ΑΥΣΤΡΙΑ: Μια ανάσα πριν τον τελικό! Τα αποτελεσματα!

Το τρίτο από τα συνολικά 4 show που θα αναδείξουν τον φετινό εκπρόσωπο της Αυστρίας θα προβάλλει σε μαγνητοσκόπηση απόψε το ORF. Στον ημιτελικό αυτό διαγωνίζονται 6 από τους αρχικά 16 διαγωνιζόμενους που εμφανίστηκαν στο πρώτο show. Ο κάθε καλλιτέχνης θα παρουσιάσει από δύο τραγούδια που ηχογραφήθηκαν με την βοήθεια γνωστών συνθετών και στιχουργών. Το κοινό με τη σειρά του θα πρέπει να επιλέξει ένα από τα δύο και τα 6 επικρατέστερα θα διαγωνιστούν στον τελικό της επόμενης εβδομάδας. Η λίστα των καλλιτεχνών και των τραγουδιών που θα ακούσουμε απόψε:

1.The Makemakes – Big Bang

2.The Makemakes – I Am Yours

3.Celina Ann – When I Fall

4.Celina Ann – Utopia

5.DAWA – If You Return

6.DAWA – Feel Alive

7.Folkshilfe – Ned Au

8.Folkshilfe – Who You Are

9.Johann Sebastian Bass – Monsters

10.Johann Sebastian Bass – Absolutio

11.Zoe – My Heart

12.Zoe – Quel Filou

Ο τελικός θα μεταδοθεί ζωντανά την ερχόμενη Παρασκευή 13 Μαρτίου. Ο νικητής θα προκύψει από 50% televoting και 50% διεθνών επιτροπών. Μερικές από τις χώρες που θα απαρτίζουν την διεθνή επιτροπή είναι το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γερμανία, η Γαλλία, η Ιταλία, η Ελβετία και η Αυστραλία.

Το σόου μπορείτε να παρακολουθήσετε στις 21:10 ώρα Ελλάδας εδώ.

Τα αποτελέσματα έδωσαν το εισιτήριο για τον Τελικό στις εξής συμμετοχές:

DAWA – Feel Alive
Celina Ann – Utopia
Johann Sebastian Bass – Absolutio
Zoe – Quel Filou
The Makemakes – I Am Yours
Folkshilfe – Who You Are

Αντώνης Καρατζίκος

 

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κρίμα για την Αυστρία. Έχει κομμάτια κάτω του μετρίου. Τουλάχιστον έχει εξασφαλίσει μια θέση στον τελικό, αλλά δεν είναι σε καμία περίπτωση ικανή να διατηρήσει τον “θρόνο” της. Τα I’m Yours, Who You Are και Feel Alive είναι χάλια, το Absolutio θέλει να είναι από τη μία σοβαρό και από την άλλη joke entry και συνεπώς μας μένουν οι κοπέλες. Το Utopia (που μάλλον ήθελε να λέγεται Euphoria?) μου θύμισε λίγο στα πρώτα δεύτερα το No One της Maja Keuc, αλλά καμία σχέση. Νομίζω όμως πως αυτό θα στείλουν ως πιο safe επιλογή. Από την άλλη μου αρέσει πολύ το Quel Pilou αλλά δεν νομίζω να διαλέξουν ένα κομμάτι στα γαλλικά για να τους εκπροσωπήσει. Μακάρι να γινόταν πάντως….Εύχομαι σε κάθε περίπτωση Καλή Επιτυχία στην Αυστρία!

  2. olaa ta tragoudia einai katw tou metriou!ta mona tragoudia ta opoia trogwntai einai to utopia kai to Quel Pilou….an steiloun ena apo auta pisteuw tha vriskwntai stis theseis 15-23…

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ