ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες του Festival Da Cancao!

Η αγαπημένη των fans Πορτογαλία ετοιμάζεται να επιλέξει το τραγούδι που θα την εκπροσωπήσει στον 60ο διαγωνισμό της Eurovision, το Μάιο στη Βιέννη.  Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος στο καθιερωμένο Festival Da Cancao θα διαγωνιστούν τα υποψήφια τραγούδια και το νικητήριο θα επιλεγεί με συνδυασμό televoting – jury voting. Να υπενθυμίσουμε ότι φέτος θα έχουμε 2 ημιτελικούς πριν τον τελικό με τα 6 προκριθέντα τραγούδια. Όπως ανακοινώθηκε ο Α’ Ημιτελικός θα λάβει μέρος στις 3 Μαρτίου, ο Β’ Ημιτελικός στις 5 Μαρτίου και ο Τελικός της χώρας  στις 7 Μαρτίου ημέρα Σάββατο.

Στο σημείο αυτό και αφού ευχηθούμε η Πορτογαλία να επιλέξει το καλύτερο τραγούδι, να θυμηθούμε το Mea Culpa (My Fault), σύνθεση του γνωστού στους fans Andrej Babic, με ερμηνεύτρια την Catarina Pereira το οποίο και τερμάτισε στη 2η θέση της περσινής επιλογής. Το τελικό αποτέλεσμα ξεσήκωσε αντιδράσεις των fans που κατηγόρησαν το συνθέτη του νικητήριου Quero Ser Tua ότι αλλοίωσε τα αποτελέσματα του televoting. Όπως και να έχει το Mea Culpa δικαιώθηκε με την πολύ καλή 3η θέση που κατέλαβε στον καθιερωμένο διαγωνισμό Second Chance του Ogae.

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. το μονο σιγουρο ειναι οτι ετσι και πηγαινε το mea culpa η πορτογαλια θα ειχε περασει ανετοτατα τελικο και εκει μπορει και δεκαδα!ελπιζω φετος να μην κανουν αλλη μια αυτοκτονικη επιλογη οπως [ερυσι με το σαχλοτραγουσο της σουζι!καλη επιτυχια!

  2. Αχ αυτή η Πορτογαλία! Πόσες ακόμη επετείους θα γιορτάσει η Eurovision ώσπου να κερδίσει;
    Όσο για πέρυσι εμένα ήταν το αγαπημένο μου το Mea Culpa όμως και η Suzy μια χαρά πήγε γιατί στο κοινό 6η ήταν, αλλά οι επιτροπές…

  3. AGAPHMENΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ!ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΕΑ ΚΟΥΛΠΑ!!ΕΛΠΙΖΩ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΚΟ!ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ(ΦΑΝΤΟ)ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ