ΤΣΕΧΙΑ: Αυτό είναι το “Hope Never Dies”!

Δημοσιεύτηκε πριν λίγο στο soundcloud το τραγούδι “Hope Never Dies” που θα αποτελέσει τη φετινή, τέταρτη εκπροσώπηση της χώρας στον 60ο διαγωνισμό της Eurovision που θα γίνει το Μάιο στη Βιέννη.

Από το Νοέμβριο είχε γίνει η ανακοίνωση της επιστροφής της Τσεχίας στο διαγωνισμό μετά από απουσία 5 ετών, ενώ στη συνέχεια, ανακοινώθηκε πως από εντεταλμένη επιτροπή από επιφανή άτομα της εγχώριας show business, η απευθείας ανάθεση έγινε σε δύο δημοφιλείς Τσέχους καλλιτέχνες, τη Marta Jandova και το Vaclav Noid Barta. Το τραγούδι είναι σε σύνθεση του Vaclac και στίχους της Tereza Šoralová. Η Τσεχία θα διαγωνιστεί στο δεύτερο ημιτελικό της 21ης Μαΐου, οπότε και θα διεκδικήσει την πρώτη της συμμετοχή στο μεγάλο τελικό του διαγωνισμού.

Ελευθερία Παπαχριστοδούλου

Ακούστε το τραγούδι!

22 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εξεπλάγην απο την Τσεχία. 100/10. Υπέροχη μπαλάντα με δυναμισμό. Πρόβλεπω 9η-11η θέση λόγω μόνο το οτι είναι Τσεχία. Αν ήταν της Σουηδίας ή της Ρωσίας θα ήταν πεντάδα. Σκάλες ανώτερο του 2008.

  2. Kι όμως. Από τις καλύτερες φετινές μπαλάντες. Δυναμικό, μελωδικό και πολύ καλό ντουέτο. Του αξίζει ο τελικός.
    7,5/10

    • 1.Ιταλία 10/10
      2.Εσθονία 9/10
      3.Σλοβενία 8/10
      4.Ισπανία 8/10
      5.Τσεχία 7,5/10
      6.Ιρλανδία 7,5/10
      7.Γερμανία 7/10
      8.Ελβετία 7/10
      9.Ολλανδία 7/10
      10.Μάλτα 7/10

  3. ο,τι πιο αξιοπρεπες εχει στειλει η τσεχια!!!!η πανεμορφη αυτη χωρα!!!μου αρεσει αρκετα κι νομιζω πως αν σκεφτει κανεις πως η τσεχια συμμετεχει σε εναν ημιτελικο με συμμαχους(γερμανια πολωνια)κι αλλες χωρες του βορρα μπορει να ελπιζει για την πρωτη της προκριση!!
    καλη επιτυχια τσεχια!!!(καπου στην 15αδα μου το κομματι)

  4. Συμπαθητικη δυναμικη μπαλαντα….Αρχιζει ωραια,φωναρες οι τραγουδιστες,αλλα το ρεφρεν είναι πολυ αδυναμο…Παντως ειναι μία αξιοπρεπής συμμετοχή….6,5/10

  5. Από τα λίγα ενδιαφερον κομματια φέτος..αν και οι φωνες τους μου τς χαλάνε αφου κλινουν πολυ προς το rock!Παντως αξιζει τελικο!

  6. δεν το περιμενα απο την τσεχια να στειλει ενα καλο τραγουδι!! και ομως ειναι μια αξιοπρεπης συμμετοχη!! δεν μου αρεσει τοσο η φωνη του τραγουδιστη..!! παντως για αρχη δινω ενα 7/10

  7. Συγχαρητήρια!Συγχαρητήρια!Συγχαρητήρια!!!. Η Τσεχία φέτος έβαλε τα γυαλιά σε πολλές “παραδοσιακές δυνάμεις” της Eurovision. Θα το θεωρήσω αδικία αν δεν πάει τελικό. Εκπληκτικό τραγούδι, που βέβαια όπως είπαν κάποιοι, αν ήταν Ρωσία, Αζερμπαϊτζάν ή Σουηδία θα λέγαμε για νίκη, αλλά εν προκειμένω νομίζω αξίζει σίγουρα μια 15άδα. Στο top μου πλέον θα φιγουράρει πολύ ψηλά.Συγκεκριμένα:
    1.Εσθονία
    2.Λετονία
    3.Τσεχία (ξανά συγχαρητήρια!)
    4.Μάλτα
    5.Ολλανδία
    6.Ιταλία
    7.Γερμανία
    8.Ρουμανία
    9.Ιρλανδία
    10.Ισλανδία
    11.Ισπανία
    12.Λιθουανία
    13.Γαλλία
    14.Ελβετία
    15.Σερβία
    16.Ελλάδα
    17.Σλοβενία
    18.Ουγγαρία
    19.Πολωνία
    20.Γεωργία
    21.Κύπρος
    22.Μολδαβία
    23.Δανία
    24.Πορτογαλία
    25.Λευκορωσία
    26.Π.Γ.Δ.Μ.
    27.Ηνωμένο Βασίλειο
    28.Φινλανδία
    Και πάλι πολλά μπράβο!!!Οπότε τώρα περιμένουμε το Βέλγιο, απόψε και μετά νομίζω είναι την Πέμπτη η Αρμενία, εκτός, άν έχουμε κάτι απρόοπτο π.χ. δημοσιοποιήσει την συμμετοχή της η Αλβανία.
    Υ.Γ.Μου θυμίζει κάπως το One By One από το Melfest, σε πιο “dark version”…

  8. Το τραγούδι είναι απολύτως κοινότυπο και αδιάφορο. Ενδεχομένως να το αποδώσουν πολύ καλά live, αλλά δεν ξέρω αν αυτό θα το σώσει. Ο τύπος χρειάζεται επιγόντως μαθήματα αγγλικής προφοράς.

  9. Ενα μπράβο στην Τσεχία διάλεξε κάτι με αξιοπρέπεια ενα πολύ ομορφο τραγουδι συνοδευόμενο από παρα πολύ καλες φωνές για πρωτη φορά η Τσεχία έκανε σωστή επιλογή πιστεύω οτι μπορεί να είναι στην δεκαδα

  10. κι ακομη μια μπαλαντα λοιπον!ε ρε υπνος μου εχει να πεσει φετος!για μενα καλες οι φωνες αλλα ειλικρινα δεν μπορω να ακουω αλλη μπαλαντα!ευχομαι να περασουν οσο το δυνατον λιγοτερες στον τελικο μπας και ευθυμησουμε λιγακι!!ετσι οπως παει η γιουροβιζιον θα καταληξει να την παρακολουθουν οι 70 χρονοι!

  11. Καταπληκτικό τραγούδι <3 Αν και η φωνή του άντρα είναι λίγο βαριά είναι πολύ καλό…Ελπίζω να δούμε την τσεχία στο τελικό!

  12. Αξιοπρεπής συμμετοχή ναι , καλή όχι… Δε μου άρεσε και μου θύμισε τη συμμετοχή της Σλοβακίας το 2009… Θα παλέψει για την πρόκριση αν και νομίζω ότι θα την περάσουν για να συνεχίσει στο διαγωνισμό.. Κρίμα, περίμενα κάτι ξεχωριστό ! Welcome back and good luck!

  13. alexgreece έχεις απόλυτο δίκιο. Το τραγούδι είναι καλό, αλλά όχι και για να τρελαίνεσαι. Οι ερμηνευτές έχουν πολύ καλή φωνή, είναι ένα όμορφα δεμένο κομμάτι αλλά όπως πολύ σωστά είπες θα παλέψει για το εισιτήριο του τελικού. Από μένα για την ώρα 7,5/10

  14. Δεν μου αρέσει. Βαρύγδουπο ύφος χιλίων καρδιναλίων, χωρίς σπιρτάδα, χωρίς έμπνευση. (Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με τη συμμετοχή της ισπανίας).

  15. Συμπαθητικο τραγουδι,αλλα οχι και κατι το φοβερο….Μην γραφετε υπερβολες…Απλα ειναι μια αξιοπρεπης συμμετοχη,που δυσκολα θα περασει στο τελικο…

  16. Dimitrisesc
    Σε ευχαριστώ για την απάντηση.Σε παλιότερη ανάρτηση του Ogae Greece, είχα διαβάσει ότι ο Ondřej Soukup θα είναι ο συνθέτης του τραγουδιού.Για αυτό ρώτησα.

  17. Καλό ωραίες φωνές αν κ του άντρα είναι βαριά όχι κ τίποτα το φοβερό! Καλή επιτυχία Τσεχία!!

  18. Αξιοπρεπέστατη η συμμετοχή της Τσεχίας! Δυναμική μπαλάντα, ωραία ενορχήστρωση, εξαιρετικές οι φωνές, ιδίως του Vaclav μπάσα rock. Θα μου άρεζε ακόμα περισσότερο αν είχε πιο έντονες ροκ πινελιές, θα του πήγαινε του κομματιού. 6,5/10 για αρχή!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ