ΓΕΡΜΑΝΙΑ: H Ann Sophie κέρδισε το 8ο εισιτήριο για τον τελικό!

10 νέοι και ελπιδοφόροι καλλιτέχνες διαγωνίστηκαν χτες βράδυ στο Αμβούργο αλλά μόνο μία κατάφερε να κερδίσει το τελευταίο εισιτήριο για τον εθνικό τελικό της Γερμανίας για τη Eurovision 2015. Η μεγάλη νικήτρια ήταν η Ann Sophie με το τραγούδι Jump the gun που πήρε το 24,1% των ψήφων του τηλεοπτικού κοινού.

Η Ann Sophie είναι 24 χρονών, γεννήθηκε στο Λονδίνο και μεγάλωσε στο Αμβούργο. Στην ηλικία των 4 ετών ξεκίνησε μπαλέτο ενώ από τα 14 της ήξερε ότι θέλει να γίνει τραγουδίστρια. Στα 20 μετακόμισε στη Νέα Υόρκη για σπουδές υποκριτικής στο Lee Strasberg Theatre & Film Institute. Παράλληλα ξεκινάει και η μουσική της καριέρα, με εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές ενώ κυκλοφορεί και τα πρώτα τραγούδια δικής της σύνθεσης. Το Σεπτέμβριο 2012 το πρώτο προσωπικό της album είναι γεγονός. Τρία χρόνια μετά επιστρέφει στο Αμβούργο και ξεκινάει η περιπέτεια της Eurovision. “Το να βρεις το μονοπάτι σου στη ζωή δεν είναι εύκολο. Δύο βασικοί κανόνες είναι πως είναι καλύτερο να είσαι ο εαυτός σου και να ακολουθείς την καρδιά σου. Είμαι ο εαυτός μου όταν είμαι μουσικός και είμαι η καρδιά μου όταν τραγουδώ. Θα είναι μεγάλη τιμή για μένα να λάβω μέρος στη Eurovision”, μας λέει η Ann Sophie.

Τα αναλυτικά αποτελέσματα της χθεσινής βραδιάς είναι:

1. Ann Sophie – Jump The Gun – 24,1%

2. Ason – Hey you – 18,1%

3. Moonjos – Haggard Heart – 12,0%

4. Klangpoet – 4 u – 11,6%

5. Sophie – Imperfection8%

6. Alisson Bonnefoy – Burning Down – 7,5%

 7. Aden – We Are On Fire – 7,3%

8. Lars Pinkwart – Tornado – 5,7%

9. Sendi – Battlefield – 3,2%

10. Louisa – Boomerang – 2,5% 

Ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί ποιο θα είναι το δεύτερο κομμάτι που θα ερμηνεύσει η Ann Sophie στον μεγάλο τελικό.

Τα ονόματα των καλλιτεχνών του εθνικού τελικού και οι τίτλοι των τραγουδιών τους, τα οποία μπορείτε να ακούσετε στην ειδική ιστοσελίδα της γερμανικής τηλεόρασης, είναι:

1. Fahrenhaidt: Frozen Silence και Mother Earth

2. Faun: Hörst du die Trommeln και Abschied

3. Alexa Feser: Glück και Das Gold von morgen

4. Mrs. Greenbird: Shine, Shine, Shine και Take My Hand

5. Andreas Kümmert: Home Is In My Hands και Heart Of Stone

6. Laing: Zeig Deine Muskeln και Wechselt die Beleuchtung

7. Noize Generation: Song For You και Crazy Now

8. Ann Sophie: Jump the gun

 

Λουκάς Βλαβιανός

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ωραίο το στιλάκι της κοπελιάς, ωστόσο το τραγούδι χλιαρό… Οι επιλογές για Γερμανία είναι 2 και χτυπάει ΤΟΡ10: Faun και Fahrenhaidt. Με το δε Mother Earth πάει για ΠΟΛΥ ψηλά!

  2. Η κοπέλα έχει καλή φωνή, αλλά το τραγούδι δεν μου λέει κάτι. Και με παραξενεύει και αυτός ο πρωτότυπος κατά τ’άλλα στίχος. Ελπίζω το δεύτερο κομμάτι που θα ερμηνεύσει να είναι καλύτερο, αν και δεν νομίζω ότι θα πάει αυτή στη Βιέννη. Θα συμφωνήσω πως πρέπει να πάνε ή οι Faun ή οι Fahreneidt αλλά προτιμώ τους πρώτους λόγω μουσικού στύλ. Αν πάνε πάντως οι Fahrenaidt θα προτιμούσα το Frozen Silence.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ