Ακούστε το τραγούδι των C Real!

Το τραγούδι που διάλεξαν oι  C Real για τον Ελληνικό Τελικό, ονομάζεται Crash And Burn και είναι μία δημιουργία του Tάκη Δαμάσχη . Το τραγούδι οπτικοποιήθηκε σε ειδικό βίντεο για τις ανάγκες του Ελληνικού Τελικού 2015 που θα γίνει τηνΤετάρτη 4 Μαρτίου στο «Έναστρον» (Πειραιώς 188) στις 21:00 ώρα Ελλάδος.

[youtube id=”1k5LWo3hftY” width=”600″ height=”350″]

42 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν ξέρω τι πάθανε όλοι φέτος να χωρέσουν ένα μπουζούκι σε τραγούδια που δεν “χωράει”. Με μία καλύτερη παραγωγή, το τραγούδι θα ήταν σίγουρα πιο ωραίο.

    • Mou aresei para polu to komati se sxesi me ta upoloipa, alla auto einai polu dunato, to mpouzouki omws oxi, diladi giati prepei na stelnoume PANTA pou na exei mesa kati Elliniko, to exei varethei olo auto i Europi. Alla tha mou peite persi steilame kati telios diaforetiko kai patosame, treli adikia kati allo pextike persi eimai sigouros.

  2. ΛΑΤΡΕΥΩ C:REAL, ΕΧΩ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ.

  3. Δεν είναι κακο τραγουδι απλα δεν είναι κοντα στα δικα μου μουσικα ακούσματα….όπως και να εχει δε νομιζω ότι εχει ελπιδες να προκριθεί!!!!

  4. Εμένα εξ’αρχής μου άρεσε, αλλά δεν πρόκειται ένα τέτοιο τραγούδι να εκπροσωπήσει την Ελλάδα, δεν θα έχει πολλούς fans και ήδη φαίνεται από το poll του OGAE. Πολύ λάθος επιλογή φέτος. Όλοι (σχεδόν) έχουν μια μανία να μπερδεύουν τους ήχους φέτος.

  5. ΜΕΓΑΛΟ GROUP ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΟΙ C REAL EXEI BGALEI TRAGOYDARES.ΠΕΣΤΟ ΓΕΡΑΜΑΤΑ ΠΕΣΤΟ ΕΛΕΙΨΗ ΙΔΕΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.SORRY C REAL ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

  6. Αχρειαστη και αναιτια χρηση μπουζουκιου σε ενα ροκ κομματι. Ας καταλαβουμε οτι βρισκομαστε στο 2015 και δεν ειναι απαραιτητο να εξαγουμε μονο μπουζουκι προς τα εξω. Η Ελλαδα δεν εχει μονο αυτο αλλα και αλλα ηδη μουσικης. Εχει καταντησει κουραστικο και ξεπερασμενο. Ωραιοτατο το μπουζουκι αλλα το εχουν δει και το ξερουν. Ας μην το ξεφτιλισουμε. Το κομματι αν εμενε ροκ ειναι πολυ καλο.

  7. Δεν είναι κακο αλλα παμε παρακατω γιατι δεν είναι τραγουδι που το πρασεχεις. Λαθος το μπουζουκι. Το κιμινο δεν παει σε όλα τα φαγητά.

  8. Μπορέι οι C-Real να έχουν αφήσει εποχή με αρκετές διαχρονικές κομματάρες τους, αλλά εδώ μου τα χαλάνε. Το κομμάτι δεν είναι κακό, αλλά στην προσπάθεια τους να συνδυάσουν τον μοντέρνο ήχο, τον ελληνικό και τον δικό τους χαρακτηριστικό, τα κάναν λίγο θάλασσα.Θα προτιμούσα ένα καθαρά pop-rock κομμάτι που θα θύμιζε αυτό που τους έκανε αγαπητούς. Κατα τ’άλλα καλή ερμηνεία και παρουσία από όλους τους.

    • ποια ηταν η προηγουμενη προσπαθεια τους ακριβως?γιατι παρακολουθω απο το 98 τους ελληνικους τελικους και δεν θυμαμαι να εχω δει τους c real καπου?

  9. Ηδη οταν βγηκαν τα snippets, εμενα μου αρεσε συνολικα. Και τωρα που το ακουσα εξακολουθει να μου αρεσει, χωρις να με ενοχλουν εδω ιδιαιτερα οι “ελληνικες πινελιες”. Ωστοσο, ειναι ενα τραγουδι που δεν μενει. Λιγο αχρωμο ρε παιδι μου. Ουτε το μισεις, ουτε το αγαπας. Αρκετα μονοτονο και φλατ. 7/10

  10. Αν το στελναμε πριν λιγα χρονια,θα ηταν ενα συγχρονο τραγουδι,πλεον ομως ειναι ενα χιλιοακουσμενο κ αδιαφορο κομματι..Οσο για το μπουζουκι κ εδω φαινεται πολυ επιτηδευμενο…Η προβλεψη μ ειναι οτι ναι μεν μπορει να περασει στο τελικο,αλλα εκει δν θα τα παει καλα..

  11. χαλια για φετος. αμα το στελναμε οπως λεει και ο Eurofan πριν λιγα χρονια οπως την εποχη του Ρακιντζη κατι θα γινοταν. Δε μας παει ακομα το ροκ τραγουδι για γιουροβιζιον .δεν ηρθε η εποχη ή ισως δεν ειναι αυτο που περιμεναμε να ακουσουμε.

  12. Μου αρέσει αλλά δεν μου κολλάει για Eurovision. Και συμφωνώ ότι το συγκεκριμένο συγκρότημα στο παρελθόν έχει βγάλει πολύ καλά κομμάτια. Και το μπουζούκι πάλι με χάλασε…μα καλά τι πάθανε φέτος με αυτό το μπουζούκι??? Έλεος!!!

  13. εμενα παντως μου αρεσει!οσο για το μπουζουκι που λετε καποιοι οτι δεν χωραει, εδω η σαγια παντρεψε το κλαρινο με ενα ποπ κομματι και τα κελτικα με το αφρικανικο στιλ..οι c real σας πειραξαν?προτιμω βεβαια της απεργη οποτε αυτο ειναι το νουμερο 2 μου!

  14. Συγγνώμη, αλλά περνάει και δεν ακουμπάει. Έχουμε ακούσει κατά καιρούς απ’τους C:Real πολύ ωραία κομμάτια που δεν έχουν την παραμικρή σχέση με αυτό.

  15. Κι εδώ το μπουζουκάκι, αν και λιγότερο σε solo διάρκεια, με λίγες πενιές κατά τη διάρκειά του, δεν κολλάει με τίποτα όμως… Δεν περίμενα να πέσει κι ο Δαμάσκης στη λούμπα! Το υπόλοιπο κομμάτι συμπαθητικό και ίδιο στα πλαίσια του snippet. Αν είχε μείνει πιστό το συγκρότημα στην συνθετική ποιότητα που είχαμε συνηθίσει παλιά με τις ΚΟΜΜΑΤΑΡΕΣ που είχε βγάλει και επέμενε περισσότερο στο ροκ στοιχείο θα ήταν μια χαρά, αλλά με αυτό το υλικό, δεν με πολυαφορά…

  16. Είναι αδιάφορο. Αυτό. Δεν έχει κάτι. Μου θυμίζει και λίγο συμμετοχή Φιλανδιάς. Δεν καμία έχει τύχη.

  17. πολυ μετριο σε σχεση με τα υπολοιπα… και το μπουζουκι δεν κολλαει με το υπολοιπο κομματι… 5η θεση στο τοπ μου…

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ