ΙΡΛΑΝΔΙΑ: “Παίζοντας με τους αριθμούς”…στη Βιέννη!

Απόψε ήταν η σειρά της «Βασίλισσας» του διαγωνισμού να επιλέξει τον εκπρόσωπό της, τον τεσσαρακοστό ένατο, που θα διεκδικήσει την όγδοη νίκη της Ιρλανδίας στο διαγωνισμό της Eurovision.

Πέντε ήταν τα τραγούδια που διαγωνίστηκαν απόψε στην ειδική εκδοχή του πασίγνωστου «Late Late Show» και η εντεταλμένη κριτική επιτροπή μαζί με το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισαν πως θα είναι η 16χρονη Molly Sterling με το τραγούδι “Playing with numbers”.

Η Ιρλανδία θα διεκδικήσει την πρόκρισή της στο μεγάλο τελικό της 23ης Μαΐου στο πρώτο μισό του δεύτερου ημιτελικού που θα λάβει χώρα στις 21 Μαΐου.

Ελευθερία Παπαχριστοδούλου

[youtube id=”8Jjokf5Xx4w” width=”600″ height=”350″]

22 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ωραιότατο και μελωδικό. Μπάσα και δουλεμένη φωνή και ωραίοι στίχοι! Από τις καλές μπαλάντες….αλλά έως εκεί! Δεν εχει κάτι που θα με ενθουσιάσει.Της Κύπρου μου αρέσει περισσότερο…

  2. με πηρε ο υπνος…………….πολυ βαρετο και μονοτονο……….καμμια ενταση……..απο τα χειροτερα του φετινου διαγωνισμου………

  3. Ενδιαφέρουσα βραδυά απόψε στην Ιρλανδία και με ανατροπές. Το μόνο που με απογοήτευσε live ήταν το Memories, που φάνηκε πως δεν θα κερδιζε. Από την άλλη το νικητήριο με κέρδισε στο live, όπως και το Anybody Got A shoulder, αν και προσωπική μου επιλογή για απόψε θα ήταν το Break Me Up που και ερμηνεύτηκε καλά και θα έσπαγε τη φετινή μονοτονία. Πάρ’όλα αυτα δεν δυσαρεστηθηκα από το αποτέλεσμα και η Ιρλανδία θα φιγουράρει ψηλά στο top μου. Συγκεκριμένα είναι ως εξής:
    Εσθονία
    Μάλτα
    Λεττονία
    Ολλανδία
    Ιταλία
    Ιρλανδία
    Ισλανδία
    Λιθουανία
    Γαλλία
    Ελβετία
    Σερβία
    Αλβανία(μέχρι να ανακοινωθεί το νέο)
    Γεωργία
    Κύπρος
    Δανία
    Λευκορωσία
    ΠΓΔΜ

  4. Moυ αρέσει ! 8/10 από μένα!
    1.Εσθονία
    2.Ιταλία
    3.Λετονία
    4.Ιρλανδία
    5.Λιθουανία.
    Επίσης να πω ότι πρόκειται για την καλύτερη (για μένα) Ιρλανδική συμμετοχή από το 1998.
    Το “She’s so fine” γιατί το βάλανε στη διαδικασία να διαγωνιστεί απόψε? Κρίμα γιατί έριξε το επίπεδο μιας συμπαθητικής βραδιάς σε επίπεδο τραγουδιών!

  5. Όχι του γούστου μου, παρ όλα αυτά πιστεύω είναι ένα σχετικά καλό τραγούδι μελωδικό αλλά στην eurovision είναι από αυτά που περνούν απαρατήρητα.
    Σίγουρα πολύ καλύτερο από το περσινό.

  6. Δεν είναι άσχημο και θα συμφωνήσω ότι αποτελεί από τις καλύτερες συμμετοχές της Ιρλανδίας τα τελευταία χρόνια! 6,5/10 από μένα! Πάντως κατά τη γνώμη μου η μπαλάντα της Κυριακου είναι πολύ καλύτερη…

  7. ακομη μια μπαλαντα!προσωπικα μου αρεσει!ωραια φωνη και πολυ αισθαντικη μελωδια!βεβαια με τοσες μπαλαντες ελπιζω να μην επιλεξουμε την κυριακου διοτο θα χαθει αναμεσα σε τοση μπαλαντα!

  8. συμπαθητικη μπαλαντα,χωρις βεβαια κορυφωση! θα ελεγα πως μου αρεσει…θεωρω πως θα περασει αλλα θα πλασαριστει κοντα στην 20αδα!!
    …καλη επιτυχια ιρλανδια!!! 🙂
    η 16αδα μου(χωρις την αλβανια,αναμενουμε το νεο):
    16.λευκορωσια(με τη νεα εκδοχη)
    15.σκοπια
    14.δανια
    13.γεωργια
    12.ισλανδια.
    11.λιθουανια
    10.ολλανδια
    09.ελβετια
    08.σερβια
    07.ιρλανδια
    06.γαλλια
    05.λετονια
    04.μαλτα
    03.κυπρος
    02.ιταλια
    01.εσθονια

  9. Φωνάρα και κουκλάρα η Molly! Καλό το τραγουδάκι, απλό, αισθαντικό, αλλά flat και χωρίς δυναμική… Πολλές μπαλάντες όμως ρε παιδιά… Σε μπαλάντα προτιμούσα το Anybody got a shoulder, αλλά δεν το λες κακό. Σίγουρα καλύτερο από τις συμμετοχές της τελευταίας 10ετίας τουλάχιστον (με εξαίρεση το 2010)… Ένα 6/10 για αρχή!

  10. Μελωδικό τραγούδι, με όμορφη ερμηνεία, το μεγάλο πλην όμως, είναι ότι δεν μένει εύκολα στο αυτί. Σίγουρα η καλύτερη ιρλανδική συμμετοχή των τελευταίων ετών. Προς το παρόν, δίνω 6/10.

  11. Βαρετο εως ασχημο..καμια σχεση με το περυσινο για μενα πολυ καλο τραγουδι τους που χωρις καμια αμφιβολία αδικήθηκε.

  12. Πόσο ανακουφιστικό ακούγεται αυτό το νορμάλ τραγουδάκι ανάμεσα στις τόσες τρέλες, αηδίες και ψευτοεξυπνάδες που ακούω τις τελευταίες μέρες από διάφορες χώρες (φινλανδία, σουηδία, ελλάδα)! Μπράβο στην ιρλανδία. Κι αν πατώσει δεν πειράζει.

    • Πόσο συμφωνώ! Το “βαρετό” αυτό τραγουδάκι βάζει παλικαρίσια κάτω και τα 5 τραγούδια του Ελληνικού μας Τελικού!

  13. Καλό τραγούδι, αλλά όχι και τέλειο 6,5/10. Μου θυμίζει εκείνες τις μπαλάντες που έστελνε κάποτε η Ιρλανδία στο διαγωνισμό. Πάντως έχει ελπίδες να περάσει στον τελικό.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ