Ακούστε το τραγούδι της Μαρίας Έλενας Κυριάκου !

Το τραγούδι που διάλεξε η Μαρία Έλενα Κυριάκου για τον Ελληνικό Τελικό, ονομάζεται One last breath  και είναι μία σύνθεση του Ευθύβουλου Θεοχάρους και της Μαρίας Έλενας Κυριάκου, σε στίχους του Βαγγέλη Κωνσταντινίδη και της Εβελίνας Τζιώρα. Το τραγούδι οπτικοποιήθηκε σε ειδικό βίντεο για τις ανάγκες του Ελληνικού Τελικού 2015 που θα γίνει τηνΤετάρτη 4 Μαρτίου στο «Έναστρον» (Πειραιώς 188) στις 21:00 ώρα Ελλάδος.

[youtube id=”UEQphIZjlw0″ width=”600″ height=”350″]

Χαράλαμπος Γραμματικόπουλος

88 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το περιμενα καλυτερο……Εξαιρετική φωνή έχει η κοπέλα,αλλά το τραγούδι δεν λέει πολλα…Ειδικά το ρεφρέν του είναι χαλια….Συν οτι τα αγγλικα της ειναι επισης χαλια!!!

  2. 1)Shaya..υπέροχος ήχος,όχι φθηνοπόπ τύπου aphrodisiac..ενώ στην αρχή ήμουν μπερφεμένος,τώρα το λάτρεψα
    2)Μαρία-Έλενα..καλό αλλά αποκτάει ενδιαφέρον στ 1:50,δεν νομίζω πως είναι η μπαλάντα που θα μαγνητίσει σε 1 eurovision γεμάτη μπαλάντες
    3)Απέργη..ενώ στην αρχή μου είχε φανεί ωραίο..τώρα που το άκουσα ολόκληρο απογοητεύτηκα…επιτηδευμένο για να θυμίει Ελλάδα..αλλά είναι άλλης δεκαετίας..μόνο τ ρεφρέν αξίζει..το ρεφρέν πραγματικά μου άρεσε
    4)Barrice..παρόμοιο με το περσινό που πήγε χάλια,κ έχωσαν λίγα ελληνικά μπας κ τ σώσουν
    5)C-real..το άκουσα 1 φορά κ ποτέ ξανά..ηχορύπανση

  3. Τραγουδαρα. Αν το πει σχεδόν τοσο καλα οσο εδω στο cd, τότε ΤΟΠ 5 στη Βιεννη. Τιποτα δεν μάθατε για το ποιος μπαίνει πενταδα στο μεικτό σύστημα κοινο – επιτροπές ;

  4. Μακράν το αρτιότερο! Δεν θα πω το καλύτερο, αλλά βρέ παιδιά τουλάχιστον δεν είναι μπερδεμένο! Καλά, ήμαρτον με αυτή τη χιλιοπαιγμένη συνταγή πια, να βάζουμε γέφυρα στο τραγούδι που να θυμίζει Ελλάδα. Και ΟΚ όταν δένει, αλλα ειδικά στης Θωμαή και του Barrice, που κολλάνε τα συγκεκριμένα “ένθετα”??? Εντελλώς αποκομένα εντελλώς ξένα απο τα τραγούδια. Μα καλά επειδή πέτυχε μια φορά η συνταγή νομίζουμε ότι θα πετυχαίνει πάντα; Ασε που τότε, με το My No1 της Παπαρίζου, έδενε υπέροχα. Τίποτα, το μόνο τραγούδι με χαρακτήρα και ταυτότητα δική του είναι αυτό της Κυριάκου. Δεν είναι τρομερά δυνατή σαν μπαλάντα βέβαια, αλλά η γυναίκα έχει φωνάρα. Τι σας έχει πιάσει δε με τα αγγλικά της; Της Shaya μου θυμίζει Ουγκάντα!

  5. ΑΞΙΟΛΟΓΟΤΑΤΟ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΡΓΑΟΥΔΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΒΑΛΕ ΟΤΙ ΚΟΥΛΟ ΟΡΓΑΝΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΜΠΕΡΔΕΜΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΒΓΕΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ 4

  6. Η φωνή της πολύ καλή, αλλά το κομμάτι (αν και δεν είναι αχταρμάς όπως τα περισσότερα) έχει ξαναπάει πολλές φορές Eurovision με πολλές χώρες και με την Ελλάδα το 2006 ως Everything (εξίσου κακή προφορά δυστυχώς). Επίσης μου θύμισε πολύ στο video την Elhaida Dani αλλά και το κομμάτι φέρνει λίγο στο Diell

  7. κλάσεις ανώτερο απ όλα…κλασσική μπαλάντα που δεν ακούμε στη Γιουροβίζιον συνήθως(μην μ πείτε ότι είναι συνηθισμένη τύπου Μάλτα φέτος,Εσθονία2012 Γεωργία2010,2013.πρόκειται για κλασσική μπαλάντα και όχι ποπ που ακούμε συνήθως… οποίος ξέρει από μουσική θα καταλάβει τι εννοώ…
    Το μεγάλο στοίχημα για αυτό το κομμάτι είναι η έκταση .δεν ξέρω αν μπορεί να ανέβει τόσο ψηλά η Μαρία-Έλενα…
    το live είτε θα την ισοπεδώσει είτε θα την κάνει μεγάλο φαβορί γενικώς…;-)

  8. Το καλυτερο για μενα. Ενας καθαρος ηχος και μια εξαιρετικη φωνη. Αποδεικνυει οτι η απλοτητα στην μουσικη ειναι παντα καλυτερη απο μπερδεμενους ηχους και μουσικες φασαριες. Εξαιρετικη συνθεση που ξεκιναει ηρεμα και εξελισσεται στην πορεια φτανοντας στην κορυφωση. Υψηλου επιπεδου κομματι και μια ασφαλης επιλογη για μια αξιοπρεπη εμφανιση που ειναι και το ζητουμενο. Ολα τα αλλα τα εχουμε στειλει στο παρελθον. Καιρος να τους δειξουμε και κατι αλλο.

  9. Φωνάρα και τρομερή ερμηνεία. Δεν είναι άσχημη μπαλάντα ούτε αδιάφορη τύπου Μαντώ Never Let You Go αλλά και πάλι δύσκολα ξεχωρίζει μια μπαλάντα στη eurovision. Πίστευα θα είχε και ελληνικούς στίχους που θα το έκανε πιο ενδιαφέρον.
    7/10

  10. Δεν είναι κακό…. έχει αρχή μεση τελος και κορυφωση που ειναι σημαντικό. Θα μου εκανε κατι σε ισραηλ 2005 και δεν με χαλαει εμενα…

  11. Η Μαρία Έλενα Κυριάκου είναι μια καταπληκτική φωνή και ίσως αφήσει εποχή. Η μπαλάντα ήταν σίγουρη επιλογή, αλλά εμένα με απογοήτευσε. Το τραγούδι είναι αξιοπρεπέστατο, αλλά λείπει κάτι. Αυτό το κάτι που θα έκανε τη διαφορά. Προς το τέλος του κομματιού η Κυριακού είναι φοβερή, αλλά δεν πιστεύω αρκετή για την πρωτιά.

  12. Εαν εβαζε και ενα ψευτικο μουστακι θα ηταν ιδια η Concita ξανθια…απο την μεση και μετα του τραγουδιου ηταν σαν να ακουγα το rise like a phoenix….δεν λεω ωραιο τραγουδι…αλλα δεν…

  13. Σιγουρα και εγω το περιμενα πιο δυνατο.Αλλα και παλι θεικο.Φωναρα και ακουσμα που παραπεμπει Γιουροβιζιον.!

  14. Εμενα το κομματι αυτο της κυριακου μου θυμιζει κατι μπαλαντες που στελνει το Ισραηλ…. σοβαρα τωρα μονο εμενα μου το θυμιζει;;;

  15. Ααααααυτο!!!! Κλασσικη αλλα πολύ ωραια μπαλαντα για το αυτι του κάθε Ευρωπαιου. Να φυγουμε επιτελους από τα κλασσικα ελληνοφολκλορια και να μην κανουμε σα να μην εχουμε άλλο βρακι να φορέσουμε και φοραμε κάθε μερα το ιδιο. Ωραια και η ερμηνεια της. Ααααααααααααααααυτο θα παει.

  16. Ελεος τι αδιαφορη μπαλαντα ποιος θελει να την ξανακουσει….σωζεται μονο απο την φωνη της τραγουδιστριας….

  17. Λοιπόν, η μπαλάντα είναι καλή και δυνατή ωστόσο το μεγάλο μειονέκτημά της είναι πως αποκτά ενδιαφέρον μετα τα μισά του τραγουδιού .. Επίσης διέκρινα jamesbondικό φινάλε.. Αξίζει το ρίσκο ; έχουν πάει και καλύτερες μπαλάντες και πάτωσαν..

  18. Στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος, λένε. Δεν είναι ούτε τίποτα πρωτοποριακό, ούτε τίποτα γνήσιο, αλλά είναι καλοφτιαγμένο για αυτό που θέλει να είναι, σε σύγκριση με τα υπόλοιπα υποψήφια τραγούδια. Παραδόξως η φωνή της Μαρίας Έλενας δεν ακούγεται καθαρή, αλλά αρκετά θολή σε πολλά σημεία.

  19. Υπέροχο, δεν το περίμενα για να είμαι ειλικρινής!
    Το δεύτερο μισό ειδικά είναι εξαιρετικό! Συγχαρητήρια πραγματικά, πέρα από το όποιο αποτέλεσμα!

  20. Ειναι γνωστες οι φωνητικες ικανοτητες της Μαριας-Ελενας. Εγω θέλω να αναφεθω περισσοτερο στο τραγουδι. Με το πρωτο ακουσμα (και το δευτερο) δεν με μαγνητισε. Μου εκανε σαν μια τυπικη χιλιοακουσμενη στη Eurovision μπαλαντα. Στο τριτο ακουσμα ηθελα απλα να ακουω με κλειστα τα ματια. Και μπορω να πω οτι ανεβηκε αρκετα στα ματια μου. Εχει καποιες μικρες ιδιαιτεροτητες. 8/10 απο μενα

  21. Απο τα 5 μου αρεσε η Κυριακου. Μια ωραια μπαλαντα με μια ομορφη παρουσια και φωνη μαγευτικη. Η Ελλαδα εχει χρονια να παει γιουροβιζιον με μπαλαντα. Επιπλεον, γνωμη μου ειναι οτι πρεπει φετος να στειλουμε κατι ησυχο και οχι πολυ βαβουρα που θα κουρασει την ευρωπη. Για μενα 9,5 / 10.

  22. Επειδη πολλοι λετε οτι εφοσον ειναι μπαλαντα,θα τα παει καλα,αυτο νομιζω πως δν ισχυει..γιατι μια μπαλαντα για να τα παει καλα,πρεπει να ειναι ΜΠΑΛΑΝΤΑΡΑ..(Βλεπε Ισλανδια 2009)..Παρ’ολα αυτα..αν ειναι να πατωσουμε,προτιμω με μια αδιαφορη μπαλαντα,παρα με φθηνοποπ τραγουδια..

  23. Ναι ρε σεις, αυτό είναι τραγουδάρα! Αυτό μπορεί και να νικήσει στη Βιέννη…. Το ξέρω οτι άδικα ελπίζω οτι θα ψηφίσουν αυτό τα 13χρονα που ψηφίζουν το βράδυ του ελληνικού τελικού, αλλά τουλάχιστον είμαι χαρούμενη που μπορέσαμε και στείλαμε υποψήφιο ένα τόσο όμορφο και δυνατό τραγούδι. Μπράβο στους συντελεστές.

  24. Μακράν το καλύτερο…φοβερή φωνή και ερμηνεία…Και για όσους αναφέρονται στην προφορά της στα Αγγλικά…να ενημερώσω ότι έχει φροντιστήριο Αγγλικών στην Κύπρο και διδάσκει…

  25. Εξαιρετική φωνή και ερμηνεία. Δεν είναι κακό ούτε αδιάφορο αλλά δεν τρελαίνομαι κιόλας. Πάντως χίλιες φορές αυτό παρά το ψευτοσυρτάκι…

  26. μια αδιαφορη μπαλαντα που νιωθω οτι την εχω ακουσει χιλιαδες φορες!ειδικα φετος με τοσες μπαλαντες θα περασει απλα απαρατηρητη!

  27. Αδιάφορο όσο δεν παει.Ο συνθέτης του κομματιού έχει γράψει το “Υπαρχει λόγος” της Παπαρίζου.Καντε σύγκριση μεταξύ των 2.Το “υπάρχει λόγος” είναι μια μπαλάντα που λες ” “τη στέλνω στον διαγωνισμό για να κερδίσω” και αυτή απλώς για να περάσω στον τελικό κι απο κει και πέρα το χάος ειδικά αν υπάρξουν και καλύτερες μπαλάντες.
    Φωνάρα η Μαρία Ελενα αλλά δεν αρκεί.

    • Με ταραξες τωρα….αυτος εχει γραψει το ‘υπαρχει λογος’?Ελεος αφου εγραψε τετοια κομματαρα γιατι εγραψε για την γιουροβιζιον μια τοσο αδιαφορη μπαλαντα….ΚΡΙΜΑ.

  28. Νομίζω πως μόνο αυτό το τραγούδι υπάρχει φέτος. Καλό γενικά το επίπεδο, αλλά η φωνάρα αυτή κάνει τη διαφορά!

  29. Επιτελους !!!Απο την εποχη της Παπαριζου εχουμε να ακουσουμε τοσο καλο τραγουδι, Αν το επιλεξουμε χτυπαει απο 3αδα και πανω

  30. Οσο πιο πολυ ακουω αυτο το τραγουδι, τοσο πιο πολυ μου αρεσει. Αν δεν εχει αγχος την Τεταρτη το βραδυ θα κερδισει πιστευω.

  31. επισης με εξοργιζει το γεγονος οτι οι ελληνες καλλιτεχνες απαγορευεται στην ουσια να εκπροσωπησουν την κυπρο απο την αλλη ομως οι κυπριοι αλωνιζουν εδω!ελπιζω αυτο το τραγουδι που το θεωρω αθλιο να ερθει ειλικρινα τελευταιο.αν δεν τα καταφερει η απεργη ας παει ενας απο τους αλλους τρεις.οχι ομως η αχωνευτη κυριακου!

    • καλυτερα που απαγόρευσαν σε ελληνες να συμμετάσχουν. Απο κυπρο δεν περναει σχεδον κανείς στον τελικο…. ουτε η ευρώπη δεν τους θελει. Γνωρίζουν και αυτοί το πόσο αχάριστος λαός είναι. Ας μείνουν στη μιζέρια τους.

  32. Με μαγεψε , με κερδισε, με ανατριχιασε!
    Συγκλονιστικη η φωνη της Μαριας Ελενας και σιγουρα θα κερδισει ποντους γιαυτο!
    Η πιο αξιοπρεπης παρουσια φετος και δικη μου επιλογη .

    • Της Κυπρου μου αρεσει πιο πολυ καταρχας δεν ειναι ιδιες μπαλαντες η κοπελα εχει μια κλασικη χιλοακουσμενη μπαλαντα με κακα αγγλικα τα οποια λαιβ θα ειναι πιο κακα και η Κυπρος εχει πιο μοντερνα μπαλαντα με μια καταπληκτικη φωναρα.Σαφως η Κυπρος δεν εχει καμια υποστηριξη αλλα μονο να περασει στο τελικο θα ειναι θαυμα.
      Εμενα συναισθηματικα με ακουμπα πιο πολυ η κυπριακη μπαλαντα….

  33. Φοβερή φωνή η Κυριάκου, δεν το συζητώ. Το τραγουδάκι δεν είναι άσχημο, απλά φοβάμαι πως ίσως “εξαφανιστεί” ανάμεσα σε άλλα που έχουν πουσαριστεί αρκετά (πχ.Μάλτα-προσωπικά δεν καταλαβαίνω γιατί τόσος ντόρος). Είμαι μεταξύ Shaya (αν οπωσδήποτε πρέπει να στείλουμε κάτι Uptempo) και Κυριάκου (για ένα αξιοπρεπές plan B). Τα υπόλοιπα… άστο!!!

  34. OSO KAI ΝΑ ΣΚΟΥΖΟΥΝ ΤΑ 13-15ΧΡΟΝΑ Η ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΝΕΤΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΕΛΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ.ΛΥΡΕΣ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΚΛΑΡΙΝΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΗ ΜΟΥΣΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑΠΟΥ ΤΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕΥΟΥΝ ΜΕ ΟΤΙ ΚΟΥΛΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ROCK POP HOUSE JAZZ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΦΤΙΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΑ ΤΣΙΡΚΑ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΝΑ

  35. Mου αρεσει που εκθειαζετε την κα Κυριακου την στιγμή που την Μαντώ την ειχατε θαψει.Και οι δυο το ιδιο μετρια τραγούδια έχουν.Δεν βλέπω καμία διαφορά

  36. θα σχολιασω και εγω με την σειρα τα τραγουδια..
    την 1η θεση για μενα την περνει και με διαφορα η Μαρια-Ελενα..!!!!Δεν ξερω τρελαθηκα με το πρωτο ακουσμα!…μια πολυ καλοδουλεμένη μπαλαντα με μια δυναμικη!μου θυμιζει αρκετα Celine Dion-Christina Augilera….αν την στειλουμε πιστευω θα παμε πολυ καλα παρόλο που υπαρχουν και πολλές μπαλαντες!10/10
    2η θεση:Σαγια…μου αρεσει παρα πολυ και αυτο τραγουδι…εχει μια φρεσκαδα μια δυναμικη! και με αυτο το τραγουδι πιστευω οτι θα παμε πολυ καλα!……9.7/10
    3η θεση:θωμαη!…χιλια μίλια πισω απο το εξαιρετικό one last kiss…δεν το λες ομως χαλια ειναι ενα μετριο τραγουδακι….7/10
    4η θεση:Barice…ενας αχταρμας αλλα οκ!σχεδον αδιαφορο…6.5/10
    5η θεση:creal..ενα τραγουδι χωρις δυναμικη με κανενα απολυτως ενδιαφερον και τρομερα επαναλαμβανόμενο….6/10
    πιστευω οτι η πρωτια θα παιχτεί αναμεσα στην Μαρια-Ελανα και στην Σαγια….αουτσάιντερ για εμενα ειναι η θωμαη…καλη επιτυχία σε ολους!

  37. Το καλύτερο για μένα. Πολύ καλύτερο από τα άλλα 4. Εκεί ρυθμό και δεν το παρακάνει. Οκι σαν τα άλλα που έχουν ελληνικό που δεν εκεί θέση ή ένα βαρετό κλαρίνο ή τοσα όργανα που δεν ακούει τίποτα.Πρέπει να μην ξεχνάμε ότι 50% από τα ψήφους έρθουν από κριτικούς. Αυτό είναι ή καλύτερη μας ελπίδα να έρθουμε σε καλή θέση στο τελικό. Έχουμε καιρό να στέλνουμε μπαλάντα κιόλας

  38. Μου αρέσει αρκετά, έχει ωραία σύνθεση και κορύφωση. Στη Eurovision, ωστόσο, δύσκολα θα ξεχώριζε ανάμεσα σε τόσες μπαλάντες.

  39. Το περίμενα χειρότερο και, δεδομένου ότι είμαι απογοητευμένος με ΟΛΕΣ τις άλλες συμμετοχές, που είναι κάτω έως πολύ κάτω του μετρίου, μπορώ να πω ότι αυτή είναι μέτρια επιλογή και κάτι πάει να κάνει… Ωραία φωνή η Μαρία – Έλενα, στα συν το τελευταίο λεπτό που ‘γκαζώνει’ τόσο ερμηνευτικά όσο και συνθετικά. Τουλάχιστον, παραμένει αυθεντική ως συμμετοχή, είναι μια κλασική δομημένη φεστιβαλική μπαλάντα! Το κακό είναι ότι είναι χιλιοακουσμένο στο διαγωνισμό και μέχρι τώρα έχουμε πολλές μπαλάντες και οι περισσότερες είναι καλύτερες από το One last breath, ενώ σίγουρα πρόκειται να ακολουθήσουν κι άλλες… Για μένα είναι το πιο ειλικρινές και αξιοπρεπές τραγούδι από όλα που η πορεία του στο διαγωνισμό ωστόσο είναι μετέωρη… Να παρακαλάμε φέτος να περάσουμε τελικό με όποιο κι αν επιλεχθεί

  40. Η νικη της Σαγια ειναι δεδομενη..Ετσι και αλλιως η Κυριακου εχει πολυ μετρια φωνη και αυτο θα φανει στο live…Τωρα playback μια χαρα ακούγεται…Η Σαγια παντου ειναι πρωτη σε ολα τα poll με τεραααστια διαφορα και θα εχει τη καλυτερη σκηνική παρουσία….Και γενικα ακουγονται τα πιο θετικα σχολια για αυτη….Παμε δυνατα με Σαγια στη Βιεννη!!!

  41. Φωνάρα που κάνει εντύπωση δεν ξεχνιέται και ανεβάζει στα ύψη το τραγούδι. Αν πάει αυτό, θα είναι σίγουρα μες την δεκάδα.

  42. Από το 2.23 και μετά είναι συγκλονιστικό. Κρίμα που στην αρχή είναι τόσο αδιάφορο. Λες και ακούς άλλο τραγούδι στο τέλος.

  43. Πάρα πολύ ωραίο τραγούδι, όμορφο, καταπληκτική μπαλάντα!!! Η Μαρία Έλενα Κυριάκου είναι πάρα πολύ όμορφη και έχει καταπληκτική φωνή!

  44. Νομίζω βρήκαμε την νέα Τάμτα 2007. Και αυτό το λέω επειδή νομίζω ότι θα την καταστρέψουν στυλιστικά. Καλό είναι δεν το λες άσχημο αλλά δεν είναι το κομμάτι που θα το βάλω ξανά και ξανά. Είδα και συνέντευξη της στα αγγλικά και ζορίζεται λίγο. Δεν ξέρω τί τύχη θα έχει αν πάει.

  45. Το καλυτερο απο τα πεντε υποψηφια.
    Στους τυφλους, ο μονοφθαλμος.
    Βεβαια κρινω απο τα βιντεο κλιπ. Αν το πει ετσι στο λαιβ, ειναι οκ συμμετοχη για μια θεση στην 20αδα.

  46. Με αυτό το τραγούδι έχουμε ελπίδες να ψηφιστούμε από κοινό αλλά και από επιτροπές στη Βιέννη. Αν στείλουμε οτιδήποτε άλλο θα καταλήξουμε στη δεξιά στήλη του πίνακα όπως πέρυσι και μετά θα ψάχνουμε τα αίτια της αποτυχίας. Δεν καταλαβαίνω τι έχουν πάθει όλοι με τη Σάγια. Η Μαρία Ελενα έχει φωνάρα και αξιοπρεπή παρουσία.

      • Το οτι ένα τραγούδι παρόμοιας αισθητικής πήρε το βραβείο πέρσι δεν μετράει δηλαδή. Εκτός αν πραγματικά πιστεύεις οτι το “Rise Like A Phoenix” πήρε καμιά 200αριά από τις ψήφους του γιατί η “τραγουδίστρια” είχε μούσια. Αλλά το μίσος μερικών περισσεύει εδώ μέσα. Χωνέψτε επιτέλους οτι πέρσι στις 2 πρώτες θέσεις βρέθηκαν μπαλάντες με τη μία από αυτές να είναι απελπιστικά πιο υποτονική από την δική μας φετινή. Χωνέψτε επίσης οτι και τα δύο φετινά φαβορί είναι μπαλάντες. Το τραγούδι της Μαρίας Έλενας βασίζεται σε κλασικές φόρμες όπως και της Ιταλίας. Ο τελικός δεν είναι απλά σίγουρος. Και κάτι παραπάνω ίσως…

    • Δεν διαφωνω σε κατι απο αυτα που γραφεις,αλλα ξεχνας μια λεπτομερεια οτι η μπαλαντα της Κοντσιτα ηταν καλη,ενω της Κυριακου ΑΔΙΑΦΟΡΗ!!!Και οταν ο διαγωνισμος εχει επι των πλειστων μπαλαντες πρεπει να ειναι πολυ καλη για να ξεχωρισει!!

  47. ΛΟΙΠΟΝ η μαρια ελενα εχει φωναρα, αυτό είναι πολύ σημαντικο. το τραγουδι στο συνολο του είναι καλο. το ωραιοτερο σημειο του είναι από τη μεση και μετα και ειδικα προς το τελος. το πρωτο μισο είναι καλο αλλα λιγάκι αδιαφορο, δηλαδή το ακους αλλα περιμενεις ποτε θα παει στο δευτερο μισο.. θα ηταν καλη επιλογή και κατι διαφορετικο για την ελλαδα. αλλα δεν ξερω.

  48. Κάθε χρόνο λέμε ότι οι μπαλάντες αγγίζουν τις επιτροπές και όχι τα ποπ και αυτή είναι υπέροχη μπαλάντα και θα είναι μια απο τις σπουδαιότερες συμμετοχές στην γιουροβίζιον για φέτος

  49. Η μπαλαντα μετρια…κοιμασαι οταν το ακους…μετα το 1:50 λεπτο αποκτα λιγο ενδιαφερον αλλα και ο τροπος με τον οποιο το λεει η κοπελα μονο αγγλικα δεν ειναι…μοιρολοι θα το ελεγα καλυτερα…παντως θεωρω οτι εχει καλη φωνη αν ειχε και ενα πιο συγχρονο κομματι και ντυνοταν σαν κοπελα των 30 και οχι των 50 θα πηγαινε τελεια!! Πιστευω να τα διορθωσει λιγο αυτα τα πραγματακια..

  50. Αυτή η χώρα είναι του τζέρτζελου και του ντιριντάχτα! Επίπεδο δάπεδο. Δε με εκπλήσσει που στα polls έρχεται το πειραγμένο τσάμικο-καραγκούνα της Σάγια. Η Κυριάκου ακούγεται βαρετή γιατί οι περισσότεροι πάσχουν από υπαρξιακό άγχος ή άλγος (πιο σωστά) που ξορκίζεται πιο εύκολα μέσα από ρυθμούς και λικνίσματα. Ας μάθουμε να ακούμε και λίγο…

  51. Αυτή η χώρα είναι του τζέρτζελου και του ντιριντάχτα! Επίπεδο δάπεδο. Δε με εκπλήσσει που στα polls έρχεται πρώτο το πειραγμένο τσάμικο-καραγκούνα της Σάγια. Η Κυριάκου ακούγεται βαρετή γιατί οι περισσότεροι πάσχουν από υπαρξιακό άγχος ή άλγος (πιο σωστά) που ξορκίζεται πιο εύκολα μέσα από ρυθμούς και λικνίσματα. Ας μάθουμε να ακούμε και λίγο…

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ