ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Δείτε το επίσημο βίντεο κλιπ!

Η Ολλανδία φέτoς εκπροσωπείται στην 60η Eurovision, από την Trijntje Oosterhuis και το Walk Along, που θα διαγωνισθεί στον πρώτο ημιτελικό του διαγωνισμού, ο οποίος θα λάβει χώρα στις 19 Μαΐου. Η συμμετοχή της χώρας συνοδευέται από το καθιερωμένο βιντεάκι (preview) , μέσω του οποίου θα διαφημιστεί ώστε να πετύχει την πρόκριση αλλά και ίσως μια καλή θέση στον Τελικό που θα γίνει στις 23 Μαΐου.

[youtube id=”eSZwKW3RqT0″ width=”600″ height=”350″]

Χαράλαμπος Γραμματικόπουλος

18 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ωραίο τραγουδάκι,αλλά πααααααρα πολύ μονότονο…Και η τραγουδίστρια λίγο αντιπαθητική φαίνεται….

  2. Εξακολουθώ να το βρίσκω καλοδουλεμένο τραγούδι που σου μένει από το πρώτο άκουσμα. Ίσως λίγο να το έχω βαρεθεί από το Νοέμβρη αλλά αυτό δε θα παίξει καμία σημασία τον Μάϊο. Προβλέπω πρόκριση (χάρη στις επιτροπές) και μια θέση 8-18?
    Από μένα 7/10 και το #7 μου στα 30!
    Καλή επιτυχία στην περσινή μου νικήτρια χώρα!

  3. Καλό τραγουδακι αν και αυτό το ουαί αι αι μου τεντώνει τα νεύρα το κλιπακι δεν λέει και τίποτα

  4. Εκπληκτικό το τραγούδι της Ολλανδίας ΚΑΙ φέτος, όπως και τα προηγούμενα 2 χρόνια, λόγω ξεσηκωτικού ρυθμού, θα είναι μια όαση στον τελικό του Μαΐου! Έχει άρωμα από τα παλιά, πολύ ωραία μελωδία, ιδιαίτερη φωνή, εξαιρετικά τα φωνητικά και σου σφηνώνεται πανεύκολα στο κεφάλι. Η διαρκής επανάληψη του ρεφρέν δεν με ενοχλεί… Το video clip ψιλοαδιάφορο, αλλά λίγη σημασία έχει!

  5. καλουτσικο τραγουδι αν κι αρκετα επαναλαμβανομενο ειδικα το “why y y y” καταντα εκνευριστικο!στο ιδια επιπεδα κινειται κι το βινετο κλιπ! μετα το περυσινο δε μπορεις να στελνεις αυτο! πιστευω η ολλανδια ισως φετος να μην τα καταφερει να προκριθει,δεν εχει κι αρκετους συμμαχους….
    καλη επιτυχια

  6. Πάλι μια καταπληκτική συμμετοχή από την Ολλανδία για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά. Από τα ωραιότερα τραγούδια φέτος!

  7. Εν τέλη όλες οι χώρες θα γυρίσουν βίντεο κλιπ εκτός από τη δική μας.Τραγικό.

    • to τραγικο δεν ειναι που δεν κανουμε βιντεοκλιπ!το τραγικοτερο ειναι οτι σε ενα διαγωνισμο πνιγμενο στις μπαλαντες αποφασισαμε να στειλουμε μια ακομη συνηθισμενη μπαλαντα!ακομη πως καναμε αυτο το σφαλμα εξακολουθω να μην καταλαβαινω!

  8. Από την πρώτη στιγμή μου άρεσε αν και θεωρώ ότι παρουσιάστηκε αρκετά νωρίς. 7/10! Καλή επιτυχία Ολλανδία!!

  9. ευτυχως αυτο δεν το κατεστρεψαν οπως τα αλλα που αλλαξαν. μ’αρεσει πολυ. 5ο στο τοπ μου. θελω να περασει και να τα παει καλα.

  10. Το video clip του τραγουδιού ασφαλώς δεν επηρεάζει το αποτέλεσμα. Όμως από τον Δεκέμβριο που διαλέξαν το τραγούδι ως σήμερα είχαν σχεδόν άπειρο χρόνο για δεδομένα Eurovision και εν τέλει μας δείχνουν αυτό; Να πω πως δεν είχαν λεφτά;;;Άλλες πιο φτωχές χώρες έχουν καλύτερα music video, αν και φέτος είναι διάχυτη η “λιτότητα” γενικά σε όλες τις χώρες. Anyway, στα του τραγουδιού, σίγουρα αριστούργημα δεν το λές, αλλά έχει ένα ρυθμό που σου μένει (αν και ομολογώ πως το why-y-y-y είναι κάπως εκνευριστικό) και-αν και δεν είναι dance- είναι πιο up-tempo από τα περισσότερα οπότε πιστεύω πως θα ξεχωρίσει, και παρ’ολο που είναι σε δύσκολο ημιτελικό νομίζω θα περάσει.Καλή Επιτυχία, λοιπόν. (#5 για μένα).
    Υ.Γ. Είναι πάντως πιο καλλιτεχνικό από το preview video του Birds το 2013…

  11. δίδυμες με τη γαλλίδα είναι? δείτε μια live εμφάνιση της Lisa Angell που τραγούδησε και θα συμφωνείσετε. σαν ελληνίδες νοικοκυρές με παιδιά σε κάποια επαρχιακή κωμόπολη και οι δυο.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ