ΣΟΥΗΔΙΑ: Τα αποτελέσματα του Δ’ Ημιτελικού!

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο ο τέταρτος και τελευταίος Ημιτελικός του Melodifestivalen 2015. Επτά τραγούδια διαγωνίστηκαν για 2 θέσεις στον τελικό και τις 2 τελευταίες θέσεις της Δεύτερης Ευκαιρίας.

Τα τραγούδια σε σειρά εμφάνισης ήταν:

1. Midnight Boy – Don’t Say No
2. Caroline Wennergren – Black Swan
3. JTRBuilding It Up
4. Hasse Andersson – Guld och gröna skogar
5. Dinah Nah – Make Me (La La La)
6. Annika Herlitz – Ett andetag
7. Måns ZelmerlöwHeroes

Μετά την πρώτη ψηφοφορία της βραδιάς πέρασαν στη δεύτερη φάση τα:

Dinah Nah – Make Me (La La La)
JTRBuilding It Up
Caroline Wennergren – Black Swan
Måns ZelmerlöwHeroes
Hasse AnderssonGuld och gröna skogar

Μετά τη δεύτερη ψηφοφορία, τα δύο τραγούδια που πέρασαν στον Τελικό ήταν:

JTRBuilding It Up
Måns ZelmerlöwHeroes

Στο γύρο της Δεύτερης Ευκαιρίας πέρασαν τα:

Dinah Nah – Make Me (La La La)
Hasse AnderssonGuld och gröna skogar

Αλέξανδρος Λιάπης

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ανατρεπτικό και απόψε το Melfest.1/4 προβλέψεις. Καλό τραγούδι είχε ο Mans (υπάρχουν και καλύτερα) αλλά η παρουσίασή του αρκετα πρωτότυπη. Οδεύουμε πλέον προς Andra Chansen και δεν μπορώ να βρώ ένα τραγούδι που να μου αρέσει, πέραν του Make Me (La La La), που πέρασε απόψε. Από τον τελικό εξακολουθούν να μου αρέσουν το Dont’ Stop Believing και σε μικρότερο βαθμό το Sting και το Heroes. Όσο για απόψε, η Caroline Wennergren άξιζε ένα “second chance”.
    ‘Αντε να δούμε τώρα πια 4 θα πάνε τελικό το άλλο Σάββατο.

  2. Νομιζω οτι το Heroes ειναι οτι καλυτερο εχω δει σε θεμα παραγωγης κ γραφικων..κ ακομη κ ενα αρκετα μετριο τραγουδι..σαν αυτο,σε κανει να το παρακολουθησεις μεχρι τελους…Επισης,αποτι ειδα μετα τον σημερινο ημιτελικο ειναι το 1ο φαβορι για τν νικη..αφου περασε τον Jon Henrik στα στοιχηματα..

  3. Mans και Heroes για Βιεννη σε σχεση με οσα εχουν περασει τελικο μεχρι τωρα το καλυτερο!

  4. Πάρα πολύ εντυπωσιακό θέαμα από τον Måns, είναι καθαρά 2015. Το τραγούδι παρ’ότι μου άρεσε, είναι αντιγραφή από το lovers on the sun του David Guetta… Θα ήθελα να το δω τον Μάιο, σίγουρα θα είναι το καλύτερο show από καλλιτέχνη επί σκηνής.

  5. O.k. με τα τραγουδια που περασαν τελικο συμφωνω αλλα για δευτερη ευκαιρια προτιμουσα annika herlitz αντι του hasse andersson (απορω ακομα πως περασε!) Η εστω black swan… Το heroes παντως πολυ καλο τραγουδακι με απιστευτη σκηνικη παρουσια, σε μαγνητιζουν τα εφε! Θα παιξει δυνατα στον τελικο!

  6. Måns Zelmerlöw είχε καταπληκτική παρουσία και υπέροχο τραγούδι.Μπορεί πολύ γρήγορο φαβορί και αν παρουσιαστεί έτσι στη Βιέννη,θα είναι και απειλή.Αυτό ίσως μπει εμπόδιο σε εμας,που όπως όλα δείχνουν πάμε για κάτι πιο διαφορετικό επίσης (Shaya) αλλά θα δείξει.Ίσως μη πάει καν.
    JTR παντελώς αδιάφορο για εμένα.Το έχουμε ξανακούσει,καθόλου πρωτότυπο και μέτριο.

  7. Η κατάταξή μου για χθες:
    1.Måns Zelmerlöw – Heroes : Από show τραγουδάρα…6/10
    2.Midnight Boy – Don’t say no : Ναι μεν κακαίσθητο αλλά εμένα αυτή η 80ίλα τύπου Dead Or Alive με έψησε! 6/10
    3.Caroline Wennergren – Black swan : Ενδιαφέρον αλλά μέχρι εκεί. Οι αμφιβολίες μου ότι δε θα προχωρούσε παραπέρα βγήκαν αληθινές 6/10
    4.Dinah Nah – Make me (La la la) : Ok προβλέψιμο dance κομμάτι αλλά μου άρεσε αρκετά (περισότερο από της Isa) 6/10
    5.Annika Herlitz – Ett andetag : Καλό αλλά τετριμμένο . 5/10
    6.JTR – Building it up : Τίποτα παραπάνω από άλλη μια κοπιά των One Direction, Jonas Brothers etc…Eπαρκές τουλάχιστον! 5/10
    7.Hasse Andersson = 3/10. Ήδη το κομμάτι αυτό έχει κυκλοφορήσει το 2009 στην Ιαπωνία με την άδεια του Σουηδού συνθέτη οπότε το δίκαιο θα ήταν να αποκλειστεί φέτος!

  8. το Heroes ξεγελάει σαν τραγουδι διοτι ειναι καλυτερο απο τα υπόλοιπα περι Σουηδίας , οχι οτι ειναι τραγουδαρα. Μεχρι τωρα αρκετα χαμηλα σε επιπεδο τραγουδιων σε σχέση με αλλους διαγωνισμους

  9. Ξεγελαει του Mans. Στην αρχη λες οχι κατι ιδιαιτερο, αλλα με το δευτερο ακουσμα ειναι παρα πολυ ωραιο. Δεν μιλαμε για το παληκαρι που ειναι και πανεμορφος, και πολυ καλα τραγουδαει και ειναι και αψογος στη σκηνη.
    Απλα Υ-Π-Ε-Ρ-Ο-Χ-Ο-Σ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ