ΡΩΣΙΑ: H Polina Gagarina με το “A Million Voices”στη Βιέννη! [upd]

 

Τις τελευταίες μέρες, φήμες κυκλοφορούσαν στο διαδίκτυο σχετικά με την εκπροσώπηση της Ρωσίας στη Eurovision, οι οποίες τελικά επιβεβαιώθηκαν από τον δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα της χώρας.

Η Polina Gagarina είναι από τα πλέον γνωστά ονόματα στη ρωσική μουσική σκηνή. Η καριέρα της ξεκίνησε πριν από 12 χρόνια κερδίζοντας το τηλεοπτικά σόου Fabrika Zvyozd. Έχει κυκλοφορήσει δύο προσωπικά άλμπουμ, ενώ μέσα στη χρονιά ανάμενεται και η νέα της ολοκληρωμένη δουλειά. Η τραγουδίστρια μιλά άπταιστα ελληνικά, καθώς η μητέρα της δούλευε στην Ελλάδα και η ίδια πήγε σε ελληνικό σχολείο.

Το τραγούδι που θα ερμηνεύσει η Polina Gagarina στη Βιέννη ονομάζεται A Million Voices. Πίσω από τη σύνθεση του τραγουδιού βρίσκονται ρώσοι, σουηδοί και ένας αυστραλός

Ακολουθεί ένα μικρό απόσπασμα του τραγουδιού:

[youtube id=”VvNovjNWNGs” width=”600″ height=”350″]

Η Ρωσία φέτος θα εμφανιστεί για 19η φορά επί σκηνής Eurovision. Το 2008 η χώρα κέρδισε τον διαγωνισμό με τον Dima Bilan και το τραγούδι Believe.

Χαράλαμπος Γραμματικόπουλος

26 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πολυ δυνατη συμμετοχη μου ακουγεται….Ειναι μεγαλη σταρ στην Ρωσσία….λογικα θα εχει ενα δυνατο ποπ κομματι η μια uptempo μπαλαντα….Ξερουμε ποτε θα βγει το τραγουδι????

  2. Ωχ! Philip Kirkorov βλέπω που σημαίνει ότι θα είναι μαζί και ο Κοντόπουλος…. πάλι θα θυμηθώ εκείνη την καταπληκτική διαφήμιση των παιδικών μου χρόνων: “…όχι σκουπίδια, όχι πλαστικά σε θάλασσες και ακτές!”.

  3. Και η Ρωσία γίνεται αυτομάτως μεγάλο φαβορι…Η Gagarina είναι εκπληκτικη,πανέμορφη και μπορεί να απογειωσει οποίο κομμάτι και αν πει ….

  4. Ελεος ειναι η μονη χωρα που εχει παρει πολυ καλες θεσεις που δεν τις αξιζουν,μονο κ μονο επειδη ψηφιστικε απο γειτονικες.εμενα δεν μου αρεσει 0.

  5. Εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες στην Polina Gagarina για ένα σύγχρονο up-tempo, dance-pop κομμάτι. Κι ευελπιστώ και σε μια προσεγμένη σκηνική παρουσίαση (μπορεί και α λα Ευαγγελινός). To Secret Poison ακούγεται ενδιαφέρον σαν τίτλος, ελπίζω να είναι αυτό. Για να δούμε…

  6. κυριε Βεντζιο ξεχασατε τον κοντοπουλο στους συντελστες 😛 θα ειναι καλο το τραγουδι σιγουρα.

  7. Αυτός ο Κοντόπουλος την Ελλάδα γραμμένη την έχει λες και δεν μπορεί να γράψει τραγουδι για εδώ

  8. ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.ΟΤΙ ΠΑΡΕΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΙΛΙΚΑ ΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗΝ

  9. Καταλαβαινω οτι τα λεφτα ειναι πολλα κλπ κλπ αλλα μηπως ο κυριος κοντοπουλος και ο Φωκάς που ειμαι απολυτα σιγουρος οτι θα το αναλαβουν να δουν και λιγο τη χωρα τους? Δεν ειναι και πολυ ωραιο ως το 2009 να αναλαμβαναν συμμετοχες μας και με την κριση να την γραφουν εκει που δεν πιανει μελανι γιατι δεν πρόκειται να κερδίσουμε…

  10. Η Πολινα έχει ζήσει τα παιδικά της χρόνια στην Αθηνα , έχει ωραία φωνή, ελπίζω να και καλό τραγούδι, καλή επιτυχία!

  11. Ωραία φωνή φαίνεται να έχει η Polina εκ Ρωσίας, όσο για το τραγούδι δεν μπορούμε να καταλάβουμε πολλά πράγματα από το snippet των 20 δευτερολέπτων, ελπίζω να μην είναι μπαλαντοειδές, που μάλλον προς τα κει το πάει, θέλουμε up tempo επειγόντως!

  12. μου θυμιζει πολυ τη συμμετοχη τους το 2013!
    καλο ακουγεται αν κι αυτο το εχουμε δει απειρες φορες απο τη ρωσια…κομματι-μπαλαντα με στιχους για την ειρηνη την αγαπη κι την γαληνη….αντιπροσωπευει κατι τετοιο τη χωρα;;;δε νομιζω…!
    η Ρωσια θεωρω πως φετος η θα πατωσει(για τους γνωστους λογους)η θα ανεβει πολυ ψηλα λογω της απουσιας της ουκρανιας…
    ο κοντοπουλος δεεεν φετος?πουθενα??
    ….ελπιζω να μην αναθεσουν σαν περυσι την σκηνοθετικη επιμελεια στο φωκα!!! ας σκηνοθετησει εμας,στις μπαλαντες ειναι”μανουλα”…βλ αζερμπαιτζαν ρωσια 2013,2014 αντιστοιχα…

  13. Moυ άρεσε αμέσως απο το σχεδον τίποτα που άκουσα! Η Πολινα πρέπει να εχει καλή φωνή και κάπως μπάσα ε? Για να δούμε…

  14. Απ’τα 20 δευτερολεπτα που ειδα, συμπεραινω πως ειναι μια μπαλαντα που τραγουδαει για παγκοσμια ειρηνη, ολα τα παιδια του κοσμου, πρασινη φυση κ.λ.π Ειλικρινα φετος θα συμπεριφερθω πολυ αυστηρα προς το τραγουδι της Ρωσιας. Ελεος, εφεραν το μηνυμα της παγκοσμιας ειρηνης το 2013. Οκ, πετυχε, αν και το What If υπηρξε πολυ υπερτιμημενο. Το 2014 με ενα κατ’εμε μετριοτατο τραγουδι, η Ρωσια με κλισε στιχους τυπου telling all the world to show some love παλι καταφερνει τη 10αδα. Δεν θιγω τη συμπορευση πολιτικης και μουσικης της Ρωσιας, απλα πιστευω οτι θα προκαλασει πληξη αλλο ενα τετοιο τραγουδι απτη Ρωσια.

  15. Προσωπικά μαρέσει πολύ η Gagarina,αλλα το τραγουδι απο τα 20 δευτερόλεπτα,που άκουσα,ψιλοαπογοητευση ειναι…Ηθελα να πει κατι στα Ρωσικα,ενα πιο ποπ κομματι…Αν ακουσετε τα τραγουδια της εχει ωραιο ρεπερτοριο και πολυ καλη φωνη….Θελω να το ακουσω ολοκληρο για να βγαλω περισσοτερα συμπερασματα παντως…

  16. Μπαλάντα. Ξανά.Στα πλαίσια των κομματιών που έστειλε πέρυσι και πρόπερσι.Πάντως από ένα άλλο βίντεο που είδα μέσω eurovision.tv φαίνεται να έχει μια προοπτική για κάτι καλύτερο. Το ελπίζω!

  17. ΑΦΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΜΑΣ, ΤΟ ΕΛΠΙΖΩ ΔΗΛΑΔΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ Ο ΤΟΣΕ ΠΡΟΕΣΚΙ(ΠΓΔΜ 2004) ΠΟΥ ΕΝΩ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕ ΚΑΙ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ, ΕΜΕΙΣ “ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ”.
    ΜΗ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΜΑΣ!!!!!!!!!!
    ΔΗΛΑΔΙ ΤΩΡΑ Η ΚΥΠΡΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΤΑ ΕΞ ΑΜΑΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΡΙΑ-ΕΛΕΝΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑΤΙ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ, ΘΗΧΤΗΚΑΝ
    ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΕΙ ΤΟ 8 ΠΟΥ ΤΗΣ ΔΩΣΑΜΕ ΤΟ 1995 ΟΠΟΥ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΑΛΕΞ ΠΑΝΑΓΗ ΕΛΕΓΕ Σ’ΕΝΑΝ ΣΤΟΙΧΟ ‘ ΕΙΜΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΑ/ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑ’.
    ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΣΑ ΑΠΕΙΔΙΑ ΠΕΡΝΕΙ Ο ΣΑΚΟΣ!!!!!!!!!
    ΦΙΛΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΕΙ ΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΤΕ.

  18. Το τραγουδάκι από το snippet καλό ακούγεται,ίσως στα πρότυπα του κατεμε πολύ ωραίο What If και άνοστο Shine.
    Η Polina έχει φωνάρα,άκουσα τραγούδια της και μου άρεσε πολύ.
    Αν είναι uptempo θα εξελιχθεί σε φαβορί.Αν είναι μπαλάντα σίγουρος τελικός και 10αδα.
    Υ.Γ συγγνώμη…μας μιλά για ειρήνη η Ρωσσία;Πάλι μας τρολλάρουν;

  19. Κρίμα για τη Ρωσία που μεσουρανούσε στο θεσμό τα 00s στέλνοντας ποπ με άποψη!

  20. Όχι πάλι μπαλάντα έλεος στείλτε τίποτα να το βάζουμε τέρμα στο ραδιόφωνο η να το χορεύουμε..

  21. Καλα που ηταν μονο 20 sec γιατι ηταν πολυακουσμενο, πολυφορεμενο και τρομερα βαρετο.Μπραβο της κοπελας που ειναι linguist αλλα δεν βλεπω τη σχεση μπορει να εχει αυτο με το τραγουδι.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ