ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ: Τα αποτελέσματα του δεύτερου ημιτελικού!

Ολοκληρώθηκε πριν λίγο στο Ελσίνκι ο δεύτερος ημιτελικός του UMK, του σόου για την ανάδειξη του φετινού εκπροσώπου της Φινλανδίας στο διαγωνισμό της Eurovision που θα γίνει το Μάιο στη Βιέννη. Από τα έξι τραγούδια που διαγωνίστηκαν, τα τρία που πήραν το εισιτήριο για τον τελικό της 28ης Φεβρουαρίου είναι τα εξής:

  • Shava – Ostarilla
  • Opera Skaala – Heart of Light
  • Jouni Aslak – Lions and Lambs

Τρία ακόμα τραγούδια θα προκύψουν από τον τρίτο και τελευταίο ημιτελικό, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο, ώστε να συμπληρωθεί η λίστα των εννέα τραγουδιών που θα διεκδικήσουν το εισιτήριο για τον πρώτο ημιτελικό της Βιέννης στις 19 Μαΐου.

(φωτογραφία: yle.fi)

Ελευθερία Παπαχριστοδούλου

[youtube id=”vX-Nwl4U8t4″ width=”600″ height=”350″]

[youtube id=”i9o9_-J3veE” width=”600″ height=”350″]

[youtube id=”B96OdDuBiYc” width=”600″ height=”350″]

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Νύχτα ανατροπών η χθεσινή στο σύνολό της και μία από τις μεγαλύτερες ανατροπές ο αποκλεισμός από τον τελικό της Siru και του τραγουδιού Mustelmat. Πάντως το Ostarilla και το Heart Of Light ήμουν σίγουρος πως θα είναι οι δύο από τους 3 χθεσινούς φιναλίστ.

  2. Toυλάχιστον το Heart Of Light με διασκέδασε μέσα στο καρακιτσαριό του. Χίλιες φορές αυτό (που ξεχωρίζει) παρά άλλο ένα ανέμπνευστο radiofriendly άκουσμα όπως το Crossroads ή το Lions and Lambs!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ