ΠΟΛΩΝΙΑ: Και επίσημα εκτός Eurovision για το 2012!

Οι φήμες που ήθελαν την Πολωνία να μη συμμετέχει στο διαγωνισμό της Eurovision to 2012 επιβεβαιώθηκαν και επισήμως απο το εθνικό τηλεοπτικό δίκτυο της χώρας TVP.

Σύμφωνα με το escdaily.com, η πρώτη και κύρια προτεραιότητα του τηλεοπτικού δικτύου είναι η άρτια κάλυψη του 14ου Πανευρωπαϊκού Πρωταθμήματος ποδοσφαίρου που θα συνδιοργανώσει η Πολωνία μαζί με την Ουκρανία από τις 8 Ιουνίου μέχρι την 1η Ιουλίου. Πέρα από αυτό, όμως, βάρος έχει δοθεί εκ μέρους του TVP και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, με αποτέλεσμα την απουσία της χώρας από το διαγωνισμό της Eurovision, τουλάχιστον για το επερχόμενο έτος. Ωστόσο, οι ιθύνοντες του σταθμού δήλωσαν πως δεν αποχωρούν οριστικά από το διαγωνισμό, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο για επιστροφή της χώρας το 2013!

Ελευθερία Παπαχριστοδούλου

5 ΣΧΟΛΙΑ

    • Episis kalitera na elegan variomaste na simmetasxoume h ta exoume paei xalia kai den theloume allo…i den xerw egw kati allo para tis fthines aytes dikaiologies gia tis opoies isxyoun gia oles tis xwres!!Epomenws oi Polonoi mas lene oti den boroun na kanoun 3 spoudaies kalipseis mesa se 4 mines alla mono 2….enw oloi oi ipoloipoi tha kalypsoun kai ta 3!pffff..me ayti ti dikaiologia vlaptoun tin eikona ts!!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ