OGAE Greece: Μια καταπληκτική βραδιά στο Shamone με τους Έλληνες υποψήφιους!

Ο OGAE Greece, τα μέλη και οι φίλοι του Σωματείου, απόλαυσαν χτες μια υπέροχη βραδιά στο Shamone παρέα με τους υποψήφιους για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στη Eurovision 2015.  Η  Θωμαίς Απέργη, οι C Real, ο Barrice και η Shaya βρέθηκαν στη συντροφιά μας λίγες μέρες πριν τον ελληνικό τελικό. Δυστυχώς η Μαρία Έλενα Κυριάκου δεν κατάφερε να έρθει λόγω επαγγελματικών της υποχρεώσεων στην Κύπρο.

To Shamone γέμισε από θαυμαστές του διαγωνισμού και των καλλιτεχνών, οι οποίοι με διάθεση και ενθουσιασμό μίλησαν με όλους, έβγαλαν φωτογραφίες, μοιράστηκαν προσδοκίες, σκέψεις και συναισθήματα και χαλάρωσαν από τις πρόβες και το άγχος ενόψει της συμμετοχής τους στο ελληνικό τελικό την Τετάρτητο βράδυ.

Ολοκληρώνοντας τη συνάντηση, ο OGAE Greece ευχήθηκε από καρδιάς καλή επιτυχία σε όλους τους διαγωνιζόμενους, ανανεώνοντας το ραντεβού μαζί τους για την Τετάρτη το βράδυ, κατά τη διεξαγωγή του ελληνικού τελικού στο ¨Εναστρον, όπου θα δώσουμε δυναμικό παρών, όπως πάντα!

Χαράλαμπος Γραμματικόπουλος

36 ΣΧΟΛΙΑ

  1. η μαρια ελενα κυριακου στην κυπρο να υποθεσω ε?μηπως να πηγαινε με την κυπρο εν τελει αφου τοσο της αρεσει να βρισκεται στο νησι της?

  2. Κρίμα που δεν μπόρεσα να έρθω… καλή επιτυχία και στους 5 και ας ελπίσουμε οτι δεν θα βγεί η Shaya!
    Στο instagram ανέβασε μια φωτογραφία με παραδοσιακές στολές…. καλά αμα κάνει κάτι τέτοιο.. θα ρίξουμε τρελό γέλοιο την Τετάρτη

    • φιλε ιnspector θα την πατησει η σαγια οπως η νικη ποντε το 2011!σημερα και στην εκπομπη του Ε “αποκαλυπτικα αλλα και στην εκπομπη της ανντιτα πανια οι τηλεθεατες εδωσαν την πρωτια με διαφορα στο τραγουδι της απεργη!μαλλον κατι λεει αυτο για το τι πως θα κυμανθει η ψηφοφορια!

      • perisi kapies apo aftes tis ekpombes eixan ton martaki proto. to 2013 eixan tin iliadi. vale me to nou sou pios vlepi teties ekpombes … oute kan ftanoun to meso orio tou tiletheati tis eurovision. idika i ekpombi tis … ase ase oute pou thelo na grapso to onoma tis.

    • One Last Breath δαγκωτό! στην αρχή ήμουν και γω με την Shaya ΑΛΛΑ το ξανασκέφτηκα και άλλαξα γνώμη.. Δεν έχουμε ελπίδες παιδία με την Shaya. Το κομμάτι θα καταλήξει όπως το Rise up.

  3. Η ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΚΛΑΡΙΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΕΛΛΗΝΟΚΟΥΛΑ ΕΛΕΙΠΕ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΝΙΚΗΤΡΙΑ.LOW PROFILE ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΜΕ ΦΩΝΑΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΤΗΝΟΥΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥΣ.SHAYA BARRICE ΑΠΕΡΓΗ ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ?????????????ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ C REAL ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑ ΣΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΕΒΓΑΛΑΝ ΠΑΤΑΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΜΠΟΥΖΟΥΚΟΒΙΟ.ΝΤΡΟΠΗ…..

  4. Πιστεύω πως ηταν λάθος της Κυριακού να μην εμφανιστεί στην εκδήλωση. Οποίες και αν ήταν οι επαγγελματικές ή οποίες αλλες υποχρεώσεις της, πλεον βρισκόμενη στην τελικη ευθεία θα έπρεπε να είναι αφοσιωμένη. Δηλαδή αν νικήσει πως θα προβαρουν την εμφάνιση της στη Βιέννη? Θα λείπει λόγω υποχρεώσεων στην Κύπρο? Εγώ δεν νομιζω οτι το συγκεκριμένο φανερώνει low profile και ταπεινοφροσύνη. Μου δείχνει οτι βάζει αυτή τη στιγμη σε δεύτερη μοίρα το διαγωνισμό. Μπορεί να φαίνεται υπερβολικό, γιατί είναι μια απλή συνάντηση, αλλά όσο να ναι ηταν με το επισημο και καταξιωμενο σωματείο στην Ελλάδα. Αφήστε που σπό πρόσφατες συνεντεύξεις δε θυμάμαι να έχει αναφέρει κάποιο επαγγελματικό πρότζεκτ στην Κύπρο. Ελπίζω να βγω ψεύτης και όντως να το θέλει όσο και οι υπολοιποι. Και για να μην λέτε οτι την κατακρινω επειδή δε θελω να νικήσει, σας πληροφορω οτι εκ των πεντε είναι η αγαπημενη μου συμμέτοχη μαζί με της Σάγια και δε θα είχα κανένα πρόβλημα να μας εκπροσωπούσε στη Βιέννη. Α, και μιας που το θυμηθηκα, δεν καταλαβαίνω αυτή την ξαφνική αντιπαλότητα με το γεγονος οτι είναι Κύπρια. Δεν θυμάμαι να είχα ακούσει φωνές διαμαρτυρίας για το γεγονος οτι δεν μας εκπροσωπεί Ελληνας αλλά Κύπριος όταν πήγαν η Βίσση, ο Σαρμπέλ, ο Λουκας και η Ελευθερίου! Εγώ προσωπικά θα ήθελα να βλέπω παρόμοια αντιμετώπιση και απο την Κύπρο. Δε θυμάμαι επι τοσα χρόνια να έχει εκπροσωπηθεί απο έλληνα καλλιτέχνη. μονο εμείς πρεπει να αποδεικνύουμε οτι νιώθουμε στενή συγγένεια μαζί τους σε κάθε πολιτιστικό επίπεδο και δη στη μουσική? Γιατί οι πόρτες της Κύπρου είναι κλειστές για τους έλληνες καλλιτέχνες?

  5. Η Μαρία Έλενα Κυριάκου έχει την πιο σοβαρή συμμετοχή. Όλοι οι άλλοι είναι απλά ξόανα!

  6. Καλα εχετε παρει χαμπαρι τι θα κανει η Απεργη? ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΥΧΑΙΑ &legend…. Τίποτα δεν είναι δεδομενο…

  7. opaaaaa i kiria kyprou … signomi perdeftika … i kiria kyriakou … pou itan? den eixe xrono na erthi? malista malista. alla an pai (pou efxome na mi gini kati tetio) eurovision tote ksafnika ta fan-clubs (diladi kai o ogae) tha einai ksafnika kala kai xrisima gia tin kiria kyprou … signomi perdeftika … gia tin kiriy kyriakou? Shaya kopela mou dose pono … pame gera!!

  8. Της κύπριας είναι το καλύτερο. Βασικά είναι το μόνο που προσωπικά δεν θα μας κάνει σούγελο στην Eurovision

  9. Και μόνο που οι μισοί κάθονται και βρίζουν την Σάγια δείχνει πόσο τη φοβούνται…Ο άλλος λέει ότι στην εκπομπή αποκαλυπτικά που όλως τυχαίος ήταν καλεσμένη σήμερα η Απέργη,οι τηλεθεατές την βγάλαν πρώτη…Το γεγονός ότι σε όλα τα poll είναι πρώτη με τεραααστια διαφορά η Σάγια και στα στοιχήματα το μεγάλο φαβορί με πολύ χαμηλές αποδόσεις(1,30 δίνει!!!!) δεν τους λέει τίποτα….Εγώ ένα ξέρω η Σάγια θα είναι στη Βιέννη,ότι και να λένε..Απλά την Τετάρτη θα είναι η επιβεβαίωση….
    *Μεγάλο λάθος της Κυριακού που δεν ήταν σήμερα στο event….

  10. Barrice δαγκωτο!!το καλυτερο τραγουδι…φωναρα και συγχρονο κομματι!μπορει να μη παει καλα στο διαγωνισμο αν παει τελικα αλλα εγω προσωπικα γουσταρω αυτο!εσεις διαλεχτε τις απομιμησεις τις αλλες…κατακλεμμενα κομματια ειδικα της Σαγια απο το προπερσινο που νικησε..τυχαιο που της το γραψανε Δανοι παλι??μπαααα…βαρετο και χλιαρο..δε μπορει να κανει πολλα πολλα στη σκηνη..μονο να βαρανε οι αλλοι το κλαρινο και το τουμπανο…ψύχρα πολυ!!για την Απεργη αστο…κουλαμαρα!και η Κυριακου μια απο τα ιδια…10000 μπαλαντες εχουν παει στη EYROVISION..απατο θα παει..αν δεν εχεις κατι και τραγουδας μπαλαντα περνας απαρατηρητος..οι C:real πολυ καλο κομματι αλλα δε θα ψηφισει κανεις γιατι απλα δε τους ξερουν και πολλοι αν και ειναι χρονια στη μουσικη σκηνη.ωραιο στυλ και πολυ μοντερνο ακουσμα.

  11. ωραια βραδια θα ηταν φανταζομαι!!ασχολιαστο το οτι η κυριακου απουσιαζε!αν θελει τοσο να βρισκεται στην κυπρο μηπως να εκανε καριερα εκει??δεν ξερω αν και ειμαι φαν της απεργη με αυτα που βλεπω ελπιζω αν δεν τα καταφερει η θωμαιδα να παει η σαγια!

    • φιλε στρατο την ιδια απορια εχω κι εγω!προφανως η κυρια κυριακου θελει να εχει και την πιτα ολακερη και τον σκυλο χορτατο.και οποτε τη συμφερει να βρισκεται στην ελλαδα αλλα και οταν θελει να πηγαινει κυπρο!ελπιζω να παρει το μαθημα της ειλικρινα τη βραδια του τελικου με το ξεπερασμενο φουλ 80ila τραγουδι της…στηριζουμε απεργη για πρωτια!!!!

  12. Εμενα προσωπικα το τραγουδι της Shaya δεν μου αρεσει. Σαν τραγουδιστρια ειναι καλη, φωναρα με ωραια σκηνικη παρουσια αλλα το τραγουδι της δεν μου λεει τιποτα. Και φοβαμαι οτι αν παει αυτο στη Βιεννη θα καταληξει σε πολυ χαμηλη θεση.

  13. Το φαβορί για την νίκη στην Eurovision 2015 τώρα είναι η Φινλανδία με τους Pertti Kurikan Nimipaivat και το τραγούδι τους “Aina mun pitaa”.Το είδα στο inews.gr eurovision.

  14. Για μενα αν παει η Θωμαις η Μαρια Ελενα η η Σαγια τοτε το τραγουδι μας ειναι #4 στο τοπ μου.
    #1 Estonia 10/10 Απλα καταπληκτικο απ ολες τις αποψεις.
    #2 Italy 9/10
    #3 Greece

  15. Καθε χρονο ειμαι της αποψης οτι να προβλεψεις το νικητη του ελληνικου τελικου ειναι πιο ευκολο και απ το να προβλεψεις οτι δεν προκειται να κερδισουμε, ομως φετος, μαλλον λογω του ανεβασμνου επιπεδου η πρωτια θα παιχτει αναμεσαβστις τρεις κυριες… Προσωπικη μου πριτιμιση χωρις να μ χαλα κανενα τραγουδι οτι το τραγουδι της θωμαις ειναι πιο πιασαρικα και ξεχωριζει ευκολοτερα. Η κυριακου εχει το πιο ποιοτηκο τραγουδι και η σαγια το πιο ευρωπαικο ας το πουμε… Ας κεερδισει ο καλυτερος!!!

  16. Η Έλενα Μαρια μπορεί να είχε κάποιο πρόβλημα έχει και παιδιά πίσω κατι μπορεί να της έτυχε μην γινόμαστε κακοί με το παραμικρό!Εγώ θέλω να παει αυτή γιατί πιστεύω στο τραγουδι αλλά τι να πω γούστα ειναι αυτά!Παντός κλαρίνα και συρτακια οι τουρίστες βλέπουν όταν έρχονται εδώ διακοπές το καλοκαίρι λίγη ποιότητα δεν θα μας βλάψει και θα ξανά πω οτι αυτά περνάνε με κλειστά τα ματια απο τις επιτροπές και ο κόσμος δεν θα απογοητευτεί. Είναι άδικο να πεταξουμε τέτοιο τραγουδι διαθετει πολλά απο αυτά που συγκινούν το κοινο .

  17. loipon uposthrizw thn shaya dioti pisteuw pws ths marias elenas kuriakou pou einai to deutero kalutero einai mia sunh8hsmenh mpalanta h opoia dn exei entono to ellhniko stoixeio kai dn 8a mporesei na xexwrisei…wstoso 8a paixei rolo h skhnikh parousia thn tetarth…….as nikhsei autos pou to axizei!!!

  18. απο οσο ακουγονται πρεπει να ητνα μια πολυ ομορφη βραδια!!ωστοσο δεν κατανοω γιατι τετοιο μισος προς την κυριακου….η κοπελα απλως ειχε αλλες υποχρεωσεις κι δεν κααφερε να παραβρεθει εκει! τι να κανουμε να την σκοτωσουμε;;;οποτε τα σχολια τυπου”αφου πηγε στη κυπρο ας εκπροσωπησει την κυπρο”ειναι τουλαχιστον γελοια κατα τη γνωμη μου!
    στα του ελληνικου τελικου τωρα,που η μεγαλη-απροσμενη(θεωρω)βραδια,πλησιαζει…
    η σειρα καταταξης ευνοει σαφως τις τρεις γυναικες μεταξυ των οποιων θεωρω θα κριθει το εισιτηριο…ισως μαλιστα να ευνοειται περισσοτερο η θωμαις αφου εμφανιζεται αναμεσα στα δυο αουτσαιντερ…
    των οποιων η νικη ειναι μαθηματικα αδυνατη!
    στα φαβορι,κι οχι στο φαβορι οπως νομιζουν πολλοι,θεωρω πως ολα θα κριθουν στη σκηνικη παρουσια…η shaya κι η θωμαις εχουν τα πιο “πιασαρικα”κομματια ενω η μαρια-ελενα το πιο “ποιοτικο” καθαρο χωρις μπασταδερμα,ασχημο μαλιστα,μουσικων ειδων! θεωρω πως αν η shaya εχει μια αδυναμη η κι κιτς εμφανιση(βλ.ποντε 2011),κατι που θεωρω πως θα συμβει αφου εχει ανεβασει στο προσωπικο της λογιαριασμο στο facebook φωτογραφια με παραδοσιακες στολες,αν εμφανιστει καμια παραδοσιακη στολη τη τεταρτη νομιζω η shaya απλως δεν θα χει καμια ελπιδα….κι ως νικητρια θεωρω πως θα δουμε μια εκ των θωμαις η κυριακου….
    με λιγα λογια ειναι ισως ο πιο αμφιρροπος ελληνικος τελικος τα τελευταια χρονια…γι αυτο ας κραταμε ολοι μας μικρο καλαθι …. (οποιον κι αν υποστηριζουμε,χωρις να γινομαστε υβριστικοι κι προς τον συνομιλητη μας αλλα κι προς καποιον εκ των υπολοιπων υποψηφιων που δεν επιθυμουμε να δουμ στη βιεννη!) 🙂

  19. μια ερωτηση…
    η/ο/οι legend που ειναι μαζι με τη θωμαιδα ποιος/ποια/ποιοι ειναι…;;;καταρχην τι ειναι;;;ατομο-εκπληξη η καποιο γκρουπακι;;; ξερει κανεις τιποτα;

  20. Να ευχηθώ με τη σειρά μου καλή επιτυχία στους συμμετέχοντες και ας κερδίσει όποιος έχει την προτίμηση του κοινού.. Θεωρώ πως η Κυριακου έχει το καλύτερο τραγούδι αλλά νομίζω ότι το πράγμα χάνεται επικοινωνιακά και με τις δεκάδες μπαλάντες που υπάρχουν φέτος θα χαθεί… Το καλύτερο αποτέλεσμα για τη χώρα -αν και δεν είμαι υποστηρικτής της συμμετοχής της- θα το φέρει η Απέργη.. Δυστυχώς αν και μου αρέσει η Shaya δε θα κάνει κάνει απολύτως τίποτα…

    • Και ελπίζω κάποια στιγμή να βάλουμε μυαλό και να στείλουμε συμμετοχές με ταυτότητα… και δεν εννοώ κατ’ανάγκην το ελληνικό στοιχείο … Δηλαδή οι άλλες χώρες στέλνουν παραδοσιακά? Νομίζω ότι οφείλουμε να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα και να αφήσουμε πίσω παλιομοδίτικες συνταγές που ούτε για εγχώρια κατανάλωση δεν κάνουν! Μα , πόσο ζηλεύω τη συμμετοχή της Σλοβενίας….

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ