Κερδίστε προσκλήσεις για τον Ελληνικό τελικό!

Μόλις μια εβδομάδα έμεινε για τον Ελληνικό τελικό της Eurovision, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4 Μαρτίου στο “Έναστρον” (Πειραιώς 188) με παρουσιάστριες την Μαίρη Συνατσάκη και την Ντορέτα Παπαδημητρίου.

Η τηλεόραση της  ΝΕΡΙΤ που θα προβάλλει την βραδιά στις 21:00 ώρα Ελλάδος, διοργανώνει για πρώτη φορά έναν διαγωνισμό μέσω μιας διαδικτυακής ψηφοφορίας. Καλεί λοιπόν όσους ενδιαφέρονται να ψηφίσουν το αγαπημένο τους βραβείο όλων των εποχών και να συμμετέχουν έτσι στην κλήρωση για δωρεάν προσκλήσεις. Μπορείτε να λάβετε μέρος στην ψηφοφορία της ΝΕΡΙΤ εδώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του OGAE Greece στον Ελληνικό τελικό θα δούμε την Έλενα Παπαρίζου, καθώς συμπληρώνονται 10 χρόνια από τη νίκη του “My Number One”, τον Γιάννη Καραγιάννη που θα ερμηνεύσει την συμμετοχή της Κύπρου, καθώς και την επανένωση των One επί σκηνής που θα ερμηνεύσουν το “Gimme”, τη συμμετοχή της Κύπρου το 2002.

Αντώνης Καρατζίκος

44 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Στο διαγωνισμό,στην ερώτηση για την πιο αγαπημένη ελληνική συμμετοχή,έχουν ξεχάσει να βάλουν το ΕΜΕΙΣ ΦΟΡΑΜΕ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΑ. Αν μπορείτε να τους ενημερώσετε…

    • Το εισιτήριο ειναι 5 ευρω.
      Ωστε στις 21.00 φετος ε? Μαλιστα.. Αν δεν κανω λαθος τα προηγουμενα χρονια το εβαζαν συνηθως λιγο πιο αργα. Δυστυχως θα εχουν να ανταγωνιστουν Μουρμουρα/Συμμαθητες/Δικαιωση και κατι μου λεει οτι η μαχη της τηλεθεασης ειναι χαμενη απο χερι…

  2. Πλησιάζει λοιπόν και η ώρα του εθνικού τελικού! Ελπίζω αύριο που θα ακούσουμε ολόκληρα τα τραγούδια να εκπλαγούμε ευχάριστα. Όσο για τον τελικό: ok Καραγιάννης-Παπαρίζου αναμενόμενο να είναι, αλλά οι One είναι όντως μεγάλη έκπληξη. Απορώ πως δεν πήγαν στον τελικό της Κύπρου πάντως…

  3. Καταπληκτικά! Αν γίνετε να διορθωθεί στην ερώτηση για το ποια ειναι η αγαπημένη μας νίκη το 2007 Αντί για Σερβία λεει Φινλανδία. Κατα τ’ άλλα υπέροχη ιδέα! Ανυπομονούμε για αύριο για την ανακοίνωση των τραγουδιών. Μεχρι στιγμης- SHAYA!!❤️

  4. ΘΕΤΙΚΟ ΠΟΥ ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ PANIC-PLATINUM ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ 3ΛΕΠΤΟ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΕΙ ΠΟΤΕ.ΟΙ ONE ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΤΡΑΓΟΥΔΑΡΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΝ ΟΧΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

  5. αναμενουμε για αυριο!βασικα μονο της απεργη ειμαι περιεργος να ακουσω,καθως μου φαινεται το μοναδικο με καποιο ενδιαφερον!!

  6. ΘΕΑ Η SHAYA ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΛΕΩ, ΑΛΛΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ!

  7. το τραγουδι της shaya λεγεται”sunshine!!!!”
    το ειδα σε μια φωτογραφια που ανεβασε η ιδια ως εξωφυλλο στο facebook στο προσωπικο της λογαριασμο….
    κι πλεον μετραμε αντιστροφα για την ανακοινωση ολοκληρων των κομματιων! 15ωρες κι 30λεπτα 😛
    (θα υπαρξει poll στον ogae για το ποιο κομματι προτιμαμε;;;λογικα ναι ε;οπως καθε χρονο! )

  8. Αύριο θα φανεί ποια τραγούδια ξεχωριζουν….το μόνο που δεν με ενδιαφέρει να ακούσω είναι της Απεργη…μόνο για ταβέρνες κανει…

  9. Αδημονώντας για τα τραγούδια οι eurofans!!!!
    TOP μου βάσει των snippets:
    1 Shaya 10
    2 Μαρία Έλενα 6
    3 Barrice 4
    4 Θωμαή 3
    5 C: real 2
    Μακάρι αύριο τα full versions να ξεδιαλύνουν το πράγμα.. Πάντως ήδη φαίνεται το φαβορί ή έστω τα 2 φαβορί για μένα… Μην ξεχνάτε, ψηφίζουν και επιτροπές!!! 😉
    ogaegreece θέλουμε poll αύριο!!!!! 🙂

  10. εγώ λέω να καλέσετε την Ιωάννα Πρωτοπαπά να συμμετέχει κι αυτή με το Beat of my heart να γίνουν 6 οι συμμετοχές!
    κατα τ’άλλα ας παει το πιο καλό τραγούδι αυτό της Μαρίας της Έλενας της Κυριάκου δηλαδή.
    ας ξεφύγει λίγο η Ελλάδα από τα beatατα, αφού δεν υπάρχει και κάτι τρομερό στα υπόλοιπα τέσσερα

    • Που τα ειδες αυτα????
      Σε ολα τα poll η Σαγια είναι πρωτη…Η Κυριακου δεν ειναι καν δευτερη…Δεν προκειται να παει,αφου ειναι και αφωνη και με τα αγγλικα της θα γελαει ολη η Ευρωπη!!!

  11. Μια χαρα αλλα έχω 2 παρατηρήσεις: καταρχας δεν καταλαβαινω καθόλου γιατι να ξεκινήσει στις 8 και επισης πρεπει να κάνουν προμο γιατι αν δεν το ξέρει ο κοσμος θα δουν κανα 15% και δεν ειναι δικαιο…

  12. Καλα παιδια μαρια ελενα κι σαγια θα παιχτουν ολα ας περιμενουμε αυριο
    Υ.Γ. σε ενα poll που ειδα σε ενα σιτε πρωτη ειναι η μαρια ελενα μετα σαγια μετα βαρισ
    Κι μετα θωμαη κι μετα σρεαλ!!!

  13. Το ίδιο προφίλ με δεκα διαφορετικά ονόματα να υποστηρίζει τον ” σκελετό”- απεργη ειναι κάπως τραγικο. Barrice ή Σαγια ή Μαρία ελενα κυριακου για μενα. Ενας απο τους 3 να πάει δεν εχω θεμα αλλα ας ακούσουμε πρώτα τις τριλεπτες εκδοχές των τραγουδιών ( ολόκληρα δηλαδη ).

  14. με το moderation έχει πέσει αρκετά η ζωντάνια του site. Κάνουν πολύ ώρα να ανέβουν σχόλια. Μπορεί να περάσουν και 12 ώρες χωρίς νέο σχόλιο. Στην ουσία υπάρχουν, αλλά περιμένουν έγκριση. Ελπίζω τώρα που θα βγουν τα τραγούδια, η έγκριση να γίνεται σε πιο τακτά διαστήματα, για να βλέπουμε που κινριται η κοινή γνώμη των eurofans χωρίς λογοκρισία.

  15. Σε ολα τα πολ η Σαγια προηγείται με διαφορά….Και ολοι γελανε με το τραγουδι της Απεργη…
    Ogae κατι πρεπει να γινει με τα σχολια….Καλα κανετε που τα ελεγχεται,αλλα αργειται πολυ και ξενερωνετε και εμας που θελουμε να κανουμε συζητηση…Ελπιζω να το φτιαξεται αυτο….

    • Xίλιες φορές καθυστέρηση στην έγκριση των σχολίων, παρά να μπαίνει ο κάθε ψυχανώμαλος εδώ μέσα και να βγάζει τα απωθημένα του στους υπόλοιπους!

  16. ayto to akyro oti eiamste kai kala 2015 kai ti me ayto re mages ! ellada eimaste taytotita kai istoria exume doja ton theo as steilume to taverniariko dioti gustarume kai ya esas tus asxetous gia tis tavernes kai ta ellinika tragudia erxodai oi eyrwpaioi kathe xrono dropi oi eyrwpaioi na ta timun kai meis na thelume na miasume se suidies klp aytoi oi laoi ton pop tragudiwn sen exun musiki taytotiita ti na kanume ! e sta popakia menu ta opia exun aktadisei tis seiras! proswpika protimw ellinko stoixeio mia xara einai kai apedeixthei oti ayto aresei to 2013! me tous koza! kai ayto taverniariko itan alla eskise! proswpika dn misw kanena tragudi ola mu aresun arketa ! apla vazw ena + sthn apergi logw ellinkou stixou !
    twra as pei kapoios stin maria ot to crashing voice style exei pethanei xronia twra kai to exume akusei apo fwnares pu afisan epoxi poly wraio tragudi dn lew alla anmesa se toses balades dn tha paei poly psila … kali epityxia se olous avrio!

  17. Με στεναχωρείτε παρα πολυ..
    Εσάς θα σας άρεσε αν έλεγαν τόσο άσχημα λόγια για το τραγουδι σας όπως λέτε εσείς για της Θωμαης;
    Προσπαθει για δεύτερη φορά μέσα σε 2 χρόνια, προσπαθεί και θέλει να μας εκπροσωπησει, μη κατακρινετε τόσο πολύ…πείτε οτι δε σας αρέσει αλλα μην τη δούλευετε. Δεν είναι τραγουδι 1974, έχει ωραίους ηχους και πολύ όμορφη φωνή. Σταματήστε επειδή ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ενα άλλο τραγουδι να κατακρίνετε τα αλλα. Σταματήστε πια. Αυτη ειναι η Θωμαη οποιος θελει την ψηφιζει και του αρεσει. Επρεπε δηλαδη ολα τα τραγουδια να ειναι ποπ αγγλικο; ή διαφορετικο ηχο και ελληνικο;
    ……..
    Ας τα ακούσουμε ολόκληρα

    Καλη επιτυχία στην Ελλάδα!

    • φιλε ανδρεα απο τετοια σχολια κατα της απεργη το μονο που συμπερενω ειναι οτι ειναι το”μεγαλο φαβορι” και οτι τη “φοβουνται” διοτι εχει το μοναδικο ελληνοφωνο κομματι!οποτε αρχισαν να τη σχολιαζουν αρνητικα…εξαλλου απλα μαθηματικα ειναι οταν εχεις 4 αγγλοφωνα και ενα ελληνοφωνο το λογικο ειναι το μοναδικο ελληνοφωνο να συσπειρωσει τον κοσμο που θελει τετοιου ειδους τραγουδι!τι να πω τα περαστικα μου στους τυπους που “θαβουν” την απεργη!προφανως εχουν αλλου ειδους θεματα……..

  18. gia arxi ena … OPA RE SHAYA ME TO IPIROTIKO KLARINO!!! etsi kopela mou … dose na katalavoun ti einai Ellada!! lipon kai tora sta ligo pio sovara themata. ektos oti theloume ena poll … einai poli simantiko na gini kati me ta sxolia. poli sosti skepsi na ta elexete … alla argite para poli se vathmo pou o kosmos arxisi kai to skeftete dio kai tris fores an grapsi kapio sxolio. toulaxiston apo avrio eos ton ellhniko teliko kati na kanete. einai krima na pigenoume apo to ena akro (diladi to xaos pou eixe ores ores) sto allo akro (na perimenoume poles fores ores gia na diavasoume esto ena kenourgio sxolio).

  19. ΩΡΑΙΑ! ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ CYPRUS FUN ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ,ΔΗΛΑΔΙ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΨΗΛΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΟΠΩΣ 2 ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΡΑΣΜΕΝΕΣ EUROVISION , ΤΟΥ 2012-ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ 2014-ΟΛΛΑΝΔΙΑ. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΕΙΧΑΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ FUN ΜΕΡΙΚΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΡΙ ΒΑΡΕΜΑΡΑΣ, ΑΛΛΑ ΦΕΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΑΝ “ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ”, ΓΙ’ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ “ΓΛΥΚΑΝΑΛΑΤΑ” ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ [ΤΙΣ] ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ!!!
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΑΣ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΠΕΡΣΙΝΟ ΕΚΤΡΩΜΑ, ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.

  20. Μυριζωμαι κυριακου.Βγηκε νικητρια στο voice που εκανε υψηλα ποσοστα.ειναι η μονη που νομιζω οτι εχει κοινο που θα την ψηφισουν,πως βγηκε νικητρια στο αντ1.η Σαγια δε νομιζω παιδια,μανια παντως απο μερικους να βγει πρωτη,ακομα δεν ακουσαμε τα τραγουδια

    • Ανθή απλά στο voice ψηφίζει και η κύπρος και γι’αυτό κέρδισε η κυριακού όπως και σε παλαιότερα σοου κέρδιζαν Κύπριοι. Χωρίς να λέω ότι δεν έχει καλή φωνή, απλά σίγουρα δεν είχε την καλύτερη. όσο για το τραγούδι της δεν μου αρέσει καθόλου. Εγώ λέω Σαγια γιατί τουλάχιστον από τα αποσπάσματα βλέπω κάτι που έχει προοπτική να πάει καλά.

  21. με εχει κουρασει παντως που ενα ατομο με διαφορετικα ονοματα υποστηριζει την συμμετοχη της σαγια και θαβει συνεχεια την απεργη!τουλαχιστον γελοιο..απλα σκεφτειται οτι αν το εκαναν ολοι αυτο θα γινοταν πανζουρλισμος στο site!νομιζω μια υποτυπωδης ωριμοτητα και σοβαροτητα δεν βλαπτει!

  22. Μολις ανακαλυψα οτι το τραγουδι των C:Real υπαρχει απο τις 20 Φεβρουαριου στο Spotify. Μου αρεσε πολυ και εχει αρκετο μπουζουκι η’ μπαγλαμαδακι συνδυασμενο με ροκ.

  23. Χωρις να ακουσω τα τραγουδια τις 20 ψηφους στην θωμαη θα τις δώσω.. ελληνικο και πάλι ελληνικό.. αν και εχω την απορια να ακουσω της σαγια ολοκληρο! της μαριας ελενας σορρυ αλλα δεν θελω μπαλαντα :/

  24. μαρια-ελενα κυριακου,shaya μακραν καλυτερες απο τα αλλα! <3
    κατα την γνωμη μου πιστευω μαρια-ελενα εκπληκτικη φωνη και μπαλαντα!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ