ΣΛΟΒΕΝΙΑ: Επέλεξε!

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα ο τελικός του EMA. η διαδικασία επιλογής της συμμετοχής της Σλοβενίας για το διαγωνισμό της Eurovision. Η τελική ετυμηγορία του κοινού και τησ επιτροπής έδωσαν τη νίκη και το εισητήριο για τη Βιέννη στη Maraaya και το Here for you, που θα διαγωνιστεί στο δεύτερο ημιτελικό της Eurovision, ο οποίος θα λάβει χώρα στις στις 21 Μαΐου.

[youtube id=”fyKiW_Nis_M” width=”600″ height=”350″]

Χαράλαμπος Γραμματικόπουλος

29 ΣΧΟΛΙΑ

  1. παντως εχει κατι το φρεσκο και το πρωτοτυπο το κομματι!δεν ξερω κατι μου λεει οτι θα τα παει καλα η σλοβενια!προσωπικα μου αρεσει αρκετα!

  2. πολυ ωραια επιλογη!!!!!!!! αγαπημενη σλοβενια σχεδον ποτε δεν με απογοητευει! με μια καλη σκηνικη παρουσια η σλοβενια οχι μονο περναει σχετικα ευκολα στο τελικο αλλα μπορει να λαβει κι σ’αυτο μια πολυ καλη θεση αναλογη του no one το 2011!
    καλη επιτυχια σλοβενια!
    Υ.Γ:ο 2ος ημιτελικος νομιζω τεινει να γινει ο πιο δυνατος κι σιγουρα ο πιο απροβλεπτος!

  3. Εξαιρετική επιλογή για τη Σλοβενία. Πολύ ραδιοφωνικό και σύγχρονο τραγούδι βρετανικών προδιαγραφών, άψογη ερμηνευτικά η Maraaya. Ίσως το στήσιμο στη σκηνή να θέλει μία άλλη προσέγγιση για τη Βιέννη.

  4. Ωραιο! Πιασαρικο και λίγο διαφορετικό! Σε σημεία του, στις καταλήξεις λέξεων η φωνή της έτσι και αλλιως πολύ καλής, Maraaya, μου θυμίζει αυτή της Αρετής Κοσμιδου του περσινού Voice, που ήθελα και να κερδίσει βέβαια…Στα του τραγουδιού τώρα, μου αρέσει αρκετά. Από τα καλά του φετινού διαγωνισμού για μενα…

  5. Είχα πει πως προτιμούσα το Alive, αλλά είναι ένα πολύ καλό κομμάτι, όμως υπάρχει κίνδυνος να περάσει απαρατήρητο. Έχουμε και πολλά ντουέτα φέτος…

  6. Η μονη σωστη επιλογη σε εθνικι τελικο σημερα… Το τραγουδι μοναδικο, εναλλακτικο, ραδιοφωνικο, ενω η κοπελα φωναρα το απεδωσε αψογα, οπως στην ηχογραφημενη εκδοση, εξαιρετικη φωνη, ιδιαιτερη χροια, μου θυμισε εντονα duffy! Το μονο που θελει αλλαγη και δουλιτσα ειναι η σκηνικη παρουσια. 8/10!

  7. Δεν είναι άσχημο σαν τραγούδι, δεν είναι όμως και σίγουρο ότι θα τα πάει καλά. Σίγουρα για να αποκτήσει πιθανότητες, θέλει εντελώς διαφορετικό στήσιμο στη σκηνή, έτσι όπως είναι αγγίζει τα όρια της κακογουστιάς και του κιτς. Δε νομίζω να πάρει δωδεκάρια μία νύφη που φοράει headphones…

  8. Καλό τραγούδι ραδιοφωνικό και σημερινό και μακριά από στερεότυπα και συνταγές eurovision.
    7/10

  9. Αρκετά ενδιαφέρον τραγούδι,με καλή συνταγή,πολύ καλύτερη από τις προηγούμενες χρονιές.Εντάξει,δε με ενδιαφέρει,αλλά είναι πιασάρικο και σου κάνει κάτι όταν το ακούς!

  10. 1o sto top mou to 2015
    1o sto top mou to 2014
    1o sto top mou to 2013
    1o sto top mou to 2012
    1o sto top mou to 2011
    5 xronies i slovenia einai proti sto top mou!!!
    H agapimenj mou xora ston diagonismo pou spania me apogoiteuei!
    To Here For You mou thimizei to No One tis Maja Keuc

  11. Θα πάει ψηλα το Μάιο.Αλλά τι είναι αυτη η καταντια ρε παιδια φετος τι ειναι αυτη η μονοτονια με τις μπαλαντες έλεος δηλαδη!! Τα τελευταια 2 χρονια περυσι η Eurovision είναι ΧΑΟΣ.

  12. Δροσερό και ραδιοφωνικό, έχει σίγουρο τον τελικό. Για εμένα η δεύτερη καλύτερη συμμετοχή της Σλοβενίας μετά από αυτή του 2011. Η σκηνική παρουσία όμως, θέλει δουλειά. Για αρχή δίνω 7/10 και μια πέμπτη θέση στην κατάταξή μου.

  13. Tέλειο απλά… Εξαιρετική επιλογή! Το καλύτερο τραγούδι από τα χθεσινά (σίγουρα στην 10αδα!)

  14. Η κατάταξή μου για τον τελικό του ΕΜΑ
    1.Maraaya – “Here For You” = 9/10
    2.Jana Šušteršič – “Glas srca” = 7/10 (ΣΠΟΥΔΑΙΟ LIVE)
    3.Clemens – “Mava to” = 6/10
    4.Rudi Bučar & Figoni – “Šaltinka” = 6/10
    5.Alya & Neno Belan – “Misunderstandings” = 6/10
    6.Tim Kores – “Once Too Many Times” = 5/10
    7. I.C.E. – “Vse mogoče” = 4/10
    8.Martina Majerle – “Alive” = 3/10
    Μέσος όρος = 5,75 που σημαίνει ότι το ΕΜΑ πλασάρεται αυτομάτως τρίτο στην λίστα μου μετά την Ισλανδική και Εσθονική διαδικασία επιλογής τραγουδιού για φέτος!
    Μπράβο στους Σλοβένους για το επίπεδο! Να τα βλέπει η ΝΕΡΙΤ και το MAD αυτά…

  15. Ωραίος ήχος, ραδιοφωνικός. Σύγχρονο άκουσμα. Πολύ ωραίο τραγούδι. Μ’ αρέσει. Μπράβο στη Σλοβενία.

  16. Από τη Σλοβενία δεν έχω ακούσει ξανά τέτοιο είδος τραγουδιού. Με εξέπλιξε…….για την ωρα 7,5/10

  17. Ωραίο τραγούδι,ραδιοφωνικό βέβαια,με μία καλή παρουσίαση θα περάσει στο τελικό και μπορεί να έχει ένα καλό πλασάρισμα….

  18. Μπράβο Σλοβένια. Κάτι μου λέει ότι θα ναι τοπ 10 τον Μάιο. 1ο προς το παρον στο τοπ μου.

  19. Αυτό είναι ένα πραγματικά σύγχρονο άκουσμα.

    Και μετά σκέφτομαι τα τραγούδια του δικού μας τελικού και με πιάνει το παράπονο.

    Είναι τόσο δύσκολο να γράψουμε κάτι τέτοιο; 🙁

  20. Επιτέλους μετά τις βλακείες των Φινλανδία & Ουγγαρία ακούσαμε κάτι αξιόλογο σήμερα. 8/10!!!

  21. αν αποβαλει την κιτσ εμφανιση… ναι μπορει να παει καλα….ειδικα τα ακουστικα στο κεφαλι….

  22. Ας κάνω μια επικίνδυνη προβλεψη. Με ενα εξισου καλο live με βελτιωμενη τη σκηνική παρουσία μπορεί καλλιστα στις επιτροπές να ειναι στο τοπ 3 και στο televoting στη δεκαδα. Αν οσα τραγούδια βγουν ειναι ψιλομετρια μπορει να κάνει την έκπληξη νομιζω

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ