ΚΥΠΡΟΣ: Δείτε το επίσημο βίντεο της συμμετοχής!

Η οπτικοποίηση της φετινής συμμετχοής της Κύπρου στον 60ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision ολοκληρώθηκε και σήμερα δόθηκε στη δημοσιότητα από το eurovisiontv. Να υπενθυμίσουμε ότι το τραγούδι έχει τίτλο One Thing I Should Have Done και ερμηνεύεται από τον Γιάννη Καραγιάννη, ενώ θα λάβει μέρος στο δεύτερο ημιτελικό του διαγωνισμού που θα γίνει στις 21 Μαΐου.

[youtube id=”tXU2Hehc4wY” width=”600″ height=”350″]

Χαράλαμπος Γραμματικόπουλος

20 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν ειναι ασχημο τραγουδι…εχει ομορφη μελωδια,απλα ειναι μονοτονο,ειδικα προς το φιναλε λειπει το σημειο που να κανει τη διαφορα…Στους φαν παντως δεν αρεσει καθολου,οι περισσοτεροι το εχουν στις τελευταιες θεσεις….

  2. Αντί να επέλεγαν το Shine να τα σπάγαμε λιγάκι επέλεξαν αυτό…δεν είναι κακό αλλά είναι τραγούδι νανούρισμα. Μπορεί να τα πάει καλά μπορεί όμως και να πατώσει. Καλά το video clip πιο απλό πεθαίνεις!!! Καλή επιτυχία!!!

  3. Ομορφο τραγουδάκι το βίντεο κλιπ είναι παρα πολύ απλό σε κουραστικό σημείο

  4. Γλυκανάλατο αλλά όχι άσχημο. Καλύτερο από του Βελγίου το 2010 που τόσο υπερεκτιμήθηκε και βγήκε και 6ο. Υπάχουν παραδείγματα που τέτοια νανουρίσματα πήγαν καλά. Δεν αποκλείω την Κύπρο για μια καλή θέση πάντως. (αν περάσει στον τελικό)!

  5. ΑΥΤΗ Η NERD ΦΑΤΣΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΤΟΜΠΟΥΚΑΚΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΦΩΝΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΟ ΜΟΝΟΤΟΝΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΓΙΑ 10ΧΡΟΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΜΟΝΟ ΓΕΛΙΟ

  6. Γλυκό, τρυφερό, απλό, όμορφο. Μου αρέσει πολύ το τραγούδι της Κύπρου φέτος. Είναι υπέροχο μέσα στην απλότητά του. Αν καταφέρει και περάσει στον τελικό, νομίζω πως θα κάνει τη γλυκειά έκπληξη! Καλή επιτυχία στην Κύπρο. 🙂

  7. Αντικειμενικά είναι άρτιο. Γλυκιά μελωδία, λιτή βασική ενορχήστρωση που αρμόζει σε μια τέτοια μπαλάντα κι ένας πολύ καλός ερμηνευτής.
    Υποκειμενικά το βαριέμαι!
    Μη βιαστείτε να το ξεγράψετε. Πολύ πιθανόν να τα πάει καλύτερα από το δικό μας…
    Από μένα 6/10 και το #15 μου στα 29.
    Καλή επιτυχία Κύπρο!

  8. Συμπαθητικό τραγούδι αλλά δεν έχει καμία κορύφωση δε ξέρω άμα θα περάσει στο τελικό καλή επιτυχία Κύπρο!!

  9. To video clip της συμμετοχής των αδελφών Κυπρίων είναι ντάλε κουάλε με την ίδια τη συμμετοχή… Πιο flat πεθαίνεις! Μονότονο από την αρχή ως το τέλος χωρίς κορύφωση ή συνθετικό ξέσπασμα. Τί να σε κάνω Κύπρο μου είχες 2 εξαιρετικές συμμετοχές με εξασφαλισμένη θέση στον τελικό ( Shine – Δειλά δεν αγαπώ ) και δεν τα επέλεξες… Ελπίζω τουλάχιστον να εκτιμηθεί η ειλικρίνεια της απλότητάς του και να πάει καλά, ούτως ή άλλως είναι τραγούδι ή του ύψους ή του βάθους, καλή θέση στον τελικό ή αποκλεισμός, ελπίζω να συμβεί το πρώτο σενάριο για την Κύπρο μας!

  10. Πολυ ωραιο τραγουδι. Υπεροχη φωνη. Το μονο που με χαλαει ειναι οτι μου θυμιζει εντονα καποιο γνωστο τραγουδι, τον τιτλο του οποιου δε μπορω να θυμηθω. Βοηθεια κανεις;;;

  11. Δεν βλέπω τελικό για την Κυπρο για άλλη μια φορά..μόνο που αυτη τη φορά ευθύνονται αυτοί!Μάλλον η κριτική τους επιτροπή, όχι αυτοί!

  12. Prospathisane ligo me tin kenourgia enorxistrosi na to anevasoune.
    Elpizoume se kati kalo afou stin epitropi mas arese tote pou kseris kamia fora…

    krima giati without your love ke shine ixan ekseretikes prooptikes

  13. Είναι μονότονο ρε παιδιά.Απλό,απέριττο,χωρίς καμία κορύφωση και τελείως κουραστικό μετά από ένα σημείο…Δε καταλαβαίνω τι του βρήκαν 6 άτομα τις κριτικής επιτροπής.
    Το όλο πακέτο,επιπλέον,η nerd φάτσα του 25χρονου και η παιδική φωνούλα με κάνει να το αντιπαθώ…

  14. αξια της μοιρας της η κυπρος!δε φτανει που συμμετεχει σε εναν οχι και τοσο ευνοικο ημιτελικο στελνει και ενα αδιαφορο νανουρισμα!ευελπιστω τα τραγουδια που θα βγουνε απο εδω και περα να ειναι λιγακι χαρουμενα και χορευτικα γιατι πραγματικα αλλιως θα μοιαζει με μνημοσυνο η φετινη γιουροβιζιον!

  15. Ένα ωραίο γλυκό αλλά….. μονότονο τραγούδι που στην κυριολεξία σε νανουρίζει. Σε όλα τα στοιχήματα και τα προγνωστικά η Κύπρος φιγουράρει στις τελευταίες θέσεις δυστυχώς και κάνει παρέα στο ΗΒ και τη Φινλανδία.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ