ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ: Αυτή είναι η συμμετοχή της!

Η ανακοίνωση της συμμετοχής της ακούστηκε αρχικά σαν πρωταπριλιάτικο αστείο, ήταν όμως πέρα για πέρα αληθινή! Η Αυστραλία ήρθε στο διαγωνισμό για να συμμετάσχει μία και μοναδική φορά, για να τιμήσει τα 60 χρόνια του διαγωνισμού αλλά και να ικανοποιήσει τους εκατοντάδες fans του διαγωνισμού στη μακρινή αυτή ήπειρο. Ο καλλιτέχνης, λοιπόν, που επιλέχθηκε για να εκπροσωπήσει τη χώρα απευθείας στον τελικό που θα γίνει στη Βιέννη στις 23 Μαΐου, είναι ο – πασίγνωστος στη χώρα του και όχι μόνο – 33χρονος μαλαισιανής καταγωγής Guy Sebastian. Το τραγούδι που θα ακουστεί στη σκηνή της Eurovision για λογαριασμό της Αυστραλίας θα είναι μπαλάντα, όπως δήλωσε στη συνέντευξη τύπου που δόθηκε λίγο νωρίτερα από το τηλεοπτικό δίκτυο SBS, ενώ μέσα στις επόμενες μέρες θα ακούσουμε και το τραγούδι. Καλή επιτυχία, Αυστραλία!

Ελευθερία Παπαχριστοδούλου

[youtube id=”IDkzcgCajRo” width=”600″ height=”350″]

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αρκετά γνωστός ο Guy Sebastian. Οι Αυστραλοί παίρνουν στα σοβαρά τη συμμετοχή τους ! Καλή επιτυχία !

  2. Καλό! Αν και δεν ήμουν εξαρχής σύμφωνη με τη συμμετοχή της “γειτονικής” (!) Αυστραλίας, μπορώ να πω ότι ανυπομονώ να ακούσω την πρότασή της! Ο ερμηνευτής καλός και γνωστός!

  3. Tis trellis 8a ginei pragamtika to ehoun psisei na kerdisei I AUSTRALIA!!! Einai apo tous agapimenous mou kallitehes episus nikitis tou Idol kai kritis tou x-factor gia POLLA xronnia Kalli epityhia Guy!!!!!

  4. Εγώ θα σταθώ στο ότι κι αυτό το τραγούδι θα είναι μπαλάντα. Μάλιστα, ερμηνευτική σφαγή θα γίνει φέτος…

  5. καλη συμμετοχη για την Αυστραλια…Γνωστος καλλιτεχνης…Βεβαια θα τον προτιμουσα να μην πει μπαλαντα..ετσι και αλλιως 3 τραγουδια του που ξερω ειναι πιο ποπ….

  6. Για ένα σχόλιο που είδα.Εαν νικήσει η Αυστραλία σύμφωνα με το eurovision.tv δεν θα μεταφερθεί εκτός Ευρώπης. Θα γίνει συνδιοργάνωση Αυστραλίας με μια ευρωπαϊκή χώρα.
    Και ακόμη μια μπαλάντα,αλλά πιστεύω πως η Αυστραλία θα παίξει με δυνατό χαρτί

  7. Παντως με τοσους Ελληνες στην Αυστραλια, θα τσιμπησουμε ακομη ενα 12αρι….χαχαχα

  8. Τέλεια φωνή! Αν είναι και το κομμάτι …λίγο καλύτερο από αυτό που ακούμε, …φανταστείτε του χρόνου να βγάζουμε εισιτήρια με την Qantas η την Gulf AIrlines για Sidney! Θα είναι φανταστική εμπειρία ζωής να πάμε Αυστραλία!

  9. Ελπίζω η Αυστραλία να μας ψηφίσει στον ημιτελικό, αφού τόσα εκατομμύρια Έλληνες μετανάστες ζουν εκεί.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ