ΜΑΛΤΑ: Δείτε το preview βίντεο της συμμετοχής!

Η οπτικοποίηση της φετινής συμμετχοής της Μάλτας στον 60ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision ολοκληρώθηκε και σήμερα δόθηκε στη δημοσιότητα. Πρόκειται για το τραγούδι Warrior (πολεμιστής) που ερμηνεύει η Amber και πρόκειται να διαγωνισθεί στο δεύτερο ημιτελικό του φετινού διαγωνισμού που θα γίνει στις 21 Μαΐου.

[youtube id=”wevxW3l_tkg” width=”600″ height=”350″]

Χαράλαμπος Γραμματικόπουλος

26 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Φοβερή η καινούργια version του τραγουδιού και πολύ μυστηριώδης, όπως ακριβώς την περίμενα! Η Μάλτα ανέβηκε στο top μου δύο θέσεις, από 7η τώρα είναι 5η με 8/10! Και φυσικά ο τελικός είναι κάτι παραπάνω από σίγουρος!

  2. Δεν μπορώ να πω, δεν με ενοχλεί η νέα version, αλλά προτιμούσα ΜΑΚΡΑΝ την αρχική! Ο.κ. δυναμική – επιβλητική ενορχήστρωση, με εμφανή την παρουσία κρουστών μουσικών οργάνων και βιολιού, ναι μεν προσέδωσε μυστήριο στο συνολικό αποτέλεσμα, ΑΛΛΑ του αφαίρεσε ταυτόχρονα τον πιο ποπ, αλλά δυναμικό dance χαρακτήρα που είχε και το έκανε να ξεχωρίζει για μένα, και το μετέτρεψε σε μπαλάντα, που δόξα το Θεό μέχρι τώρα από slow…άλλο τίποτα! Για αυτό το λόγο ξεχώριζε για μένα ότι ήταν καλοδουλεμένη pop μπαλάντα… Από την 3η θέση πέφτει στην 8η, ΚΡΙΜΑ Μάλτα!

  3. Η Μάλτα έχει επιστρέψει δυναμικά στο διαγωνισμό!Σίγουρη πρόκριση στον τελικό!Να ρωτήσω κάτι;Γνωρίζει κανείς αν θα γυρίσει και η συμμετοχή μας video clip;Έχουμε να δούμε video clip ελληνικής συμμετοχής από το 2013.Ίσως ο Ogae Greece γνωρίζει κάτι;

  4. H alitheia einai..oti arxika benei poli wrea to kommati..to refren omws m ta xalaei..dn einai toso dunamiko oso stin prin version…prwtimw tin prin!
    Epese alla elaxista…apo 2o phge 4o ahaha

  5. Η πρώτη περιπτωση του τραγουδιού ηταν καλυτερη αλλά και αυτή πολύ καλη είναι εδώ το χαλάει οτι έχουν αφαίρεση λίγο απο τον δυναμισμό που είχε το ρεφρέν .Σίγουρα σε γενικά πλαίσια εξαιρετική συμμετοχη και απο τι φαίνεται η δεκάδα της κλίνει το μάτι .Αυτή είναι η καλύτερη συμμετοχη της Μάλτας των τελευταιων 15 ετών…Ρολο θα παίξει η σκηνική παρουσία !

  6. δε ξερω εχω αναμεικτα συναισθηματα για την νεα εκδοχη….
    μου αρεσει σαν ενορχηστρωση περισσοτερο ειναι πιο μυστηριωδης αλλα νομιζω το ρεφρεν εχει γινει υπερβολικα αδυναμο….
    κι η amber δεν με ενθουσιαζει με το τροπο που εκφραζει το κομματι σο προσωπο της
    …θεωρω πως η μαλτα κι φετος θα βρισκεται ανετα στο τελικο αφου στην ημιτελικο,το 2ο που συμμετεχει εχει αρκετες φιλικες προς αυτην χωρες,ωστοσο στο τελικο νομιζω δυσκολα να βρεθει στην 15αδα….μεταξυ 13ης-20ης θεσης ισως…
    Υ.Γ:σαφως πολυ καλυτερο απο το ομοτιτλο κομματι που εκπροσωπει τη Γεωργια!!!
    καλη επιτυχια….!!!
    εμεις βινετο κλιπ θα κανουμε,η καποια αλλαγη στο κομματι;;;

  7. 1)Σιγά τον πολυέλαιο.
    2)Πολύ κολακευτική η φωτογραφία στην αρχή του άρθρου.

  8. Μαρεσει πιο πολυ η νεα version….θα συμφωνησω οτι το ρεφρεν ηταν πιο δυνατο στην αρχικη,αλλα τωρα το τραγουδι εχει πιο ωραια ροη,πολυ καλη ενορχηστρωση και σκοτεινη ατμοσφαιρα….Δεν μαρεσουν μονο οι εκφρασεις του προσωπου της Amber….Παντως,εχει φωναρα και πιστευω θα ειναι πολυ καλη στο live….Σιγουρα θα περασει στο τελικο και ισως ειναι η εκπληξη και μπει στη τετραδα…Μην ξεχναμε,οτι η Μαλτα χωρις συμμαχιες παντα παιρνει καλες θεσεις στους τελικους…

  9. η προηγουμενη εκδοχή ηταν 5αδα στη μετριοτητα που υπαρχει φετος….αυτή καπως αφαιρει από το κομματι αντι να προσθετει νομιζω….αλλα και παλι δεν παυει να είναι από τις πολύ δυνατες συμμετοχες…

  10. Έχασε το δυναμισμό του το τραγούδι αν και παραμένει μια απειλητική συμμετοχή.

  11. Αν και το προτιμουσα στο προηγουμενο version ,έυχαριστω που υπάρχει κι αυτο το τραγουδι φετος αλλιώς…

  12. Απ την αρχή το θεωρώ πολύ υπερεκτιμημένο. Μια καλή μελώδία, μια ενδιαφέρουσα ενορχήστρωση αλλά ένα αδιάφορο ρεφρέν και μια πολύ κουραστική ερμηνεία.
    Εξακολουθώ να το έχω 7/10. Είναι όμως μια μέτρια χρονιά και πιστεύω θα πάει καλά.

  13. ωραίο, ωστόσο η Amber θα πρέπει να δουλέψει περισσότερο την φωνή της με τούτη τη version καθώς έχει πολλά γυρίσματα

  14. Επισης εσεις που λετε οτι το ρεφρεν ειναι λιγο πιο αδυναμο,επειδη δεν εχει τη δυναμικη της αρχικης version,δεν εχετε δικιο…Διοτι πολυ απλα,τωρα το ακουμε σε videoclip στο live ειναι δεδομενο οτι θα το πει πιο δυναμικα….

  15. ΝΙΚΟΣ ‘Χ’ Η ΜΑΛΤΑ ΔΕΝ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΩΡΑ, ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 25 ΟΛΟΚΛΥΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ, ΤΟ 1991.
    ΕΚΤΟΣ, ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ-ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΤΗΣ.
    ΤΩΡΑ, ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ VIDEO CLIP, ΔΕ ΘΑ ΓΥΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΕΛΙΚΟ.

  16. Όταν το πρωτάκουσα είχα απογοητευτεί πολύ. Ξεκινάει καλύτερα από την προηγούμενη version αλλά μετά γίνεται πιο κλισέ, πιο “Eurovision-y”. Εν τέλει θα το ρίξω μόνο μια θέση στο top μου, το συνήθισα μετά από 2-3 ακούσματα.

  17. Λέγοντας ότι η Μάλτα επιστρέφει δυναμικά στο διαγωνισμό εννοούσα το ιδιαίτερο τραγούδι που την εκπροσωπεί.Εσύ από που ενημερώθηκες ότι η Μαρία-Έλενα Κυριάκου δε θα γυρίσει video clip για το One last breath;Η Minos EMI Universal δεν έχει σκοπό να το γυρίσει;

  18. Προτιμώ τη προηγούμενη version είχε πιο δυναμικό ρεφρέν τώρα με τη νέα version το ρεφρέν δεν είναι δυναμικό κρίμα.. καλή επιτυχία αν κ δε πιστεύω ότι θα μπει δεκάδα…

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ