ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Επέλεξε συμμετοχή για τη Βιέννη!

Η Leonor Andrade με το Há um mar que separa (Υπάρχει μία θάλασσα) θα εκπροσωπήσει την Πορτογαλία στον 60ο  διαγωνισμό της Eurovision τον Μάιο. Το τραγούδι κέρδισε πριν από λίγες ώρες τον τελικό του Festival da Canção όπου τα 6 υποψήφια τραγούδια πέρασαν από προκριματική φάση με τα 3 παρακάτω να ξεχωρίζουν:

1) Leonor Andrade – Há um mar que nos separa
2) Gonçalo Tavares – Tu tens uma mágica
3) Teresa Radamanto – Um fado em Viena

Δημιουργός του τραγουδιού είναι ο Miguel Gameiro τραγουδιστής του συγκροτήματος των Pólo Norte. Η Πορτογαλία θα εμφανιστεί στο 1ο μέρος του Β’ Ημιτελικού τον Μάιο. Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στη Leonor Andrade.

17 ΣΧΟΛΙΑ

  1. βαρετο,αδιαφορο,αθλιο…………οπως ολες οι συμμετοχες τη πορτογαλιας…………

  2. H alitheia einai oti auto einai to tragudi pou prwtimusa apo ola..an kai dn perimena na to epile3un..!Vaivea ent3 dn einai kai aristurgima..#16 apo ta 26

  3. Καλή σχετικά φωνή, αν και ξέφυγε σε σημεία, βαρετό και άσχημο τραγούδι! Τίποτα δεν μου κολλάει καλά πάνω του! Δεν θυμάμαι σχεδον ούτε ένα τραγούδι από την Πορτογαλία που να μου αρέσει…Τελικό, ούτε με σφαίρες…Του χρόνου ίσως!

  4. ακομη μια ατυχης επιλογη απο μια χωρα που μας εχει συνηθισει σε λανθασμενες επιλογες!ακομη απορω πως μια χωρα που διαθετει τα φαντο καταφευγει σε αχρωμες μελωδιες ενω θα μπορουσε να κανει τη διαφορα!καλα οσο για το οτι ειναι μια επιπλεον μπαλαντα το μονο σιγουρο ειναι οτι τα καλα ρυθμικα τραγουδια θα ξεχωρισουν!

  5. Αδιάφορο μέχρι εκεί που δεν πάει! Αν και μου αρέσουν οι pop – rock μπαλάντες, η συγκεκριμένη δεν μου λέει κάτι, ούτε σου μένει, ούτε έχει κάτι για να ξεχωρίσει. Κρίμα για την Πορτογαλία, που μου είναι πολύ συμπαθής κατά τ’ άλλα που επιμένει στη γλώσσα της… 3,5/10

  6. Φλερτ με τον αποκλεισμό
    Όσο για το fado, εκτιμώ ότι σαν μουσικό είδος δεν χωράει στα πλαίσια ενός τέτοιου διαγωνισμού. Πολύ ιδιαίτερο προσωπικό άκουσμα

  7. Ίσως το πιο αδιάφορο τραγούδι φέτος. Νομίζω πως όσες φορές και να το ακούσω δεν θα θυμάμαι τον ρυθμό. Δεν έχει καν ρυθμό. Και η φωνή της πολύ άχρωμη και θαμπή.

  8. Για άλλη μια φορά θα μείνει στον ημιτελικό η Πορτογαλία.. Κρίμα.. Bring back Suzy! 🙂

  9. Νομίζω έκαναν καλή επιλογή οι Πορτογάλοι. Ήθελα την Simone de Oliveira να πάει, αλλά ως δεύτερη επιλογή μου ήταν αυτό. Άλλωστε μη γελιόμαστε ότι και να στέλναν (από αυτά που είχαν) θα ήταν αποτυχία. Τουλάχιστον-από αυτά που είχαν-στείλαν το πιο σύγχρονο (αν είναι δυνατόν!). Σε σχέση πάντως με κάποιες άλλες πορτογαλικές συμμετοχές είναι καλύτερο. Όμως θα φιγουράρει χαμηλά στο top μου…Καλή Επιτυχία πάντως ειλικρινά στην Πορτογαλία!

  10. Εντελώς αδιάφορο. Δεν μου μένει στο αυτί τίποτα από τη μελωδία. Κρίμα για την Πορτογαλία, που και φέτος θα δει την ιστορία να επαναλαμβάνεται.

  11. Εντάξει…Δεν είναι κακό μέχρι να φτάσει στο ρεφρέν! Δυστυχώς όμως θα μείνει εκτός Τελικού! Κρίμα γιατί με Simonne έστω με Yola κάτι θα γινόταν…
    Από μένα 5/10 και το #18 μου στα 26 (με αρκετή επιείκεια γιατί συμπαθώ Πορτογαλία)

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ