ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ: 11 Τόνοι άμμου για το βίντεο!

11 τόνοι άμμου χρειάστηκαν για να ολοκληρωθεί το επίσημο βίντεο της συμμετοχής της Λευκορωσίας που εείναι το τραγούδι Time από τον Uzari και τη Maimuna. Το αποτέλεσμα δόθηκε στη δημοσιότητα σήμερα από το eurovisiontv και μπορείτε να το παρακολουθήσετε:

[youtube id=”M8ZADtaAvDA” width=”600″ height=”350″]

Χαράλαμπος Γραμματικόπουλος

19 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το τραγούδι δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο, για μένα είναι αδιάφορο όμως θα περάσει στον τελικό λόγω συμμαχιών όπως και κάθε χρόνο. Ωστόσο, το βίντεο κλίπ είναι καλό αλλά και πάλι εμένα το όλο πράγμα δεν μου κάνει καμμία αίσθηση.

    Η προσωπική μου 10άδα:

    1. Ιταλία
    2. Εσθονία
    3. Μάλτα
    4. Ισπανία
    5. Ελλάδα
    6. Ελβετία
    7. Ιρλανδία
    8. Λετονία
    9. Γαλλία
    10. Λευκορωσία

  2. Συμπαθητικό τραγούδι και σίγουρα καλύτερο από αυτά που έχει στείλει η Λευκορωσία τα τελευταία χρόνια…Και δεν είναι ΜΠΑΛΑΝΤΑ….Δεν αποκλείω να περάσει στο τελικό….6,5/10

  3. Ωραίο video clip αλλά σχετικά αδιάφορο τραγούδι, αν και αυτή η version είναι ελαφρώς καλύτερη απ’την πρώτη. 5/10 και 24ο στο top μου.

  4. Τί έγινε ρε παιδιά, η μετέπειτα αφαίρεση των dance στοιχείων από τις συμμετοχές είναι κοινό μυστικό ή κολλητική φέτος? Μετά την Μάλτα και τη Γεωργία τώρα ΚΑΙ η Λευκορωσία! Εδώ δεν μου κάνει ούτε κρύο ούτε ζέστη η συνθετική αλλαγή, μιας και το κομμάτι πέρασε και δεν ακούμπησε στα γούστα μου εξ’ αρχής, αλλά στις άλλες 2 περιπτώσεις Μάλτας – Γεωργίας δεν ήταν προς όφελος των τραγουδιών, των οποίων οι αρχικές versions μου άρεσαν. Το video clip, ωστόσο, αρκετά καλό! Θα ήταν εντυπωσιακό σαν ιδέα και για σκηνική παρουσίαση με την τεράστια κλεψύδρα, πρακτικά λίγο δύσκολο για τη Maimuna μας ( Τί όνομα κι αυτό 🙂 ) που πρέπει να παίζει το βιολί της…!

  5. Πόσο αδιάφορο τραγούδι και πόσο κουραστικό.Στα 5 χειρότερα μου για φέτος το βαριέμαι αφόρητα.

  6. αλλαγες στο κομματι κι η λευκορωσια….δεν με ενοχλουν αλλα σαν να βρισκω το βιολι υπερβολικο! καλουτσικο κομματι,πιασαρικο κι με ενα σωστο λαιβ κι σκηνικη προυσια μπορει να περασει κι να πλασαριστει σε μια αρκετα καλη θεση για τα δεδομενα της χωρας! (15η-20η)
    παντως θεωρω πως για τριτη χρονια σερι θα δουμε τη λευκορωσια στο τελικο!
    κι αφου πλεον αναμενουμε μονο 11χωρες να επιλεξουν κομματι η 29αδα μου ειναι η εξης:(μαλλον 28,δε μετραω την ελλαδα,δε μπορω αν το δω τελειως αντικειμενικα)
    28.φινλανδια
    27.μολδαβια
    26.πορτογαλια
    25.σκοπια
    24.ρουμανια
    23.λευκορωσια
    22.γεωργια
    21.ηνωμενο βασιλειο
    20.δανια
    19.ελβετια
    18.γερμανια
    17.ουγγαρια
    16.σερβια
    15.ολλανδια
    14.λιθουανια
    13.ισλανδια
    12.ιρλανδια
    11.πολωνια
    10.λετονια
    09.βελγιο
    08.μαλτα
    07.κυπρος
    06.τσεχια
    05.γαλλια
    04.ισπανια
    03.ιταλια
    02.σλοβενια
    01.εσθονια
    Υ.Γ αν εβαζα την ελλαδα θα την εβαζα στην 4η-6η θεση 🙂

  7. Καμία ουσιαστική αλλαγή, παραμένει βαρετό και μονότονο και για μένα είναι και το χειρότερο ντουέτο (βέβαια δεν είναι σαν τα άλλα ντουέτα γιατί μόνο ο Uzari τραγουδάει, ενώ η Maimuna-αυτό το όνομα θα προκαλέσει σχόλια στην Ελλάδα- παίζει βιολί). Πάντως σε σύγκριση με τα φετινά τραγούδια είναι πιο up-tempo και άρα ίσως να έχει μια καλύτερη τύχη, αλλά για μια χώρα όπως η Λευκορωσία ο φετινός ημιτελικός είναι πολύ δύσκολος. Πέρυσι πέρασε με το Cheesecake αλλά σε πολύ πιο εύκολο ημιτελικό και το γεγονός πως έχει χώρες φιλικά διακείμενες προς αυτή (Ρωσία, Αρμενία, Γεωργία) δεν σημαίνει και κάτι, γιατί αλλιώς θα ήταν κάθε χρόνο τελικό.
    Anyway είναι το νούμερο 26/29 για μένα, Καλή Επιτυχία!
    Υ.Γ.1: Αν και δεν πρέπει να “δίνουμε ιδέες” σε άλλες χώρες θα ήταν έξυπνο να παίζει βιολί μέσα στην κλεψύδρα η Maimuna στη Βιέννη στο live
    Y.Γ.2: Έχουν κάνει και καλύτερα βίντεο κλιπ.Τζάμπα οι 11 τόνοι, δεν έχουν και οικολογική συνείδηση…

  8. 4/10 και το #27 μου στα 30 (συμπεριλαμβανομένης και της Αρμενίας).
    ωστόσο πιστεύω θα περάσει αέρα τελικό!

  9. γιατι εχουν καταστρεψει τα τραγουδια?? με την αρχικη μορφη η λευκορωσια ηταν 4η στο τοπ μου, απο τα αγαπημενα μου τραγουδια. τωρα που βγηκαν νεες βερσιον θα βγει και πιο καινουργιο τοπ. παντως η νεα βερσιον μου αρεσει αρκετα λιγοτερο. το ιδιο εκαναν με τη μαλτα και τη γεωργια. ελεος.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ