EUROVISION 2012: Σε ικανοποιητικό ρυθμό οι προετοιμασίες!

Την ικανοποίησή του, από πλευράς της EBU, εξέφρασε ο υπεύθυνος για τον διαγωνισμό τραγουδιού Jon Ola Sand, για την πορεία των εργασιών προετοιμασίας της 57ης Eurovision μετά την ολοκλήρωση των συναντήσεων εργασίας μεταξύ της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ραδιοτηλεόρασης και του κρατικού ραδιοτηλεοπτικού φορέα του Αζερμπαϊτζάν, Ictimai TV, αυτές τις μέρες.

Το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων στις εν λόγω συναντήσεις εστιάστηκε σε μια ευρεία γκάμα θεμάτων σχετικών με τη διοργάνωση, με πιο φλέγονται αυτά της ασφάλειας των καλεσμένων -δημοσιογράφων, καλλιτεχνών, μελών εθνικών αποστολών και φανς- και των ραδιοτηλεπικοινωνιών. Κυρίως σε ότι αφορά σε θέματα ασφάλειας, θα αξιοποιηθεί η εμπειρία της διοργάνωσης στο Ντίσελντορφ.

Θίχτηκε επίσης το θέμα της διεθνούς προβολής της 57ης Eurovision, και αναμένεται σύντομα να εγκαινιαστεί η επίσημη ιστοσελίδα του επερχόμενου διαγωνισμού.

Καμία λεπτομέρεια δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή σχετικά με το θέμα (artwork) της Αζέρικης διοργάνωσης, την πώληση των εισιτηρίων και τη φιλοξενία των επισκεπτών.

Βασίλης Τερζόπουλος

 

[youtube id=”x2d6t_s5-u8″ width=”600″ height=”350″]

 

 

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. “Θίχτηκε επίσης το θέμα της διεθνούς προβολής της 57ης Eurovision”.
    Εν συντομία φαντάζομαι, μη βιάζεστε να την προβάλετε, 5 μήνες έμειναν άλλωστε…

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ