Πότε θα ακούσουμε ολοκληρωμένα τα υποψήφια τραγούδια!

[youtube id=”ptEAqc99mx0″ width=”600″ height=”350″]

Χαράλαμπος Γραμματικόπουλος

48 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αδημονούμε για τις φετινές συμμετοχές μας σε πλήρη διάρκεια! Ελπίζω τα μισόλεπτα που ακούσαμε να ήταν σχετικά τα ‘αδύναμα’ μέρη για τα περισσότερα τραγούδια και να μην ακολουθεί η αναμενόμενη μανιέρα, αλλά να εκπλαγούμε ευχάριστα για τα υπόλοιπα λεπτά και εκεί να κρύβονται κρυμμένοι άσσοι!

  2. Έχουν γυριστεί σε γνωστό εμπορικό κέντρο??? Ωραία φέτα!!! Τέλος πάντων, υπομονή να τ’ ακούσουμε για να έχουμε καλύτερη άποψη…

  3. Μία βδομάδα πριν το τελικό δηλαδή!!!
    Η αγωνία στο κατακόρυφο,ευτυχώς που υπήρχαν τα αποσπάσματα γιατί θα είχα τρελαθεί…Από αυτά τα λίγα πάντως που άκουσα δεν ενθουσιάστηκα…
    5)Απέργη:Καλό για ταβέρνες και όχι σημερινές,αλλά της δεκαετίας του 70’…Και μην μου πει κανείς ότι είναι τζαζ,θα γελάσει ο κάθε πικραμένος αν το στείλουμε.
    4)C Real:αδιάφορο…Πέρασε και δε ακούμπησε…
    3)Barrice:Καλό τραγουδάκι,αλλά δεν νομίζω πώς έχει πολλές πιθανότητες για να πάει στη Βιέννη…
    2)Κυριακού:Μωρέ καλή φωνή έχει,μέτρια προφορά στα αγγλικά,αλλά ρε παιδιά μόνο εγώ έχω την αίσθηση ότι θα ήταν καλύτερα να ήταν στα ελληνικά γραμμένο….Είναι σαν να ακούω ένα τραγούδι της Βίσση μεταφρασμένο στα αγγλικά και με χαλάει….
    1)Shaya:Με μπέρδεψε…Σίγουρα την Πέμπτη θα καταλάβω αν μαρεσει ή όχι…Πάντως είναι το φαβορί!!!

  4. Σε γνωστο εμπορικο κεντρο? Τυπου Ντορα Κατσικογιαννη και Cassiopeia……..? Aρχισαν να με ζωνουν τα φιδια…..

  5. Αφού τα videos έχουν γυριστεί ήδη και μάλιστα σε εμπορικό κέντρο(έλεος!)γιατί να περιμένουμε ως την Πέμπτη λίγες μέρες πριν τον τελικό;Αν τελικά γίνει στις 4 Μαρτίου;

  6. Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΡΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΣΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ.ΔΩΣΤΕ ΡΕ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΓΙΑ EUROVISION ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΚΡΟ ΤΗΣ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ.ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΟΥΤΕ ΣΕ ΥΠΟΔΕΕΣΤΕΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ

  7. re paidia … poli arga!! para poli arga!! as mas ta dosoun apo triti i esto tetarti. oso pio grigora toso pio poli tha asxolithi kai o kosmos alla kai ta MME. min kanoun to persino TERASTIO lathos pou ola itan tis telefteas stigmis … ase pou sxedon mono o Alpha eixe asxolithi ligo parapano me tin Eurovison. to apotelesma? fanike mexri kai ton teliko sti Dania, kaka noumera tiletheasis (se sigrisi me alles xronies) kai pano kato ta idia noumera me to The Voice of Greece pou mia mera prin itan o telikos. idika aftes tis meres pou akoma kai i psixagogikes ekpombes asxolounte me politika themata … tha pesoun san treli (me tin kali enia) pano sti Eurovision! min xasoun mia tetia efkeria. an kapios exei meson … as to metaferi sti NERIT!

    • Είχανε πει την Τρίτη στις 24 του μήνα ολόκληρα τα τραγούδια, δεν βλέπεις τι γίνεται! Όλο λένε και ξε-λένε.Απο αύριο σε αύριο. Πολλή προχειρότητα φέτος, όλα μυρίζουνε “τελευταία στιγμή”.

  8. Δεν υπάρχει κανένα που να ΜΗΝ μου αρέσει, αλλά πιστεύω οτι τα πιο κατάλληλα είναι της shaya, της Μαρίας-Έλενας Κυριάκου και της Απέργη

  9. υπαρχει κανονισμος για το ποτε πρεπει τα τραγοδια να βγουν στο κοινο, αλλιως ακυρώνονται. Το προβλημα δεν ειναι ακριβως οτι το αργουν, αλλα το γιατι πρεπει να διαλεξουμε αναμεα σε 5 τραγουια και οχι αναμεσα σε δεκαπεντε. Εγω εχω αυτη την απορία. Δηλαδή μονο πέντε κατέθεσαν τραγούδι; Να μου πείς, με τόση φαγωμάρα που τους κανουμε εμεις οι ιδιοι, ποιος καλλιτεχνης τολμάει να πάει;

  10. Με οσα συμβαίνουν στη χωρα κ το που παμε κ γινεται τελικος επιτυχια ειναι!Ας ελπισουμε απο του χρονου που θα ανοιξει κ η ερτ ο διαγωνισμός να επιστρέψει στον εθνικό φορέα κ να ανοιξει για όλους ,οχι μονο για τις δισκογραφικές.

  11. Επιτέλους. για μένα ως τώρα εμπιστεύομαι μόνο το Έλα να με εκπροσωπήσει. Μακάρι ο barrice να τα πει καλά

  12. ανυπομονω να ακουσω πως και πως το τραγουδι της απεργη ολοκληρο!ηδη αυτο που ακουω μου αρεσει απιστευτα!τα υπολοιπα ειτε τα ακουσω ειτε οχι ενα και το αυτο!παμε ρε θωμαιςςςςςςςςςςςςς!!!!!!

  13. Ανυπομονούμε να τα ακούσουμε ολόκληρα και ελπίζουμε να εκπλαγούμε και τα δείγματα να μήν ήταν τόσο αντιπροσωπευτικά.

  14. Εξαιρετικα κομματια τα τεσσερα με απογοητευση απο το κομματι της shaya. Eλπιζω οι 3-λεπτες εκδοσεις να ειναι θεικες απλα!

  15. λοιπον αν και καλυτερα συμπερασματα θα βγαλουμε αφου ακουσουμε ολοκληρωμενα τα τραγουδια, αλλα με αυτη την πρωτη ματια…

    barrice: ωραιο, φρσκο, ιδιαιτερο με ωραια ροη εστω και σε αυτο το μικρο αποσπασμα, μ’αρεσε γιατι δεν ειναι απλα ενα απο αυτου του ειδους τα συνιθισμενα κομματια αλλα εχει κατι και μ’αρεσει.αν διαγωνιζοταν αυτο μαζι με τα 4 περσινα θα ηθελα αυτο να παει.

    c real: δεν ειναι κακιστο αλλα αδιαφορο, δε θα ηθελα να παει αυτο και δεν πιστευω οτι θα παει.

    μαρια ελενα κυριακου: σιγουρα εξαιρετικη και δυνατη φωνη αλλα αυτο το στυλ τραγουδιο συμφωνα παντα με αυτο το μικρο αποσπασμα δε θα ηθελα να μας εκπροσωπησει.

    shaya: ωραιο τραγουδι με ωραια ενορχηστρωση και ωραια μελωδια και νομιζω πως μπορει να στηθει καλα στη σκηνη αλλα οχι κιτς γιατι σαν τραγουδιο εχει πολλα στοιχεια ειναι λιγο συνθετο οποτε αν ειναι και η εμφανιση υπερβολικη θα καταστραφει. με μια ωραια σκηνικη παρουσια λοιπον θα ειναι πολυ ωραιο.

    θωμαη απεργη: καλοκαιρινο, ωραιο, φρεσκο, δροσερο, χαλαρο. μ’αρεσει. επισης χαρηκα που το τραγουδι ειναι ελληνικο γιατι συνηθως η θωμαη ειναι στο ξενο. ειναι κατι ιδιαιτερο για τη eurovision και αυτο ειναι το καλυτερο αρκει να στηθει με πρωτοτυπο ωραιο και μοντερνο τροπο.

    γενικα ειναι ωραια τα 5 αποσπασματα. τα 2 που δε θα ηθελα να πανε ειναι των c real και της μαριας ελενας. δε θα με χαλουσε ο barrice. ειμαι κυριως αναμεσα στη shaya και στη θωμαη οπου με τα μεχρι τωρα δεδομενα προτιμω τη θωμαη!!! αναμενουμε

  16. Περιμένω να ακούσω Barrice, C Real και Κυριακου, ελπίζοντας η μέτρια εντύπωση που μου άφησαν να αλλάξει προς το καλύτερο.
    Της Απέργη δεν με ενδιαφέρει καθόλου, είναι πολύ έξω από μένα αυτό το πράμα.
    Της Σάγια, δεν το θεωρώ απλώς σκουπίδι, αλλά …χωματερή ολόκληρη!

  17. ωραια!αναμενουμε εναγωνιως!αν και λιγο πολυ εχω κατασταλαξει στο μοναδικο ελληνοφωνο κομματι της απεργη καθως ηδη σ αυτα τα 30 δευτερα με ξεσηκωνει το αλεγκρο υφος του τραγουδιου!ελπιζω και το υπολοιπο να ειναι εξισου καλο!λοιπον
    1.απεργη 9/10
    2.c real 7/10
    3.barrice 5/10
    4.kiriakoy 4/10
    5.sagia 2/10(ειλικρινα δεν αντεχω το βουκολικο κλαρινομπαροκ υφος του τραγουδιου)

  18. Της απεργη το τραγουδι ποσο αθλιο παιζει να ειναι,οτι πρεπει για να ανοιγει το προγραμμα σε ταβερνες…αχοαοχοχο!!!!

    • ξερεις πολλες ταβερνες να παιζουν τζαζ ποπ τραγουδια??τι ακουω και δεν καταρρεω(που λεει και η ντενη μαρκορα)ακου εκει τα κελτικα κλαρινα της σαγια νιλσεν και πηγαινε μια βολτα σε βοσκοτοπο να στανιαρεις

      • iremise ligo … einai apla enas diagonismos. thelis de thelis … i Shaye tha kerdisi! 😉 nai i kiria NILSEN, i ellhnida kiria Nilsen!! afto einai ELLADA 2015! opios den goustari … as pari ton tilexeristi kai na vali allo programma … kai an den tou arki … as mini klismenos sto spiti tou (sti thraki!).

      • to “psarotavernotragoudo” apo pote to leme jazz pop plaka mas kanis. diladi as iremisoume ligo. tha mas akousoun i afroamerikani kai tha mas petaksoun psaria me lemoni kai mia xoriatiki sto kefali…

      • μην εισαι τοσο σιγουρος διοτι θα απογοητευτεις τα μαλα την επομενη!μη νομιζεις οτι θα βρεθουν πολλοι να στηριξουν το κλαρινοτραγουδο της σαγια!εξαλλου της απεργη ειναι το μοναδικο ελληνοφωνο οποτε η συσπειρωση θα ειναι πολυ μεγαλυτερη!στο λεω προκαταβολικα για να μην πεσεις απο τα συνεφα εκει οπου βρισκεσαι τωρα!ακου εκει την σαγια σου με το τραγουδι-βοσκοτοπο αεαεαε και ασε εμας να λατρευουμε τη ΘΩΜΑΙ ΜΑΣ!!!!!!!!

      • se vlepo na xriazese xartomantila 😉 san na vlepo to “psarotavernotragoudo” na vouliazi. ego pali tha xriasto to xartomantilo gia ena kai mono logo… na rikso ena xoro me mantili pano sto klarino! aiiinte Shaya tsoupra mou… dose!!!!!

    • Χα,χα!Συμφωνώ απόλυτα.Από το μικρό απόσπασμα,το τραγούδι της Απέργη είναι να το ακους μεσημέρι Αυγούστου σε ψαροταβέρνα.

  19. Πιστευω οτι φέτος το επίπεδο ειναι πολυ χαμηλό σε σχεςη με το φετινό ανεβασμένο επίπεδο ! Συγκεκριμένα πιστευω οτι με τη shaya μπορούμε μονο να ακουμπησουμε στο τελικό Δλδ θέσεις 26-25 όπως και με το bar rice το συγκρότημα δεν περνάει σε καμία περίπτωση ενώ η θωμαη με εχει δυσκολέψει ιδιαίτερα και περιμενω να το ακούσω ολόκληρο! Θεωρω οτι ειναι ενα τραγουδι που είτε θα το αγαπήσουν η θα μιμηθεί τελος το τραγουδι της Μαρίας Ελένης κυριακου περναει τελικό ομως στις θέσεις 18-22
    Επομένως θεωρω τη θωμαη ως τη πιο κατάλληλη με τη προϋπόθεση το τραγουδι να εχει κατι το ιδιαίτερο! κανεις δεν εχει σχολιάσει επισης το & legend τι εννοεί ;;; Θα ειναι κάποιος καποια μαζι με τη θωμαη στη σκηνή ;;

    • Ποιο είναι το φετινό ανεβασμένο επίπεδο; Μόνο η Εσθονία και η Ιταλία αξίζουν, τα υπόλοιπα είναι απλά ασχολίαστα.

  20. Ο Αγάθωνας γεροντόφερνε, αλλά τόσο μεγάλος σαν την Λίντα δεν ήταν. Πάντως, αν είναι να ακολουθήσουν το παράδειγμα των Koza Mostra κατά γράμμα, ας τους ακολουθήσουν και στο videoclip.

    Φρέσκο, αστείο, με εναλλακτική αισθητική όσο γίνεται, γυρισμένο σε film και όχι σε video. Και ναι η Τήνος σαν μέρος δεν θα ήταν άσχημη. Κάτι να χαίρεσαι να το ξαναβλέπεις, να έχει μια ωραία-άμεσα κατανοήσιμη ιστορία, έτσι ώστε βλεποντάς το να σου κολλάει ανεπαίσθητα και το τραγούδι.

    Γιατί αν επιλέξουμε Θωμαή, πολλοί (ειδικά έλληνες) θα το κατηγορήσουν ως φθηνιάρικο (κάποιος έγραφε ότι είναι τραγούδι για Έφη Σαρρή) , ας είναι όλο το περιτύλιγμα πιο cool+καλαίσθητο+pop culture, έτσι ώστε ο ξένος να το χάψει πιο εύκολα.

    Μην στείλουνε το γύρισμα απ’το εμπορικό κέντρο, έλεος. Πέρσι, πολλά σχόλια στο video των ΦρίκιΦορτ ήταν για το πόσο απλοϊκό, άκυρο και σκοτεινό ήταν αυτο το preview clip που είχε ανέβει στο επίσημο κανάλι eurovision.

  21. a kala .,, exete oreksi gia xiroteri thesi apo perisi! makari enas apo tous allous 4 na alaksi ta agglika se ellhnika … gia na teliosi epitelous afto to paramithi (“to mono ellhniko tragoudi”) me tin Apergi. me kati tetia patoname prin 30 xronia … to 2015 tha doume aspri mera?? edo i Kypros to 2008 oute kan teliko den prokrithike, tha prokrithoume emeis to 2015 se epoxes pou “mas agapane toso poli”? pame me Shaya kai dinoume ena poli pio dinato minima … ase pou to tragoudi einai MAKRAN to kalitero fetos.

    • Τολμάς και ρωτάς ποιο είναι το μήνυμα? Είναι ξεκάθαρο νομίζω!!!!

      Εααααααααααααα εαααααααααααααααααα εααααααααααααααα!

      Αυτό !!!

      Χαχα!

      • μα το μηνυμα φιλε ειναι εκτος απο εαεαεα και οτι μας αρεσουν τα προβατα οι τσομπανηδες και τα κλαρινα χαχαχα!τωρα για να μιλησουμε σοβαρα το τραγουδι της σαγια ειναι για τα μπαζα στην κυριολεξια!μου θυμιζει εντονα το xaba haba της νορβηγιας που καταποντιστηκε!

  22. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ το γεγονος της μη δημοσιοποιησης των τραγουδιων. Σε μια βδομαδα ειναι η επιλογη και δεν ξερουμε ακομη τι τραγουδια εχουμε? Αισχος. Οσο για αυτους που στηριζουνε απεργη τους λυπαμαι. Μια ανορεξικη δοντου ειναι που νομιζει πως εκαν καινοτομια στην παγκοσμια μουσικη σκηνη. Αν αυτο το τραγουδι του 1970 παραπεμπει σε συγχρονο ελληνικο τζαζ τραγουδι τοτε παω να πηδηχτω απο το παραθυρο.. Δεν ειναι δυνατον. Σαν τη Μαρινελα με το λιγο κρασι ειναι.. τοσο παλιο και βαρετο. Αν μια αξιζει φετος ειναι η Σαγια. Οχι οτι εχει υμνο και αυτη απλα εχει συγχρονο ρυθμο και τεμπο.. Και απ οτι λενε το τραγουδι της ειναι γραμμενο απο τους δανους της εμιλυ ντε φορεστ.

    • τι??????????????????
      ειναι δυνατον?????????
      αυτο δεν ειναι λογος αποκλεισμου??πως αυτο ειναι στη δημοσιοτητα απο τις 20/2 και τα άλλα οχι?????????

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ