Ακούστε το τραγούδι του Barrice!

Το τραγούδι που διάλεξε o Barrice για τον Ελληνικό Τελικό, ονομάζεται Έλα και είναι μία δημιουργία των Niclas Olausson & The Beatbox, Victoria Chalkiti . Το τραγούδι οπτικοποιήθηκε σε ειδικό βίντεο για τις ανάγκες του Ελληνικού Τελικού 2015 που θα γίνει τηνΤετάρτη 4 Μαρτίου στο «Έναστρον» (Πειραιώς 188) στις 21:00 ώρα Ελλάδος.

[youtube id=”mh18Mjr0rmU” width=”600″ height=”350″]

Χαράλαμπος Γραμματικόπουλος

54 ΣΧΟΛΙΑ

    • Καλά εκεί που μπαίνει η μπουζουκιά στη γέφυρα, μιλάμε για τελείως άλλο τραγούδι, μα εντελλώς άλλο. Που κολλάει; Ελεος! Ότι να ναι. Άθλιο. Ποιό μεγάλο μυαλό σκέφτηκε ευτό το “πάντρεμα”?

  1. Πολύ γέλασα όταν ξεκίνησε από το πουθενά το μπουζούκι. Το αποτέλεσμα βγήκε αστείο, απορώ, μόνοι τους δεν το είδανε;

  2. Το αγαπημενο μου για φετος….πολύ καλο τραγουδι,μοντερνος ηχος,ωραιο το εθνικ στοιχειο πολύ εξυπνη κινηση κατά την ταπεινη μου αποψη επισης πολύ ωραιο και δροσερο προσωπο το παλικαρι….θα ηθελα πολύ να κερδισει αλλα το βλεπω λιγο δυσκολο!!!!

  3. Η δική μας γνωστή βικτωρια χαλκιτη συνυπογράφει τη σύνθεση ; Ενδιαφέρον . Για καποιο λόγο αυτο εδω και της Μαρίας Ελένας τα προτιμάω απο ολα τα αλλα. Ρε παιδια δεν ξερω γιατι αλλα της σαγια μου ´´φαινεται πολυ φτηνιάρικο.

  4. Η Σουηδική συνταγή για Eurovision. Το κομμάτι είναι από “γραμμή παραγωγής”. Ξεκινάει ωραία μετά το βαριέσαι λίγο και ύστερα σου “πετάει” και λίγο μπουζούκι. Μεγάλο λάθος. Η ενορχήστρωση του κομματιού δεν το βοηθά για μπουζούκι. Δεν είναι ethnopop είναι dancepop (πράγματι μου θύμισε λίγο Rise Up σε μερικά σημεία) και είπαν ας βάλουμε και μια πινελιά από Ζορμπά . Κρίμα!

  5. Καλη προσπαθεια, κακο αποτελεσμα. Ενα ποπ κομματι που του βαζουν αγαρμπα μια προσθηκη απο καθαρο Ζορμπα κανοντας το τελικο αποτελεσμα κιτς. Κριμα για τον καλλιτεχνη που ειναι αξιοπρεπεστατος.

  6. Συγγνώμη ειναι αστείο. Το παιδάκι αν είναι αμήχανο στο βίντεο τρομάζω να σκεφτώ πως θα ναι στην σκηνη…. όσο για το τραγούδι, ο άκυρος ζορμπας είναι επίσης αστείος….

  7. OMG…Πόσο άκυρο πόσο συνταγή πόσο γελοίο. Απαράδεκτο τραγούδι το οποίο δεν προκειταί να ακουστεί σε κανένα ελληνικό ραδιόφωνο.
    Τρομερή έμπνευση έχουν κάποιοι συνθέτες και στιχουργοί που ακόμα νομίζουν πως με μια ελληνική λέξη και ένα μπουζούκι στο άσχετο θα ξεσηκώσουν τα πλήθη εν έτη 2015.
    4/10

  8. Απαίσιο το μπαστάρδεμα με το μπουζούκι στη γέφυρα… μεγάλη αποτυχία! Το υπόλοιπο τραγούδι καλό αλλά λίγο επαναλαμβανόμενο!

  9. Ενώ φαίνεται μια εξαιρετική για τα ελληνικά δεδομένα παραγωγή, με ωραίο ρυθμό, πιασάρικο στίχο και φωνή που κολλάει στο όλο πακέτο, το τραγούδι με την εισαγωγή του μπουζουκιού ”αυτοκτονεί”. Ίσως παλέψει για τη δεύτερη θέση, γιατί πιστεύω το αξίζει, αλλά και πάλι ο ταλαντούχος κατα τ’άλλα Barrice θα μας απασχολήσει στο μέλλον.

  10. δεν μου αρεσε καθολου η ξαφνικη αλλαγη απο το πουθενα…..αλλαξε τελειως το υφος του τραγουδιου….Αμαν με αυτο το μπουζουκι ρε γαμωτο. το εχω σιχαθει. Ακουω μπουζουκι και ακυρωνω το τραγουδι ακομα και να μου αρεσει…..

  11. παντως μου αρεσει καλυτερα απο της Shaya… μου φαινεται καλυτερα δουλεμενο, ακομα και αυτο το ξαφνικο που σε στελνει….συνιθιζεται.

  12. Ελεος 2-3 τραγουδια σε ενα αρκει να βαλουμε το μπουζουκι το μονο καλο σημειο στο τραγουδι ειναι η εναρξη και μεχρι τα πρωτα 40 δευτερολεπτα μετα αστοοοοο!Επισης παρατηρησα οτι δεν το εχει καθολου σκηνικα σαν ρομποτ κινειται δεν εχει αερα κ.τ.λ.

  13. 1. Γιατί οι χορεύτριες είναι 40άρες; 2. Γιατί τα καλώδια των φώτων φαίνονται; Είπαμε να δείξουμε την οικονομική στενότητα στην Ευρώπη αλλά όχι κι έτσι… 3. Όταν μπήκε η ελληνική μουσική νόμισα οτι έγινε παρεμβολή από ελληνική ταινία και θα ξεφύτρωνε από κάπου η Καραγιάννη κι ο Βουτσάς.
    Γενικό σχόλιο: μέχρι το σημείο με την ελληνική μουσική το τραγούδι ήταν βαρετό αλλά τρωγόταν. Έχω ακούσει πάντως και πολύ χειρότερα φέτος στο διαγωνισμό.

    • Σωστό Himela! Και καλά ότι το αποτέλεσμα των video clips ήτανε αρτιστίκ; Τάχα αυτό θέλανε να μας πουνε, γι αυτό το κάνανε έτσι; Ε, όχι δα! Ένδεια, της ένδειας, ω ένδεια! Εμ, μες το πάρκιγκ του The Mall, με τα καλώδια χυμένα στο πάτωμα…μα γι αυτό μας πέταξαν αρχικά στα μούτρα τα teasers. Γιατί δεν είχαν ετοιμάσει τίποτα, ούτε video clip. Τώρα, τελευταία στιγμή. Όλα προχειρότητες όλα χύμα! Βρακί δεν έχει ο ….. άντε τώρα! Να τα λέμε.

  14. Για μενα μακραν το χειροτερο! Πραγματικα δεν του βρισκω κατι καλο. Ξεκιναει σαν ενα κλασσικο house κομματι, με τιποτα βεβαια το ιδιαιτερο, με αθλιους στιχους τυπου we can fly into the light, αλλα τουλαχιστον ας πουμε μετριο. Μπαινει το ρεφραιν που πεταει την εξυπνη ελληνικη λεξουλα που ολοι θα τη θυμουνται και ολοι την ξερουν. Να μην παραλειψω οτι το συγκεκριμενο αποτελει συνταγη 2004. Και ξαφνικα, εκει που το τραγουδι ειναι τουλαχιστον αξιοπρεπες, πεφτει το ακυρο μπουζουκι που δεν κολλαγε πουθενα! Ε λοιπον, εκεινη ηταν η στιγμη που το αντιπαθησα. Πραγματικα κατεληξε γελοιο. 4/10 απο μενα

  15. Το τραγουδι γενικα αδιαφορο…Στο σημειο οπου σταματαει το τραγουδι κ μπαινει το μπουζουκι,μου φαινεται τουλαχιστον αστειο κ επιτηδευμενο..Η προβλεψη μ ειναι οτι το συγκεκριμενο μπορει να μν περασει καν τελικο..

  16. Ειμαι καποιοι θα θελουν να το ψηφισουν την βραδια του ελληνικου επειδη εχει το μπουζουκι . αμα παει θα καταληξουμε οπως το rise up κατω απο την 20η θεση .Σαγια και Έλενα τα καλυτερα. Το τραγουδι απο το συγκροτημα κλασικο ροκ που το εχουμε ακουσει πολλες φορες . αμα παει θα κρατησει 20η θεση υποθετω αντε 16 με 17 θεση . Το ελληνικο τραγουδι ωραιο αλλα κατι δε μου κολαγε καλα . Δεν με ικανοποίησε στο αυτί . Ωραία ομως η μουσική αλλα αμα ηταν αγγλοελληνικο θα ελεγα απο την αρχη οτι το υποστηριζω . Σάγια μια θεα οπως και η Μαρία- υ ιΈλενα . Τα 2 μόνα τραγούδια που μου ικανοποίησαν τα αυτιά μου . ΦΩΝΑΡΕΣ ΚΑΙ 2 ΔΕ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΩ ΚΑΙ ΑΣ ΛΕΝΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΟΤΙ Η ΕΛΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ . TO τραγουδι της Ελενας δυνατο αξιζει να παει . Καλη επιτυχια ΣΑΓΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΝΑ . Οι υπολοιποι ξαναδοκιμαστε αλλη χρονια να πατε αρκει να εχετε διαβασει καλα και να εχει γραφτει το τελειο τραγουδι . Μια απορια σε σας που λετε οτι η Ελενα δεν ειναι καλη . Εισαστε απο αυτους που ψηφισαν το rise up και βγηκαμε 20η θεση ?

  17. Όσο το άκουγα μου άρεσε και λέω να μια ενδιαφέρουσα πρόταση, όταν ξαφνικά άκουσα το μπουζούκι πραγματικά ξενέρωσα!! Το τραγούδι καταστράφηκε…κρίμα!!!

  18. μια απο τα ιδια!νιωθω οτι το εχω ακουσει μυριαδες φορες!κλασικη εθνοποπ συνταγη που πατωνει σε επιτροπες και καταληγει καπου στην δεξια στηλη ξεχασμενη!θωμαις η νικη ειναι δικια σου!!

  19. χαιρομαι που οι 2 τελευταιοι σχολιαστες λένε οτι πιο χαλια …..απο την αρχη που ακουσα το αποσμασμα δε μαρεσε. να ξερετε και απο ενα απλο αποσπασμα μπορει καποιος να καταλαβει αν θα ειναι καλο το τραγουδι .

  20. Το μπουζούκι το κατέστρεψε! Σε μια Eurovision της προηγούμενης δεκαετίας ειχε προοπτικές! ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ ΦΥΣΙΚΑ!!!!!

  21. ο τυπος ειναι απλα μια απομιμηση του Νικου Γκανου.
    Πολυ θεμα για το τιποτα τελικα εγινε με το ονομα του.
    Αδιαφορο τραγουδι με ακυρα ελληνικα στοιχεια

  22. Γιατί βρε αγόρι μου, γιατί λεβέντη μου, γιατί την τύχη μου την ξελογιάστρα πας και μου κολλάς τον Ζορμπά πάει-δεν πάει??? Σαν σώβρακο με γραβατα είναι, δεν το βλέπεις? (προφανώς και το βλέπεις, γι’αυτό έμεινες και στήλη άλατος στη γέφυρα) Σώνει και ντε να κοτσάρουμε και κάτι ελληνικό σε κάθε τραγούδι ανεξάρτητα από το αν του ταιριάζει ή όχι? Διαγωνισμός τραγουδιού είναι, όχι καμπάνια του ΕΟΤ! Από το απόσπασμα των 30′ δευτερολέπτων δεν ακουγόταν τόσο παράταιρο.

  23. Σαν να ακούσαμε 4 τραγούδια σε ένα. Ενα μετριο τραγούδι ποπ, ενα άλλο μετριο τραγούδι ποπ, ενα τραγούδι ζορβα που δεν πάει καθόλου μαζί με το υπόλοιπο το τραγούδι και ενα πιο γρήγορα κομμάτι ζορβα που ακούγεται σαν να το χορέψει το αρκουδακι από τα διαφήμιση της ifantis

  24. Η γέφυρα με το μπουζούκι είναι απλώς άσχετη με το υπόλοιπο τραγούδι και δεν προσφέρει απολύτως τίποτα. Κρίμα πάντως, γιατί πριν ακούσουμε τα τραγούδια ολόκληρα, αυτό ήταν το αγαπημένο μου…

  25. Τί τον ήθελες τον Ζορμπά βρε παιδάκι μου? Μα 3/5 greek mpouzouki? Τί εμμονή κι αυτή να καταστρέφονται με αυτόν τον τρόπο τραγούδια… Πάρτε το χαμπάρι δεν ταιριάζει παντού το εν λόγω μουσικό όργανο, στο δε συγκεκριμένο τραγούδι είναι τελείως άκυρο το solo μπουζούκι που πετάγεται από το πουθενά. Όχι ότι και το υπόλοιπο κομμάτι λέει κάτι τελικά ως παραγωγή, ένα popάκι της σειράς… Πότε θα αποτινάξουμε από πάνω μας το θέμα «συνταγή» και θα στείλουμε κάτι αυθεντικό, οέο? Κάτω του μετρίου όπως οι περισσότερες φετινές μας συμμετοχές…

  26. Πάρα πολύ ωραίο τραγούδι ειδικά στο ρεφρέν. Μου αρέσει πάρα πολύ η ιδέα του Ελληνικού στοιχείου στην γέφυρα αλλά χωρίς να καταφέρουν κάτι καλό στο τέλος….μπορούσαν να βάλουν καλύτερη γέφυρα – (πάντα με Ελληνικό στοιχείο).

  27. Θεωρώ πως είναι ίσως και το χειρότερο από τα πέντε. Δεν μου αρέσει καθόλου αυτό το έλα. Θεωρώ πως δεν κολλάει πουθενά. Είναι και πολύ wanna be Sakis. Αν πάει θα έχει την τύχη του περσινού.Θα ήταν καλύτερο να του έδιναν κάτι σαν το Έλεγες. Κρίμα και είναι ωραίο παιδί αλλά δεν το σώζει η ομορφιά του το συγκεκριμένο.

  28. Ενώ ακούγεται πολύ ευχάριστα, και ωραίο μπιτάκι έχει και ωραίο ρεφρεν, το συρτάκι στη μέση το καταστρέφει τελείως… Κρίμα

  29. Χιτάκι με μόνο “δύσκολο” σημείο ο “Ζορμπάς”, που στην αρχή ξενίζει. Σε δεύτερο άκουσμα όμως δένει περισσότερο. Προσωπικά πιστεύω πως μπορεί να “γίνει” στην Ευρώπη. Οι Σουηδοί κάνανε καλή δουλειά!
    Ο Μπαρίς αξίζει. Αν το δουλέψει θα σκίσει πιστεύω.
    Ψηφίζω.

  30. Πολύ γελίο ο ζορμπάς στην μέση του τραγουδιού!!! Κρίμα γιατι δεν είναι και άσχημο κομμάτι … Μα πιος ηλίθιος το σκέφτηκε αυτο έλεος. Κριμα κριμα κρίμα

  31. I LOVE ELA!!! Barrice is a great singer too and it’s amazing to think he’s a new artist.
    I LOVE the Zorba style bit at the end, that shows Europe this is a GREEK song! So many songs could be from anywhere these days.
    Ela has a Greek tittle, Greek traditional part, and to me that is the song to repepresent Greece! This is what Europe wants!!!
    This is a return to GOOD Greek entries.
    Great lyrics too! GOOD LUCK!!!

  32. πραγματικα δεν κολλαει πουθενα το μπουζουκι. δηλαδή γιατι το κατασστρεφουν τελειως? στα υπολοιπα σημεια είναι καλο αλλα γενικα χιλιοακουσμενο αλλα δε με πεκιραζει αυτό. αλλα το μπουζουκι δεν κολλαει πραγματικα πουθενα. απλα για ν α μην εχει την τυχη του περσινου αν παει αυτό, προσθεσαν κατι για να θυμιζει ελληνικο στοιχειο. 6/10

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ