στο top και Αρμεια 17η.

    • μαλιστα!το γεγονος οτι απο το 2000 και επειτα εχουμε στειλει 2 μπαλαντες και με τη μια βρεθηκαμε στη 17 θεση και με την αλλα με τρελο promotion και λεφτα φτασαμε μεχρι την 9η σε προβληματιζει καθολου η οχι??επισης σε εναν διαγωνισμο που το 90% ειναι σιγανα και μελωδικα κομματια σου φαινεται λογικο να στελνουμε ενα ακομη μελωδικο κομματι αντι να κανουμε τη διαφορα με ενα ρυθμικο ξεσηκωτικο κομματι??ειδες την εξυπνη κινηση του ισραηλ ετσι?

      • Συμφωνώ…Να ήταν και καμία μπαλαντάρα να πω,εντάξει,αλλά αυτή είναι αρετή ,παλιομοδίτικη και φέτος έχει πολύ καλύτερες….
        Το Ισραήλ έχει και φέτος ένα πολύ καλό και πιασάρικο τραγούδι,μακάρι να περάσει στο τελικό!!!

      • ας υπηρχε ένα τετοιο κομματι ξεσηκωτικο,δυναμικο, να το στελναμε …και εγω θεωρω ότι υπαρχει θεμα με τη χωρα μας με τις μπαλáντες και τα δυτικα ακούσματα,ποσο μαλλον σε μια χρονια γεματη τέτοιες,αλλα τι να καναμε….δεν υπηρχε φετος κατι καλυτερο…

      • συγγνωμη αλλα μαλλον δεν πρεπει να παρακολουθησες τον ελληνικο τελικο!ειδαλλως θα εβλεπες οτι υπηρχαν 4 ρυθμικα κομματια και μια μπαλαντα και εν τελει επελεγει η μπαλαντα!ακομη να ανακοικωσει η νεριτ τα επισημα αποτελεσματα!μετα ειναι να μην υπαρχουν υπονοιες για στημενα αποτελεσματα?

      • όχι τον ειδα τον ελληνικο τελικο αλλα δεν ειδα κατι καλυτερο όπως ειπα να στειλουμε…οι υπολοιποι που ειχαν τετοια κομματια ας εκαναν κατι για να κερδισουν την προκριση!οι παρουσίες και οι φωνες ολων ηταν απαράδεκτες,και θα ξαναπω ασχέτως αποτελέσματος,ηταν ότι καλυτερο είχαμε να στειλουμε!

      • Παιδιά, είπα την γνώμη μου απλώς. Μου αρέσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ το one last breath! Και ας μη τα παει καλα, ΚΑΙ; παντα πρεπει να ει,μαστε δεκαδα δηλαδη; στελνουμε μια ομορφη παρουσια και τραγουδι. Αυτο θελαμε και ψηφισαμε, αυτο παει. ΑΝ ΑΡΕΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ της Σαγιας ΓΙΑΤΙ δεν πηγε; ελεος. ξύδι μερικοι

  17. Πολύ ωραίες φωνές, το τραγούδι δεν μου αρέσει. Κάτω του μετρίου, ενώ προς το τέλος ο ρυθμός με μπερδεύει εντελώς. Με λίγα λόγια, απογοήτευση… 5/10 και 24ο στο top μου.

  18. Εντελώς αδιάφορη μπαλάντα δε μ αρέσει η μελωδία αλλάζει διαρκώς ωραίες φωνές αλλά πραγματικά βαρέθηκα…πάω να ξανακούσω του Ισραήλ :p 😉

  19. απο τις αγαπημενες μου συμμετοχες για φετος η αρμενια!να μου το θυμηθειτε θα ειναι αρκετα ψηλα!σιγουρα 5αδα!θα το λατρεψουν οι επιτροπες!

  20. Είναι η ιδέα μου ή αυτή η Inga είναι αυτή που πήγε το ’09 με την αδερφή της και το επικό Nor Par ; Εν πάση περιπτώση, το τραγούδι είναι πολλύ αδύναμο.. το κοινό δεν νομίζω να το στηρίξει και μάλλον το βλέπω να μένει στον ημιτελικό. Δεν μου άρεσε.

  21. μα καλα τι τραγουδι ειναι αυτο?? ελεος. το μονο ωραιο σημειο απο το 0:50 μεχρι το 1:20. επισης ολο το στυλ και η ιδεα του συγκροτηματος μου θυμιζει τους εξαιρετικους six4one της ελβετιας το 2006!

  22. Η Αρμενια έχει στείλει τραγουδαρες στο παρελθον ειδικά το 2008 αλλά και το 2010 και 2014,φέτος την κόβω να πατώνει.Γιατι δεν ξανα δοκιμασαν με Sirusho?

  23. Πολύ ωραίο το κλιπ, θυμίζει προσφυγιά και παρελθόν.. θέλει να στείλει κάποιο μνμα η Αρμενία φέτος, κάπου;; 😉 το τραγούδι είναι μέτριο, μάλλον θα περάσει αλλά θα αρκεστεί στις θέσεις 15-20… περίμενα πολλά φέτος από την Αρμενία.. δυστυχώς!!!
    Βάσω των μέχρι τώρα τραγουδιών, το δικό μας θεωρείται σχετικά καλό.. όχι τοπ, αλλά αξιοπρεπές.. μάλλον θα είμαστε στις θέσεις 7-12

  24. Ως concept ήταν και είναι εξαιρετικό. Αλλά το τραγούδι δεν…δεν….Όλοι οι καλλιτέχνες φαίνεται να έχουν καλές φωνές. Αλλά δεν δένουν μεταξύ τους, όπως δεν δένει και η μελωδία. Θέλει να είναι ταυτόχρονα μπαλάντα-ροκ-έθνικ και οπερατικό. Δεν γίνεται. Κρίμα για την Αρμενία. Παίζει με τη φωτιά φέτος, μετά από μια καλή παρουσία πέρυσι.
    Καλή Επιτυχία πάντως.#26/30 (Sorry)
    Υ.Γ.: Η Αρμενία χρειάζεται επειγόντως μια Sirusho

  25. λίγο μπερδεμένο, Not alone δεν ξαναβρίσκεις εύκολα.

    Διάβασα ότι η Marie-Jean O’Doherty έχει καταγωγή από το Ηράκλειο Κρήτης από τη μητέρα της.

  26. Μάλιστα… Αν παραβλέψω ότι πρόκειται για μία ακόμη μπαλάντα, το τραγούδι μάλλον δεν έχει τόση συνοχή. Νιώθω σαν να επρόκειτο για ένα αρχικό κομμάτι με διάρκεια πέντε λεπτά, που έγινε τρομερή προσπάθεια να χωρέσει στο τρίλεπτο. Μάλλον πάει τελικό, αλλά εκεί θα βρεθεί στην δεξιά στήλη του πίνακα. Τραγούδι με εμφανές πολιτικό περιεχόμενο, βλέπω το Αζερμπαϊτζάν να το “κόβει” στον αέρα 🙂

  27. Η Αρμενία πασχίζει να κερδίσει τον διαγωνισμό..
    Μέσα στα επομενα χρόνια σίγουρα θα το καταφερει!
    Παρ’ολα αυτα οχι φετος.. πιστευω θα παει καλα αλλα οχι τοσο καλα ωστε να καταφερει νικη..

  28. Με μιά καλή παρουσία βλέπω να έχει την τύχη του Azerbaijan το 2011. Το τραγούδι δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο μελωδικά αλλά έχει ένα πολύ μεγάλο μύνημα να δώσει και αυτό το μύνημα (αλλά και οι αποδόσεις των τραγουδιστών) θα είναι ο λόγος της “πιθανή” νίκης τους. Εμένα προσωπικά μου άρεσε, λίγο.

  29. Απαπα! Μπέρδεμα…Κάπου οι φωνές μοιάζουν αταίριαστες, κάπου η μουσική τα κάνει μπάχαλο! Καλή η πρόθεση και αξιόλογη, το αποτέλεσμα…φτωχό! Θα περασει όμως νομίζω στο τελικό…Για μένα μέτριο ως κακό!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ